Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.07. 22:49:11

Bogi63 írta:Abból gondolom, hogy az emberek sosem halnak meg ok nélkül. És ő nem egy olyan ember, aki úgy néz ki mint aki a pokolba készül.
( Egyébként édesapám a Komlói Baptista lelkész. Esetleg még innen gondolhatom.)
Ebben az oknélküli dologban sem lehetsz biztos. A történelem bizonyítja, hogy ez az egész mese csak arra volt kitalálva, hogy valahogy megfékezzék az embereket. Kik is voltak a legnagyobb fosztogatók az ókorba? Csak nem a papok?

Szvsz én sokkal inkább hiszek magamba, mint egy olyan dologba, ami a tudomány mai állása szerint nem létezik, és hogy a halál a természet dolga.

Na meg arról is beszélhetünk, hogy néha mennyire igazságtalan az élet. Akkor hová szokott bújni Isten?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.08.07. 22:51:31-kor.
in to exile
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.07. 22:46:19

Los Banditos írta:
Bogi63 írta:Én mindig úgy gondoltam, hogy azok a rákos betegek, akik nem maguknak okozzák a rákot(pl:cigivel) azokat Isten akarja maga mellé hívni, mert már annyi jót tettek a földön.
És ezt te miből gondolod?

Sajnálom az öreget. Remélem még ki tudja használni az utolsó heteit. Nem lehet valami jó dolog úgy élni, hogy tudja az ember, már csak pár hete van vissza az életéből.
:(
Abból gondolom, hogy az emberek sosem halnak meg ok nélkül. És ő nem egy olyan ember, aki úgy néz ki mint aki a pokolba készül.
( Egyébként édesapám a Komlói Baptista lelkész. Esetleg még innen gondolhatom.)
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
szajko
Director del Fútbol

2008.08.07. 22:35:43

Na ezzel a Krakkói meccsel kapcsolatba!
Lesz aki megszervezi avagy sem mert én 85-90%,hogy mennék! :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 22:35:17

Replay írta:
Replay írta:Bajban Bobby Robson, nagy bajban, úgy tünik, nincs már sok hátra.
:cry: :cry: :cry:

http://eurosport.yahoo.com/07082008/58/ ... ancer.html
Érdekesnek tartom, hogy senki nem reagált (igaz, igazolások topik alapján sokan azt sem tudják kicsoda, illetve, hogy dolgozott is nálunk).
Gyengébbek kedvéért 96-97-ben ő volt nálunk az edző, a Ronaldo-korszakban.
4x már legyőzte a rákot, 5x már nem fog sikerülni.

Őszintén szólva azt hittem, még itt az Eurobarcán is lesz legalább egy rövid hir...
Persze, h tudom, h ki ő, sajnálom is nagyon, de most mit lehet erre reagálni?
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.07. 22:34:25

Bogi63 írta:Én mindig úgy gondoltam, hogy azok a rákos betegek, akik nem maguknak okozzák a rákot(pl:cigivel) azokat Isten akarja maga mellé hívni, mert már annyi jót tettek a földön.
És ezt te miből gondolod?

Sajnálom az öreget. Remélem még ki tudja használni az utolsó heteit. Nem lehet valami jó dolog úgy élni, hogy tudja az ember, már csak pár hete van vissza az életéből.
:(
in to exile
szajko
Director del Fútbol

2008.08.07. 22:24:35

Replay írta:

Érdekesnek tartom, hogy senki nem reagált (igaz, igazolások topik alapján sokan azt sem tudják kicsoda, illetve, hogy dolgozott is nálunk).

Őszintén szólva azt hittem, még itt az Eurobarcán is lesz legalább egy rövid hir...
Őszintén szólva nem nagyon tudom,hogy kicsoda csak naggyából annyit tudtam,hogy edző volt itt...sajnos el kell mindenkinek menni 1x..sajnálom...biztos jó edző volt...és,hogy 4x leküzdötte a rákot az dícséretre méltó!
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.07. 22:20:14

Én mindig úgy gondoltam, hogy azok a rákos betegek, akik nem maguknak okozzák a rákot(pl:cigivel) azokat Isten akarja maga mellé hívni, mert már annyi jót tettek a földön.
Kép
vilmso94
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.08.07. 22:18:13

szeki06 írta:Sir Bobby Robson nyilatkozata:
"Elfogadtam, amit mondtak nekem és a lehető legjobban kihasználom a maradék időmet. Szerencsés vagyok, mert ilyen sokáig túléltem. Köszönöm az orvosoknak, az elkötelezettségüknek.Az állapotom nem változott az utolsó kemoterápiás kezelések óta. Megállították a tüdőmben lévő daganat növekedését, hamarosan pedig újabb kivizsgálásra megyek.Meghalok, inkább előbb, mint utóbb. De egyszer mindenki így jár és én élveztem minden percet. Még csak nem is gondolok rá, a mai gondom is egy sima gégegyulladás volt.Nem fogok otthon ülni és azon spekulálni, hogy mi történhet meg mi nem. Mindig is nehéznek találtam elutasítani a jó ügyeket és az ismerőseim meghívásait. A családom és a közeli barátaim mindig azt mondták, sokkal gyakrabban kellene nemet mondanom, ez most is így van.

