Thierry Henry
- Capon
- Llegenda del Barça
OFF, bár nem is annyira.
Ma a sport kulubon 18:30-kor Barca TV benne: Henry leigazolásának elözményei stb. legalábbis ezt igérik.
Ma a sport kulubon 18:30-kor Barca TV benne: Henry leigazolásának elözményei stb. legalábbis ezt igérik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
Igen. Lenéző.
Nem egy mérkőzésen láttam, amikor reklamáltak ellene ,vagy valamit mondtak neki az ellenfelek, hogy milyen undorral néz rájuk.
Ez nagyon megragadt. Többekközött volt ilyen a BL döntő alatt is...
Nem egy mérkőzésen láttam, amikor reklamáltak ellene ,vagy valamit mondtak neki az ellenfelek, hogy milyen undorral néz rájuk.
Ez nagyon megragadt. Többekközött volt ilyen a BL döntő alatt is...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Mihu
- Director del Fútbol
Lenézőőőőő?lionelmessi19 írta:Bennem is van egy kis félsz... de talán nem lesz gond.
Bevallom eléggé egoistának, és lenézőnek tartom Henry, mindemellett a legtöbb futbalistánál inteligensebbnek is, ezért remélem, h nem lesz gond.

Nekem még mindig álomszerü és felfoghatatlan, hogy Thierry Henry a La Masiában edz 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Biztos kell egy kis idő, főleg a sérülés miatt! De mivel 4-en vannak, így lesz idő, hogy beilleszkedjen!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Andris
- Adminisztrátor
Bennem is van egy kis félsz... de talán nem lesz gond. 
Bevallom eléggé egoistának, és lenézőnek tartom Henry, mindemellett a legtöbb futbalistánál inteligensebbnek is, ezért remélem, h nem lesz gond.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Mihu
- Director del Fútbol
Valahogy rossz érzésem van Henry beilleszkedésével kapcsolatban...lehet hogy nem fogja tudni feldolgozni hogy 8 év után elment attól a csapattól aminek a legtöbbet köszönheti és a klub szimbólumává vált?
De remélem nem nekem lesz igazam és pont fordítva lesz...jót fog tenni neki a környezetváltás 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Válasz: Csak szeretnéd! Hozzad csak a labdákat!lionelmessi19 írta:
"Remélem, tudod, hogy itt én vagyok a főnök!"
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Dettó!Sharkinho írta:Szégyenlem, de Bellettit nem ismertem fel elsőre![]()
![]()
A többi ment
Henry nagyon cool

in to exile
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Utolsónak is a másodikat linkelted
de azért jók! 

Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Henry
- Jugador del Barça
Henry vs Koreaiak
Vicces!
3 részletet linkelek:
http://www.youtube.com/watch?v=PQQJwdjaxCc
http://www.youtube.com/watch?v=msOgYg5GMy0
http://www.youtube.com/watch?v=Sxuqd4ttlrk

3 részletet linkelek:
http://www.youtube.com/watch?v=PQQJwdjaxCc
http://www.youtube.com/watch?v=msOgYg5GMy0
http://www.youtube.com/watch?v=Sxuqd4ttlrk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Henry 2007.07.17. 14:31:58-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Ha Rijkaard helyébe képzeled magad.mrmonster írta:Ha Rijkaard helyébe képzelem magam, akkor arra a megállapításra jutok, hogy... mind a négy ászt be kell raknom a kezdőbe... Szerintem mind a 4-en kezdenek majd!
Ha Rijkaard fejével próbálsz gondolkodni, akkor rotáció lesz.

- József Attila
- József Attila
- noname
- Llegenda del Barça
Sztem úgy lesz h a gyenge csapatok ellen mind a 4-en kezdenek, az erősebbek ellen pedig marad a régi felállás rotálással elől.Nem hiába mondta a múltkor Iniesta egy nyilatkozatában h mostmár többféle felállás is lesz.mrmonster írta:Ha Rijkaard helyébe képzelem magam, akkor arra a megállapításra jutok, hogy... mind a négy ászt be kell raknom a kezdőbe... Szerintem mind a 4-en kezdenek majd!
A Fifa egy szégyen
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ha Rijkaard helyébe képzelem magam, akkor arra a megállapításra jutok, hogy... mind a négy ászt be kell raknom a kezdőbe... Szerintem mind a 4-en kezdenek majd!
Előre a TITOlusokért!
Anno Van Gaal egyik kiszemeltje volt.Mr. Master írta:Több gólt lőtt, mint ahány meccsen pályára lépettozsimiki írta:szegény Jardel esete aki tiszta depi lett az asszony miattés utána már nem is volt az igazi..pedig hogy termelte a gólókat
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Több gólt lőtt, mint ahány meccsen pályára lépettozsimiki írta:szegény Jardel esete aki tiszta depi lett az asszony miattés utána már nem is volt az igazi..pedig hogy termelte a gólókat

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Honnan származik? Henry oldalán fent van? Ha nincs,akkor nem hivatalos...főleg ha ilyen foci24,vagy mittomén milyen szságok hozták le...TeeeB0R írta:Henry válik. Állitólag félrejárt, amikről képeket talált a felesége a telefonján, mire a csetepaté után Henry két hétig nem ment haza. Van egy két éves kislánya, vajon megsínyli ez a csatárt? (persze, ha igaz a hír...)
Amúgy szntem ha igaz,akkor sem viseli meg,mivel Ő járt félre...nem olyan mint szegény Jardel esete aki tiszta depi lett az asszony miatt

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Henry válik. Állitólag félrejárt, amikről képeket talált a felesége a telefonján, mire a csetepaté után Henry két hétig nem ment haza. Van egy két éves kislánya, vajon megsínyli ez a csatárt? (persze, ha igaz a hír...)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Felőlem...attól,h 4.ek (amit remélem nem érnek el,Spursnek már kijárna...) még ugyanúgy nem lesz közük a bajnoksághozScorpio írta:Az Arsenal Henry nélkül is az első négybe illikozsimiki írta:Azért ezt nem mondanám,de meglátjuk,mindenesetre esélyük nem lesz szntem a bajnoksághoz

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.