Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.08.31. 13:01:01

Beleszólnék a vitátokba ha annak lehet ezt nevezni.Miért játszatni Iniestat elől maradjon középen Xavival és még mikor kivel.Elől egyértelmű, ohgy ha nincsen sérülés akkor Eto'o, és Messi játszani fog. Ám azt már Pep dönti le hogy Bojan avagy Henry fog játszani kezdőként és ne feledjük el, hogy már nem Rijkaard az edző és Gudi is csatár nem kell őt a középpályán erőltetni.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.08.31. 12:58:28

Nah végre, nagyon rég vártam már a mai napot.

Mondtam mindenkinek, h vasárnap nem leszek képbe, este 7 a világ megáll, telefon kikapcsol. 8)
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.08.31. 12:53:05

gekkodan írta:
Rivaldinho írta:Én a tavalyi szezonra visszatekintve, Iniestát feltenném a támadósorba Henry helyett, mivel tavaly is piszok jól megoldotta azt a szélt. És Iniesta helyére pedig Hleb-et tenném. Nem hiszem, hogy Alex'et a padon kéne tartanunk.
Egyetértek, Henry pedig menjen a padra, és akkor játsszon, ha többet nyújt, mint Samuel. Középcsatárként a kameruni kell kezdőbe, Henry legyen csere.

Iniesta világklasszis a saját posztján, de még mindig jobb balszélsőnek, mint a francia. Hátha Hleb pedig jó lenne ott, ahol te írtad.
Hleb balszélsőnek? az Arsenalban majdnem azon a poszton játszott, szerintem jó lenne oda :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.08.31. 12:51:24

visca el barca írta:na végre kezdődik az idény. nehéz, nyögvenyelős győzelemre számítok! nem szabad beragadni a rajtnál, mert félek, hogy margit nagyon jól fog kezdeni.

nem igazán értem, ohgy yaya helyett mért keita kezd, de rtemélem pep tudja mit csinál..
mer ez a tuti kezdő? az első bl selejtezőn Hlebet írták ide kezdőnek, aztán Pedrito kezdett helyette. amúgy nem értem ezt a Hleb dolgot. Guardiola maga érte az első helyen volt a listályán, aztán alig játszik. ennél azért jobb játékos
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.31. 12:48:49

Rivaldinho írta:Én a tavalyi szezonra visszatekintve, Iniestát feltenném a támadósorba Henry helyett, mivel tavaly is piszok jól megoldotta azt a szélt. És Iniesta helyére pedig Hleb-et tenném. Nem hiszem, hogy Alex'et a padon kéne tartanunk.
Egyetértek, Henry pedig menjen a padra, és akkor játsszon, ha többet nyújt, mint Samuel. Középcsatárként a kameruni kell kezdőbe, Henry legyen csere.

Iniesta világklasszis a saját posztján, de még mindig jobb balszélsőnek, mint a francia. Hátha Hleb pedig jó lenne ott, ahol te írtad.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Capon
Llegenda del Barça

2008.08.31. 12:48:34

visca el barca írta:na végre kezdődik az idény. nehéz, nyögvenyelős győzelemre számítok! nem szabad beragadni a rajtnál, mert félek, hogy margit nagyon jól fog kezdeni.

nem igazán értem, ohgy yaya helyett mért keita kezd, de rtemélem pep tudja mit csinál..
:) én pont az ellenkezőjére számítok 3-0 körüli eredményre. De jó lenne ha az én megérzésem jönne be :lol:
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
visca el barca
Presidente del Barça

2008.08.31. 12:46:03

na végre kezdődik az idény. nehéz, nyögvenyelős győzelemre számítok! nem szabad beragadni a rajtnál, mert félek, hogy margit nagyon jól fog kezdeni.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.08.31. 08:48:56

Én a tavalyi szezonra visszatekintve, Iniestát feltenném a támadósorba Henry helyett, mivel tavaly is piszok jól megoldotta azt a szélt. És Iniesta helyére pedig Hleb-et tenném. Nem hiszem, hogy Alex'et a padon kéne tartanunk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.31. 01:59:36

Az marhaság,már bocsánat,h Frankkel volt a gond (csak),a játékosok ugyanúgy beleszartak az egészbe,na de ezt már kitárgyaltuk.

Amúgy szntem nem elég erős a keretünk,kezdőnk a világ egyik legjobbja,de szntem kispad nem olyan acélos,mint amilyennek tűnik. Ennek ellenére természetesen ma győzni kell. De egy hosszú sorozatban,mint amilyen a bajnokság is lesz, kell egy nagyon jó kispad,főleg ha ismét sérülések tizedelik a csapatot. Márpedig szntem jópár tuti kezdőnek nincs hasonló kaliberű pótléka. De ettől még optimista vagyok.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
baas11
Entrenador del Barça

2008.08.31. 00:18:53

lionelmessi19 írta:
Replay írta:A Numancia ellen készülő keret:

Valdés, Pinto, Cáceres, Alves, Abidal, Puyol, Piqué, Márquez, Xavi, Gudjohnsen, Keita, Yaya Touré, Iniesta, Messi, Hleb, Henry, Eto'o, Bojan.

Kimaradt Victor Sánchez, Pedro és Sylvinho.
Ebből ki is lehet hozni ezt :

-------------------------Valdes--------------------------
--Alves----------Marquez------Puyol--------Abidal---
---------------------------Yaya-------------------------
--------------Xavi------------------Iniesta-------------
----Messi---------------Samu-----------Henry---------

Bojan, Hleb, és Cáceres, vagy Bojan Hleb Piqué cserével.

Hmm...igy elsőre nem látszik h mi költöttünk a legtöbbet a nyáron,Alvest leszámítva tavaly is ugyanígy álltunk ki...remélem tényleg Frankkel volt a gond és nem a játékosokkal !Amugy én is igy kezdenék sztem Keita még nem érdemli meg h Yaya helyén játsszon...csak Hlebet tudnám vhogy beszórítani a kezdőbe ?!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
doki
Entrenador del Barça

2008.08.30. 23:59:24

Én a lehetetlent várom:4-4-2

Messi most még nem kezd ,helyette Hleb.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.30. 23:48:56

Félek, hogy valami olyasmi fog történni, mint 05/06-ban az Alaves ellen szintén első fordulóban, zsintén idegenben, szintén újonc ellen stb stb. Egyelőre nem úgy néz ki, mintha olyan tökéletesen kitudnánk használni a helyzeteinket.

Bízom Guardilokáékban, hogy mindjárt egy győzelemmel kezdenek. Holnap csak a 3 pont lesz a lényeg, mindegy, hogy milyen áron.

Én ezt küldeném ki kezdő 11-nek.: Valdés, - Alves - Puyol - Márquez - Abidal, - Keita, - Iniesta - Xavi, - Messi - Eto'o - Henry

Arról hallani sem szeretnék, hogy Iniestát rakja be baldszélre csatánrak. :roll: Egyáltalán nem fekszik a spanyolnak az a poszt. Inkább Henry.

Força Barça!
in to exile
Lezárt