Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem ezért szeretem. Egyébként tényleg helyes, de nekem már-már túl szép!grecki írta:És gondolom tetszik is a fizimiskája, igaz?Kira írta:Erről van szó! Lehet, hogy (még) nem ő a legjobb, de a miénk!!! És amíg lehetősége lesz rá, MINDENT meg fog tenni a Barcáért...![]()
Tudom h nem nekem írtad de nekem sincs vele semmi bajom kinézetileg!De én nem ezér védem,hanem mer tehetséges és nem hiába a Barcelona kapusa!grecki írta:És gondolom tetszik is a fizimiskája, igaz?Kira írta:Erről van szó! Lehet, hogy (még) nem ő a legjobb, de a miénk!!! És amíg lehetősége lesz rá, MINDENT meg fog tenni a Barcáért...![]()
És gondolom tetszik is a fizimiskája, igaz?Kira írta:Erről van szó! Lehet, hogy (még) nem ő a legjobb, de a miénk!!! És amíg lehetősége lesz rá, MINDENT meg fog tenni a Barcáért...
Azért megnézném h Frey előtt milyen a mostani védelem a Barcáéhoz képest!Ha már V.V-ig eljut a labda de úgy h neki már nagyot kell védeni akkor ha az be is megy már nem lehet az ő hibája csak néhány (hál istennek) ritka potyánál.Subinho írta:sztem valdestől vannak bőven jobb kapusok!!! vannak nagy védései, de ugyanakkor nagy hibái, amin meccsek mennek el!!! mivel a kapusunk előtt nem állnak olyan védők, mint pl. a cselsziben, vagy a poolban, igenis kell egy nagyon jó kapus!!! ha nem akar a vezetés nagy sztárt igazolni, mint pl. buffon, akkor ott van a fiatalabb generáció tagja: Frey! hihetetlen miket véd firenzében, meg előtte parmában!!! de a Fior soha nem adná el...
Tüpp-tüpp-tü-tüpp, Cseeeee-lsziiii-f-cééééééé.grecki írta:
Off:
Tegnap nagyon sajnáltam Canizarest... Kivédte a Chelsea szemét, erre egy ilyen góllal kiesnek... Ráadásul megint az utolsó percekben.
Akkor én vagyok az egyik. Buffon-nak jobban örülnék, mint VV-nek. De természetesen nem utálom VV-t, jó kapus ő is.Kira írta:Én azt mondom(biztos sokan nem értenek egyet vele)hogy ezerszer inkább egy saját nevelésű, katalán kapusunk legyen, akinek a mindene a Barca, mint pl. egy (túl)sztárolt Buffon, aki csak a pénzért jönne és jó esetben 2-3 év után távozna.
Szerintem meg nem kell eladni őt,mert meg ő is nagyon fiatal kapus és még nagyon sokatt fejlődhet.Néha vannak rossz védései,nagyon sokat fejlődőtt.Subinho írta:sztem valdestől vannak bőven jobb kapusok!!! vannak nagy védései, de ugyanakkor nagy hibái, amin meccsek mennek el!!! mivel a kapusunk előtt nem állnak olyan védők, mint pl. a cselsziben, vagy a poolban, igenis kell egy nagyon jó kapus!!! ha nem akar a vezetés nagy sztárt igazolni, mint pl. buffon, akkor ott van a fiatalabb generáció tagja: Frey! hihetetlen miket véd firenzében, meg előtte parmában!!! de a Fior soha nem adná el...
Hát, sztem meg igen is lenne VV-nek izgulnivalója Ustari érkezése esetén. Egy 20 millás kapust nem szoktak a kispadra igazolni. Ha jön, akkor nagyobb esély van arra, hogy Ustari legyen az elsőszámú kapus, VV meg a cseréje, s akkor Jorquera meg elmegy.Game90 írta:Sztem nem kell izgulniRita írta:És már épp megnyugodtam h Dida nem jön..erre jön az Argentín 20 éves mit tom én kicsoda !?Ezt is a kommentátor mondta..ugye ez is csak egy pletyka???![]()
Ezek csak kacsák. Ha meg esetleg jönne, ami sztem felesleges lenne, akkor sem szorítaná ki VV-t.
Sztem nem kell izgulniRita írta:És már épp megnyugodtam h Dida nem jön..erre jön az Argentín 20 éves mit tom én kicsoda !?Ezt is a kommentátor mondta..ugye ez is csak egy pletyka???![]()