Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Andris
Adminisztrátor

2007.06.02. 11:43:41

Atesz írta:
lionelmessi19 írta:Nem azt jelenti. Sőt..
Csak azt írod, h legyen már vége a holland korszaknak. És ezt nem értem. Ha vége lesz, rendben. De nem értem, h mért szeretnéd annyira, miközben velük volta csapat a legsikeresebb.
:?:
Mert jelenleg nem nagyon tudok mondani olyan edzőt, aki szíevsen létnék a csapatnál. Maximum Henket, de ő úgy se jön...
Amúgy félre ne értsd én imádom a holland focit. :wink: (játékosokat stb...)
Akkor jó :D
Nem értem félre.
Amugy Hiddink is jó edző pl. Én birom, megaztán én Franket szeretném megtartani.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.02. 11:42:25

lionelmessi19 írta:Nem azt jelenti. Sőt..
Csak azt írod, h legyen már vége a holland korszaknak. És ezt nem értem. Ha vége lesz, rendben. De nem értem, h mért szeretnéd annyira, miközben velük volta csapat a legsikeresebb.
Mert jelenleg nem nagyon tudok mondani olyan edzőt, aki szíevsen létnék a csapatnál. Maximum Henket, de ő úgy se jön...
Amúgy félre ne értsd én imádom a holland focit. :wink: (játékosokat stb...)
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.02. 11:40:27

Nem azt jelenti. Sőt..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.02. 11:38:04

lionelmessi19 írta:
Atesz írta: És a holland edző vonalat is megszakítanám már....
Csak ismételni tudom magam, a Barca legeslegjobb korszakai majdnem kivétel nélkül holland edzők irányítása alatt voltak. De a két legjobb biztos.
És ez nálad azt jelenti, hogy más nemzetiségű edzővel nem is lehet sikeres a csapat??? :?
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.02. 11:24:56

Atesz írta: És a holland edző vonalat is megszakítanám már....
Csak ismételni tudom magam, a Barca legeslegjobb korszakai majdnem kivétel nélkül holland edzők irányítása alatt voltak. De a két legjobb biztos.
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.02. 09:34:53

grecki írta:Jöhetne Matthäus is, és akkor Filipoviccsal kicsit több pénzt szakítanának... :lol:

Sőt, akár jöhetne a Debrecen edzője is nem??? Vagy esetleg Urbán Flóri :lol:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.02. 09:34:04

Jöhetne Matthäus is, és akkor Filipoviccsal kicsit több pénzt szakítanának... :lol:
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.02. 09:32:05

Rijkaardot már nem nagyon akarom jövőre itt látni, de mondjuk inkább ő maradjon, mint, hogy Van Basten jöjjön helyette. :?
És a holland edző vonalat is megszakítanám már....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.01. 23:18:58

Zozzy 5 írta:
lenart cryuf írta:Rijkaardnál jobb edzot nem találnának,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,esetleg van Basten.......benne nagyon sok képesség rejlik,,,és nagyon nagy fegyelmet tud teremteni!!!!de maradjon Frank mert neki a munkája ez a csapat,,,,mikor átvette Radomítol a csapatot,,azota nagyon sokat dolgozott rajta ...ez az o érdeme is!!!
Egy újjab ember, aki érdekes szemüvegen keresztül szemléli a dolgokat :roll: van Basten edzői téren 0, a VB-n ezt tökéletesen bebizonyította. Frank meg...inkább ne kezdjük megint :roll:
Van Bastennel kapcsban Zozzynak teljesen igaza van :wink: Frankel kapcsban,meg vkinek ez,vkinek az a véleménye,mindkettőben sok igazság van,ezért egyiket se lehet elintézni egy legyintéssel (nem neked szól!),mint pl a Van Basteneset el lehetne...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.01. 23:17:33

lenart cryuf írta:Rijkaardnál jobb edzot nem találnának,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,esetleg van Basten.......benne nagyon sok képesség rejlik,,,és nagyon nagy fegyelmet tud teremteni!!!!de maradjon Frank mert neki a munkája ez a csapat,,,,mikor átvette Radomítol a csapatot,,azota nagyon sokat dolgozott rajta ...ez az o érdeme is!!!
Egy újjab ember, aki érdekes szemüvegen keresztül szemléli a dolgokat :roll: van Basten edzői téren 0, a VB-n ezt tökéletesen bebizonyította. Frank meg...inkább ne kezdjük megint :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.01. 23:15:54

Most nem tiszta, h ez csupán gúny, vagy komolyan gondolod...?
- József Attila
lenart cryuf
Barça B

