Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálunk általánosban még így volt, de most már nem.Victor_Valdes írta:Tesi óra: Fiuk 20 perc foci, lányok 20 perc kosár (terembe).
Nyáron fiuk foci lányok azt csinálnak amit akarnak.
Ja akkor jó gyorsan öltöztökMcLovin írta:Tesi tanár: "Aki akar mehet hógolyózni, aki kosarazni vagy floorballozni akar, az menjen öltözni!" Inkább mentünk hócsatázni!Demonhunter írta:Ti mit kerestek kint a mínuszba tesi órán?![]()
Szerk.: McLovin: mekkora szünetek vannak nálatok ha van időtök felöltözni, kimenni, bemenni és visszaöltözni?![]()
Ennyi a történet!
10 perces szünetek vannak egyébként, plusz a nagyszünet, ami 20 perces!
Tesi tanár: "Aki akar mehet hógolyózni, aki kosarazni vagy floorballozni akar, az menjen öltözni!" Inkább mentünk hócsatázni!Demonhunter írta:Ti mit kerestek kint a mínuszba tesi órán?![]()
Szerk.: McLovin: mekkora szünetek vannak nálatok ha van időtök felöltözni, kimenni, bemenni és visszaöltözni?![]()
ezis értelmes hozzászólás!McLovin írta:Az ilyen kis edényeknek (csak a moderálás kedvéért) a hátába égetném a Barca címert!!Ide jár keménykedni!
Mutogatja, hogy Kuti mekkora sztár, hiszen mindenki tudja, hogy egy bájgúnár meg egy senki!
Köszi adrenalin, lett egy jó röhögős estém!
![]()
Xavi a világ egyik legjobb középpályása, nem lehet Kutit egy lapon említeni vele...
NEM NONAME HÁTÁBA!! Mielőtt vki félreértené!!Csak csatlakozom hozzá!!
Próbálkozz ITTfir3bird írta:helo!
hogy tudnám megcsinálni hogy az itteni mozgos szmájlikat berakom ugy msn-be hogy ez a minőség maradjon? mer elmentettem ezeket, és sikerült is berakni, de [auto_cenzúra] lett a minősége. tiszta máshogy néznek ki
Kedves Szakacs!Szakacs írta: Varga Tamás:Köszönöm.
Krojf:Épp ez volt a nehéz, de mostmár van DigiTV-énk, mert nem nagyon lehetett szerződést kötni..
Aztán az okos székely
![]()
![]()
![]()
![]()
Buli van...olyan boldog vagyok el sem hiszitek...
Varga Tamás:Köszönöm.Krojf írta: Ehhez Digi Tv előfizetés elengedhetetlen! K.
igen, ugyanez, fekete háttér, és tök máshogy néznek ki...a lol-os még egészjó, de az sem az igazi...na mindegy, azér kösz hogy legalább rá néztél a hszre.MichaaBee írta:
már én is csináltam ilyet, de nagyon nem jól néz ki. szerintem nem nagyon van rá módnálam a "lol" smile kivételével mindegyiknek fekete lett a háttere. esetleg screenshot után vágd szét őket. nem tudok jobbat:S
szerk.: a mozgós smilekat nem tudom...
Ehhez Digi Tv előfizetés elengedhetetlen! K.Varga Tamás írta:Mo-on a sport1 adja.Szakacs írta:Sziasztok!
Volna egy nagyon fontos kerdesemMelyik ado kozvetiti a merkozest, tudom hogy ez nektek banalis, de en Erdelyben lakom, es harom eve vartam azt a pillanatot ami ma van, hogy bekossuk a satelitet hogy tudjak Barcelona meccset nezni, harom eve csak neten neztem mar faj a szemem, szoval legyszi mondjatok meg melyik ado kozvetiti
Koszonom
Üdv Erdélyben!