És sokan vele. Azért ne felejtsük el, valamelyik spanyol oldal csinált egy szavazást, és ott a jó többség Ibrára nyomott.danko94 írta:Sokan vannak Ibra ellen
Zlatan Ibrahimovic
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Ez annyira bírom! Utáljátok most Ibrát mint az állat! Aztán ha lesz egy-két rosz meccse itt fogjátok osztani az észt! Ti bezzeg megmondtátok na most mondjátok, hogy jobb mint Eto'o!
Eto'o elment egy új korszak kezdődik ott középcsatár poszton! Én nem mondom, hogy jobb mint Eto'o és én nem várok tőle 1 szezonba ennyi gólt!
20-at lő és add még 10gólpaszt akkor azt hiszem meglehet vele elégedni!
Eto'o elment egy új korszak kezdődik ott középcsatár poszton! Én nem mondom, hogy jobb mint Eto'o és én nem várok tőle 1 szezonba ennyi gólt!
20-at lő és add még 10gólpaszt akkor azt hiszem meglehet vele elégedni!
- danko94
- Entrenador del Barça
Ez nem így van! Ronnie bemutatásán 15 ezren voltak Henryén kb 30 ezren!!!Fevernova írta:R10 Bemutatóján kb 35 ezren voltak! Titién úgyszintén!
Ez megfog dőlni!

- Deus
- Boixos Nois
danikaa10 írta:
Hát ja, csak ugye Eto'o még hivatalosan nem az Interé, szal értitek, még övé a 9-es mez így a bemutatáson szvsz nem 100%, hogy mezszámmal fog szerepelni, nem?
De sztem már interé, csak nem mondták be hivatalosan...

Fevernova! Bocsi, hogy javítalak, de Titi bemutatóján 32.000-en voltak, ezzel ő tartja a csúcsot. R10-re 25.000-en voltak kiváncsiak.
Ami Zlatant illeti, nagyon szimpatikusan nyilatkozott a Barca Tv-nek. Elmondta, hogy már csak az aláírása hiányzik, hogy hivatalosan is a Guardiola csapat tagja legyen. Amint ez megtörténik, Ő lesz a világ legboldogabb embere.
A Barcát tartja Európa és a világ legjobb csapatának, ahol a legjobb játékosok játszanak. "Ki ne szeretne a Barcában játszani? Mindenki, de nem mindenkinek van erre lehetősége. A technikás focit játszom, amit a Barca is képvisel és szertenék úgy játszani, ahogy az Interben játszottam.
Kitér a magánéletére is. "Az emberek kissé unalmasnak tartanak, mert szeretek otthon lenni a két gyerekemmel. Szeretem az embereket boldoggá tenni, ha mások boldogok Én is az vagyok. Profi futbalista vagyok és egy nyugodt, lezser fickó"
Nem valószínű, hogy Ibrát a bulvárújságok hasábjain fogjuk viszontlátni.
Ami Zlatant illeti, nagyon szimpatikusan nyilatkozott a Barca Tv-nek. Elmondta, hogy már csak az aláírása hiányzik, hogy hivatalosan is a Guardiola csapat tagja legyen. Amint ez megtörténik, Ő lesz a világ legboldogabb embere.
A Barcát tartja Európa és a világ legjobb csapatának, ahol a legjobb játékosok játszanak. "Ki ne szeretne a Barcában játszani? Mindenki, de nem mindenkinek van erre lehetősége. A technikás focit játszom, amit a Barca is képvisel és szertenék úgy játszani, ahogy az Interben játszottam.
Kitér a magánéletére is. "Az emberek kissé unalmasnak tartanak, mert szeretek otthon lenni a két gyerekemmel. Szeretem az embereket boldoggá tenni, ha mások boldogok Én is az vagyok. Profi futbalista vagyok és egy nyugodt, lezser fickó"
Nem valószínű, hogy Ibrát a bulvárújságok hasábjain fogjuk viszontlátni.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
"Lionel Messi"
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Hát ja, csak ugye Eto'o még hivatalosan nem az Interé, szal értitek, még övé a 9-es mez így a bemutatáson szvsz nem 100%, hogy mezszámmal fog szerepelni, nem?Ilúvatar írta:tuti, hogy 9-es lesz.Varatrix írta:Őt egyből 9-es mezben mutatják be, vagy az ő számával is várnak?