2007.06.01. 23:14:04

Rijkaardnál jobb edzot nem találnának,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,esetleg van Basten.......benne nagyon sok képesség rejlik,,,és nagyon nagy fegyelmet tud teremteni!!!!de maradjon Frank mert neki a munkája ez a csapat,,,,mikor átvette Radomítol a csapatot,,azota nagyon sokat dolgozott rajta ...ez az o érdeme is!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 13:43:41

ozsimiki írta:
grecki írta:Ebben látod nem értünk egyet... :wink:
Ezt tudom,de nem is baj,akkor él a fórum,ha különböző vélemények vannak,és normális mód megvitatjuk,h márpedig nekem ,vagy neked ezért,és azért van igazad 8)
(most nekem :lol: :lol: :lol: )
:wink:
Hehh, jahh... :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.01. 13:35:08

grecki írta:Ebben látod nem értünk egyet... :wink:
Ezt tudom,de nem is baj,akkor él a fórum,ha különböző vélemények vannak,és normális mód megvitatjuk,h márpedig nekem ,vagy neked ezért,és azért van igazad 8)
(most nekem :lol: :lol: :lol: )
:wink:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 11:53:30

Ebben látod nem értünk egyet... :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.06.01. 11:46:07

grecki írta:Elfogyott a motiváció, [auto_cenzúra] volt a felkészülésük, így már semmit nem tudott hozzátenni a csapathoz.
Igen-igen! Pontosan! És honnan lehet tudni,hogy más edzővel,ha úgyanezek a gondok vannak,akkor hol tartanánk? Sehonnan!

Egy normális felkészülés után nézzük meg mire leszünk VELE képesek jövőre,szntem elég az őszt megvárni,ha ugyanez tapasztalható,akkor váltani lehet...de nem hiszem,h ne tudna megújjúlni a csapat :arrow: Frankkel...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.01. 11:37:17

Alkalmazott egy jól bavált szisztémát (ha ő volt), hollandus lévén tudta, hogy a támadó focitól döglik a légy Katalóniában is. Van Gaaltól szépen elleste a 4-3-3-at, amire felépítette Henkkel közösen a csapat támadójátékát, de ilyen korszakos zsenik mellett azt hiszem, hogy nem volt nehéz dolga. Ő rakta össze a csapatot, de a csapatnak sokkal inkább köszönhető a sikersorozat (ami remélem nem szakad meg), mint neki. Elfogyott a motiváció, [auto_cenzúra] volt a felkészülésük, így már semmit nem tudott hozzátenni a csapathoz. Ez itt a probléma, és nem az, hogy szimpatikus-e vagy nem. Új edző kell, számomra ez a napnál is világosabb!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.30. 19:53:57

varga tamás írta: ....az elmúlt két esztendőben szerencséje volt. Egy nagyszerű, egyéniségekből összerakott CSAPAT volt a keze alatt.....
Azért Ő is benne volt,h így legyen összerakva ez a CSAPAT,és az erős túlzás,h szerencséje volt csak :wink: Tény,idei szezonban sokat hibázott,mert nem tudott időben életet lehellni a MOTIVÁLATLAN,futni nem akaró ,játékosokba :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.30. 19:50:09

lionelmessi19 írta:Én nem estem hasra, csupán jeleztem, hogy most jól összeszedte a csapatot.

Azt viszont tudtam, h téged nem foglak meggyőzni...egyenlőre... :)
Engem nemcsak egyelőre nem tudsz meggyőzni, hanem a jövőre nézve sem. Én már 2003-ban sem tartottam jó döntésnek az ő idehozatalát. Volt két és fél jó éve, de előtte és utána a teljesítménye kritikán aluli. Idén pedig legtöbbször Rodin világhírú szobrát láthattuk megelevenedni. Mindig csak ült, és gondolkodott. Még akkoris gondolkodott, amikor már réges-rég cselekedni kellett volna. Amikor meg cselekedett, akkor már fújhattuk. Hajmeresztő cseréi, Saviola oktalan és alaptalan mellőzése, Guddy idehozatala, Oleguer játszatása, taktikai ostobaságai mind-mind erősítették bennem a tudatot, hogy egy alkalmatlan ember ül a padon, akinek az elmúlt két esztendőben szerencséje volt. Egy nagyszerű, egyéniségekből összerakott CSAPAT volt a keze alatt, és mellette egy taktikailag, mentálisan topon lévő másodedző foglalt helyet a kispadon. Tavaly nyáron nem Ten Caténak kellett volna az Ajayhoz távoznia, hanem Franknek, és akkor most biztos bajnokok lennénk.
És L19: azt hiszem nem én vagyok az egyedüli, akit nem tudtál meggyőzni. Tudod, itt Mo-on lehet azzal jönni a sok bukta után, hogy na, most az egyszer véletlenül elfogadható eredményt értünk el. De a Barcelona nem MO. - hál' Istennek. Ott profizmus uralkodik, nálunk pedig anakronisztikus állapotok ülik diadalukat már vagy 20 éve.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.29. 11:20:06

LM19-ott a pont VT-nál..pontosa nezért nem dicsértem/tük :idea:
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.29. 08:10:47

varga tamás írta:Tudod kedves l19, amit 30 meccsen elb...tt, azt a maradék egy-két meccsen nem lehet kijavítani. Nem akkor kell kapkodni, mikor már minden kötél szakad, hanem még idejében. És kérdem én: ha 2 hete a sarkára tudott állni - feltéve, h ő volt az - , akkor ezt úgy január-február környékén miért nem tudta megtenni? Mert már akkor látszottak a problémák, és akkor még idejében lett volna. Úgyhogy nem kéne hasra esni Frankie utóbbi idei hozzáállásától, mert én ezt vártam volna tőle az egész idény folytán. Épp ezért fenntartom: mennie kell.
Szívemből szóltál.

