Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez marhaság, az Espanyol jobb volt mint a madrid. És az Atleticoról meg csak jövő hét hétvégén, a meccs után...salas9 írta:És megint jön az elmúlt két heti "hozzáállás" amit a betistől és espanyoltól láthattunk... Az atletico elfelejt focizni és kikap a realtól... Majd figyeljétek csak...
Már bocs,de ez a tipikus vesztes szöveg. Gondolom Te még örülsz is a Real kiesésének,így legalább csak a bajnokságra kell figyelniük..fir3bird írta: remélem BL-ben továbbjut a Barca, és akkor mégjobban kiveszi az erejüket a bajnokságból!
JA sajnos nekem is van egy ilyen sejtésem de mint mindig most is csak azt mondom hogy bizzunk benne hogy az atletico ugy játszik mint ellenünkvagy még jobban!salas9 írta:És megint jön az elmúlt két heti "hozzáállás" amit a betistől és espanyoltól láthattunk... Az atletico elfelejt focizni és kikap a realtól... Majd figyeljétek csak...
Varatrix írta:Csak a harcossága együtt jár azzal a töménytelen szabálytalansággal.adrenalin írta:Nem is kötözködtem most szerintem... annyiraA vkp témához pedig csak annyit hogy: Ha védekezésről van szó Lass jobb, gyorsabb, technikásabb, harcosabb... támadásban viszont YaYa jobb.. bár nem dolga egyiknek sem hogy gólt szerezzen
Komolyan mondom hosszú ideje a Real legvisszataszítóbb játékosa.
Én nem értem, hogy a Madrid miért sztárol fel egy két játékost aki semmit nem mutat. Aki össze hasonlítja Touréval, az nem százas.
ha cristiano ronaldo a realban jóska pista bácsi pedig a barcában focizna szerintem neked sikerülni pista bácsit győztesnek kihozni a posztonkénti versenyben,Rivaldo11 írta:Touré és Lassana Diarra nem egy kategória. Lass egy vadember, eszetlenül üt-vág, a futballhoz igen kevés köze van. Nézem miket művel...Yaya klasszisokkal jobb nála. Nem is értem hogyan merülhet fel egyáltalán a kérdés, hogy melyikük jobb.
Ja, tudom. Amint valaki felveszi a fehétr mezt, rögtön "posztjánazegyiklegjobbavilágon" lesz belőle.
Megszokhattuk már.
Sőt 06ban nekünk is gond nélkül sikerült, azért is lenne jó ha 7pont körüli difi megmaradna, mert akkoriban is ekörül mozogtunk,sőőt...gekkodan írta:Igazából már nekünk is csak 2 front maradt, a kupa már max 2 meccs, szóval az nem oszt, nem szoroz szvsz. Szerintem a BL-terhelést is meg kell oldani ilyen szinte, a Unitednek sem okozott problémát, nekünk sem szabad. 2 hetente + 1 meccs nem számít annyira. Ezek a hetek most nehezek, de úgy 3 hét múlva beáll egy olyan rend, amihez már lehet hosszútávon alkalmazkodni.LG írta:Lassana Diarráról nekem Gravesen ugrik be. Ő is egy angliából érkezett favágó volt, akit megváltónak tekintettek, az első félévben az is volt. Akkor is 12 pontos előnyünk volt féltávnál, új edzővel ugyanazt csinálták mint most....de a végén akkor is megmaradt 4 pont előnyünk, remélem most is meg fog.
Az viszont egyértelműen a Real előnye, h csak 1 fronton kell helytálniuk, mert a kupát nem veszik komolyan, a BL-ról meg ezzel a kerettel max álmodozhatnak.
Éppen minősíthetné. De ha megnézed milyen gólokat kaptunk...adrenalin írta:Ez a vkp munkát is minősíti.
Egy összehasonlításnál ne EGY meccset nézz. Hosszabb távon kell megnézni a két játékost. Hidd el én is ki tudnék emelni sok meccset, ahol Yaya jobb volt.., de annak nincs értelme.adrenalin írta:Egy semleges szurkolóval megnézetjük az Espanyol barca és real elleni meccsét, és mondja meg melyik játszott hasznosabbanszerintem egyértelmű
Lass mióta madridban van, a védelem mint a berlini fal ( enyhe túlzásal ) alig kapunk gólt.. barca viszont egyre többet. Ez a vkp munkát is minősíti.
Egy semleges szurkolóval megnézetjük az Espanyol barca és real elleni meccsét, és mondja meg melyik játszott hasznosabbanDanka00792 írta:Az lehet, de egy semleges szurkoló gondolkodás nélkül megmondaná, hogy melyik a jobb.adrenalin írta:Mondjuk lényegtelen hogy ki hogy látja, úgysem fogjuk feltételek nélkül eliserni a másik csapat játékosátúgyis találunk benne vmi kivetnivalót
szoval.. kár is felhúznia bárkinek magát.
ez így volt, így van és így is lesz mindig
Gondolom vágod hogy melyik játékosra gondolok.
Azért Cannavaroval vitatatkoznék. Neki azért voltak ügyei...(kokszolás, érdekes átiagzolás a Juveba-állitolag az sem volt tiszta, bundabotrány). Őt sokáig én is nagyszerű védőnek tartottam és tiszteltem, de az utóbbi években olyan dolgokat csinált, amiket nem kellett volna. És most komolyan nem azért utáltam meg, meg a Realba ment, már a Juveban is nagyon haragudtam rá.albicelesteX írta:Én Raúl-t Cassillast és Cannavarot elismerem minden gond nélkül!Nem utálom őket hanem inkább tisztelem!És ők nem is a patkány kategóriába tartoznak!Mert a meccseiken tök normálisnak tűnnek már amennyire a tv-n átjön!