Barca vs. Real
-
- Capitá del Barça
Az a helyzet ,hogy erre azért szerintem számítani lehetett még akkor is ha tudjuk melyik csapat hol is áll a bajnokságban.
A Real túl van egy fizikálisan is valamint a vereség miatt egy mentálisan is kimerítő Liverpool elleni meccsen ami után azért nem csodálom ha 'kicsit' akadoznak a fogaskerekek.
Szerintem a Real győzni fog egy kínkeserves egy-nullával de azért az látszik ,hogy nem kell sok idő és ez a Real is hibázni fog ahogy mi is tettük ezt pár fordulóval korábban.
Az Espanyol focijáról meg csak annyit ,hogy se nem szép se nem túl hatásos most :jó-jó nem vezet a REal de azért amit játszanak az szerintem sokszor eléggé antifoci,durvaságokkal,műesésekkel.
Akármennyire is ellenszenvet érzek a Real ellen ezt az Espanyolt látva nem könnyű eldönteni ,hogy én kinek a győzelmének örülnék inkább, ennyi a véleményem a mai meccsről.
Szerk.:
Hát egyik szemem sír a ,másik nevet.Vezet a Real 2 góllal ami nem ad okot az örömre bár az ,hogy mindezt az Espanyolnak akasztják annak én örülök.
Guti nagy gólt lőtt ,Raúl meg olyan szemfüles gólt amilyeneket szokott.
Ki kell mondani megérdemelten vezet a Real és nem baj az ha ezt az Espanyolt ütni fogják.Amit mostanság mutatnak a gyepen az nem az amit az emberek szívesen néznek a spanyol első osztályban....szerintem..
A Real túl van egy fizikálisan is valamint a vereség miatt egy mentálisan is kimerítő Liverpool elleni meccsen ami után azért nem csodálom ha 'kicsit' akadoznak a fogaskerekek.
Szerintem a Real győzni fog egy kínkeserves egy-nullával de azért az látszik ,hogy nem kell sok idő és ez a Real is hibázni fog ahogy mi is tettük ezt pár fordulóval korábban.
Az Espanyol focijáról meg csak annyit ,hogy se nem szép se nem túl hatásos most :jó-jó nem vezet a REal de azért amit játszanak az szerintem sokszor eléggé antifoci,durvaságokkal,műesésekkel.
Akármennyire is ellenszenvet érzek a Real ellen ezt az Espanyolt látva nem könnyű eldönteni ,hogy én kinek a győzelmének örülnék inkább, ennyi a véleményem a mai meccsről.
Szerk.:
Hát egyik szemem sír a ,másik nevet.Vezet a Real 2 góllal ami nem ad okot az örömre bár az ,hogy mindezt az Espanyolnak akasztják annak én örülök.
Guti nagy gólt lőtt ,Raúl meg olyan szemfüles gólt amilyeneket szokott.
Ki kell mondani megérdemelten vezet a Real és nem baj az ha ezt az Espanyolt ütni fogják.Amit mostanság mutatnak a gyepen az nem az amit az emberek szívesen néznek a spanyol első osztályban....szerintem..
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Gyurinho 2009.02.28. 23:39:57-kor.
na eddig nem csalodtam az espanyolban, ugyanazt a sunyi alattomos focit játszák mint ellenetek, dobáják magukat, és PB még meg is eszi. kiváncsi vagyok mi lesz a vége
♥ REAL MADRID ♥
- danko94
- Entrenador del Barça
A földöntartásról annyit h akiről 6 évesen ilyen videók készülnek és aki 6 évesen több 10ezer forintos cipőbe játszik az anynira nagyképű lesz és anynira elszáll magától h a végén nm lesz belőle semmi...Hiszen őt már 6 évesen sztárként kezelik.Persze és én is ezt akartam mondani.Ha a földön tartják és majd megtanítják a futballra akkor sokkal nagyobb eséllyel indul ebben a sportban mint aki "csak" szorgalmas...(bocs,h ide írtam de már nagyon off)
B.
"aki ilyen adottságokkal rendelkezik az sokkal könnyebben tanul.... "
persze, de ahogy henry is mondta egyszer, a sikerhez alázat kell, és szorgalom. a tehetség fontos, de az előbbiek nélkül soha nem leszel sehol. és akkor a csapatjátékról még nem is beszéltünk.
amúgy baromi ügyes gyerek, nyilván őstehetség A LABDÁVAL, nekem csak az nem tetszik, hogy valaki azt mondja, "ha ilyen 6 évesen, milyen lesz 20 évesen", vagy liyesmi.
mondjuk messi is kicselezett mindenkit 6 évesen, aztán tényleg világklasszis lett:DDDD dehát 6 évesen még ez a játék, nincs ezzel baj.
Persze és én is ezt akartam mondani.Ha a földön tartják és majd megtanítják a futballra akkor sokkal nagyobb eséllyel indul ebben a sportban mint aki "csak" szorgalmas...(bocs,h ide írtam de már nagyon off
)
B.
persze, de ahogy henry is mondta egyszer, a sikerhez alázat kell, és szorgalom. a tehetség fontos, de az előbbiek nélkül soha nem leszel sehol. és akkor a csapatjátékról még nem is beszéltünk.
amúgy baromi ügyes gyerek, nyilván őstehetség A LABDÁVAL, nekem csak az nem tetszik, hogy valaki azt mondja, "ha ilyen 6 évesen, milyen lesz 20 évesen", vagy liyesmi.
mondjuk messi is kicselezett mindenkit 6 évesen, aztán tényleg világklasszis lett:DDDD dehát 6 évesen még ez a játék, nincs ezzel baj.
Persze és én is ezt akartam mondani.Ha a földön tartják és majd megtanítják a futballra akkor sokkal nagyobb eséllyel indul ebben a sportban mint aki "csak" szorgalmas...(bocs,h ide írtam de már nagyon off

