Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ez a baj!d írta:Tavaly sem tudtak 3 egyeneset passzolni, mégis bejutottak a csoportkörbe. Minden előfordulhat még. Igaz, most talán nem a lehető leggyengébb csapatot kapják.
Na így már kicsit azért keveslem az időtTdavid írta: A Basel elleni első mérkőzést július 28-án szerdán 20 órakor rendezik a Szusza-stadionban. A visszavágóra augusztus 4-én - szintén szerdán - 19:45-kor kerül sor a St. Jakob-Parkban.
vlxe írta:Azért csak tovább menetelhet a DebrecenKomolyra fordítva a szót. Jelenleg nagyon látszik még rajtuk, hogy idény eleji forma van! A Basel sokkal erősebb csapat, így sokkal nagyobb odafigyelést, felkészülést igényel!
Azt lehet tudni, hogy itthon vagy idegenben kezdi a Loki?
Kíváncsi lennék melyik csapatért szorítasz Magyarországon, és az a csapat az utóbbi időben járt e közel a csoportkörhöz... Amelyik csapat nem tud egyeneset passzolni nem lesz ott a csoportkörben.d írta:Tavaly sem tudtak 3 egyeneset passzolni, mégis bejutottak a csoportkörbe. Minden előfordulhat még. Igaz, most talán nem a lehető leggyengébb csapatot kapják.
Az aki a győztes gólt lövi majd a Basel ellen ha továbbjutunk ma. Hogy ha a Baselt megverjük akkor sztem kijár a tisztelet nekik.lluisllach89 írta:[
Vajon melyik Loki gól szerzője kapja a Puskás díjat?![]()
Vajon melyik Loki gól szerzője kapja a Puskás díjat?levproff írta:Fordított a Loki a Levadia ellen.
Eddig a 38. percben 2-1 az állás.
Az elején kaptunk egy szabadrúgás gólt, de utána már végig a DVSC irányít.
Hajrá Loki!
Azért jó, h a Real hiába gyatra évek óta, a BL-ban mindig az egyik főesélyes. Olyanok mint a válogatott között az angol, csak őket még jobban sztárolják, és még kevesebbet mutatnak föl.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/fogadozona/k ... n-2037316/
A fógadóirodák a Barcelonát tartják a legesélyesebbnek, ez szerintem senkinek sem meglepetés és ezt elfogultság nélkül mondhatom. A Real a második helyen, utánna Chelsea és MU. Az Inter az ötödik.
Amikor a DVSC kiverte a Levszkit vagy a Liverpoolt szorongatta és a Fiorentinának rúgott kettőt, arra mondtam, hogy jó teljesítménylooka írta: Talán sírnunk kéne?Szerintem meg az nincsen rendjén, hogy sokan nem tudnak "alkalmazkodni" a jelenlegi alacsony színvolnalhoz, és csodát várnak...
Ebben igazad van, akkor inkább azt tartom rossznak, hogy ennek LEHET csak örülni (mert ugye egy svéd csapattal nem biztos h ezt meg tudják csinálni)LG írta: Az a baj, h vannak ennél mélyebb pontok is, amikor pl. a Vaduz alázza az Újpestet, vagy Moldova üti ki a válogatottat a selejtezőkön. Szóval ennek tükrében ennek is lehet örülni!
Az a baj, h vannak ennél mélyebb pontok is, amikor pl. a Vaduz alázza az Újpestet, vagy Moldova üti ki a válogatottat a selejtezőkön. Szóval ennek tükrében ennek is lehet örülni!Na én ezt tartom a magyar futball mélypontjának: a kazah futball legyőzése már szerintünk is jó teljesítmény
Talán sírnunk kéne?sjd írta:Na én ezt tartom a magyar futball mélypontjának: a kazah futball legyőzése már szerintünk is jó teljesítmény
Na én ezt tartom a magyar futball mélypontjának: a kazah futball legyőzése már szerintünk is jó teljesítménylooka írta:Nagyon jól megy eddig a Győrnek szerencsére.levproff írta:A Győr közben 2-0-ra verte idegenben a kazakhsztáni FC Atyrau-t az Európa Liga selejtezőjében, ezzel nagy előny van itt.
visca el barca írta:szurkol a tököm nekikforlán10 írta:íMa este 20:30-kor szurkoljon mindenki a Vidinek! Szntem ők a legesélyesebbek az EL-be jutáshozremélem kinyalnak mielőbb.
szurkol a tököm nekikforlán10 írta:íMa este 20:30-kor szurkoljon mindenki a Vidinek! Szntem ők a legesélyesebbek az EL-be jutáshoz
És még várjuk, hogy a magyar válogatott színvonala nőjön? Van egy egészséges szintje a dolgoknak, a tényleg minőségi változást jelentő igazolásokkal nincs gond. De sajnos egyáltalán nem mind azok. Falábú magyar helyett falábú külföldi meg nem kellene.senzu írta:Én azt csak pozitívumnak tartom, hogy nincs sok magyar játékos. Eddig csupa falábú magyar volt, de rájöttek, hogy külföldről sokkal jobb játékosokat tudnak szerezni...