Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
zerom
Barça B

2008.06.29. 11:51:28

nem azt mondtam hogy nem nagy jatekos, hanem hogy egy ilyen videot akarkirol osszelehet vagni, es nem mondtam hogy nem lesz nagy player, csak hogy szvsz most meg jelenleg nem barca szintu jatekos, es sajnos nekunk most nem ilyen playerekre van szuksegunk. Egyebkent ezert irtam, hogy csak a videora tudok alapozni, es ami miatt nem ajultam el tole, es en is ertek a futballhoz, es nagy eselye van hogy nagy player lesz, de en nem is errol beszeltem, hanem hogy most jelenleg mi a szitu, de mind1 :lol:
Visca el Barca!
salvatore
Barça B

2008.06.29. 11:49:19

-------------------------------Valdes/Neuer----------------------------------------

---Alves--------------Puyol------------------Cáceres/Milito-------------Abidal---

-------------------------------------------Toure------------------------------------
---------------------Xavi/Keita-----------------------------------------------------

------------------------------------------------------Roni/Hleb/Iniesta------------
----------Messi---------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------Henry----------------------------------
-----------------Eto´o/Ade/Villa--------------------------------------------------

Én nagyon örülnék,ha R10 maradna és visszanyerne a formáját,Deco helyén lehet hogy jól menne neki
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.06.29. 11:39:37

"Igen tudom mindjart jon vissza az osztas, hogy meg nem is lattad jatszani bla bla, en csak a videora tudok alapozni, mielott vki gyilkolni kezdene de csak annyi, hogy ilyet tenyleg manapsag egy magyar nbIII-as jatekosrol is osszetudnak vagni." -zerom

Nem oltani akarlak, de azért ez erős. Ez a gyerek úgy kezelei a labdát, passzol, olyan gyors, olyan meglátásai vannak, amely alapján valószínűleg a jövőben világsztár lehet. Én is csak a videóra alapozok, de azt, hogy valaki milyen képességekkel rendelkezik, bőven el lehet dönteni ennyi alapján. Ehhez akár elég egy olyan ladbaátvétel a videóban látott sok közül, amit már ne vegye sértésnek senki, de a mi falábú focistáink(tisztelet a kivételnek) ha az életük múlna rajta akkor sem tudnának megcsinálni. Szeritem aki a focihoz ért az enyiből is látja, hogy nagy tehetségről van szó, azt hogy mi lesz belőle nem tom. Kérdéses hogy mennyit fog játszani, hogy tud beilleszkedni. Egy ebben a korban lévő játékosnál a legfontosabb hogy minnél több játéklehetőséget kapjon, különben elkallódik. Erre nem a jelenlegi Barca a legjobb megoldás, de ne legyen igazam...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
zerom
Barça B

2008.06.29. 11:39:29

Hat ha marad az vagy rossz lenne, vagy jo, ez talan kerdes is marad jo darabig ... de a maradasara eleg pici eselyt latok, a Milanba fog igazolni, tobb mint valoszinu :wink: De ha megse, mert a futballban barmi megtortenhet, akkor meg nagyon felkene szivnia magat, es bizonyitania Pep elott, hogy igenis o meg tud olyasmit, amit anno, ha nem is annyira jol, de vmelyest ugy .. :)
Visca el Barca!
Laza
Capitá del Barça

2008.06.29. 11:26:57

zerom írta:Ha Eto, R10, es Deco helyett ez a 4-es jonne : Arshavin, Villa, Silva, Hleb, akkor talan en lennek a legboldogabb BARCA SZURKOLO A FOLDON !

Moutinho-rol esetleg tud valaki? mert manapsag csond van korulotte ... ha Silva kiesne a dologbol, talan meg neki is tudnek orulni :roll:
de az se lenn rosz ha R10 marad és Hleb nem jön...(csak akkor r10 bizonyitson) 8)
zerom
Barça B

2008.06.29. 11:22:55

Ha Eto, R10, es Deco helyett ez a 4-es jonne : Arshavin, Villa, Silva, Hleb, akkor talan en lennek a legboldogabb BARCA SZURKOLO A FOLDON !

Moutinho-rol esetleg tud valaki? mert manapsag csond van korulotte ... ha Silva kiesne a dologbol, talan meg neki is tudnek orulni :roll:
Visca el Barca!
Theo
Jugador d'estrella

2008.06.29. 11:22:13

MichaaBee írta:Varatrix, nehogy azt hidd, hogy azért, mert eddig csak védők jöttek, oda sem bagóznak a kp-ra. Csak egy 21 éves brazil bajnokságban játszó játékossal és csapatával sokkal könnyebb egyezségre jutni. Piqué is drágább sztem, de a ManU-nak nem kellett, így olcsón is adták. Lássuk be, Adebayorral, Hlebbel stb. nehezebb megegyezni.