Én sem komáltam valami nagyon Franky tevékenységét a csapatnál. Tény, hogy mostanában a régi barcát látjuk megint. Hogy mitől azt nem tudom, lehet a mester tett valamit. De amennyi szégyen ért minekt ebben az évben, azt maximum egy jó következő idény kárpotolhatja, nem 3-4 jó meccs. És remélem azt az idényt már nem Rijkaard vezetése alatt láthatjuk. Mindig azt érteztem Rijkaardal kapcsolatban (főleg idén), hogy taktikailag képzetlen. Néha olyan húzásokat tud meglépni, hogy a hajamat tépem. Én nem hiszek abban, ha lesz pár jó igazolásunk, akkor megint a régi lesz a csapat. Szerintem gyökeres változások kellenek. Mind mentalitásban, mind emberekben.

Persze ez az én véleményem. Nem lehet mindenkinek eleget tenni, és valószínűleg Laporta nem miattam fog változtatni, ha fog. De ez a jövő zenéje. Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket. És bízom abban, hogy a megújult Rijkaard vezette 11 megnyeri nekünk a bajnokságot. Ha meg nem akkor is inkább a Sevila nyerjen, mert nem szeretném látni a realosok önelégült arcát... És jövőre újúlt erővel vágunk neki a bajnokságnak, a blnek és a kupának. És összejön a triplázás.

Forca Barca!
Andris
Adminisztrátor

2007.05.28. 23:36:40

Én nem estem hasra, csupán jeleztem, hogy most jól összeszedte a csapatot.

Azt viszont tudtam, h téged nem foglak meggyőzni...egyenlőre... :)
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.28. 23:30:27

lionelmessi19 írta:Nem látom a kritikusoktól az elismerő hozzászólásokat. :roll:
Olyan tűz van a csapat mindegyik tagjában, hogy úgy néz ki jól végzi a munkáját az edző úr.

Úgy érzem, már késő ennek az idénynek, de jövőre nézve mindenképp érdekes dolog az, hogy Rijkaard mostanában hogy motiválja a játékosokat, illetve hogy mennyit javult a játék. És mint halljuk, az edzéseken sincs másképp egyik tényező sem.

Mindenkihez írok majd osztályzatot, hozzá egy jó erős (3)-ast.
Tudod kedves l19, amit 30 meccsen elb...tt, azt a maradék egy-két meccsen nem lehet kijavítani. Nem akkor kell kapkodni, mikor már minden kötél szakad, hanem még idejében. És kérdem én: ha 2 hete a sarkára tudott állni - feltéve, h ő volt az - , akkor ezt úgy január-február környékén miért nem tudta megtenni? Mert már akkor látszottak a problémák, és akkor még idejében lett volna. Úgyhogy nem kéne hasra esni Frankie utóbbi idei hozzáállásától, mert én ezt vártam volna tőle az egész idény folytán. Épp ezért fenntartom: mennie kell.
Andris
Adminisztrátor

2007.05.28. 21:44:35

Boixos írta: ezen az utolsó pár meccsen begyorsulni szép dolog, de nekem egyre inkább úgy tűnik, h ez már a veszett fejsze nyele...
de hiszek a csodákban!
Igen, szerintem is el van már veszve rendesen ez az idény. De hiszek még én is...

Egyébként szerintem maradhat Frank. Attól függetlenül, h elmegy-e a bajnokság, ha így tud játszani a csapat + lesz egy jó nyári felkészülés végre + lesz több új igazolás, főként védők... akkor lehet bőven bőven sikeres jövő évünk, vele a padon.
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2007.05.28. 21:38:36

persze, nem lehet a tré szereplést egyedül rijkaard nyakába varrni, abban ugyanúgy benne voltak az egész idényben beleszarós sztárjaink is, talán csak messi kivételével, ehhez jöttek még a sérülések.
mindenesetre a játékosok fizikai és lelki felkészítéséért a vezető edző a felelős, aki ugye rijkaard. arról nem beszélve, h az egész csapatot nem lehet kiszórni, könnyebb az edzőt lecserélni, ez amióta foci létezik, mindig így volt/van.
ezen az utolsó pár meccsen begyorsulni szép dolog, de nekem egyre inkább úgy tűnik, h ez már a veszett fejsze nyele...
de hiszek a csodákban!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt