Victor Valdés
Nem ezért szeretem. Egyébként tényleg helyes, de nekem már-már túl szép!grecki írta:És gondolom tetszik is a fizimiskája, igaz?Kira írta:Erről van szó! Lehet, hogy (még) nem ő a legjobb, de a miénk!!! És amíg lehetősége lesz rá, MINDENT meg fog tenni a Barcáért...![]()

- Andris
- Adminisztrátor
Valdes a világ egyik legjobb kapusa ez elmult honapokban. Szerintem TOP 10be befér. Ezek után nem tudom hogy merül fel, h nem elég jó. ...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rita
- Jugador del Barça
Tudom h nem nekem írtad de nekem sincs vele semmi bajom kinézetileg!De én nem ezér védem,hanem mer tehetséges és nem hiába a Barcelona kapusa!grecki írta:És gondolom tetszik is a fizimiskája, igaz?Kira írta:Erről van szó! Lehet, hogy (még) nem ő a legjobb, de a miénk!!! És amíg lehetősége lesz rá, MINDENT meg fog tenni a Barcáért...![]()

-
- Hírhozó-cikkíró
És gondolom tetszik is a fizimiskája, igaz?Kira írta:Erről van szó! Lehet, hogy (még) nem ő a legjobb, de a miénk!!! És amíg lehetősége lesz rá, MINDENT meg fog tenni a Barcáért...

Erről van szó! Lehet, hogy (még) nem ő a legjobb, de a miénk!!! És amíg lehetősége lesz rá, MINDENT meg fog tenni a Barcáért... 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Valdesnél vannak jobbak,de én sem adnám el! Rengeteg pontot hozott,jóval többet mint amit elvett
Fejlődik tovább..szóval nehogymár kapusposztra akarjunk igazolni,amikor sokkal égetőbb gondok is vannak

Fejlődik tovább..szóval nehogymár kapusposztra akarjunk igazolni,amikor sokkal égetőbb gondok is vannak

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rita
- Jugador del Barça
Azért megnézném h Frey előtt milyen a mostani védelem a Barcáéhoz képest!Ha már V.V-ig eljut a labda de úgy h neki már nagyot kell védeni akkor ha az be is megy már nem lehet az ő hibája csak néhány (hál istennek) ritka potyánál.Subinho írta:sztem valdestől vannak bőven jobb kapusok!!! vannak nagy védései, de ugyanakkor nagy hibái, amin meccsek mennek el!!! mivel a kapusunk előtt nem állnak olyan védők, mint pl. a cselsziben, vagy a poolban, igenis kell egy nagyon jó kapus!!! ha nem akar a vezetés nagy sztárt igazolni, mint pl. buffon, akkor ott van a fiatalabb generáció tagja: Frey! hihetetlen miket véd firenzében, meg előtte parmában!!! de a Fior soha nem adná el...
Kapust venni hatalmas marhaság lenne egy felesleges pénzkidobás!Nem kell ide Buffon amikor már 400 éves!Van egy 25éves kapusunk akivel még ha nagyon elfogultak vagyunk akkor se mondhatjuk rá h a világ legjobb kapusa.MÉG!!De még bármi megtörténhet.Én a "nagyemberek" helyében inkább a védőkre koncentrálnék és a kapuson nem is gondolkoznék.
Ügyes a mi Valdésunk és nem érdekelnek a Casillasok a Buffonok a Freyek meg az argentín 20 évesek!
Csak így tovább Valdés és még egyszer hálás lesz a vezetőség ha most nem cseréli le őt!
-
- Llegenda del Barça
Tüpp-tüpp-tü-tüpp, Cseeeee-lsziiii-f-cééééééé.grecki írta:
Off:
Tegnap nagyon sajnáltam Canizarest... Kivédte a Chelsea szemét, erre egy ilyen góllal kiesnek... Ráadásul megint az utolsó percekben.
Ismerhetjük már őket...

A hírhedt uccsó perces csodagólok...

