Hallod ember... EGYETLEN EGY HOZZÁSZÓLÁS!!! Ennyit kellett volna, hogy visszaolvass!bottlikakos írta:Hello!!!!!
Megtudja valaki mondani hogy melyik oldalon és mikor lesz Ibra bemutatása?
Köszi!

Hallod ember... EGYETLEN EGY HOZZÁSZÓLÁS!!! Ennyit kellett volna, hogy visszaolvass!bottlikakos írta:Hello!!!!!
Megtudja valaki mondani hogy melyik oldalon és mikor lesz Ibra bemutatása?
Köszi!
Hidd el olvastam a cikket...Xavinho írta: Csak olvass bele a nyilatkozatába,itt is fent van az eurobarcán ...pl.: Messiről vagy Xaviról nem nyilatkozott ilyen pozitívan,pedig ők jobban rászolgáltak,de mondhatnék még neveket...
Tökéletesen egyetértek. Egyeseknek annyira fáj Eto'o távozása, hogy az új fiún akarják levezetni. Ez pedig qva gáz, mert az új fiún is Barca mez lesz...Asys írta:Mert ez semmi más nem volt részedről, mint egy megalapozatlan támadás Pep ellen...![]()
Csak olvass bele a nyilatkozatába,itt is fent van az eurobarcán ...pl.: Messiről vagy Xaviról nem nyilatkozott ilyen pozitívan,pedig ők jobban rászolgáltak,de mondhatnék még neveket...fcbarca0827 írta:Xavinho írta:Pep nyalta a hátsó felét azért rendesen ...![]()
![]()
Ezt most miért?
Leírnád, miért mondod ezt?
Xavinho írta:Pep nyalta a hátsó felét azért rendesen ...
Köszibaas11 írta:Tessék a cipő :
http://www.sport.es/galerias.asp?idioma ... 00&index=0
Mondjuk azért ez nem teljesen igaz, hogy nem nagy képűbarca_bome írta:Szerintem nem is olyan Ibra igazából, mint ahogy előadja a pályán, csak azzal kompenzálja mennyire család centrikus! És a pályán vezeti le a feszültséget azzal, hogy adja a "hülyét" és tök bunkó, mert látja a focisták bizonyos része az, főleg Itáliában és be akar illeszkedni, na meg a sok hülyét az agresszivitásával akarja magától távol tartani!![]()
![]()
Jó taktika! Király vagy Ibra! A cipőjét nem láttam a hivatalos oldali fotókon, de írtátok nagyon nem illett az öltözékéhez, valaki dobna egy képet róla? Ne hogy írja valaki, hogy olvassak vissza!!!!!
Tessék a cipő :barca_bome írta:Szerintem nem is olyan Ibra igazából, mint ahogy előadja a pályán, csak azzal kompenzálja mennyire család centrikus! És a pályán vezeti le a feszültséget azzal, hogy adja a "hülyét" és tök bunkó, mert látja a focisták bizonyos része az, főleg Itáliában és be akar illeszkedni, na meg a sok hülyét az agresszivitásával akarja magától távol tartani!![]()
![]()
Jó taktika! Király vagy Ibra! A cipőjét nem láttam a hivatalos oldali fotókon, de írtátok nagyon nem illett az öltözékéhez, valaki dobna egy képet róla? Ne hogy írja valaki, hogy olvassak vissza!!!!!
Mondjuk ahogy visszanéztem a tavaly igóljait:TZS írta:Lassú szerintem semmiképpen sem lesz a játékunkhoz.Bestbarca írta:Én csak a sebessége miatt aggódom egy kicsit! Eto'o bármikor 2 lépéssel otthagyta a védelmet, nem tudom Ibra nem e lesz túl lassú a játékunkhoz! Okés más a stílusa, meg ott van gyors embernek Messi vagy Henry vagy... de azért mégis! Erről mi a vélemémyetek! Mennyire gyors, mert az Interben nem nagyon ez volt az erőssége, abból nehéz kiindulni!
Meg különben is, a sebességét majd ellensúlyozza a testi erejével, adottságaival (labda fedezése/megtartása, fejjáték).
Ha már nincs ott Roni jó lesz Fletcher neve is:D:D:D de amúgy legyen úgy!!!:PMu-drukker írta:Erre csak annyit tudok mondani: TALÁLOZUNK A BL DÖNTŐJÉBEN A BERNABÉUBAN! Majd meglátjuk mire mentek elenünk Fltecherrel-és Hargoval a sorainkba. Sok ikert jövőre Barca! Sok sikert Ibra.
Lassú szerintem semmiképpen sem lesz a játékunkhoz.Bestbarca írta:Én csak a sebessége miatt aggódom egy kicsit! Eto'o bármikor 2 lépéssel otthagyta a védelmet, nem tudom Ibra nem e lesz túl lassú a játékunkhoz! Okés más a stílusa, meg ott van gyors embernek Messi vagy Henry vagy... de azért mégis! Erről mi a vélemémyetek! Mennyire gyors, mert az Interben nem nagyon ez volt az erőssége, abból nehéz kiindulni!
Te már jártál erre egyszer ezzel a Fletcheres ostobasággal nem?Mu-drukker írta:Erre csak annyit tudok mondani: TALÁLOZUNK A BL DÖNTŐJÉBEN A BERNABÉUBAN! Majd meglátjuk mire mentek elenünk Fltecherrel-és Hargoval a sorainkba. Sok ikert jövőre Barca! Sok sikert Ibra.