Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És sokan vele. Azért ne felejtsük el, valamelyik spanyol oldal csinált egy szavazást, és ott a jó többség Ibrára nyomott.danko94 írta:Sokan vannak Ibra ellen
Ez nem így van! Ronnie bemutatásán 15 ezren voltak Henryén kb 30 ezren!!!Fevernova írta:R10 Bemutatóján kb 35 ezren voltak! Titién úgyszintén!
Ez megfog dőlni!
danikaa10 írta:
Hát ja, csak ugye Eto'o még hivatalosan nem az Interé, szal értitek, még övé a 9-es mez így a bemutatáson szvsz nem 100%, hogy mezszámmal fog szerepelni, nem?
Hát ja, csak ugye Eto'o még hivatalosan nem az Interé, szal értitek, még övé a 9-es mez így a bemutatáson szvsz nem 100%, hogy mezszámmal fog szerepelni, nem?Ilúvatar írta:tuti, hogy 9-es lesz.Varatrix írta:Őt egyből 9-es mezben mutatják be, vagy az ő számával is várnak?
Fevernova írta:Szerintem első évében gólkirály lesz! Ezt az embert szerintem nincs ki megállítja majd! Magas , erős , technikás! Óriási vétel volt ! Alig várom már , hogy lássam szerintem Kaka- val egyetemben a nyár igazolása! A spanyol liga így a legerősebb lett és most remélem az Angolok sehol sem lesznek!
Ez hülyeség! Oké, hogy most a Barca meg a Real nagyon erős de attól még az angoloknál szinte az összes csapat olyan, mint itt a Depor vagy az EspanyolFevernova írta: A spanyol liga így a legerősebb lett és most remélem az Angolok sehol sem lesznek!
Varatrix írta:Őt egyből 9-es mezben mutatják be, vagy az ő számával is várnak?
KösziAsys írta:Dani!
Most látom csak az aláírásképedet!![]()
Nagyon tetszik, hajrá Alonso!![]()
Henry bemutatóján 25.000fö volt ha jól emlékszem. R10 bemutatója már ködös, de szerintem nem voltak többen mint Titién...Mikaos írta:Fontos lenne:
Ha valaki emlékezne arra, hogy mi a rekord egy új igazolás bemutatásánál a Camp Nou-ban?
Egyrészt nevet szeretnék kérni (Dinho v Henry v stb.), másrészt pedig nézőszámot.
Kösz szépen előre is!
jaja, sikereket neki és a csapatnak. ammondó vagyok, hogy idén MEssi vagy Xavi nyrje az aranylabdát, jövőre ő, aztán Ini, aztán Messi, aztán Boajn aztán...skadi írta:
a bajnoki címeket se felejtsük el!![]()
a cipöröl meg:nehéz lehet 48as lábra
normális cipöt találni
a bajnoki címeket se felejtsük el!Skeraj írta:Üdvözletem Zlatan!
Aztán ne add alább elődödnél!Minimum 2 győztes BL döntőbe rúgj gólt!![]()