Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem rosszul olvassátok! Ez a Chelseanek baj!visca el barca írta:"Meg fognak fizetni azért, hogy nem igazoltak le, Mourinho meg fogja ezt bánni a döntését."
azért ez eléggé úgy hangzik mintha sajnálná hogy ide jött és nem a cselszkijbe....
Ja...nekem is feltunt, de én nem hiszem el, h télleg ezt nyilatkoztanb.nb.nb írta:Hát ja nekem is volt ilyesféle benyomásom (sajnos). de inkább nem írtam le (eddig)visca el barca írta:"Meg fognak fizetni azért, hogy nem igazoltak le, Mourinho meg fogja ezt bánni a döntését."
azért ez eléggé úgy hangzik mintha sajnálná hogy ide jött és nem a cselszkijbe....
Hát ja nekem is volt ilyesféle benyomásom (sajnos). de inkább nem írtam le (eddig)visca el barca írta:"Meg fognak fizetni azért, hogy nem igazoltak le, Mourinho meg fogja ezt bánni a döntését."
Bizonybizony a pályán dől el minden.LG írta:Jah...ilyenekt max a meccs után lehet megengedni...Boixos írta:arra is írtam, h nagy dumákban már jók vagyunk, remélem a meccsen is ott lesznek a srácok a szeren, mert ilyen beszólások után igen nagy ciki lenne megégni.
NEM KELL MURINNYO SZINTJERE SUJEDNI!!!![]()
Meg ha mégis kiesunk...
Jah...ilyenekt max a meccs után lehet megengedni...Boixos írta:arra is írtam, h nagy dumákban már jók vagyunk, remélem a meccsen is ott lesznek a srácok a szeren, mert ilyen beszólások után igen nagy ciki lenne megégni.
Mondasz vmit.....Mr. Master írta:A hozzászólás alapján nektek nem úgy tűnt, mintha Eto'o a Chelsea-ben akarna játszani? Ok, biztos vagyok benne, hogy el se tudná mostmár magát ott képzelni, de akkor is...
De úgy lehet érteni, bár szerintem ő biztos nem így gondolja...Ő nem bánja és nem is fogja, hogy itt játszik...Bánja a Chelsea...Mr. Master írta:A hozzászólás alapján nektek nem úgy tűnt, mintha Eto'o a Chelsea-ben akarna játszani? Ok, biztos vagyok benne, hogy el se tudná mostmár magát ott képzelni, de akkor is...
Ezenkívül még jól jönne egy Maxi és egy Iniesta-gól is. Akkor asszem lenne esélyünk továbbjtuni!Barcaforever írta:A Chelsea ellen kell az Etgo'ol.![]()
Jah...Henry azt a 3mat épp ma rugta...de HAJRA ETOO&MINTALRonaldinho 17 írta:a sport1 17-et ír,nem beleszámítva a mait,vagyis 18 ,ha meg 19 akkor jól lemaradtak![]()
Henry 22 csak 3-al vezet az aranycipő versenyben
[auto_cenzúra] montella is 19
ÁMEEEEEEEEEN.Enrique írta:Erre csak azt tudom, hogy maradjon is így jó sokáig.LG írta:Ha o golt lo akkor mindig nyerunk.