-
- Hírhozó-cikkíró
Nem kell ide Buffon, fölösleges pénzkidobás lenne szerintem. Jó kapus Valdes, a hibáit meg reméljük minél előbb kinövi.
Off:
Tegnap nagyon sajnáltam Canizarest... Kivédte a Chelsea szemét, erre egy ilyen góllal kiesnek... Ráadásul megint az utolsó percekben.
Off:
-
- Llegenda del Barça
Nem értem azokat akik új kapust igazolnának. VV-vel semmi gond, nélküle még itt sem tartanánk ebben a szezonban. Óriási védései vannak, és igaz hogy volt egy-két hibája ebben a szezonban is de azt azért megjegyezném hogy egy pudingfo$ védelem van előtte. Másrészt pedig nem voltak azok a hibák sorsdöntőek, ha azok nincsenek akkor is kikapunk vagy csak xelnünk az adott meccsen.
Még csak 25 éves, rengeteget fejlődhet még. És fog is, ebben biztos vagyok. Évről évre egyre jobb, 1, max 2 év múlva a világ 3 legjobb kapusa között ott lehet.
Még csak 25 éves, rengeteget fejlődhet még. És fog is, ebben biztos vagyok. Évről évre egyre jobb, 1, max 2 év múlva a világ 3 legjobb kapusa között ott lehet.
-
- aka Game90
Akkor én vagyok az egyik. Buffon-nak jobban örülnék, mint VV-nek. De természetesen nem utálom VV-t, jó kapus ő is.Kira írta:Én azt mondom(biztos sokan nem értenek egyet vele)hogy ezerszer inkább egy saját nevelésű, katalán kapusunk legyen, akinek a mindene a Barca, mint pl. egy (túl)sztárolt Buffon, aki csak a pénzért jönne és jó esetben 2-3 év után távozna.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Victor ebben a szezonban már csomó pontot mentett nekünk, nem őt kéne okolni a gyenge szereplésért, illetve nem elsősorban őt.
Hogy vannak nála jobb kapusok?Persze, hogy vannak! Hiszen csak 25 éves! Nem tudhatjuk, hogy fog védeni 28-30 éves korában vagy később, amikor a kapusok életük formájában vannak!
Én azt mondom(biztos sokan nem értenek egyet vele)hogy ezerszer inkább egy saját nevelésű, katalán kapusunk legyen, akinek a mindene a Barca, mint pl. egy (túl)sztárolt Buffon, aki csak a pénzért jönne és jó esetben 2-3 év után távozna.
Hogy vannak nála jobb kapusok?Persze, hogy vannak! Hiszen csak 25 éves! Nem tudhatjuk, hogy fog védeni 28-30 éves korában vagy később, amikor a kapusok életük formájában vannak!
Én azt mondom(biztos sokan nem értenek egyet vele)hogy ezerszer inkább egy saját nevelésű, katalán kapusunk legyen, akinek a mindene a Barca, mint pl. egy (túl)sztárolt Buffon, aki csak a pénzért jönne és jó esetben 2-3 év után távozna.
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Szerintem meg nem kell eladni őt,mert meg ő is nagyon fiatal kapus és még nagyon sokatt fejlődhet.Néha vannak rossz védései,nagyon sokat fejlődőtt.Subinho írta:sztem valdestől vannak bőven jobb kapusok!!! vannak nagy védései, de ugyanakkor nagy hibái, amin meccsek mennek el!!! mivel a kapusunk előtt nem állnak olyan védők, mint pl. a cselsziben, vagy a poolban, igenis kell egy nagyon jó kapus!!! ha nem akar a vezetés nagy sztárt igazolni, mint pl. buffon, akkor ott van a fiatalabb generáció tagja: Frey! hihetetlen miket véd firenzében, meg előtte parmában!!! de a Fior soha nem adná el...
Régebben állandóan kijött a kapujából és folyamatosan kaptuk a góllokat,de most a Real Madrid elleni meccsen is hatalmasakat védett.Ajánlom figyelmedbe ezt a kis videót:
http://www.youtube.com/watch?v=pym1VzV6Vs4
- Subinho
- Director del Fútbol
sztem valdestől vannak bőven jobb kapusok!!! vannak nagy védései, de ugyanakkor nagy hibái, amin meccsek mennek el!!! mivel a kapusunk előtt nem állnak olyan védők, mint pl. a cselsziben, vagy a poolban, igenis kell egy nagyon jó kapus!!! ha nem akar a vezetés nagy sztárt igazolni, mint pl. buffon, akkor ott van a fiatalabb generáció tagja: Frey! hihetetlen miket véd firenzében, meg előtte parmában!!! de a Fior soha nem adná el...
-
- Hírhozó-cikkíró
Hát, sajnos ez a gól (is) az ő lelkén szárad... Ettől függetlenül én nem igazolnék kapust, pláne egy zöldfülű húszéves suhancot...
Ha mégis igaznak bizonyul a hír, akkor tényleg nem tudom, mit gondoljak ezek után az öltönyös nagyemberekről. Alvesre/Abidalra/bekkre/csatárra/kp sok a húsz millió, arra túl magas az összeg, hogy betömködjük a tátongó lyukakat, de arra nem, hogy egy újabb felesleges embert megvegyenek egy rakat pénzért, akire nincs is szükség. És aki kb annyira fog beválni, mint az elmúlt évek argentínjai...
Ha mégis igaznak bizonyul a hír, akkor tényleg nem tudom, mit gondoljak ezek után az öltönyös nagyemberekről. Alvesre/Abidalra/bekkre/csatárra/kp sok a húsz millió, arra túl magas az összeg, hogy betömködjük a tátongó lyukakat, de arra nem, hogy egy újabb felesleges embert megvegyenek egy rakat pénzért, akire nincs is szükség. És aki kb annyira fog beválni, mint az elmúlt évek argentínjai...

