Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben az oknélküli dologban sem lehetsz biztos. A történelem bizonyítja, hogy ez az egész mese csak arra volt kitalálva, hogy valahogy megfékezzék az embereket. Kik is voltak a legnagyobb fosztogatók az ókorba? Csak nem a papok?Bogi63 írta:Abból gondolom, hogy az emberek sosem halnak meg ok nélkül. És ő nem egy olyan ember, aki úgy néz ki mint aki a pokolba készül.
( Egyébként édesapám a Komlói Baptista lelkész. Esetleg még innen gondolhatom.)
Abból gondolom, hogy az emberek sosem halnak meg ok nélkül. És ő nem egy olyan ember, aki úgy néz ki mint aki a pokolba készül.Los Banditos írta:És ezt te miből gondolod?Bogi63 írta:Én mindig úgy gondoltam, hogy azok a rákos betegek, akik nem maguknak okozzák a rákot(pl:cigivel) azokat Isten akarja maga mellé hívni, mert már annyi jót tettek a földön.
Sajnálom az öreget. Remélem még ki tudja használni az utolsó heteit. Nem lehet valami jó dolog úgy élni, hogy tudja az ember, már csak pár hete van vissza az életéből.
Persze, h tudom, h ki ő, sajnálom is nagyon, de most mit lehet erre reagálni?Replay írta:Érdekesnek tartom, hogy senki nem reagált (igaz, igazolások topik alapján sokan azt sem tudják kicsoda, illetve, hogy dolgozott is nálunk).Replay írta:Bajban Bobby Robson, nagy bajban, úgy tünik, nincs már sok hátra.
![]()
![]()
![]()
http://eurosport.yahoo.com/07082008/58/ ... ancer.html
Gyengébbek kedvéért 96-97-ben ő volt nálunk az edző, a Ronaldo-korszakban.
4x már legyőzte a rákot, 5x már nem fog sikerülni.
Őszintén szólva azt hittem, még itt az Eurobarcán is lesz legalább egy rövid hir...
És ezt te miből gondolod?Bogi63 írta:Én mindig úgy gondoltam, hogy azok a rákos betegek, akik nem maguknak okozzák a rákot(pl:cigivel) azokat Isten akarja maga mellé hívni, mert már annyi jót tettek a földön.
Őszintén szólva nem nagyon tudom,hogy kicsoda csak naggyából annyit tudtam,hogy edző volt itt...sajnos el kell mindenkinek menni 1x..sajnálom...biztos jó edző volt...és,hogy 4x leküzdötte a rákot az dícséretre méltó!Replay írta:Érdekesnek tartom, hogy senki nem reagált (igaz, igazolások topik alapján sokan azt sem tudják kicsoda, illetve, hogy dolgozott is nálunk).Replay írta:Bajban Bobby Robson, nagy bajban, úgy tünik, nincs már sok hátra.
![]()
![]()
![]()
Gyengébbek kedvéért 96-97-ben ő volt nálunk az edző, a Ronaldo-korszakban.
4x már legyőzte a rákot, 5x már nem fog sikerülni.
Őszintén szólva azt hittem, még itt az Eurobarcán is lesz legalább egy rövid hir...
Ó szégény Bobby Robson , Isten veled !!!szeki06 írta:Sir Bobby Robson nyilatkozata:
"Elfogadtam, amit mondtak nekem és a lehető legjobban kihasználom a maradék időmet. Szerencsés vagyok, mert ilyen sokáig túléltem. Köszönöm az orvosoknak, az elkötelezettségüknek.Az állapotom nem változott az utolsó kemoterápiás kezelések óta. Megállították a tüdőmben lévő daganat növekedését, hamarosan pedig újabb kivizsgálásra megyek.Meghalok, inkább előbb, mint utóbb. De egyszer mindenki így jár és én élveztem minden percet. Még csak nem is gondolok rá, a mai gondom is egy sima gégegyulladás volt.Nem fogok otthon ülni és azon spekulálni, hogy mi történhet meg mi nem. Mindig is nehéznek találtam elutasítani a jó ügyeket és az ismerőseim meghívásait. A családom és a közeli barátaim mindig azt mondták, sokkal gyakrabban kellene nemet mondanom, ez most is így van.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azt hiszem ő is tett annyit a Barcáért, hogy együtt érezzünk vele.
Érdekesnek tartom, hogy senki nem reagált (igaz, igazolások topik alapján sokan azt sem tudják kicsoda, illetve, hogy dolgozott is nálunk).Replay írta:Bajban Bobby Robson, nagy bajban, úgy tünik, nincs már sok hátra.
![]()
![]()
![]()
Én is elmennék asszem, ha meglenne szervezve...és ha el is mehetnék veletekbarca99 írta:Emberek!
Egy ügyes (és ilyenben jártas) fórumozó szervezhetne egy utat/vagy legalábbis felmérheté az igényt a Krakkó elleni BL-meccsre.
Szandi említette a buszt, ami 8-9000 Ft lenne oda-vissza, aztán már csak a jegyek kellenének, remélem azok sem észveszejtően drágák. Plusz szállás vmi diákszállón. A lényeg viszont az lenne, hogy közösen mennénk, mert sztem sok mindenkit érdekelne a BL-selejtező, ha vmelyeset szervezett körülmények között lenne, (legalább fórumról) ismerős emberekkel.
Ha nem kell annyit futkározniuk, jobban tudnak figyelni a lesekre, a mezőnybeli szabálytalanságokra, mindenre. A bírók jobban tudnák vezetni így a meccseket. Másrészről nem tudom hogy nézne ki az, ha az egyik beintené a lest a másik meg kitartana amellett, hogy az adott helyzetben nem volt les... bár erre biztos kitalálnak valamitBogi63 írta:Helló!
Hallottátok az aktuális baromságot?
A FIFA vezetése szeretne bevezetni plusz 2 partjelzőt!!!
Magyarul minden térfél mind a kettő oldalán lenne 1-1 partjelző....
Szerintem semmi szükség rá, de szeretném tudni mi a ti véleményetek.
(az infót egy bíró ismerősömtől hallottam, szóval igaz.)
Mi lehet hogy megyünk kocsival majd, és lesz még két helyünk, de minden azon múlik, hogy tudunk-e jegyet szerezni.Bányász írta:Szandi!
Amikor megemlítetted a krakkói meccset,akkor közös eurobarcás túrára gondoltál vagy csak felhívtad rá a figyelmet?
Esetleg már szervezkedtetek is chaten vagy valami?
Mert most aktuálissá vált a dolog miután a Wisla kiütötte a Beitart.
Így esetleg lehetne egy közvélemény kutatás,h hány embert érdekelne ez a dolog illetve érdekel e bárkit is.
Mert amit említettél buszjegyet az télleg korrekt kis ár szóval ha megoldható a jegybeszerzés is valahogy akkor sztem mindenképp megérné.
Viszont néztem orangeways-t és ott nem írják,h minden nap jár busz...de mivel Te "kapcsolatban" állsz velük biztos naprakész vagy ez ügyben...
Ja jólvan köszi, egyébként így a nagy nyilvánosság elött megkérdezném: Nem lennél a keresztapja? Ugyis úgy beleélted magad hogy jön a kicsiozsimiki írta:
Kiki: hugi üzeni,hogy ismét kinőtt egy ruhát,ha kell,akkor küldömRózsaszín,a kedvenced
![]()