Itt egy példa erre
Adebayor szívesebben igazolna a Barcába, mint a Milanba, a BL részvétel miatt. Az Arsenalból azért vágyik el, mert nem hajlandóak neki "eleget fizetni". Most heti 30.000 fontot keres, de ennek a NÉGYSZERESÉRE vágyik, mondván: Ha úgy fizetnek, mint Henryt, akkor úgy is fogok játszani.
Magyarul nem tágít a heti 120.000 fontos fizetéstől. Az Arsenal meg "csak" 60.000 fontosra emelné a fizuját. A Barca állítólag jó anyagi feltételekkel állt elő, de csak akkor igazol el, ha az Arsenal nem fizet.
Akkor ő is egy pénzéhes k*cs*g... Azt nyilatkozta, hogy úgy fog játszani mint Henry, ha annyit kap mint Henry kapott. Nekünk meg ilyenek nem kellenek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Theo 2008.06.29. 11:23:25-kor.
zerom
Barça B

2008.06.29. 11:11:28

en ez a video altal nem vagyok nagyon elajulva Hernanestol ... mint ahogy kezdted a mondatodat is, sajnos ilyen videot barkirol osszelehet vagni, de azert le se merem irni, de a latottak alapjan, nem egy barca szintu jatekos jelen pillanatban. Igen tudom mindjart jon vissza az osztas, hogy meg nem is lattad jatszani bla bla, en csak a videora tudok alapozni, mielott vki gyilkolni kezdene :lol: de csak annyi, hogy ilyet tenyleg manapsag egy magyar nbIII-as jatekosrol is osszetudnak vagni. A masik, az igazolasokkal kapcsolatban, mindenki ragodik igy meg ugy, ugy is a vezetoseg donti el, es higyjetek el, nem h***k, tudjak a dolgukat, es ahova kelleni fog igazolni, oda fognak is igazolni jo jatekosokat.

Erkezok legnagyobb esellyel szvsz:

Arshavin/Silva
Hleb
Adebayor/Villa

Talan vannak ketsegeim afelol, hogy Villa es Silva egy picit kemenyebb dio lenne, mert egy hangyanyit felmegy az aruk az EB-n mutatottak miatt ... az mas kerdes, hogy egy vmilyen szinten eladosodott Valencia kettoserol is van szo, valszeg meg igy is elfogjak jo kemenyen kerni a zselláát a ket jatekosert

:shock:

Tehat nagyobb eselyt latok Arshavin, Hleb erkezesere ( meg akkor is, hogyha a Bayer M. is surog-forog Hleb korul...) Meg jon a kepbe, Adebayor, aki meg csak akkor johetne kepbe, ha Eto menne ... ami meg kerdeses, vagy megsem?! :?
Ezt mind a vezetoseg donti, de maximum, ahogy mondtak, mar csak 3-4 transferre van esely ... amibol 1 megtortent Henrique eseteben, tehat mar csak 2-3 van kilatasban, na akkor ha Eto marad, akkor egy iranyito es egy szelso, ha Eto megy akkor ertelemszeruen ratamadunk egy kozepcsatarra, aki jelen pillanatban Adeb. vagy Villa (esetleg Berbatov :/ )

Minden kifog derulni, mindenki tulkon ul, de ez igy a helyes, legalabb elmondhatjuk, hogy nem csak ev kozen izgulunk a csapatunkert, hanem lazitaskor is!
Ja es a Hernanes fanoktol meg sorry, de ez sajat velemeny, varom a killer commenteket :twisted:
Visca el Barca!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.29. 11:08:54

MichaaBee írta:Varatrix, nehogy azt hidd, hogy azért, mert eddig csak védők jöttek, oda sem bagóznak a kp-ra. Csak egy 21 éves brazil bajnokságban játszó játékossal és csapatával sokkal könnyebb egyezségre jutni. Piqué is drágább sztem, de a ManU-nak nem kellett, így olcsón is adták. Lássuk be, Adebayorral, Hlebbel stb. nehezebb megegyezni.

Itt egy példa erre
Adebayor szívesebben igazolna a Barcába, mint a Milanba, a BL részvétel miatt. Az Arsenalból azért vágyik el, mert nem hajlandóak neki "eleget fizetni". Most heti 30.000 fontot keres, de ennek a NÉGYSZERESÉRE vágyik, mondván: Ha úgy fizetnek, mint Henryt, akkor úgy is fogok játszani.
Magyarul nem tágít a heti 120.000 fontos fizetéstől. Az Arsenal meg "csak" 60.000 fontosra emelné a fizuját. A Barca állítólag jó anyagi feltételekkel állt elő, de csak akkor igazol el, ha az Arsenal nem fizet.

Be ne tegye ide a lábát ez a féreg, már bocsánat. Volt egy jó éve, aztán így viselkedik? Meg akarja négyszereztetnia fizuját? Na ne röhögtessen... Akkor minek írt alá harmincér? KIs pénzsóvár köcsi.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.29. 10:36:11

Tudom hogy ien videókat mindenkiről össze lehet állítani, de én Hernanest nem utasítanám vissza. Jöjjön csak 8) "futuro Kaká"
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.29. 10:22:04

MichaaBee írta:Itt egy példa erre
Én eztértem, hogy nehezebb értük tárgylni.
Azonban nem érzem az hogy Adebayor le tett volna annyit az asztalra mint Henry és mégis követelőzik. Ő nem olyan meghatározó embere az Arsenalnak hogy egyedül képes továbblőni a csapatot mint annó Henry.

Egyszóval: Előbb bizonyítson , aztán követelőzzön. Nem pedig előbb elkéri ugyan azt a fizetés, és az nem garancia a jó játékra.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
lui1698
Llegenda del Barça

2008.06.29. 10:15:21

Kicsit még fiatal,de nagy tehetség lehet!!!! :lol: :lol:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.29. 10:14:37

Varatrix, nehogy azt hidd, hogy azért, mert eddig csak védők jöttek, oda sem bagóznak a kp-ra. Csak egy 21 éves brazil bajnokságban játszó játékossal és csapatával sokkal könnyebb egyezségre jutni. Piqué is drágább sztem, de a ManU-nak nem kellett, így olcsón is adták. Lássuk be, Adebayorral, Hlebbel stb. nehezebb megegyezni.

Itt egy példa erre
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Varatrix
Director del Fútbol

2008.06.29. 10:05:01

Hát ha Thuram, és Oleger távozik Mlito meg sérült. Akkor is pont 8 védő áll a rendelkezésümkre. Hát jó jó. De most már foglalkozniuk kéne a közép pályával is. Mert oda is kéne erősítés...
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.06.29. 09:36:19

lowride írta:lehet raallnak a 3 vedos taktikara? ezert kell ennyi kozepso vedo?
akkor nem vették volna meg Alvést, ha csak a 3 védős rendyzert nyomatnák

sztem azért igazolunk összevissza játékosokat, mert Pep ugye mondta, hogy több felállást akar játszatni! szerintem mindenki kezdő lesz vmelyik felállásban. lesz egy 3-4-3, egy 4-3-3, egy 4-3-1-2 meg egy 4-2-?-?. sztem logikus amit csinálnak
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
visca el barca
Presidente del Barça

2008.06.29. 09:00:07

noh érdekes dolog ez az henrique téma. lássuk csak miért is kellhet ő ide

- bár szükség nincs rá, de akkora tehetség, hogy vétek lenne nem megvenni ilyen jó áron.

- ha nem csak középső védőt tud játszani (a transfermarkt szerint defensiv allrounder...) akkor lehet akár alves cseréje is, vagy játszhat védekező kp-ként is

- markó megy, vagy csak a középpályán számít rá pep így -1 védő

- milito sérülésével van vmi komoly probléma... (még belegondolni is rossz..)

- piqué egyértelműen alves cseréje, markó kp, így belül jelenleg puyol és cáceres mellett nincs középső védő

(oleguer a levesbe, vele nem számoltam)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lowride
Jugador del Barça

2008.06.29. 07:41:57

lehet raallnak a 3 vedos taktikara? ezert kell ennyi kozepso vedo?
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.06.29. 00:53:16

MichaaBee írta:én örülök ennek az Henriquének az érkezésének, azt hallottam róla, hogy szélső védőként is megállja a helyét, s ebből arra következtetek, hogy Alvés cseréje is lehet.
Az bizony jó. Mert ha Olival nem számolnak, akkor kel még olyan játékos, aki tud jobbhátvédet játszani. Alves megoldja a posztot, meg ha kell Puyol kimegy szélre, de sérülés esetén jó ha van még vki, akire számitani lehet.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.29. 00:50:32

djtrack
Capitá del Barça

2008.06.29. 00:30:35

kovacsmisn írta:
MichaaBee írta:én örülök ennek az Henriquének az érkezésének, azt hallottam róla, hogy szélső védőként is megállja a helyét, s ebből arra következtetek, hogy Alvés cseréje is lehet. valamint olyat is olvastam, h fél évig marad Brazíliában, s Milito felépülésétől függ majd, h mikor jön véglegesen.[/code]
nemmelesleg értenek ezek a dél amerikai játékosok megfigyeléséhez uh nem kell félni,max a gond h mennyi bizonyitási lehetőséget kap,mert ha nagyon fejlődőképes akkor befog sajna fásulni mer nemhinném h militot v a "sztárigazolás" cecarest kiszoritaná :D
őt nem de lassan Puyolt elfelejthetjük:D pár év van még neki mert nagyon kezd lassulni. pedig beton védő azért! reméljük Pique,Henrique és CEcares sokat tanul majd tőle.

jah Thuram bácsi h most befejezi a karrierjét én elhoznám a B csapathoz és vmi állást adnék neki! szerintem a fiatalok feltekintenének rá. ez az én véleményem
kovacsmisn
Barça B

2008.06.29. 00:29:34

és minek ittveszekedni,tudtommal ez nem a dühöngő,mennyetek inkább strandra :P mindenkinek van saját véleménye,egyetérteni lehet de szapulni meg lenézni meg beszólni nemkéne,ugyis megkapják mindenkitől azta jó kis székről leesős nevetést...hátakkormeg :D :P :D
kovacsmisn
Barça B

2008.06.29. 00:27:23

MichaaBee írta:én örülök ennek az Henriquének az érkezésének, azt hallottam róla, hogy szélső védőként is megállja a helyét, s ebből arra következtetek, hogy Alvés cseréje is lehet. valamint olyat is olvastam, h fél évig marad Brazíliában, s Milito felépülésétől függ majd, h mikor jön véglegesen.[/code]
nemmelesleg értenek ezek a dél amerikai játékosok megfigyeléséhez uh nem kell félni,max a gond h mennyi bizonyitási lehetőséget kap,mert ha nagyon fejlődőképes akkor befog sajna fásulni mer nemhinném h militot v a "sztárigazolás" cecarest kiszoritaná :D
kovacsmisn
Barça B

2008.06.29. 00:25:11

Valbali írta:
lopakodo írta:Klaas-Jan Huntelaarnak nem sikerült megegyezni klubcsapatával a folytatásról, a hírek szerint a csatár és az Ajax az úgynevezett lelépési záradékban nem jutott közös nevezőre. Az amszterdamiak technikai igazgatója, Danny Blind elismerte, hogy a kialakult helyzetben a klub nem zárkózik el Huntelaar eladásától.
Mindenesetre nem lesz könnyű a megegyezés, az Ajax ugyanis huszonötmillió eurót kér Huntelaarért.

gyere hozzánk :wink: ha már nem sikerül(t) leigazolni adebayort... :roll:
Nagyon jó lenne, ha nálunk kötne ki, de valszeg a realba fog menni, mert most náluk van a holland kontingens. :(
idevele de nagyongyorsan,no kedves laporta úr,ha nyerni akar a szavazáson akkor huntelaart idehozni de sörgősen
Drukker
Jugador d'estrella

2008.06.28. 23:42:58

Hali!
Szerintem ezen a nyáron már csak Arshavin vagy David Silva kéne meg esetleg egy kapus aki nem nyeli be a távoli lövéseket és tapasztaltabb. Ha Eto'o megy akkor pedig David Villa. Sztem jó lenne spanyol játékosokat is igazolni. Nem dögivel de több legyen a jelenleginél talán. :?: De várom az ellen véleményeketXDXDXD:D:D:D Kíváncsi vok hogy ehhez mit szólnak szurkolótársaim XDXDXD
Valbali
Capitá del Barça

2008.06.28. 21:19:28

lopakodo írta:Klaas-Jan Huntelaarnak nem sikerült megegyezni klubcsapatával a folytatásról, a hírek szerint a csatár és az Ajax az úgynevezett lelépési záradékban nem jutott közös nevezőre. Az amszterdamiak technikai igazgatója, Danny Blind elismerte, hogy a kialakult helyzetben a klub nem zárkózik el Huntelaar eladásától.
Mindenesetre nem lesz könnyű a megegyezés, az Ajax ugyanis huszonötmillió eurót kér Huntelaarért.

gyere hozzánk :wink: ha már nem sikerül(t) leigazolni adebayort... :roll:
Nagyon jó lenne, ha nálunk kötne ki, de valszeg a realba fog menni, mert most náluk van a holland kontingens. :(
Kép
Lezárt