Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 21:19:02

salas9 írta:És megint jön az elmúlt két heti "hozzáállás" amit a betistől és espanyoltól láthattunk... Az atletico elfelejt focizni és kikap a realtól... Majd figyeljétek csak...
Ez marhaság, az Espanyol jobb volt mint a madrid. És az Atleticoról meg csak jövő hét hétvégén, a meccs után...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.03.01. 21:19:28-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lionel86
Jugador d'estrella

2009.03.01. 21:18:38

Bár örök optimista vagyok miért van az az érzésem ,hogy ez ennyi volt?? És hogy az El classicon ezzel a játékkal kapunk minimum egy 3-ast?
szajko
Director del Fútbol

2009.03.01. 21:16:38

Engem 3 dolog aggaszt:

1. A Barca ellen minden csapat meg akar halni a győzelemért, míg a Real ellen sz@rt se csinálnak. pl: Betis küzd, hajt, megörül azért az 1 pontért,Ricardo szemkápráztató bravúrokat mutat be, madridba meg amit összeművelt ő, és a csapata. :D
És az espanyol is ilyen példa.

2. Guardiola miért nem bír cserélni? Elképesztő.... :?

3. 3 rugott góllal a meccsek 95%-át hozni kéne, de ez a Marquez amit összeművel, és mostanság Puyol is....ráadásul Alves is kezd visszaesni ide.

Tűzbe tenném a kezem, hogy az Atlético se fog úgy küzedni a Real ellen,
mint ellenünk, hiába városi rangadó az...

Mind1 meglesz még ez...

Csak a BARCA!

firebird ne itt oszd az észt, és ha a bírók értelmesen fújnak a szezonba még mindig 10 pont, osasuna - real, barca - espanyol meccs...nem kell reagálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2009.03.01. 21:18:32-kor.
zolibravo
Barça C

2009.03.01. 21:11:02

sok van még hátra!
Gaba
Jugador del Barça

2009.03.01. 21:10:22

jól elfogyott a 12pont előny... innen lesz igazán kemény!
socio66

2009.03.01. 21:05:43

fir3bird írta: remélem BL-ben továbbjut a Barca, és akkor mégjobban kiveszi az erejüket a bajnokságból! :twisted:
Már bocs,de ez a tipikus vesztes szöveg. Gondolom Te még örülsz is a Real kiesésének,így legalább csak a bajnokságra kell figyelniük..
Patrik241
Barça B
Kapcsolat:

2009.03.01. 21:04:14

salas9 írta:És megint jön az elmúlt két heti "hozzáállás" amit a betistől és espanyoltól láthattunk... Az atletico elfelejt focizni és kikap a realtól... Majd figyeljétek csak...
JA sajnos nekem is van egy ilyen sejtésem de mint mindig most is csak azt mondom hogy bizzunk benne hogy az atletico ugy játszik mint ellenünkvagy még jobban!
Hajrá Barca!
fir3bird
Entrenador del Barça

2009.03.01. 21:02:50

fúú hát nagy meccs volt! főleg a második félidő. innentől azt kell hogy mondjam: újra nyílt a bajnokság! december végén, sőt még január elején meg nem álmodtam volna ezt! 4 pont... itt még bármi megtörténhet. remélem BL-ben továbbjut a Barca, és akkor mégjobban kiveszi az erejüket a bajnokságból! :twisted:
salas9
Entrenador del Barça

2009.03.01. 21:02:01

És megint jön az elmúlt két heti "hozzáállás" amit a betistől és espanyoltól láthattunk... Az atletico elfelejt focizni és kikap a realtól... Majd figyeljétek csak...
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2009.03.01. 21:01:40

most lehetne parázni egy kicsit a bajnoki címet illetően,de ez a real nem fogja tudni kihasználni a kisiklásunkat :)
Andris
Adminisztrátor

2009.03.01. 21:01:27

Ejjha. 4 pont. Nem mintha a madridnak köze lett volna ahhoz a meccshez, node nálunk jobbak voltak most.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.01. 20:58:35

Nos...

szoros lesz, nem lesz sétagalopp innentől ez az idény, ez egyre biztosabb.

tény,hogy a BARCA egy kicsit fáradtnak tűnik,és mentálisan nincs csúcson. ezt legjobban a védelem rengeteg bizonytalansága mutatja. míg a madrid játékélményben nincs csúcson,de mentálisan jobbak jelenleg.

persze ha így nyerjük meg idény végén a bajnokságot,még édesebb lesz a siker, de ehhez most Pepnek komolyan el kell beszélgetnie mindenkivel. még egy nagyobb előnyről leadott bajnokságot nagyon nehezen viselnék, ahogy innen mindenki.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
zolibravo
Barça C

2009.03.01. 16:46:43

Sztem lass, jo igazolás volt, harcos , nincsen számára elveszett labda,kellene belőle mégegy , Ha már a csapatomból fikázni kellene valakit akkor tuti hogy inkább azt a faubertet , vagy inkább a favágó huntelaart csapnám ki nem hogy a madridból, hanem inkább egész spanyolországból, nem illik bele az ő játéka a madridba, nem technikás, s ha kap egy kicsi faltot már egyből huzza a pofáját és megáll . S azért ne vegyen a madrid egy olyan embert mert hiánya van szélsőből, mikor nem madrid szintű játékos(faubert)... Salgadot is elengedném ,hiába csípem nem tudja felvenni a fiatal támadókkal az íramot csomószór lefutják, kicselezik, nem a madridba való már. Gondolom a barcaban is vannak ilyenek. őszintén bevallom , mióta elment tőletek ronaldinho nem szimpatizálok a barcaval, s nem is nézem a meccseit egyáltalán, de eto és messi érdemei elött megkell hajolni.
Saját véleményem : Sztem Lass jó igazolás volt.