B.
Persze, biztos sokan képesek ezekre a trükkökre, biztos rengeteg NB1es játékos is bemutatja ezeket, de kétlem, hogy meccsen, élesbe tennék ezeket. Oké, hogy 6 évesek ellen, de felismeri a lehetőséget a srác. Szerintem hallunk még róla.. 
Szerk.: megelőztek, Bányász hsz.-ében gyakorlatilag szerepel az én mondandóm is

Szerk.: megelőztek, Bányász hsz.-ében gyakorlatilag szerepel az én mondandóm is
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Az lehet,h a világon sok tízezer ilyen gyerek van,de nekem volt szerencsém elég sok Bozsik programos rendezvényen részt venni(így láttam elég sok kis srácot focizni)de nem az ilyen cselek voltak a jellemzőek...lionelmessi19 írta:Ha valaki jó labdaérzékkel születik, ilyenkor már csinál simán ilyesmit, csak gyakorolnia kell.Aprieto írta:6 éves
Hat.
Szerintem sok-sok tízezer ilyen gyerek van ezen a világon.
Aki meg azzal vádolja,h nem passzol az is simán kilátogathat egy ilyen rendezvényre és észreveszi,h jellemzően nem passzol sokat senki.
Egyébként chi omegával egyetértek,viszont aki ilyen adottságokkal rendelkezik az sokkal könnyebben tanul....
Nem mellesleg pedig akármilyen ellenfelekről van szó ahhoz,h ezeket megcsinálja(egyáltalán eszébe jusson...bár lehet csak ez van még az eszébe)ahhoz már ebben a korban is nem kis játékintelligencia kell.
Elájulni viszont nem kell tőle mert ettől függetlenül bőven lehet belőle még akár utcaseprő is...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
nyilván nagyon tehetséges a labdával, de én csak azt próbáltam elmondani, hogy ez önmagában nem jelent semmit.Aprieto írta:6 éves
Hat.
- Andris
- Adminisztrátor
Ha valaki jó labdaérzékkel születik, ilyenkor már csinál simán ilyesmit, csak gyakorolnia kell.Aprieto írta:6 éves
Hat.
Szerintem sok-sok tízezer ilyen gyerek van ezen a világon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
oké hogy jól cselez, de semmi más!!! az egész videó alatt nem volt egy épkézláb passza a kapura lövései meg egészen gyatrák!!!Jayden írta:Ma estére hajrá Espanyol!!!!
Nem tudom láttátok-e vagy nem de ezt a fiut érdemes megnézni!!
http://www.youtube.com/watch?v=10FKWOn4 ... asp?c=A090
Nagyon tud!!!
Álitólag a chelase és a real is figyeli!
szerintem ha akarna sem tudna egy olyat rúgni a labdába hogy az 5 méternél messzebb repüljön!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- Andris
- Adminisztrátor
sosem értettem hogy miért kell ezeken beájulni. azokon a dolgokon kívül, amit chi omega leírt, fontos megemlíteni hogy kb 3 cselt mutogat végig, kitudja milyen ellenfelek ellen (6 éves korosztály.. ez még egészen más), arról nem is beszélve hogy mind öncélú, és sokkal mégcsak előre sem halad semmit.
a labdaérzék meg megvan vmilyen szinten, de egy darab lövést, gólt, passzot nem látunk, valószínűleg nem véletlen. Egyébként szerintem már 1 évvel ezelőtt is láttam ugyanezt a videot.
a labdaérzék meg megvan vmilyen szinten, de egy darab lövést, gólt, passzot nem látunk, valószínűleg nem véletlen. Egyébként szerintem már 1 évvel ezelőtt is láttam ugyanezt a videot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Varatrix
- Director del Fútbol
Felspanolt Espanyol megverhet, egy kedvetlen realt...Ilúvatar írta:Ámen
Jó dolog optimistának lenni
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
nem tud még semmit a fociról. a foci 10 ember együttes mozgása, együttes gondolkodása, és akarata a pályán. cselezhetsz nagyon jól, tudhatsz fantasztikus labdatrükökket, de ha nem érted a futballt, akkor soha nem lesz belőled jó játékos.socio66 írta:Már volt,de egyébként tényleg elképesztő. Ha már ilyen korban szinte mindent tud a fociról,hol lehet neki a határ...?Jayden írta:Ma estére hajrá Espanyol!!!!
Nagyon tud!!!
a labdakezelés csak eszköz. persze valakinek minél jobb, annál több mindenre képes a csapat részeként
Ma kikap a marhit.mi nyerünk a matracosok ellen és helyreáll a világ rendje!
SuPista
Már volt,de egyébként tényleg elképesztő. Ha már ilyen korban szinte mindent tud a fociról,hol lehet neki a határ...?Jayden írta:Ma estére hajrá Espanyol!!!!
Nagyon tud!!!

