2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
de az se lenn rosz ha R10 marad és Hleb nem jön...(csak akkor r10 bizonyitson)zerom írta:Ha Eto, R10, es Deco helyett ez a 4-es jonne : Arshavin, Villa, Silva, Hleb, akkor talan en lennek a legboldogabb BARCA SZURKOLO A FOLDON !
Moutinho-rol esetleg tud valaki? mert manapsag csond van korulotte ... ha Silva kiesne a dologbol, talan meg neki is tudnek orulni
Akkor ő is egy pénzéhes k*cs*g... Azt nyilatkozta, hogy úgy fog játszani mint Henry, ha annyit kap mint Henry kapott. Nekünk meg ilyenek nem kellenek...MichaaBee írta:Varatrix, nehogy azt hidd, hogy azért, mert eddig csak védők jöttek, oda sem bagóznak a kp-ra. Csak egy 21 éves brazil bajnokságban játszó játékossal és csapatával sokkal könnyebb egyezségre jutni. Piqué is drágább sztem, de a ManU-nak nem kellett, így olcsón is adták. Lássuk be, Adebayorral, Hlebbel stb. nehezebb megegyezni.
Itt egy példa erre
Adebayor szívesebben igazolna a Barcába, mint a Milanba, a BL részvétel miatt. Az Arsenalból azért vágyik el, mert nem hajlandóak neki "eleget fizetni". Most heti 30.000 fontot keres, de ennek a NÉGYSZERESÉRE vágyik, mondván: Ha úgy fizetnek, mint Henryt, akkor úgy is fogok játszani.
Magyarul nem tágít a heti 120.000 fontos fizetéstől. Az Arsenal meg "csak" 60.000 fontosra emelné a fizuját. A Barca állítólag jó anyagi feltételekkel állt elő, de csak akkor igazol el, ha az Arsenal nem fizet.
MichaaBee írta:Varatrix, nehogy azt hidd, hogy azért, mert eddig csak védők jöttek, oda sem bagóznak a kp-ra. Csak egy 21 éves brazil bajnokságban játszó játékossal és csapatával sokkal könnyebb egyezségre jutni. Piqué is drágább sztem, de a ManU-nak nem kellett, így olcsón is adták. Lássuk be, Adebayorral, Hlebbel stb. nehezebb megegyezni.
Itt egy példa erre
Adebayor szívesebben igazolna a Barcába, mint a Milanba, a BL részvétel miatt. Az Arsenalból azért vágyik el, mert nem hajlandóak neki "eleget fizetni". Most heti 30.000 fontot keres, de ennek a NÉGYSZERESÉRE vágyik, mondván: Ha úgy fizetnek, mint Henryt, akkor úgy is fogok játszani.
Magyarul nem tágít a heti 120.000 fontos fizetéstől. Az Arsenal meg "csak" 60.000 fontosra emelné a fizuját. A Barca állítólag jó anyagi feltételekkel állt elő, de csak akkor igazol el, ha az Arsenal nem fizet.
Én eztértem, hogy nehezebb értük tárgylni.MichaaBee írta:Itt egy példa erre
akkor nem vették volna meg Alvést, ha csak a 3 védős rendyzert nyomatnáklowride írta:lehet raallnak a 3 vedos taktikara? ezert kell ennyi kozepso vedo?
Az bizony jó. Mert ha Olival nem számolnak, akkor kel még olyan játékos, aki tud jobbhátvédet játszani. Alves megoldja a posztot, meg ha kell Puyol kimegy szélre, de sérülés esetén jó ha van még vki, akire számitani lehet.MichaaBee írta:én örülök ennek az Henriquének az érkezésének, azt hallottam róla, hogy szélső védőként is megállja a helyét, s ebből arra következtetek, hogy Alvés cseréje is lehet.
őt nem de lassan Puyolt elfelejthetjük:D pár év van még neki mert nagyon kezd lassulni. pedig beton védő azért! reméljük Pique,Henrique és CEcares sokat tanul majd tőle.kovacsmisn írta:nemmelesleg értenek ezek a dél amerikai játékosok megfigyeléséhez uh nem kell félni,max a gond h mennyi bizonyitási lehetőséget kap,mert ha nagyon fejlődőképes akkor befog sajna fásulni mer nemhinném h militot v a "sztárigazolás" cecarest kiszoritanáMichaaBee írta:én örülök ennek az Henriquének az érkezésének, azt hallottam róla, hogy szélső védőként is megállja a helyét, s ebből arra következtetek, hogy Alvés cseréje is lehet. valamint olyat is olvastam, h fél évig marad Brazíliában, s Milito felépülésétől függ majd, h mikor jön véglegesen.[/code]
nemmelesleg értenek ezek a dél amerikai játékosok megfigyeléséhez uh nem kell félni,max a gond h mennyi bizonyitási lehetőséget kap,mert ha nagyon fejlődőképes akkor befog sajna fásulni mer nemhinném h militot v a "sztárigazolás" cecarest kiszoritanáMichaaBee írta:én örülök ennek az Henriquének az érkezésének, azt hallottam róla, hogy szélső védőként is megállja a helyét, s ebből arra következtetek, hogy Alvés cseréje is lehet. valamint olyat is olvastam, h fél évig marad Brazíliában, s Milito felépülésétől függ majd, h mikor jön véglegesen.[/code]
idevele de nagyongyorsan,no kedves laporta úr,ha nyerni akar a szavazáson akkor huntelaart idehozni de sörgősenValbali írta:Nagyon jó lenne, ha nálunk kötne ki, de valszeg a realba fog menni, mert most náluk van a holland kontingens.lopakodo írta:Klaas-Jan Huntelaarnak nem sikerült megegyezni klubcsapatával a folytatásról, a hírek szerint a csatár és az Ajax az úgynevezett lelépési záradékban nem jutott közös nevezőre. Az amszterdamiak technikai igazgatója, Danny Blind elismerte, hogy a kialakult helyzetben a klub nem zárkózik el Huntelaar eladásától.
Mindenesetre nem lesz könnyű a megegyezés, az Ajax ugyanis huszonötmillió eurót kér Huntelaarért.
gyere hozzánkha már nem sikerül(t) leigazolni adebayort...
Nagyon jó lenne, ha nálunk kötne ki, de valszeg a realba fog menni, mert most náluk van a holland kontingens.lopakodo írta:Klaas-Jan Huntelaarnak nem sikerült megegyezni klubcsapatával a folytatásról, a hírek szerint a csatár és az Ajax az úgynevezett lelépési záradékban nem jutott közös nevezőre. Az amszterdamiak technikai igazgatója, Danny Blind elismerte, hogy a kialakult helyzetben a klub nem zárkózik el Huntelaar eladásától.
Mindenesetre nem lesz könnyű a megegyezés, az Ajax ugyanis huszonötmillió eurót kér Huntelaarért.
gyere hozzánkha már nem sikerül(t) leigazolni adebayort...