Varatrix írta:
adrenalin írta:Nem is kötözködtem most szerintem... annyira :D A vkp témához pedig csak annyit hogy: Ha védekezésről van szó Lass jobb, gyorsabb, technikásabb, harcosabb... támadásban viszont YaYa jobb.. bár nem dolga egyiknek sem hogy gólt szerezzen :D
Csak a harcossága együtt jár azzal a töménytelen szabálytalansággal.
Komolyan mondom hosszú ideje a Real legvisszataszítóbb játékosa.
Én nem értem, hogy a Madrid miért sztárol fel egy két játékost aki semmit nem mutat. Aki össze hasonlítja Touréval, az nem százas.
Capon
Llegenda del Barça

2009.03.01. 15:46:02

Ez a hasonlitgatás is érdekes. De hogy melyik játékos okosabb az meg aztán végképp hülyeség.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
danko94
Entrenador del Barça

2009.03.01. 15:07:14

Ez a hasonlítgatás hülyeség. Vkp és Vkp közt óriási különbségek vannak. Posztján mind 2 játékos világklasszis, de teljesen értelmetlen összehasonlítani őket. Lass egy brusztolós vérbeli VÉDEKEZŐ középpályás aki mindenáron megpróbálja megállítani az ellenfelet és csak a védekezésre koncentrál minden erejével, Yaya pedig rendszerint tökéletesen ellátja védekezési feladatát de nm az a pitbull típus mint Lass, viszont sokkal kreatívabb, jobban passzol és többet segítiti a támadást...Mint ahogy már mondtam szerintem mind 2 a világelitbe tartozik, nem véletlenül játszanak ilyen híres klubbokban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2009.03.01. 15:47:17-kor.
Kralo
Entrenador del Barça

2009.03.01. 14:45:51

Jön a Madrid! Nagyon jön. :shock:
Ez a veretlenségi széria nem véletlen, akárhogyis csinálják, megcsinálják. Raúl gólja nekem tetszetős volt.

Remélem a mi csapatunk, a mi kedvenceink tudnak erre válaszolni. Kezd érdekessé válni a helyzet, és ismét kihívásssá válni a bajnokság. Azt mondom, hogy nagyon édes lenne a bajnoki cím egy ilyen sorozatot produkálni tudó Madrid ellen. Sokkal nagyobb öröm lenne, mint egy botladozó ellenfél ellen. A többi csapatról nem is beszélek, messze-messze vannak már a két ősi riválistól.

Hát akkó harcra föl! :)
adrenalin
Barça C

2009.03.01. 13:10:27

Zárjuk le ezt a témát szerintem is. Úgysem egyezünk meg. Vmi más téma... Iniesta Marcelo összehasonlítás? :D :D :D na jó... ezen már én is nevetek :D
wakii
Jugador d'estrella

2009.03.01. 13:09:43

Rivaldo11 írta:Touré és Lassana Diarra nem egy kategória. Lass egy vadember, eszetlenül üt-vág, a futballhoz igen kevés köze van. Nézem miket művel... :lol: Yaya klasszisokkal jobb nála. Nem is értem hogyan merülhet fel egyáltalán a kérdés, hogy melyikük jobb.
Ja, tudom. Amint valaki felveszi a fehétr mezt, rögtön "posztjánazegyiklegjobbavilágon" lesz belőle.
Megszokhattuk már.
ha cristiano ronaldo a realban jóska pista bácsi pedig a barcában focizna szerintem neked sikerülni pista bácsit győztesnek kihozni a posztonkénti versenyben, :wink: :shock: amugy a témánál maradva lass nem is azért van itt hogy irányítsa a csapatot és golokat rugjon. :wink:
toure pedig inkább támadó(bb) szellemű mint diarra véleményem szerint, de védekezésben amit eddig csinál szerintem nagyon jó vétel volt és hát inkább egy ilyen ember kellett nekünk aki a védekezésben alkot nagyot, mert mielőtt jött juande akkor asszem a sevilla-tól kaptunk négy golt a bernabeuban, tehát nem egy toure-ra volt szükségünk hanem egy ilyen tipisuru mint lass. egyébként ez a posztonkénti összehasonlítás ugy ahogy van hülyeség, de valamivel el kell tölteni a hétvégéket :)
béke veled. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wakii 2009.03.01. 13:13:43-kor.
♥ REAL MADRID ♥
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.01. 13:07:18

