Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hleb balszélsőnek? az Arsenalban majdnem azon a poszton játszott, szerintem jó lenne odagekkodan írta:Egyetértek, Henry pedig menjen a padra, és akkor játsszon, ha többet nyújt, mint Samuel. Középcsatárként a kameruni kell kezdőbe, Henry legyen csere.Rivaldinho írta:Én a tavalyi szezonra visszatekintve, Iniestát feltenném a támadósorba Henry helyett, mivel tavaly is piszok jól megoldotta azt a szélt. És Iniesta helyére pedig Hleb-et tenném. Nem hiszem, hogy Alex'et a padon kéne tartanunk.
Iniesta világklasszis a saját posztján, de még mindig jobb balszélsőnek, mint a francia. Hátha Hleb pedig jó lenne ott, ahol te írtad.
mer ez a tuti kezdő? az első bl selejtezőn Hlebet írták ide kezdőnek, aztán Pedrito kezdett helyette. amúgy nem értem ezt a Hleb dolgot. Guardiola maga érte az első helyen volt a listályán, aztán alig játszik. ennél azért jobb játékosvisca el barca írta:na végre kezdődik az idény. nehéz, nyögvenyelős győzelemre számítok! nem szabad beragadni a rajtnál, mert félek, hogy margit nagyon jól fog kezdeni.
nem igazán értem, ohgy yaya helyett mért keita kezd, de rtemélem pep tudja mit csinál..
Egyetértek, Henry pedig menjen a padra, és akkor játsszon, ha többet nyújt, mint Samuel. Középcsatárként a kameruni kell kezdőbe, Henry legyen csere.Rivaldinho írta:Én a tavalyi szezonra visszatekintve, Iniestát feltenném a támadósorba Henry helyett, mivel tavaly is piszok jól megoldotta azt a szélt. És Iniesta helyére pedig Hleb-et tenném. Nem hiszem, hogy Alex'et a padon kéne tartanunk.
visca el barca írta:na végre kezdődik az idény. nehéz, nyögvenyelős győzelemre számítok! nem szabad beragadni a rajtnál, mert félek, hogy margit nagyon jól fog kezdeni.
nem igazán értem, ohgy yaya helyett mért keita kezd, de rtemélem pep tudja mit csinál..
lionelmessi19 írta:Ebből ki is lehet hozni ezt :Replay írta:A Numancia ellen készülő keret:
Valdés, Pinto, Cáceres, Alves, Abidal, Puyol, Piqué, Márquez, Xavi, Gudjohnsen, Keita, Yaya Touré, Iniesta, Messi, Hleb, Henry, Eto'o, Bojan.
Kimaradt Victor Sánchez, Pedro és Sylvinho.
-------------------------Valdes--------------------------
--Alves----------Marquez------Puyol--------Abidal---
---------------------------Yaya-------------------------
--------------Xavi------------------Iniesta-------------
----Messi---------------Samu-----------Henry---------
Bojan, Hleb, és Cáceres, vagy Bojan Hleb Piqué cserével.