Akkor egy kis matek:)torrestoni írta:Számomra attól független, hogy sokan csorgatják mostanában a nyálukat azért, mert extra-hiper-szuper világklasszisnak tartják, s Eto'ótól is jobbnak, valamint a vérfrissítéses maszlag mellett bennem még mindig erősebb az, hogy ezzel ellentmondott magának Laporta, illetve a Real Madrid szintjére "emelkedtünk" az átigazolási politikával, valamint amellett sem tudok elnézni, hogy kit engedtek el, s milyen múlttal rendelkező játékost hoztak helyére.
A Real Madrid szintje: 96 mio és 65 mio euró két játékosért, és akkor még nem szóltam Benzemáról, és a lehetséges Xabi Alonsoról.
A Barca szintje: 45 mio készpénz és egy csere.
Nem vagyok gazdasági szakértő, de azért számolni tudok, és a két szint ég és föld továbbra is. Önmagában a 96 mio több, mint a duplája a 45-nek! Aztán nem is beszéltem a többiekről.
És Laporta csak annyit mondott mindig is, hogy nem fognak sokat fizetni egy játékosért - a 45/50 jelen esetben nem is számít soknak, mivel megőrült a játékospiac. Ráadásul ezt egy világklasszisért fizetik.
Akik továbbra is féltik a "tehetségtelen" gazdasági vezetőktől és elnöktől a Barcát, azoknak mondom: egy gazdasági gurura hivatkoznék (Flo Perez), épp ma nyilatkozta, hogy Ibra egy szuper üzlet volt a Barca számára mind a pályán, mind a pályán kívül. Ő már csak tudja, neki el lehet hinni. (Főleg, hogy ő is meg akarta szerezni).