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

-
- Entrenador del Barça
Fevernova írta:Szerintem első évében gólkirály lesz! Ezt az embert szerintem nincs ki megállítja majd! Magas , erős , technikás! Óriási vétel volt ! Alig várom már , hogy lássam szerintem Kaka- val egyetemben a nyár igazolása! A spanyol liga így a legerősebb lett és most remélem az Angolok sehol sem lesznek!
én nem hiszem, hogy idén gólkirály lenne, de legyen neked igazad! sztem még bele kell szoknia a játékunkba, és jó lenne, ha a csapattársait is elég hamar megszokná. remélem nem kesz gond a beilleszkedésével.
- danikaa10
- Entrenador del Barça
Ez hülyeség! Oké, hogy most a Barca meg a Real nagyon erős de attól még az angoloknál szinte az összes csapat olyan, mint itt a Depor vagy az EspanyolFevernova írta: A spanyol liga így a legerősebb lett és most remélem az Angolok sehol sem lesznek!
Hogy ne legyen OFF:
Nagyon örülök Ibra érkezésének azért is, mert eddig nem voltam elégedett a fej játékkal. Most hirtelen csak Puyol Madrid elleni és Messi MU elleni gólja ju esezmbe. És végre a szögleteink is veszélyesebbek lesznek!
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- Fevernova
- Jugador del Barça
Szerintem első évében gólkirály lesz! Ezt az embert szerintem nincs ki megállítja majd! Magas , erős , technikás! Óriási vétel volt ! Alig várom már , hogy lássam szerintem Kaka- val egyetemben a nyár igazolása! A spanyol liga így a legerősebb lett és most remélem az Angolok sehol sem lesznek!
SEX N MONEY...
Varatrix írta:Őt egyből 9-es mezben mutatják be, vagy az ő számával is várnak?
Majd a bemutatason elvalik.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Varatrix
- Director del Fútbol
Őt egyből 9-es mezben mutatják be, vagy az ő számával is várnak?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ki tudja hol közvetitik ibra bemutatoját??
Kösz Csabimo és Fevernova!
Titokban reménykedem, hogy C.Roni 80.000-ét felülmúljuk
Na, az milyen szép lenne már! De azért tényleg, félháznak minimum illene lennie. Még ha hétfőn is lesz...
Titokban reménykedem, hogy C.Roni 80.000-ét felülmúljuk

Na, az milyen szép lenne már! De azért tényleg, félháznak minimum illene lennie. Még ha hétfőn is lesz...
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Remélem Ibra igazi bemutatóján tele lesz a Nou Camp és a nagy
rangadókon meggyőzően érvel a leigazolása mellett!
Az semmit sem számít, hogy a bemutatásán mennyien lesznek, az
inkább hogy a tömött ház szeme láttára gólokkal bizonyítson!
Valahogy az árát vissza kell termelnie!
K.
rangadókon meggyőzően érvel a leigazolása mellett!
Az semmit sem számít, hogy a bemutatásán mennyien lesznek, az
inkább hogy a tömött ház szeme láttára gólokkal bizonyítson!
Valahogy az árát vissza kell termelnie!
K.
-
- Director del Fútbol
KösziAsys írta:Dani!
Most látom csak az aláírásképedet!![]()
Nagyon tetszik, hajrá Alonso!![]()

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
- csabimo
- Capitá del Barça
Henry bemutatóján 25.000fö volt ha jól emlékszem. R10 bemutatója már ködös, de szerintem nem voltak többen mint Titién...Mikaos írta:Fontos lenne:
Ha valaki emlékezne arra, hogy mi a rekord egy új igazolás bemutatásánál a Camp Nou-ban?
Egyrészt nevet szeretnék kérni (Dinho v Henry v stb.), másrészt pedig nézőszámot.
Kösz szépen előre is!
Én meg azt várom, hogy lássam focizni a csapatba! Most az egész világ őt figyeli majd:D Hogy itt hogy fog teljesíteni!
Fontos lenne:
Ha valaki emlékezne arra, hogy mi a rekord egy új igazolás bemutatásánál a Camp Nou-ban?
Egyrészt nevet szeretnék kérni (Dinho v Henry v stb.), másrészt pedig nézőszámot.
Kösz szépen előre is!
Kösz szépen előre is!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
jaja, sikereket neki és a csapatnak. ammondó vagyok, hogy idén MEssi vagy Xavi nyrje az aranylabdát, jövőre ő, aztán Ini, aztán Messi, aztán Boajn aztán...skadi írta:
a bajnoki címeket se felejtsük el!![]()
a cipöröl meg:nehéz lehet 48as lábra
normális cipöt találni

na viccet félretéve a cipős felvetésre

a bajnoki címeket se felejtsük el!Skeraj írta:Üdvözletem Zlatan!
Aztán ne add alább elődödnél!Minimum 2 győztes BL döntőbe rúgj gólt!![]()

a cipöröl meg:nehéz lehet 48as lábra
normális cipöt találni

A Főoldalon mikor lesz hir Ibra megérkezéséről???Mert állitólag Pep is nyilatkozott Ibrával kapcsolatban.
Dani!
Most látom csak az aláírásképedet!
Nagyon tetszik, hajrá Alonso!
S, hogy ne legyen off teljesen.
Remélem, lesz valami jó link amin tudjuk majd nézni, arra is kiváncsi leszek, hányan fognak kimenni a bemutatására. Inka közmondás: minnél többen, annál boldogabban!
Most látom csak az aláírásképedet!

Nagyon tetszik, hajrá Alonso!

S, hogy ne legyen off teljesen.
Remélem, lesz valami jó link amin tudjuk majd nézni, arra is kiváncsi leszek, hányan fognak kimenni a bemutatására. Inka közmondás: minnél többen, annál boldogabban!