:( :( :( :( :(
Azt hiszem ő is tett annyit a Barcáért, hogy együtt érezzünk vele.:(
Ó szégény Bobby Robson , Isten veled !!!
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,
Kép
Kép
szeki06
Barça C
Kapcsolat:

2008.08.07. 22:13:28

Sir Bobby Robson nyilatkozata:
"Elfogadtam, amit mondtak nekem és a lehető legjobban kihasználom a maradék időmet. Szerencsés vagyok, mert ilyen sokáig túléltem. Köszönöm az orvosoknak, az elkötelezettségüknek.Az állapotom nem változott az utolsó kemoterápiás kezelések óta. Megállították a tüdőmben lévő daganat növekedését, hamarosan pedig újabb kivizsgálásra megyek.Meghalok, inkább előbb, mint utóbb. De egyszer mindenki így jár és én élveztem minden percet. Még csak nem is gondolok rá, a mai gondom is egy sima gégegyulladás volt.Nem fogok otthon ülni és azon spekulálni, hogy mi történhet meg mi nem. Mindig is nehéznek találtam elutasítani a jó ügyeket és az ismerőseim meghívásait. A családom és a közeli barátaim mindig azt mondták, sokkal gyakrabban kellene nemet mondanom, ez most is így van.

:( :( :( :( :(
Azt hiszem ő is tett annyit a Barcáért, hogy együtt érezzünk vele.:(
Visca Barca!!!
Replay
Director del Fútbol

2008.08.07. 21:52:32

szajko
Director del Fútbol

2008.08.07. 20:22:40

http://www.youtube.com/watch?v=ZlXFjyP_ ... re=related

tessék megnézni mindenkinek fantasztikus gólok is vannak benne!

Gudjohnsen gólja a 47. legszebb kéne 1 pár ilyen is a Barcába tőle!:P

barca99 írta:Emberek!

Egy ügyes (és ilyenben jártas) fórumozó szervezhetne egy utat/vagy legalábbis felmérheté az igényt a Krakkó elleni BL-meccsre.

Szandi említette a buszt, ami 8-9000 Ft lenne oda-vissza, aztán már csak a jegyek kellenének, remélem azok sem észveszejtően drágák. Plusz szállás vmi diákszállón. A lényeg viszont az lenne, hogy közösen mennénk, mert sztem sok mindenkit érdekelne a BL-selejtező, ha vmelyeset szervezett körülmények között lenne, (legalább fórumról) ismerős emberekkel.

:roll:
Én is elmennék asszem, ha meglenne szervezve...és ha el is mehetnék veletek :)
barca99
Llegenda del Barça

2008.08.07. 17:35:53

Emberek!

Egy ügyes (és ilyenben jártas) fórumozó szervezhetne egy utat/vagy legalábbis felmérheté az igényt a Krakkó elleni BL-meccsre.

Szandi említette a buszt, ami 8-9000 Ft lenne oda-vissza, aztán már csak a jegyek kellenének, remélem azok sem észveszejtően drágák. Plusz szállás vmi diákszállón. A lényeg viszont az lenne, hogy közösen mennénk, mert sztem sok mindenkit érdekelne a BL-selejtező, ha vmelyeset szervezett körülmények között lenne, (legalább fórumról) ismerős emberekkel.

:roll:
Marci
Capitá del Barça

2008.08.07. 14:52:24

Plusz még ott az adóvevői is, úgyhogy megoldanák. Jó lenne szerintem. Ha a videóbírót nem is lehet, ez nem ártana
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.07. 14:30:42

Állítólag így csak akkor lehetne megadni a lest, ha mind a kettő lengeti a zászlaját. A másik feltételezés meg az, hogy az egyik inkább csak a gólvonalat figyelné.
Kép
Marci
Capitá del Barça

2008.08.07. 13:47:24

Bogi63 írta:Helló!

Hallottátok az aktuális baromságot?
A FIFA vezetése szeretne bevezetni plusz 2 partjelzőt!!!
Magyarul minden térfél mind a kettő oldalán lenne 1-1 partjelző....
Szerintem semmi szükség rá, de szeretném tudni mi a ti véleményetek.
(az infót egy bíró ismerősömtől hallottam, szóval igaz.)
Ha nem kell annyit futkározniuk, jobban tudnak figyelni a lesekre, a mezőnybeli szabálytalanságokra, mindenre. A bírók jobban tudnák vezetni így a meccseket. Másrészről nem tudom hogy nézne ki az, ha az egyik beintené a lest a másik meg kitartana amellett, hogy az adott helyzetben nem volt les... bár erre biztos kitalálnak valamit
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.07. 13:38:01

Helló!

