Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Ibra jön, Villa érkezése kizárt!! És mivel Zlatan már féllábbal Katalóniában van, így Villa marad Valenciában. Ez már majdnem ténybarca2010 írta:Nem nagyon voltam fórum közelben, ezért nem tudom a fejleményeket. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Villa ügy így már teljesen kizárt ha Ibra érkezik?? A másik,a Juvés Poulsen tényleg érkezik? A legjobban utálom az embert és a játékát, és ez akkor sem fog változni ha ide igazol!? Remélem nem fog.
BARCA FOREVER!!!
Villa kijelentette, h marad a Valenciában, egyébként is egy középcsatár érkezése volt napirenden...Nem nagyon voltam fórum közelben, ezért nem tudom a fejleményeket. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Villa ügy így már teljesen kizárt ha Ibra érkezik?? A másik,a Juvés Poulsen tényleg érkezik? A legjobban utálom az embert és a játékát, és ez akkor sem fog változni ha ide igazol!? Remélem nem fog.
Tudod, Messiből egy van. Ibra jó lesz, Pep ötlete jónak tűnik. Samut én is sajnálom. Már alig várom az új szezont.gyuri03 írta:Most ez olyan mintha lenne még 1 messinkMessi is hánysszor meg hányszor volt olyan hogy bejött cserekéánt és rugott 2gólt és nyertünk 2:1re
szerintem Ibra is ilyen lessz és ez nagy előny
Ebben sok igazság van! Én abban bízok, hogy Ibra fejjáték hozhat sokat, pl. szögleteknél, meg amúgy is, hisz azért mondjuk egy Xavi, Iniesta, Messi, Alves... annak ellenére, hogy eddig nem volt igazán profiljuk, azért tudnak fejre is beadni!ElBartimaeus írta:Vicces, de jó, hogy sokan azért jönnek ide, hogy bl-t nyerjenek!Henry, Ibra, Villa is jött volna.
Asszem a csapat rendesen le van ismerve!
![]()
Még gyorsan annyit, hogy az egyik alapfeltétele annak, hogy valaki jó helyzetbe, ziccerbe kerüljön az a hihetetlen jó helyezkedés ( kontrák ez alól kivételt képeznek, ott inkább csak a 2. pont szükséges!) és a nagy sebesség kell.
Sztem ebben a 2-ben jobb Samu, akkor meg nincs rá garancia, hogy csak a kp-n múlt a sok ziccer, tehát akkor Samun is, amiből nem használt ki eleget. De kidolgozta valamennyire magának ( ehhez kell a kp támogatása, de nem csak rajtuk múlik) Ibra ezekben rosszabb, tehát kevesebb ziccere lesz szvsz, amit lehet jobban ki tud használni, statisztikailag legyen 70%-os kihasználtság, ha csak 30-szor tud olyan helyzetbe kerülni... Kicsit túlzok, de a lényeget remélem mindenki érti, hogy könnyű dobálózni, hogy sok helyzet, csak lábat kellett beletenni, de ott volt a mögött a fontos helyzetbe kerülés.
Ha max 20%-al kevesebb ziccerbe kerül Ibra, mint Eto'o tenné, akkor jók vagyunk, mert abból többet ki tud használni, ezt elfogadom, de az a 80%-os Samu-helyezkedés is nagyon nehéz!
A hatékonyságot illetően akár lehet az is igaz,amit te írtál ,vagy az is,hogy más ennyit se lőtt volna. Ezt már sosem fogjuk megtudni,így kár is vitázni rajta. Én a magam részéről beértem ezzel a 30 góllalBestbarca írta:Jó tény van igazság abban amit írtál, elismerem nagyon elmentem az egyik oldal felé, nem voltam kellően szubjektív! Bocs csak irritál, hogy egyesek mennyire nem látnak a szemüktől! Én azt továbbra is tartom, hogy: "És baromira nem izgat, hogy hány gólt lőtt"- mert azért a hatékonyság nem mind1, de nagyon nem! Tavalyi Barcában nem volt nehéz 30-at lőni! Az egy az egy dologról annyit, hogy a Vidic-es etetése miatt nem felejtem el a szezon többi részét, ahol viszont meg volt lőve rendesen ,ha voltak előtte.Jóval többször kellett volna tudnia elmenni egy ember mellett!
Jó tény van igazság abban amit írtál, elismerem nagyon elmentem az egyik oldal felé, nem voltam kellően szubjektív! Bocs csak irritál, hogy egyesek mennyire nem látnak a szemüktől! Én azt továbbra is tartom, hogy: "És baromira nem izgat, hogy hány gólt lőtt"- mert azért a hatékonyság nem mind1, de nagyon nem! Tavalyi Barcában nem volt nehéz 30-at lőni! Az egy az egy dologról annyit, hogy a Vidic-es etetése miatt nem felejtem el a szezon többi részét, ahol viszont meg volt lőve rendesen ,ha voltak előtte.Xavinho írta:
Azért nem látod egészen jól a dolgokat.