Ma estére hajrá Espanyol!!!! 
Nagyon tud!!!

Nagyon tud!!!
Csak egy ujjabb rövid életűnek(mármint a forumon) kinéző madridista.lionel_messi írta:tubatibi írta:Xavi, az alibi passzok királya?![]()
Majd meglátjuk mit hozz a jövő, ja és várjuk meg a bajnokságot végét.
Ha a hülyeség fájni tudna már ordítanál!
Különben is mi a fenét keresel itt??
Vszleg 6 hsz-szel el is fog tűnni a madridistára. Sztem nem marad itt, de előtted már vagy 10en lekontrázták a hsz-eit.
http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 23966.html?
Ugy néz ki két saját nevelés is távozhat 2,5 éven belül ugye...Tehát a Madridban játszo saját neveléseknek(akik játszanak is) a kétharmada elmegy.
Ugy néz ki két saját nevelés is távozhat 2,5 éven belül ugye...Tehát a Madridban játszo saját neveléseknek(akik játszanak is) a kétharmada elmegy.
Mielőtt még azt hinnéd, hogy nagyon okosat mondtál, nézz vissza a BL győzelmünk évére, amikor egy bombaformában levő Chelseat és egy erős AC Milant búcsúztattunk...tubatibi írta: mi nem lyonokat, celticeket kapunk a nyolcaddöntőbe.arról meg ne is beszéljünk, hogy amikor erősebb csapatot kaptatok, pl. liverpool egyből ki is zúgtatok, na, hogy is van ez?
Arról meg ugye ne is beszéljünk, hogy az elmúlt 5 évben (már az ideit is beleszámolva) nem sikerült olyan ellenfelet kapnotok, akit sikerült volna legyőznötök a nyolcad döntőben...
.
-
- Jugador d'estrella
Boixos írta:nagyon szívesen segítek: oda-vissza szekszuáltuk őket 2-1re.Lampiao írta:...A Roma ellen már nem emlékszem mennyire kaptak ki... (A többihez megvan a BL könyv...) Na mindegy...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ohh Köszönöm... Ezt szeretem itt... Olyan készségesek az emberek...

De azt hiszem ettől eltekintve, egyetértünk, hogy mi többször kaptunk nehéz ellenfelet...

-
- Llegenda del Barça
nagyon szívesen segítek: oda-vissza szekszuáltuk őket 2-1re.Lampiao írta:...A Roma ellen már nem emlékszem mennyire kaptak ki... (A többihez megvan a BL könyv...) Na mindegy...

PUYOL-XAVI-INIESTA