örülök, hogy távozik. azt, hogy ezt jókor jelentette-e be, azt nem tudom, majd elválik. érdemeit nem vitatom, a pep-féle megfáradt tinglitanglit újra felturbózta, de szintet lépni már ő sem tud. ő is érzi ezt, illetve látja, hogy a kp-n kezdenek komoly gondok lenni, szerintem inkább ezért megy el, mert nem érez magában kellő kraftot, hogy ezt az egészet megváltoztassa. nekem ez az elfáradtam duma csak ilyen bullshitnek tűnik, de ki tudja, nem látok bele. arra azért nagyon kíváncsi leszek vele kapcsolatban, hogy hol folytatja, én őszintén megmondom, nem hinném, hogy befut egy pep féle karriert, hogy majd top klubok tolonganának érte. azért köszönök neki én is mindent, egy pár fémdarabot azért csak összelapátolt a csapatnak, igyekszem majd csak a szépre emlékezni tőle.
hogy az utódja ki legyen passz, nekem most nincs név a zsebemben, nem is tudom, hogy ki lenne jó, de ismerve a vezetőséget unzué lesz vagy ilyen "nonanme" oscar-félék. vagy ez a vonal lesz (erre adok 70-80%-ot) vagy sampaoli, vagy koeman. vagy valverde, vagy emery, vagy de boer. franc se tudja

a lényeg, hogy az új edző legyen az első igazolásunk, nem akarom, hogy aug.29-én érkezzen valaki és az ősz a kóstolgatással el is menjen.
andris,
pellegrinivel megleptél

sztem ő egy totál színtelen-szagtalan pali, egy villarrealhoz, malagahoz tökéletes, de top klubnál vhogy sosem tudott annyira szuperálni. jó, egy PL azért leesett neki, de én kb olyan szintűnek tartom mint valverde.