1.Pont a legeredményesebb szezonját kritizálod.
2.Azt,hogy az adott helyzetből ki hányat lő be azt nem tudhatod,mert csak Eto'o előtt adódott,senki más előtt. És az érvelésed alapján fölösleges ide Ibra,mert ilyen kp mellett egy közepes szintű csatár is rúgna 30-at...
Egyébként most voltak Ibra idei góljai és legalább annyi "csak be kellett passzolnia" -féle gólja volt,mint Eto'-nak.Azt pedig,h Eto'o egy az egyben nem tud megverni senkit inkább a humor topikba írtad volna. ha nem hiszed kérdezd meg pl.: Vidic-et. A passzait illetően tényleg ne megy Xavi,de azért ezt ne is várjuk tőle. Jó passzai pedig voltak,még ha nem is osztott ki annyi gólpasszt,mint Messi vagy Henry.
3. Az életkort illetően Ibra is 27 és ő sem fog gyorsulni,Eto'o-nál meg eleve lassabb...
Azt,hogy melyikük jobb csatár mindenki maga dönti el(az,hogy kit favorizálsz azt csak te döntöd el és ebben nem is akarlak támadni) de te azért ferdítettél a tényeken rendsen.
Én is Barca-szurkoló vagyok és Eto'o pont a hozzáállása miatt lett az egyik kedvencem,nekem hiányozni fog.
viszont,ha mindenképp mennie kell, Ibra az egyik legtökéletesebb helyettes,akit találhattunk.
Azért nem látod egészen jól a dolgokat.Bestbarca írta:Eto'o-nak régen nem volt párja az tény! Nade tavaly! És baromira nem izgat, hogy hány gólt lőtt, mert kihagyott vagy 5-ször annyi helyzetet, és a góljai jelentős részét még kb. Lipcsei is berúgta volna!(na jó ez vicc, de azért nem áll olyan messze a valóságtól, és az már baj) Az, hogy egy az egyben nem tud megverni senkit, egy építő jellegú passza nem volt az egész szezonban mondjuk Messinek, vagy Henrynak, azért nem állapot. Ő a legjobb, már nem! Ezt azért észre kellene venni. Ibra nem egy az egyben, hanem egy a háromban is király, szóval. Ibra csak középen???????????????-nem is értem.
+Azért Eto'o már nem annyira gyors, mint régen azt se feledjük! És már nem fog gyorsúlni, lassúlni viszont igen!
Ahogy egyre közelebb van egyre inkább ő lesz a világ legjobb csatára - valszeg ő az, ez privát vélemény, de ha nem, akkor is jobb, mint megfáradt Samu!
ÉN A BARCELONÁT SZERETEM, NEM ETO'O-T! TISZTELEM, ELISMEREM, KÖSZÖNÖM NEKI AZ ELMÚLT ÉVEKET, DE NEM Ő AZ ISTENEM!!! IBRA SE PERSZE, ÉS SOK HIBÁJA VAN NEKI IS, DE JELENLEG JOBB, MINT ETO'O!!!
Nos egyszerű. Ibtra semmivel nem cselez jobban, és semmivel nem oldja meg jobban a védőkkel szemben az 1vs 1-et, mint Eto'o. Nem is értem miből jöhetett ez le.Rivaldo11 írta:Az összevetésre gondolsz (Samu vs. Ibra)? engem érdekelne .....
azt még TitoKissTito14 írta: ...amikor Tito helyén játszott...
Itt aztán röpködnek az euro tizmilliok!benne vagy netán az igazgatoságbanMichaaBee írta:Ez korrekt valasz volt, de van meg egy 3. verzio is.Sanama írta:...![]()
42 millio + 6 millio = 48. Ennyibe fajna Villa
Ezutan Eto'ot el lehet passzolni apropenzert, pl 20 milliort meg a Milan is megveszi. (ha Fabianoert adnanak annyit akkor Samuert is boven.) Ez ha jol szamolom csak 28 millios kieses, ami lenyegesen kevesebb, mint a masik 2 lehetoseg.
Azzal is szamoljunk, hogy Eto'o nem eladhatatlan, vilagklasszis csatart minden csapat szivesen szerez olcson.
szerk.: Ibraval is lehet igy szamolni, kipengetunk erte 60 milliot es 20ert eladjuk Samut, ez is "csak" 40 millios kieses es akkor meg nalunk van Hleb. Mindegy mar, nem akarom tul bonyolitani, inkabb hagyjuk.