Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha követnéd a csapattal kapcsolatos híreket,tudnád,hogy azért van többnyire így,mivel rengeteg apró tüskét kap meccsről meccsre,és ott kúrálja ki,könnyített melóval...ezt az edző pontosan tudja..sőőőt..PaC írta: jah a utcsó lényeg meg az hogy hogy engedhetik meg h egy játékos bennt edzen az edzőterembe és ne csapatársaival.... sztem ez elfogadhatatlan és mondjuk ha én lennék az edző lekiabálnám a fejit ....
Lehet h pár meccsre kikerült,de jóval többön meg kezdettlionelmessi19 írta:Igen, ez igaz. De gondolj bele, vettünk nyáron két Juvés védőt, akik nála jobbak. Rögtön ki is került a kezdőből.
Ha nyáron veszünk több védőjátékost is, márpedig igen nagy ennek a valószínűsége, akkor még többet fog a padon csücsülni...
Legalábbis jó esetben..
Hát azért Frank,csak a legutóbbi szűk időben játszatja keveset,azelőtt a tudásához mérten nagyon is sokat játszattalionelmessi19 írta:Mert szélsőséges katalán nacionalista. El kell fogadnunk, hogy játszani fog néha, és a keretben mindig ott lesz. Ennyi. Amugy szerintem ez nem edzőfüggő, sőt sztem még jól járunk azzal, h Frank aránylag keveset játszatja.Csak a Barca! írta:Ez a presas gyerek minek kell a barcaba? Na meg miért mindig őt kell játszatni azt nem tudom...
Mert szélsőséges katalán nacionalista. El kell fogadnunk, hogy játszani fog néha, és a keretben mindig ott lesz. Ennyi. Amugy szerintem ez nem edzőfüggő, sőt sztem még jól járunk azzal, h Frank aránylag keveset játszatja.Csak a Barca! írta:Ez a presas gyerek minek kell a barcaba? Na meg miért mindig őt kell játszatni azt nem tudom...
Ne számíts rá, Presas fog beállniÁdám02 írta: Hát elvileg birnia kéne de szerintem ugyis cserélni fog a szünetben lehet az lesz hogy Zambi átmegy hogy ő futkorásszon és behozza Bellettit.
Hát elvileg birnia kéne de szerintem ugyis cserélni fog a szünetben lehet az lesz hogy Zambi átmegy hogy ő futkorásszon és behozza Bellettit.lionelmessi19 írta:Emlékeztetnék mindenkit, h ahogy a cikkben is áll, a RSociedad ellen már ez a felállás volt. Gio amugy gond nélkül ment előre, kérdés h vissza tud e majd érni... azért a kismargó jobban támad, mint RS...
Szerintem az ilyen naív megoldásokon már rég túl vagyunkfcjoc írta:lehet h nem 100-as ötlet.. de azé megosztom veletek. szerintetek.. mi lenne.. ha rijkaard kitalálna egy oat.. hogy mindenkinek odad edzés után 1 papírt és 1 tollat.. és mondja.. azaz írja le hogy mi a gondja.. mit nem szeret.. ő személy szerint min változtatna.. egyéb dolgok.. lehet h hülyeség.. de kitudja.
Betis: 1Game90 írta:Az utóbbi 5-10 fordulóban Frank hányszor kapott 1-est? Mert én elég sokra emlékszek
Ott a pont.grecki írta:Most értékelődik fel a szerepe. Most mutatkozik majd meg, hogy méltó-e az edzői posztra. Most jött el az ön ideje, Senor Rijkaard. Bizonyítsd be, mutasd meg a játékosknak, mit kell tenni. Hogy még van remény, mert szerintem még benne van a pakliban. Rázd fel őket a csipkerózsika álmukból, gyújtsd meg bennük a pislákoló lángot, éleszd újjá a harciszellemet. És ha mindez kevés lesz az üdvösséghez, sebaj, legalább újra büszkék lehetünk arra, hogy Barcások vagyunk!
Visca el Barca!
Az elmult 10 fordulóban sztem 3szor. De lehet h tévedek.Game90 írta:Az utóbbi 5-10 fordulóban Frank hányszor kapott 1-est? Mert én elég sokra emlékszek
Azt hittem ezt soha nem élem meg...grecki írta:Most értékelődik fel a szerepe. Most mutatkozik majd meg, hogy méltó-e az edzői posztra. Most jött el az ön ideje, Senor Rijkaard. Bizonyítsd be, mutasd meg a játékosknak, mit kell tenni. Hogy még van remény, mert szerintem még benne van a pakliban. Rázd fel őket a csipkerózsika álmukból, gyújtsd meg bennük a pislákoló lángot, éleszd újjá a harciszellemet. És ha mindez kevés lesz az üdvösséghez, sebaj, legalább újra büszkék lehetünk arra, hogy Barcások vagyunk!
Visca el Barca!