Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyetértek. Nagyon szimpatikus. Kellő alázattal, de egyben önbizalom-dúsan is nyilatkozott. Ez a titka ennek a Barcának, szóval eddig 1/1KissTito14 írta:sztem roppant szimpatikus az első katalán nyilatkozata;)
ÓÓÓÓ bocsi el..tam.......OvaMind írta:bojankrkic27 írta:teljesen egyetértek... nagyon jó felsőcucc... nadrág elmegy.. és egy xtracsúnya sportcipő.... szerintem amerikába hagyta a cipőit és beugrott egy nike-boltba aztán csak ebből a cipőből volt a méretében...barcamessi írta:tudom hogy kicsit off, de hogy mennyire nem illik ehhez a ruházatához az a sportcipő...![]()
nem baj, ez legyen a legnagyobb baj vele![]()
![]()
![]()
egyébként meg a madridisták azért nyavajognak ibra leigazolásán mert tudják hogy ezerszer jobb csatárt vettünk mint ők... valamint hiába vettek meg akárkit a csapatunk Eto'o-val is jobb volt és most Ibráal is jobb.... [auto_cenzúra] érzés lehet.... dehát ez van![]()
Nem hiszem hogy Ibra azt a játékstílust fogja képviselni mint az Interben.
Majd biztos megmondják neki hogy ha itt is ilyen lekezelő lesz mindenkivel akkor mehet a p*ba.
Egyépként jó csatárnak tartom de Villa jobb lenne ebbe a keretbe.
Azért ne kiabáljunk el semmitmég ibra egy meccsen sem szerepelt, több haverom is azon a véleményen van, hogy nem fog illeni a Barcába, mert ide olyan csatár kell aki közelről bepöcköli... ezzel nem teljesen értek egyet, de tény, hogy Eto'o inkább "ítéletvégrehajtó" csatár, míg Ibra magának csinálja meg a helyzeteket és a gólokat.
A kvalitásai miatt azt lehet gondolni, simán pótolhatja Eto'o-t, de ez egyáltalán nem biztos. Engem speciel mondjuk az a része nem érdekel, hogy hány gólt lő, sokkal inkább az, hogy képes-e váratlan megoldásokkal a legnagyobb klubok ellen meccset eldönteni, ahogy azt tette sokszor Samu.
Azért ne kiabáljunk el semmitbojankrkic27 írta:teljesen egyetértek... nagyon jó felsőcucc... nadrág elmegy.. és egy xtracsúnya sportcipő.... szerintem amerikába hagyta a cipőit és beugrott egy nike-boltba aztán csak ebből a cipőből volt a méretében...barcamessi írta:tudom hogy kicsit off, de hogy mennyire nem illik ehhez a ruházatához az a sportcipő...![]()
nem baj, ez legyen a legnagyobb baj vele![]()
![]()
![]()
egyébként meg a madridisták azért nyavajognak ibra leigazolásán mert tudják hogy ezerszer jobb csatárt vettünk mint ők... valamint hiába vettek meg akárkit a csapatunk Eto'o-val is jobb volt és most Ibráal is jobb.... [auto_cenzúra] érzés lehet.... dehát ez van![]()
de most már még se ugyan úgy megy vissza ugyan oda...danko94 írta:Pont ezen gondolkaztam énis. Mehet vissza ugyanoda ahonnét jött!Puyol05 írta:most jött Malmőből, előtte az USÁból ment oda, most újra mehet vissza az USÁba
végre itt van!! gólokban gazdag éveket kívánok neki!danko94 írta:
Több kép:
http://www.sport.es/galerias.asp?idioma ... 94&index=0
Isten hozott Ibra! Sok sikert itt! Vamos Ibra, Visca el Barca![]()
Ha nem lesz sérülése, és igy játszik a csapat ahogy tavaly akkor gólkirály lesz! Etoo meg stankovic és cambiasso társaságában örül ha eljut 20-ig...Én igy látom, és azok a spanjaim is akik az olasz focit kedvelik.barca1615 írta:Ez annyira bírom! Utáljátok most Ibrát mint az állat! Aztán ha lesz egy-két rosz meccse itt fogjátok osztani az észt! Ti bezzeg megmondtátok na most mondjátok, hogy jobb mint Eto'o!
Eto'o elment egy új korszak kezdődik ott középcsatár poszton! Én nem mondom, hogy jobb mint Eto'o és én nem várok tőle 1 szezonba ennyi gólt!
20-at lő és add még 10gólpaszt akkor azt hiszem meglehet vele elégedni!