Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
robag
Jugador d'estrella

2009.07.20. 09:47:03

Visszaszívom a pár napja írtakat, mégpedig hogy Zlatan nem olyan erős összjátékban. Tegnap éjjel megnéztem a sport1-es Összefoglalót a Inter bajnoki góljairól: Olyan gólpasszokat ad az ember, hogy besírsz a gyönyörűségtől. És nem mellesleg álomgólokat rúg....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Asys
Entrenador del Barça

2009.07.20. 09:29:06

Szerintem is lasabb Ibra egy picit Samunál, de ezt simán kompenzálja azzal az adottságával, hogy szinte lepattannak róla a védők!

Lampard...pff...
Remélem egyetlen angol focista sem lesz se most se a jövőben a Barca keretének tagja.
Alberto10
Capitá del Barça

2009.07.20. 08:30:16

barca2010 írta:Nem nagyon voltam fórum közelben, ezért nem tudom a fejleményeket. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Villa ügy így már teljesen kizárt ha Ibra érkezik?? A másik,a Juvés Poulsen tényleg érkezik? A legjobban utálom az embert és a játékát, és ez akkor sem fog változni ha ide igazol!? Remélem nem fog.

BARCA FOREVER!!!
Ha Ibra jön, Villa érkezése kizárt!! És mivel Zlatan már féllábbal Katalóniában van, így Villa marad Valenciában. Ez már majdnem tény :wink: :wink:
Poulsen érkezése felmerült, de egyik fél, a Juve meg a Barca sem erősítette meg az érdeklődést tudtommal. Egyébként Cáceres-Poulsen cserét akar állítólag a torinói klub.
Sztem sokkal valószínűbb, hogy Cácerest kölcsönadjuk a Juvénak egy évre, de nem cseréljük el a játékjogát Poulsenére :wink:
Egyébként Laporta és Twiki is mondta, hogy lesznek még igazolások: egy középső védőt szeretnének venni, de ha nem jön össze, akkor is ott van Henrique.
Továbbá felmerült egy középpályás szerződtetése, de itt nem sztárigazolásra kell számítanunk (pl. Cesc), hisz Ibráért ki fog adni egy jelentősebb összeget már a Barca. Inkább egy megbízható cserejátékos érkezése a valószínű. Kb. ennyi
looka
Capitá del Barça

2009.07.20. 08:20:52

Nem nagyon voltam fórum közelben, ezért nem tudom a fejleményeket. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Villa ügy így már teljesen kizárt ha Ibra érkezik?? A másik,a Juvés Poulsen tényleg érkezik? A legjobban utálom az embert és a játékát, és ez akkor sem fog változni ha ide igazol!? Remélem nem fog.
Villa kijelentette, h marad a Valenciában, egyébként is egy középcsatár érkezése volt napirenden...
Fennáll a lehetőség, 1 Cáceres, Poulsen játékoscserére, mert a Juve nagyon akarja állítólag az uruguayit... Tényként még nem közölték az érdeklődést, de mivel már tavaly is érdeklődtünk a dán iránt, ezért a sajtó megszellőztette, h akár ez is lehetséges.
barca2010
Jugador d'estrella

2009.07.20. 08:13:21

Nem nagyon voltam fórum közelben, ezért nem tudom a fejleményeket. Azt szeretném megkérdezni, hogy a Villa ügy így már teljesen kizárt ha Ibra érkezik?? A másik,a Juvés Poulsen tényleg érkezik? A legjobban utálom az embert és a játékát, és ez akkor sem fog változni ha ide igazol!? Remélem nem fog.

BARCA FOREVER!!!
vkinga
Jugador d'estrella

2009.07.20. 07:04:44

gyuri03 írta:Most ez olyan mintha lenne még 1 messink :D Messi is hánysszor meg hányszor volt olyan hogy bejött cserekéánt és rugott 2gólt és nyertünk 2:1re :D szerintem Ibra is ilyen lessz és ez nagy előny :D
Tudod, Messiből egy van. Ibra jó lesz, Pep ötlete jónak tűnik. Samut én is sajnálom. Már alig várom az új szezont.
Chino
Llegenda del Barça

2009.07.20. 02:09:40

Sztem az összehasonlítás egészen korrekt volt. Soha életemben nem voltam nagy Ibra/Inter szurkoló de a kvalitásait mindig is elismertem. Samu helyére tökéletesebb "helyettest" nem lehetett volna találni.
Villával a játékrendszerünk lényegében nem változott volna, Ibrával több kombinációs lehetőség nyílik meg, Pep több dolgot építhet be a taktikába. Sztem Ibra leginkább a kisebb csapatok vagy a az amúgyis bunkerfocit játszó csapatok ellen lehet a legideálisabb támadó. Emlékezhetünk miylen rettenetesen nehéz volt áttörni még a Numancia védelmét is a bajnokság elején, és nem egyszeri eset volt.
Kiváncsi vagyok még, hogy Dani-val együtt mire képesek, mert Alves felfutásainál remek beívelési lehetőségek adódnak, amit eddig szinte lehetetlen volt kihasználni. A levegőben majdhogynem a legtöbb csapat vert minket (kis túlzással) Amikor az ellenfél egy veszélyes szélről jövő beadással jöhetett mindig remegtem. Ha ilyenkor Ibra hátramenne már könnyebb lenne. De nem is ez a legfontosabb csak elgondolkodtam rajta.

Az meg, hogy csak centerként tud játszani hülyeség. Sokat néztem az olasz bajnokságot és voltak szélről jövő betörései.
A fizikuma és a techikája nagyon sokat hozhat és Pep meg fogja találni a helyét.

A magatartása pedig más kérdés. Egy olyan csapatban ahol szinte egyedüli sztárnak számított teljesen más volt. Tényleg nem lehet könnyű elviselni hogy valakitől rendre azt várják hogy ő döntse el a meccseket + Mourinho-val sem volt felhőtlen a viszonya. Ezzel nem felmenteni akarom, mert néha valóban kritikán alul viselkedett (pl. Siena ellen) de ebben a közegben sztem nem fog ilyen előfordulni. Tisztában van vele, hogy az ő érdeke is, hogy a csapatmorál rendben legyen. Új helyre kerül, tiszta lappal indulhat. És Pep sem hiszem, hogy ragaszkodott volna hozzá, ha kételyei lennének amiatt, hogy nem tud majd vele mit kezdeni.
Forca Barca!!!!
Alberto10
Capitá del Barça

2009.07.20. 01:22:25

Ahogy olvasgattam a fórumot sok olyan hsz-szel találkoztam, amiben Ibra gyorsaságát kritizálták, mondván: a svéd lassú! Volt, aki azért ennyire nem ment el negatív irányba, de mindenesetre sok kritika érte Zlatant a sebessége miatt :wink:

Nos, eme kritikákkkal nem értek egyet, mert szerintem Ibra-bár elismerem, nem a gyorsaságáról híres-nem mondható lassúnak, sőt nem mondom, hogy villámléptű, de van sebessége a srácnak :wink:
Ami főleg kiemelendő az az indulósebessége! Egy 192 centis játékosnál ritka az ilyen mértékű robbanéknyság és ezt nem kéne elfelejteni az elvakult Ibraelleneseknek sem :idea: :wink:

Ezt alátámasztva linkelem be a következő vidit :wink: :

http://www.youtube.com/watch?v=wJz1KRolGsE

(De ezen kívül számos hasonló szituból szerzett gólt Ibrakadabra!)
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.20. 01:08:44

ElBartimaeus írta:Vicces, de jó, hogy sokan azért jönnek ide, hogy bl-t nyerjenek! :D Henry, Ibra, Villa is jött volna. :D Asszem a csapat rendesen le van ismerve! :D

Még gyorsan annyit, hogy az egyik alapfeltétele annak, hogy valaki jó helyzetbe, ziccerbe kerüljön az a hihetetlen jó helyezkedés ( kontrák ez alól kivételt képeznek, ott inkább csak a 2. pont szükséges! :D ) és a nagy sebesség kell.

Sztem ebben a 2-ben jobb Samu, akkor meg nincs rá garancia, hogy csak a kp-n múlt a sok ziccer, tehát akkor Samun is, amiből nem használt ki eleget. De kidolgozta valamennyire magának ( ehhez kell a kp támogatása, de nem csak rajtuk múlik :!: ) Ibra ezekben rosszabb, tehát kevesebb ziccere lesz szvsz, amit lehet jobban ki tud használni, statisztikailag legyen 70%-os kihasználtság, ha csak 30-szor tud olyan helyzetbe kerülni... Kicsit túlzok, de a lényeget remélem mindenki érti, hogy könnyű dobálózni, hogy sok helyzet, csak lábat kellett beletenni, de ott volt a mögött a fontos helyzetbe kerülés.

Ha max 20%-al kevesebb ziccerbe kerül Ibra, mint Eto'o tenné, akkor jók vagyunk, mert abból többet ki tud használni, ezt elfogadom, de az a 80%-os Samu-helyezkedés is nagyon nehéz! :D
Ebben sok igazság van! Én abban bízok, hogy Ibra fejjáték hozhat sokat, pl. szögleteknél, meg amúgy is, hisz azért mondjuk egy Xavi, Iniesta, Messi, Alves... annak ellenére, hogy eddig nem volt igazán profiljuk, azért tudnak fejre is beadni! :wink: :D :D :D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.07.20. 00:59:47

Vicces, de jó, hogy sokan azért jönnek ide, hogy bl-t nyerjenek! :D Henry, Ibra, Villa is jött volna. :D Asszem a csapat rendesen le van ismerve! :D

Még gyorsan annyit, hogy az egyik alapfeltétele annak, hogy valaki jó helyzetbe, ziccerbe kerüljön az a hihetetlen jó helyezkedés ( kontrák ez alól kivételt képeznek, ott inkább csak a 2. pont szükséges! :D ) és a nagy sebesség kell.

Sztem ebben a 2-ben jobb Samu, akkor meg nincs rá garancia, hogy csak a kp-n múlt a sok ziccer, tehát akkor Samun is, amiből nem használt ki eleget. De kidolgozta valamennyire magának ( ehhez kell a kp támogatása, de nem csak rajtuk múlik :!: ) Ibra ezekben rosszabb, tehát kevesebb ziccere lesz szvsz, amit lehet jobban ki tud használni, statisztikailag legyen 70%-os kihasználtság, ha csak 30-szor tud olyan helyzetbe kerülni... Kicsit túlzok, de a lényeget remélem mindenki érti, hogy könnyű dobálózni, hogy sok helyzet, csak lábat kellett beletenni, de ott volt a mögött a fontos helyzetbe kerülés.

Ha max 20%-al kevesebb ziccerbe kerül Ibra, mint Eto'o tenné, akkor jók vagyunk, mert abból többet ki tud használni, ezt elfogadom, de az a 80%-os Samu-helyezkedés is nagyon nehéz! :D
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.07.20. 00:46:28

Azzal, hogy csak középcsatárként bevethető nem értek egyet. Nem szélső típus ez tény, viszont a kreativitása miatt simán tud visszább is lépni mint a középcsatár egy meccs adott szakaszában. Amennyire én tudom az Interben is sokszor volt "árnyékékes" pozícióban, szerepkörben, főleg mikor Cruz volt a társa. Nem látom igazán nagy akadályát annak hogy Messi be középre, Henry és Ibra meg mint két csatár, akik a szélről indulnának, de nem klasszikus szélsőként.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.20. 00:40:04

Bestbarca írta:Jó tény van igazság abban amit írtál, elismerem nagyon elmentem az egyik oldal felé, nem voltam kellően szubjektív! Bocs csak irritál, hogy egyesek mennyire nem látnak a szemüktől! Én azt továbbra is tartom, hogy: "És baromira nem izgat, hogy hány gólt lőtt"- mert azért a hatékonyság nem mind1, de nagyon nem! Tavalyi Barcában nem volt nehéz 30-at lőni! Az egy az egy dologról annyit, hogy a Vidic-es etetése miatt nem felejtem el a szezon többi részét, ahol viszont meg volt lőve rendesen ,ha voltak előtte. :wink: Jóval többször kellett volna tudnia elmenni egy ember mellett!
A hatékonyságot illetően akár lehet az is igaz,amit te írtál ,vagy az is,hogy más ennyit se lőtt volna. Ezt már sosem fogjuk megtudni,így kár is vitázni rajta. Én a magam részéről beértem ezzel a 30 góllal :D (bár jobb lett volna,ha aranycipős lesz,de én meg vagyok elégedve a 3 címmel,amit a csapattal közösen nyert)
Remélem jövőre nyerni fog az Interrel olasz kupát és bajnoki címet,csak hogy olaszban is meglegyen minden címe. Ibra pedig nyerjen meg spanyolban mindent meg azért egy Bl-cím is kijárna neki lassan :twisted:
Mindenesetre én örülnék,ha gyorsan lezárulna ez a transzfer és Ibra már bemutatkozhatna a Tottenham ellen.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.20. 00:30:08

Xavinho írta:
Azért nem látod egészen jól a dolgokat.
1.Pont a legeredményesebb szezonját kritizálod.
2.Azt,hogy az adott helyzetből ki hányat lő be azt nem tudhatod,mert csak Eto'o előtt adódott,senki más előtt. És az érvelésed alapján fölösleges ide Ibra,mert ilyen kp mellett egy közepes szintű csatár is rúgna 30-at...
Egyébként most voltak Ibra idei góljai és legalább annyi "csak be kellett passzolnia" -féle gólja volt,mint Eto'-nak.Azt pedig,h Eto'o egy az egyben nem tud megverni senkit inkább a humor topikba írtad volna. ha nem hiszed kérdezd meg pl.: Vidic-et. A passzait illetően tényleg ne megy Xavi,de azért ezt ne is várjuk tőle. Jó passzai pedig voltak,még ha nem is osztott ki annyi gólpasszt,mint Messi vagy Henry.
3. Az életkort illetően Ibra is 27 és ő sem fog gyorsulni,Eto'o-nál meg eleve lassabb...
Azt,hogy melyikük jobb csatár mindenki maga dönti el(az,hogy kit favorizálsz azt csak te döntöd el és ebben nem is akarlak támadni) de te azért ferdítettél a tényeken rendsen.
Én is Barca-szurkoló vagyok és Eto'o pont a hozzáállása miatt lett az egyik kedvencem,nekem hiányozni fog.
viszont,ha mindenképp mennie kell, Ibra az egyik legtökéletesebb helyettes,akit találhattunk.
Jó tény van igazság abban amit írtál, elismerem nagyon elmentem az egyik oldal felé, nem voltam kellően szubjektív! Bocs csak irritál, hogy egyesek mennyire nem látnak a szemüktől! Én azt továbbra is tartom, hogy: "És baromira nem izgat, hogy hány gólt lőtt"- mert azért a hatékonyság nem mind1, de nagyon nem! Tavalyi Barcában nem volt nehéz 30-at lőni! Az egy az egy dologról annyit, hogy a Vidic-es etetése miatt nem felejtem el a szezon többi részét, ahol viszont meg volt lőve rendesen ,ha voltak előtte. :wink: Jóval többször kellett volna tudnia elmenni egy ember mellett!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

gyuri03
Jugador d'estrella

2009.07.20. 00:27:56

Most ez olyan mintha lenne még 1 messink :D Messi is hánysszor meg hányszor volt olyan hogy bejött cserekéánt és rugott 2gólt és nyertünk 2:1re :D szerintem Ibra is ilyen lessz és ez nagy előny :D
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
KissTito14
Barça B

2009.07.20. 00:22:45

[quote="baas11"]Részemről csupán két kritikája van Eto'o-nak :
1. Sok helyzet = sok gól ?!!??!
2. Henry-val szinte egyáltalán nem voltak összhangban még 2éve után se...ez engem zavart[quote]

Ígyvan Ibrakadabra helyzetkihasználása kiemelkedő, és ha úgyvan akár Henryval csereberélhetnek a balon...;)
Kép
˛˛A Barςa a bajnok, én pedig csak azt tudok mondani nekik, hogy a nyomás azé, aki nem nyert semmit...´´[Ibra]
.ViSCΛ ΣL BΛЯCΛ.
Xavinho
Capitá del Barça

2009.07.20. 00:20:49

Bestbarca írta:Eto'o-nak régen nem volt párja az tény! Nade tavaly! És baromira nem izgat, hogy hány gólt lőtt, mert kihagyott vagy 5-ször annyi helyzetet, és a góljai jelentős részét még kb. Lipcsei is berúgta volna!(na jó ez vicc, de azért nem áll olyan messze a valóságtól, és az már baj :wink: ) Az, hogy egy az egyben nem tud megverni senkit, egy építő jellegú passza nem volt az egész szezonban mondjuk Messinek, vagy Henrynak, azért nem állapot. Ő a legjobb, már nem! Ezt azért észre kellene venni. Ibra nem egy az egyben, hanem egy a háromban is király, szóval. Ibra csak középen???????????????-nem is értem.
+Azért Eto'o már nem annyira gyors, mint régen azt se feledjük! És már nem fog gyorsúlni, lassúlni viszont igen!

Ahogy egyre közelebb van egyre inkább ő lesz a világ legjobb csatára - valszeg ő az, ez privát vélemény, de ha nem, akkor is jobb, mint megfáradt Samu!
ÉN A BARCELONÁT SZERETEM, NEM ETO'O-T! TISZTELEM, ELISMEREM, KÖSZÖNÖM NEKI AZ ELMÚLT ÉVEKET, DE NEM Ő AZ ISTENEM!!! IBRA SE PERSZE, ÉS SOK HIBÁJA VAN NEKI IS, DE JELENLEG JOBB, MINT ETO'O!!!
Azért nem látod egészen jól a dolgokat.
1.Pont a legeredményesebb szezonját kritizálod.
2.Azt,hogy az adott helyzetből ki hányat lő be azt nem tudhatod,mert csak Eto'o előtt adódott,senki más előtt. És az érvelésed alapján fölösleges ide Ibra,mert ilyen kp mellett egy közepes szintű csatár is rúgna 30-at...
Egyébként most voltak Ibra idei góljai és legalább annyi "csak be kellett passzolnia" -féle gólja volt,mint Eto'-nak.Azt pedig,h Eto'o egy az egyben nem tud megverni senkit inkább a humor topikba írtad volna. ha nem hiszed kérdezd meg pl.: Vidic-et. A passzait illetően tényleg ne megy Xavi,de azért ezt ne is várjuk tőle. Jó passzai pedig voltak,még ha nem is osztott ki annyi gólpasszt,mint Messi vagy Henry.
3. Az életkort illetően Ibra is 27 és ő sem fog gyorsulni,Eto'o-nál meg eleve lassabb...
Azt,hogy melyikük jobb csatár mindenki maga dönti el(az,hogy kit favorizálsz azt csak te döntöd el és ebben nem is akarlak támadni) de te azért ferdítettél a tényeken rendsen.
Én is Barca-szurkoló vagyok és Eto'o pont a hozzáállása miatt lett az egyik kedvencem,nekem hiányozni fog.
viszont,ha mindenképp mennie kell, Ibra az egyik legtökéletesebb helyettes,akit találhattunk.
baas11
Entrenador del Barça

2009.07.20. 00:15:08

Részemről csupán két kritikája van Eto'o-nak :
1. Sok helyzet = sok gól ?!!??!
2. Henry-val szinte egyáltalán nem voltak összhangban még 2éve után se...ez engem zavart
.
.
3.amit nagyi is említett a motiváció ami talán a legfontosabb egy mindent megnyert csapatnál.....

Ibrahimovics pozitív kritikája így látatlanban :hogy e kedvenc kocsimat is hajtja...:) http://automotorsport.se/bigpix/2007/Zl ... _2_big.jpg
Negatív :jövőre Inter meccseket is kell néznem.... :roll:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára baas11 2009.07.20. 01:23:44-kor.
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.20. 00:13:38

Rivaldo11 írta:Az összevetésre gondolsz (Samu vs. Ibra)? engem érdekelne .....
Nos egyszerű. Ibtra semmivel nem cselez jobban, és semmivel nem oldja meg jobban a védőkkel szemben az 1vs 1-et, mint Eto'o. Nem is értem miből jöhetett ez le.
Gyorsaság terén a bosnyák egy lajhár samuhoz képest, ez sem vita tárgya. Fejjátékban valóban jobb, távolról is de e két tulajdonság nem biztos hogy itt annyira érvényesül-ezt se feledjük amikor összehasonlítunk.
Ha csak ennyi lenne, már világos hogy gyengülünk, de van tovább is. A játékunk annyira felépített, hogy abban a középcsatárt olyan tulajdonságoknak kell jellemezni, mint amilyenek Samut jellemzik.
Sokoldalúság...Ibrahimovicot SOHA SEHOL MÁSHOL nem tudjuk alkalmazni, csak és kizárólag középen. Ha valaki arra vár, hogy majd mekkora váltások lesznek Messivel, meg Henryval, ne várja. Nem lesznek.
Elsőre csak ennyi. De szólhatnék arról is, hogy én nem vagyok arról meggyőződve, hogy valóban annyira technikás gyors tempónál is balkáni barátunk.
Nehogy itt derüljön ki, hogy alkalmatlan.
Végezetl: ahogy az igazolási hírek mindinkább Ibra megszerzéséről szólnak, úgy válik lassan a pali itt a világ egyértelműen legjobb csatárává, aki lényegében majd mindenben jobb mint Samu.
Bár viccnek ez nem rossz.[/quote]
elég sok hajmeresztő dolog van benne, de a kiemelt résszel mindenképp egyetértek. és ez a rész a legfontosabb. a madrid és a manchester ellen ezek a váltások voltak a győzelem okai.
♥fcbarca.♥
c3rk4
Barça C

2009.07.20. 00:13:16

Szerintem Ibra teljesen megállja majd a helyét a barcába most gondoljatok már bele az interbe hol vannak olyan előkészítő emberek mint itt pl: Iniesta,Xavi..Messi.!Az olasz bajnokságban amelyik az egyik legvédekezőbb bajnookság ott szinte egyedül csinálta meg Ibra a helyzetek többségét!akkor itt mire lesz képes..ezek mellett még benne megvan az ami egy olyan csapat ellen kell amelyik öli a focit pl most a chelsea szóval őő az ilyen meccseket elfogja tudni dönteni..ha a csapat nem lesz képes ráá...agyon sok haszna lesz ebből az üzletből a barcának neméppen a gazdasági helyzetre gondolok de jövőre is egy ugyanolyan motivált csapaptot fogunk látni mint idén!
rivaldo23
Barça B

2009.07.20. 00:10:24

Szerény véleményem szerint majd az idő eldönti, hogy jó döntés-e idehozni Ibrát. Addig felesleges is róla véleményt nyílvánítani, ameddig nem játszott le 10 meccset legalább itt. Eto'o-t nagy játékosnak tartom, de Guardiolában bízom, tavaly is elég nagy volt a hőbölgés Deco és R10 elengedésénél mégis tripláztunk... Szóval én kivárom mi lesz ennek az ügynek a vége és ha úgy alakul szívesen nézem majd a svéd gyereket Barca mezben... Addig is Visca el Barca!!!
Gali
Capitá del Barça

2009.07.20. 00:09:53

Igazad adok KissTito14, fcjoc és Benga kollégáknak. Ibra szinte minden téren veri Samut. Ibránál jobb 9-es jelenleg nincs. Az hogy csak középen lehet hasznára a csapatnak egyszerűen nem igaz. Sok gólt vágott szélről az Interben. A pálya minden részén meg lehet játszani. Én nem vitatom Samu érdemeit, nagyon sokat tett az elmult 5 esztendőben a csapatért, de eljött az a pillanat amikor váltani kell. A Barcanak most Ibrára van szüksége és fordítva. Ennél tökéletesebb támadó alakzatunk már csak akkor lehetne, ha valamilyen módon le tudnánk igazolni balszélre Riberyt. De ha nem jön össze, akkor sem leszek elkeseredve.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Benga
Entrenador del Barça

2009.07.20. 00:04:24

Attól mert Eto'o több gólt lő még nem rendelkezik jobb kvalitásokkal mint Eto'o. Hol találsz az Interbe olyan playát mint itt Xavi? Senki sem képes olyan zsugákra olyan mennyiségben.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.07.20. 00:02:07

Eto'o-nak régen nem volt párja az tény! Nade tavaly! És baromira nem izgat, hogy hány gólt lőtt, mert kihagyott vagy 5-ször annyi helyzetet, és a góljai jelentős részét még kb. Lipcsei is berúgta volna!(na jó ez vicc, de azért nem áll olyan messze a valóságtól, és az már baj :wink: ) Az, hogy egy az egyben nem tud megverni senkit, egy építő jellegú passza nem volt az egész szezonban mondjuk Messinek, vagy Henrynak, azért nem állapot. Ő a legjobb, már nem! Ezt azért észre kellene venni. Ibra nem egy az egyben, hanem egy a háromban is király, szóval. Ibra csak középen???????????????-nem is értem.
+Azért Eto'o már nem annyira gyors, mint régen azt se feledjük! És már nem fog gyorsúlni, lassúlni viszont igen!

Ahogy egyre közelebb van egyre inkább ő lesz a világ legjobb csatára - valszeg ő az, ez privát vélemény, de ha nem, akkor is jobb, mint megfáradt Samu!
ÉN A BARCELONÁT SZERETEM, NEM ETO'O-T! TISZTELEM, ELISMEREM, KÖSZÖNÖM NEKI AZ ELMÚLT ÉVEKET, DE NEM Ő AZ ISTENEM!!! IBRA SE PERSZE, ÉS SOK HIBÁJA VAN NEKI IS, DE JELENLEG JOBB, MINT ETO'O!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.07.20. 00:04:59-kor.

nagyi
Jugador del Barça

2009.07.19. 23:56:05

KissTito14 írta: ...amikor Tito helyén játszott...
azt még Tito :D egomán... :D

ja és h ne legyen off... szerintem a főoldalon lévő cikkben az, amit írtak, hogy Eto'o hajt, küzd, kiteszi a lelkét igaz... igaz a tavalyi szezonra igaz az azelőtti szezonra.. de hogy a következő szezonra nem lenne igaz, az fix.. nem tenné oda magát egy olyan csapatért, ahol Ő a "szamár a ló helyett".. szval szvsz ezt a pontját is Ibra nyerte. a többi ponttal nem tudok és nem akarok vitatkozni, nem az én dolgom, majd a szezon eldönti, hogy jogos e az összehasonlítás.
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
don gamper
Capitá del Barça

2009.07.19. 23:48:29

MichaaBee írta:
Sanama írta:...
Ez korrekt valasz volt, de van meg egy 3. verzio is. :)
42 millio + 6 millio = 48. Ennyibe fajna Villa
Ezutan Eto'ot el lehet passzolni apropenzert, pl 20 milliort meg a Milan is megveszi. (ha Fabianoert adnanak annyit akkor Samuert is boven.) Ez ha jol szamolom csak 28 millios kieses, ami lenyegesen kevesebb, mint a masik 2 lehetoseg.
Azzal is szamoljunk, hogy Eto'o nem eladhatatlan, vilagklasszis csatart minden csapat szivesen szerez olcson.

szerk.: Ibraval is lehet igy szamolni, kipengetunk erte 60 milliot es 20ert eladjuk Samut, ez is "csak" 40 millios kieses es akkor meg nalunk van Hleb. Mindegy mar, nem akarom tul bonyolitani, inkabb hagyjuk.
Itt aztán röpködnek az euro tizmilliok!benne vagy netán az igazgatoságban :wink: :?:
Csak még egy gondolat:Öszintén:Hleb mintha itt sem lett volna
fel sem fog tünni hogy nincs itt.
A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
Lezárt