Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem Andris van a képenG-Jay írta:Te vagy a képeden? Ha be akarsz rúgni??lionelmessi19 írta:Annak baromira örülni kell. Nekem egy vagyonba fáj ha be akarok rúgni, és ez meglehetősen autocenzúra.
![]()
![]()
Azthittem azért 12-3 évesen még kubut isznak a gyerekek. Durva hogy mi megy.
Te vagy a képeden? Ha be akarsz rúgni??lionelmessi19 írta:Annak baromira örülni kell. Nekem egy vagyonba fáj ha be akarok rúgni, és ez meglehetősen autocenzúra.
Pánztárca barát a rektusba dugott dianás cukorka.Perrero írta:pénztárca barát
Az más,ha csak jó kedved van,még nem vagy részeg..Zozzy 5 írta:nemvagyok részeg csak jókedvem van és kb egy padon is eltudnék alduni a buszmegbe
Annak baromira örülni kell. Nekem egy vagyonba fáj ha be akarok rúgni, és ez meglehetősen autocenzúra.Zozzy 5 írta:ugye az nem cicki ha 3sörtől már becsicscnetve vagyok??
Copy that! And yeah its correct in inglishö.Perrero írta:Leave him, he won't answer... I think that it's correct in inglis
Bakkker,mekkora már!!!!La Pulga írta: Nemrég olvastam a bash.hu-n:
"Mindenki magából indul ki te b.uzi"![]()
Kb. még mindig a hatása alatt vagyok
![]()
Mondjuk én életembe nem javítottam dolgozatot. Sőt nem adtam ki dimploma munkát. De egy valamit tudok.Varga Tamás írta:Sajnos, a fogalomzavar továbbra is erősen tartja magát.
Kioktatni pedig nem kell, hogyan kell egy szakmunkát kiadni a kezemből. Valamivel több dolgozatot, referátumot, diplomamunkát adtam ki a kezemből, mint itt a legtöbben. Úgyhogy tudom, mit-hogyan kell csinálni.
Hmm, erre azért lenne egy "sztorim":Varga Tamás írta:Sajnos, a fogalomzavar továbbra is erősen tartja magát.
Kioktatni pedig nem kell, hogyan kell egy szakmunkát kiadni a kezemből. Valamivel több dolgozatot, referátumot, diplomamunkát adtam ki a kezemből, mint itt a legtöbben. Úgyhogy tudom, mit-hogyan kell csinálni.
La Pulga írta:http://hu.wikipedia.org/wiki/Barcaszentp%C3%A9ter
Épp Barcelonára kerestem rá, amikor ezt találtam.
Ő mi is a hsz indítéka, kedves matyi? ha visszaolvasol, teljesen érthetően le van vezetve minden. meg is van indokolva.matyi02 írta:Én azt hittem hogy az eurobarcán barca drukkerek vannak és azok össze tartanak látom ez is egy gerinctelen népmuvészeti cserépedény egy banda![]()
![]()
És még itt irogatjátok TIh így a barca meg ugy hihetetlen ...
Azt hisszem mostantól it nem érdemes valamiért szolni mert akik már régebóta itt vanak azok [auto_cenzúra] mindenkit ez is egy féreg dolog !
Van benne valami. Nekem is van madridista haveromPerrero írta:nem kell szeretnünk egymást, csak azért mert vki Barcás...Legjobb barátom pl madridista
Éljen a Forradalom!