gekkodan írta:
LG írta:Lassana Diarráról nekem Gravesen ugrik be. Ő is egy angliából érkezett favágó volt, akit megváltónak tekintettek, az első félévben az is volt. Akkor is 12 pontos előnyünk volt féltávnál, új edzővel ugyanazt csinálták mint most....de a végén akkor is megmaradt 4 pont előnyünk, remélem most is meg fog.
Az viszont egyértelműen a Real előnye, h csak 1 fronton kell helytálniuk, mert a kupát nem veszik komolyan, a BL-ról meg ezzel a kerettel max álmodozhatnak.
Igazából már nekünk is csak 2 front maradt, a kupa már max 2 meccs, szóval az nem oszt, nem szoroz szvsz. Szerintem a BL-terhelést is meg kell oldani ilyen szinte, a Unitednek sem okozott problémát, nekünk sem szabad. 2 hetente + 1 meccs nem számít annyira. Ezek a hetek most nehezek, de úgy 3 hét múlva beáll egy olyan rend, amihez már lehet hosszútávon alkalmazkodni.
Sőt 06ban nekünk is gond nélkül sikerült, azért is lenne jó ha 7pont körüli difi megmaradna, mert akkoriban is ekörül mozogtunk,sőőt...

Eddig a tavaszi meccsek alapján nem tudok kiemelni egy csapatot sem a blből, ősszel egyértelmű,h mi toltuk a legszebben,és majdnem legeredményesebben, de ősszel még senki sem nyert bl-lt. ahogy kisebb hullámvölgynek vége, tavasszal is visszatérünk az őszi teljesítményhez ,és akkor kedvező esélyeink vannak. bl-ben is. mert bajnokságban meg kupában szntem egyértelmű esélyesek vagyunk, amit illene kupákra váltani.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.01. 13:06:26

adrenalin írta:Ez a vkp munkát is minősíti.
Éppen minősíthetné. De ha megnézed milyen gólokat kaptunk... :) Nagyrészt pontrúgást, vagy buta védelmi hiba. Bár az tény, hogy Touré tökölt középen, amikor De la Pena befejelte a labdát.
albicelesteX
A Vadász

2009.03.01. 13:06:14

Szerintem erről a témáról le kéne akadni!Meg most nehogy már egy meccs alapján törjünk pálcát bármelyik felett is!Röhejes!
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2009.03.01. 13:04:52

adrenalin írta:Egy semleges szurkolóval megnézetjük az Espanyol barca és real elleni meccsét, és mondja meg melyik játszott hasznosabban :) szerintem egyértelmű :) Lass mióta madridban van, a védelem mint a berlini fal ( enyhe túlzásal ) alig kapunk gólt.. barca viszont egyre többet. Ez a vkp munkát is minősíti.
Egy összehasonlításnál ne EGY meccset nézz. Hosszabb távon kell megnézni a két játékost. Hidd el én is ki tudnék emelni sok meccset, ahol Yaya jobb volt.., de annak nincs értelme. :wink:
adrenalin
Barça C

2009.03.01. 13:03:34

Danka00792 írta:
adrenalin írta:Mondjuk lényegtelen hogy ki hogy látja, úgysem fogjuk feltételek nélkül eliserni a másik csapat játékosát :D úgyis találunk benne vmi kivetnivalót :D szoval.. kár is felhúznia bárkinek magát. :) ez így volt, így van és így is lesz mindig :)
Az lehet, de egy semleges szurkoló gondolkodás nélkül megmondaná, hogy melyik a jobb.
Gondolom vágod hogy melyik játékosra gondolok. :wink:
Egy semleges szurkolóval megnézetjük az Espanyol barca és real elleni meccsét, és mondja meg melyik játszott hasznosabban :) szerintem egyértelmű :) Lass mióta madridban van, a védelem mint a berlini fal ( enyhe túlzásal ) alig kapunk gólt.. barca viszont egyre többet. Ez a vkp munkát is minősíti.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.01. 13:01:48

albicelesteX írta:Én Raúl-t Cassillast és Cannavarot elismerem minden gond nélkül!Nem utálom őket hanem inkább tisztelem!És ők nem is a patkány kategóriába tartoznak!Mert a meccseiken tök normálisnak tűnnek már amennyire a tv-n átjön!
Azért Cannavaroval vitatatkoznék. Neki azért voltak ügyei...(kokszolás, érdekes átiagzolás a Juveba-állitolag az sem volt tiszta, bundabotrány). Őt sokáig én is nagyszerű védőnek tartottam és tiszteltem, de az utóbbi években olyan dolgokat csinált, amiket nem kellett volna. És most komolyan nem azért utáltam meg, meg a Realba ment, már a Juveban is nagyon haragudtam rá.
albicelesteX
A Vadász

2009.03.01. 12:56:49

Én Raúl-t Cassillast és Cannavarot elismerem minden gond nélkül!Nem utálom őket hanem inkább tisztelem!És ők nem is a patkány kategóriába tartoznak!Mert a meccseiken tök normálisnak tűnnek már amennyire a tv-n átjön!
Kép
Lezárt