Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor jóAtesz írta:Mert jelenleg nem nagyon tudok mondani olyan edzőt, aki szíevsen létnék a csapatnál. Maximum Henket, de ő úgy se jön...lionelmessi19 írta:Nem azt jelenti. Sőt..
Csak azt írod, h legyen már vége a holland korszaknak. És ezt nem értem. Ha vége lesz, rendben. De nem értem, h mért szeretnéd annyira, miközben velük volta csapat a legsikeresebb.
Amúgy félre ne értsd én imádom a holland focit.(játékosokat stb...)
Mert jelenleg nem nagyon tudok mondani olyan edzőt, aki szíevsen létnék a csapatnál. Maximum Henket, de ő úgy se jön...lionelmessi19 írta:Nem azt jelenti. Sőt..
Csak azt írod, h legyen már vége a holland korszaknak. És ezt nem értem. Ha vége lesz, rendben. De nem értem, h mért szeretnéd annyira, miközben velük volta csapat a legsikeresebb.
És ez nálad azt jelenti, hogy más nemzetiségű edzővel nem is lehet sikeres a csapat???lionelmessi19 írta:Csak ismételni tudom magam, a Barca legeslegjobb korszakai majdnem kivétel nélkül holland edzők irányítása alatt voltak. De a két legjobb biztos.Atesz írta: És a holland edző vonalat is megszakítanám már....
Csak ismételni tudom magam, a Barca legeslegjobb korszakai majdnem kivétel nélkül holland edzők irányítása alatt voltak. De a két legjobb biztos.Atesz írta: És a holland edző vonalat is megszakítanám már....
Van Bastennel kapcsban Zozzynak teljesen igaza vanZozzy 5 írta:Egy újjab ember, aki érdekes szemüvegen keresztül szemléli a dolgokatlenart cryuf írta:Rijkaardnál jobb edzot nem találnának,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,esetleg van Basten.......benne nagyon sok képesség rejlik,,,és nagyon nagy fegyelmet tud teremteni!!!!de maradjon Frank mert neki a munkája ez a csapat,,,,mikor átvette Radomítol a csapatot,,azota nagyon sokat dolgozott rajta ...ez az o érdeme is!!!van Basten edzői téren 0, a VB-n ezt tökéletesen bebizonyította. Frank meg...inkább ne kezdjük megint
Egy újjab ember, aki érdekes szemüvegen keresztül szemléli a dolgokatlenart cryuf írta:Rijkaardnál jobb edzot nem találnának,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,esetleg van Basten.......benne nagyon sok képesség rejlik,,,és nagyon nagy fegyelmet tud teremteni!!!!de maradjon Frank mert neki a munkája ez a csapat,,,,mikor átvette Radomítol a csapatot,,azota nagyon sokat dolgozott rajta ...ez az o érdeme is!!!
Most nem tiszta, h ez csupán gúny, vagy komolyan gondolod...?lenart cryuf írta:Rijkaardnál jobb edzot nem találnának,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,esetleg van Basten.......benne nagyon sok képesség rejlik,,,és nagyon nagy fegyelmet tud teremteni!!!!de maradjon Frank mert neki a munkája ez a csapat,,,,mikor átvette Radomítol a csapatot,,azota nagyon sokat dolgozott rajta ...ez az o érdeme is!!!
Hehh, jahh...ozsimiki írta:Ezt tudom,de nem is baj,akkor él a fórum,ha különböző vélemények vannak,és normális mód megvitatjuk,h márpedig nekem ,vagy neked ezért,és azért van igazadgrecki írta:Ebben látod nem értünk egyet...![]()
(most nekem![]()
![]()
)
Ezt tudom,de nem is baj,akkor él a fórum,ha különböző vélemények vannak,és normális mód megvitatjuk,h márpedig nekem ,vagy neked ezért,és azért van igazadgrecki írta:Ebben látod nem értünk egyet...