Hallottátok az aktuális baromságot?
A FIFA vezetése szeretne bevezetni plusz 2 partjelzőt!!!
Magyarul minden térfél mind a kettő oldalán lenne 1-1 partjelző....
Szerintem semmi szükség rá, de szeretném tudni mi a ti véleményetek.
(az infót egy bíró ismerősömtől hallottam, szóval igaz.)
Kép
El Payaso
Capitá del Barça

2008.08.07. 11:06:46

Bányász írta:Szandi!

Amikor megemlítetted a krakkói meccset,akkor közös eurobarcás túrára gondoltál vagy csak felhívtad rá a figyelmet?
Esetleg már szervezkedtetek is chaten vagy valami?

Mert most aktuálissá vált a dolog miután a Wisla kiütötte a Beitart.

Így esetleg lehetne egy közvélemény kutatás,h hány embert érdekelne ez a dolog illetve érdekel e bárkit is.

Mert amit említettél buszjegyet az télleg korrekt kis ár szóval ha megoldható a jegybeszerzés is valahogy akkor sztem mindenképp megérné.

Viszont néztem orangeways-t és ott nem írják,h minden nap jár busz...de mivel Te "kapcsolatban" állsz velük biztos naprakész vagy ez ügyben...
Mi lehet hogy megyünk kocsival majd, és lesz még két helyünk, de minden azon múlik, hogy tudunk-e jegyet szerezni.
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.08.07. 10:55:25

Bajban Bobby Robson, nagy bajban, úgy tünik, nincs már sok hátra.

Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.06. 23:43:04

Szandi!

Amikor megemlítetted a krakkói meccset,akkor közös eurobarcás túrára gondoltál vagy csak felhívtad rá a figyelmet?
Esetleg már szervezkedtetek is chaten vagy valami?

Mert most aktuálissá vált a dolog miután a Wisla kiütötte a Beitart.

Így esetleg lehetne egy közvélemény kutatás,h hány embert érdekelne ez a dolog illetve érdekel e bárkit is.

Mert amit említettél buszjegyet az télleg korrekt kis ár szóval ha megoldható a jegybeszerzés is valahogy akkor sztem mindenképp megérné.

Viszont néztem orangeways-t és ott nem írják,h minden nap jár busz...de mivel Te "kapcsolatban" állsz velük biztos naprakész vagy ez ügyben...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.08.06. 23:00:28

ozsimiki írta:
Kiki: hugi üzeni,hogy ismét kinőtt egy ruhát,ha kell,akkor küldöm :lol: Rózsaszín,a kedvenced :twisted: :lol:
Ja jólvan köszi, egyébként így a nagy nyilvánosság elött megkérdezném: Nem lennél a keresztapja? Ugyis úgy beleélted magad hogy jön a kicsi :twisted: :lol:
Primitive
Entrenador del Barça

2008.08.06. 19:14:41

Perrero, ment egy PÜ :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
DaveN
Jugador del Barça

2008.08.06. 16:40:49

Nem kell valakinek egy Kingston 1 GB-s MicroSD memóriakártya? Ha jól tudom minden Nokiába jó, vadi új, nem volt használva, csak véletlenül rosszat vettem meg (nekem MemoryStick M2 kell...) és nem tudtam visszacserélni. Eredeti csomagolásban 1 év garanciával. Tényleg csak azért adom el mert az én telefonomba nem jó. Szal ha valakit érdekel akkor írjon a dnamenyi@citromail.hu címre. És ah tudtok valakit akinek kell lécci segítsetek. Köszi.
szajko
Director del Fútbol

2008.08.06. 08:57:40

A haverom azt mondja az unicef sok pénzt ad.......itt mindenki azt hiszi h támogat minket az unicef és pénzt fizet....istenem itt nem mindenki olyan mint a real meg a mu...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.06. 08:21:32

Továbbra is Köszönöm mindenkinek! Most sikerült net közelbe kerülnöm,egyenlőre eddig tartott a hepaj :D ,majd ma estefele folytatása következik, örömmel tudatom veletek,hogy két régebbi haveromat is megfertőztem (na itt most páran írnának ötletes eszmerogggyanatott :lol: ) Barca iránti szeretetemmel 8) :P

Krojf Komám, én is szeretném ha legalább annyi éven át leírnád még ezeket a sorokat :wink: :D

Kiki: hugi üzeni,hogy ismét kinőtt egy ruhát,ha kell,akkor küldöm :lol: Rózsaszín,a kedvenced :twisted: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.06. 01:36:42

Boldogat Ozsimiki!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lezárt