-
- aka Game90
Ameddig nem látom Ustarit Barca mezben, addig nem hiszek ezeknek a pletykáknak. Meg minek kéne másik kapus? VV jól teljesít. Azt a 20 millát másra is kilehetne dobni 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hát, sztem meg igen is lenne VV-nek izgulnivalója Ustari érkezése esetén. Egy 20 millás kapust nem szoktak a kispadra igazolni. Ha jön, akkor nagyobb esély van arra, hogy Ustari legyen az elsőszámú kapus, VV meg a cseréje, s akkor Jorquera meg elmegy.Game90 írta:Sztem nem kell izgulniRita írta:És már épp megnyugodtam h Dida nem jön..erre jön az Argentín 20 éves mit tom én kicsoda !?Ezt is a kommentátor mondta..ugye ez is csak egy pletyka???![]()
Ezek csak kacsák. Ha meg esetleg jönne, ami sztem felesleges lenne, akkor sem szorítaná ki VV-t.
-
- Llegenda del Barça
Én is remélem hogy nem jön Ustari. Szerintem is csak pletyka, meg ugyebár a kommentátornak kell vmivel szinesíteni a meccset.
Mindenesetre van bennem egy kis félelemérzet mert sajnos ismerem a vezetőségünket meg Rijkaardot

Mindenesetre van bennem egy kis félelemérzet mert sajnos ismerem a vezetőségünket meg Rijkaardot

-
- aka Game90
Sztem nem kell izgulniRita írta:És már épp megnyugodtam h Dida nem jön..erre jön az Argentín 20 éves mit tom én kicsoda !?Ezt is a kommentátor mondta..ugye ez is csak egy pletyka???![]()

- Rita
- Jugador del Barça
hüpp hüpp..Szegény egész jól védett de azt a gólt ott nem kellett volna..nagyon nem...
És már épp megnyugodtam h Dida nem jön..erre jön az Argentín 20 éves mit tom én kicsoda !?Ezt is a kommentátor mondta..ugye ez is csak egy pletyka???

És már épp megnyugodtam h Dida nem jön..erre jön az Argentín 20 éves mit tom én kicsoda !?Ezt is a kommentátor mondta..ugye ez is csak egy pletyka???

Én sem azt mondtam h Cech a kedvencem, csak őt tatrom a legjobbnak. AMugy meg nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", h 1 Barcás Valdés legyen a kedvenc kapusa. Én nagyon birom őt, nem is cserélném el senkire, de nem ő a kedvencem. Hanem Kahn. Már nem a régi, de fénykorábban ott volt minden idők legjobb kapusai között. Utánna következik Valdes, aki sztem lehet még olyan jo, mint Casillas 

Casi nagyon jó kapus! tény! az egyik legjobb! de nem hiszem, h örülnétek annak, ha olyan fontos lenne itt valdes, mint madridban casillas, mert az azt jelentené, h nem messiék csillognak! inkább ne legyen dolga egy kapusnak, az azt jelenti, h mindenhol jó a csapat...