Igen-igen! Pontosan! És honnan lehet tudni,hogy más edzővel,ha úgyanezek a gondok vannak,akkor hol tartanánk? Sehonnan!grecki írta:Elfogyott a motiváció, [auto_cenzúra] volt a felkészülésük, így már semmit nem tudott hozzátenni a csapathoz.
Azért Ő is benne volt,h így legyen összerakva ez a CSAPAT,és az erős túlzás,h szerencséje volt csakvarga tamás írta: ....az elmúlt két esztendőben szerencséje volt. Egy nagyszerű, egyéniségekből összerakott CSAPAT volt a keze alatt.....
Engem nemcsak egyelőre nem tudsz meggyőzni, hanem a jövőre nézve sem. Én már 2003-ban sem tartottam jó döntésnek az ő idehozatalát. Volt két és fél jó éve, de előtte és utána a teljesítménye kritikán aluli. Idén pedig legtöbbször Rodin világhírú szobrát láthattuk megelevenedni. Mindig csak ült, és gondolkodott. Még akkoris gondolkodott, amikor már réges-rég cselekedni kellett volna. Amikor meg cselekedett, akkor már fújhattuk. Hajmeresztő cseréi, Saviola oktalan és alaptalan mellőzése, Guddy idehozatala, Oleguer játszatása, taktikai ostobaságai mind-mind erősítették bennem a tudatot, hogy egy alkalmatlan ember ül a padon, akinek az elmúlt két esztendőben szerencséje volt. Egy nagyszerű, egyéniségekből összerakott CSAPAT volt a keze alatt, és mellette egy taktikailag, mentálisan topon lévő másodedző foglalt helyet a kispadon. Tavaly nyáron nem Ten Caténak kellett volna az Ajayhoz távoznia, hanem Franknek, és akkor most biztos bajnokok lennénk.lionelmessi19 írta:Én nem estem hasra, csupán jeleztem, hogy most jól összeszedte a csapatot.
Azt viszont tudtam, h téged nem foglak meggyőzni...egyenlőre...
Szívemből szóltál.varga tamás írta:Tudod kedves l19, amit 30 meccsen elb...tt, azt a maradék egy-két meccsen nem lehet kijavítani. Nem akkor kell kapkodni, mikor már minden kötél szakad, hanem még idejében. És kérdem én: ha 2 hete a sarkára tudott állni - feltéve, h ő volt az - , akkor ezt úgy január-február környékén miért nem tudta megtenni? Mert már akkor látszottak a problémák, és akkor még idejében lett volna. Úgyhogy nem kéne hasra esni Frankie utóbbi idei hozzáállásától, mert én ezt vártam volna tőle az egész idény folytán. Épp ezért fenntartom: mennie kell.
Tudod kedves l19, amit 30 meccsen elb...tt, azt a maradék egy-két meccsen nem lehet kijavítani. Nem akkor kell kapkodni, mikor már minden kötél szakad, hanem még idejében. És kérdem én: ha 2 hete a sarkára tudott állni - feltéve, h ő volt az - , akkor ezt úgy január-február környékén miért nem tudta megtenni? Mert már akkor látszottak a problémák, és akkor még idejében lett volna. Úgyhogy nem kéne hasra esni Frankie utóbbi idei hozzáállásától, mert én ezt vártam volna tőle az egész idény folytán. Épp ezért fenntartom: mennie kell.lionelmessi19 írta:Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat.
Olyan tűz van a csapat mindegyik tagjában, hogy úgy néz ki jól végzi a munkáját az edző úr.
Úgy érzem, már késő ennek az idénynek, de jövőre nézve mindenképp érdekes dolog az, hogy Rijkaard mostanában hogy motiválja a játékosokat, illetve hogy mennyit javult a játék. És mint halljuk, az edzéseken sincs másképp egyik tényező sem.
Mindenkihez írok majd osztályzatot, hozzá egy jó erős (3)-ast.
Igen, szerintem is el van már veszve rendesen ez az idény. De hiszek még én is...Boixos írta: ezen az utolsó pár meccsen begyorsulni szép dolog, de nekem egyre inkább úgy tűnik, h ez már a veszett fejsze nyele...
de hiszek a csodákban!