Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
norbert55
Entrenador del Barça

2008.04.16. 17:06:08

Ronnie-nak mennie kell ha maradna jövőnyáron(2009) már el se bírnánk adni.
don gamper
Capitá del Barça

2008.04.16. 17:02:59

haszi9 írta:RONALDINHO a FOCIvilág megteremtője nem szabad elengedni ő a FOCI MÁGUSA nem szabad elengedni!!!!
Sok faxságot olvastam már itt(sajnos) de ez visz mindent :oops: :oops: :oops:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.16. 16:34:25

haszi9 írta:RONALDINHO a FOCIvilág megteremtője nem szabad elengedni ő a FOCI MÁGUSA nem szabad elengedni!!!!
:lol: ](*,) =D>
Ilyen idióta hsz-t nem olvastam már egy ideje, pedig a színvonal már messze nem túl magas.
Méghogy a focivilág meteremtője... [-( Hívjuk már egyből 'Brasil Jesus'-nak. :P
Replay
Director del Fútbol

2008.04.16. 16:30:20

Az, hogy R10 dedikált mezt küld a mafia-vezér, hazudozó Berlusconi-nak...
részemről undoritó és a Barca-szurkolók iránti tiszteletlenség.
Annyival tartozna a klubnak, hogy szépen, csendben, a hátsó ajtón távozzon.
haszi9
Barça B

2008.04.16. 16:16:12

RONALDINHO a FOCIvilág megteremtője nem szabad elengedni ő a FOCI MÁGUSA nem szabad elengedni!!!!
BARCELONA a KIRÁLY MESSI:"MINDEN IDŐK LEGJOBB JÁTÉKOSA"- Horváth Ferenc
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.04.16. 16:14:48

Most jutott eszembe, hogy ügye a vb után ledöntöttek a szurkolók egy hatalmas Ronaldinho szobrot. Mostmár kitiszult minden: megharagudott a hálátlan szurkolókra, emiatt úgy játszott hogy ne is hívják be többet a Brazil válogatottba, aztán elkezdtek elégedetlenkedni itt a szurkolók, így inkább még rosszabbul játszik hogy elmehessen. Jesz, mi szemét banda....
orska
Jugador del Barça

2008.04.16. 15:31:17

balazsfoci írta:én sem nyilatkoznék egy ilyen hálátlan sz@r szurkolótábornak! Nagyon meg tudom érteni Ronnie-t hogy csak max. üzenget a tesójával.Mindenki szídta meg ócsárolta, és most elvárjátok hogy megmagyarázza? Nevetséges baromságokat írtok! sok irigy ember meg átmegy megnézni az acmilan.hu fórumát!szánalmas!ebből látszik hoggy mennyire irigyek egyesek, csak égő lenne beismerni hogy [auto_cenzúra] üzletet csinált a Barca! Ronnie-nak ez csak jó!

Te mekkora Marha vagy öregem, már ne is haragudj....ha végignézed a fórumot, sokan még most is kiállnak mellette (köztük én is) persze elismerve hogy Ő is ludas a dologban, ami tény.
Irigység? Ha az hogy szeretném hogy maradjon az irigység, akkor legyen. De ezt nem így nevezik, hanem szeretet vagy ragaszkodás egy példakép iránt. Szerintem jobb lesz ha nem erőlteted a fórumot tovább, mert a színvonalnak igencsak ártana ténykedésed.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.16. 14:21:19

don gamper írta:Azért egy valamit nem árt majd figyelembe venni mikor
egymás torkának ugranak az emberek Ronaldinho kapcsán.
Tény sokat köszönhet neki a Barca de ő is sokat a klubnak.
DE!! ez a klub 109 éves.Volt már fönt és lent.Játszott már itt
Maradona,Lineker,Cruyff,Rivaldo,Ronaldo,Romario,Kubala,hogy
csak egy szerény névsort hagy említsek a klub legnagyobjai közül.
Az említett urak közül sajnos már van aki nem is él de a KLUB
még most is van.Remélhetőleg még lesz is sokáig.Ugyhogy mikor Xopkodjuk
Ronaldinhot nemárt azért ezt figyelembe venni.Személy szerint amiért
én nem aggódom az a tudat,hogy van 1 Messink,Eto'o nk,Krikicsünk
és még sorolhatnám.Reméljük lesz majd 1uj edzőnk és számtalan más
nagyon jo játékosunk.
tökéletesen egyetértek, erről szól a dal.
nem ártana helyén kezelni a dolgokat még a mégoly nagy sztárokkal kapcsolatban is!
még annyival kiegészíteném, h ha vkinek nem fekszik az, h amíg itt szerepel, addig a legjobbját nyújtsa a barcelona mezében (mindezt nagyonnagy pénzért), akkor el lehet, és el is kell fáradni a Klubtól, akár ronaldinhonak hívják a versenyzőt, akár másnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
don gamper
Capitá del Barça

2008.04.16. 14:13:47

Azért egy valamit nem árt majd figyelembe venni mikor
egymás torkának ugranak az emberek Ronaldinho kapcsán.
Tény sokat köszönhet neki a Barca de ő is sokat a klubnak.
DE!! ez a klub 109 éves.Volt már fönt és lent.Játszott már itt
Maradona,Lineker,Cruyff,Rivaldo,Ronaldo,Romario,Kubala,hogy
csak egy szerény névsort hagy említsek a klub legnagyobjai közül.
Az említett urak közül sajnos már van aki nem is él de a KLUB
még most is van.Remélhetőleg még lesz is sokáig.Ugyhogy mikor Xopkodjuk
Ronaldinhot nemárt azért ezt figyelembe venni.Személy szerint amiért
én nem aggódom az a tudat,hogy van 1 Messink,Eto'o nk,Krikicsünk
és még sorolhatnám.Reméljük lesz majd 1uj edzőnk és számtalan más
nagyon jo játékosunk.
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.16. 13:59:04

balazsfoci írta:én sem nyilatkoznék egy ilyen hálátlan sz@r szurkolótábornak! Nagyon meg tudom érteni Ronnie-t hogy csak max. üzenget a tesójával.Mindenki szídta meg ócsárolta, és most elvárjátok hogy megmagyarázza? Nevetséges baromságokat írtok! sok irigy ember meg átmegy megnézni az acmilan.hu fórumát!szánalmas!ebből látszik hoggy mennyire irigyek egyesek, csak égő lenne beismerni hogy [auto_cenzúra] üzletet csinált a Barca! Ronnie-nak ez csak jó!
mi az, hogy 'hálátlan [auto_cenzúra]' szurkolótábor?
ezek a szurkolók évekig(!!!) bizalommal voltak Ronnie felé, miközben Ő abszolút nem profi játékoshoz mérten viselkedett és a nevéból élt.
elsősorban csak és kizárólag saját magát okolhatja, hogy a 'játéka' most itt tart.
Ronaldinho korszakos, emblematikus figurája a Barcanak. neki köszönhetően ért fel Európa csúcsára a csapat, de abban gondolom senki sem vitatkozik, hogy a Klub nélkül Ronnie sem ért volna el ekkora sikereket (ha annak idején a Mu-t, vagy a Madridot választja...).

a minimum az lenne, hogy kiáll azok elé az emberek elé, akik bálványt csináltak belőle és nem Barcelonaból küldözgetne aláírt mezeket milánóba.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.16. 13:57:00

Idézett:(Mondjuk mikor egy meccs után a reptéren egész barcelona ellene volt)

Ez Rijkaardra is igaz lásd.Puyol és Laporta konzultáció. :lol: :lol: :lol:
Egyébként megjegyezném hogy Ronaldinhó volt az az ember aki az
éjszakai életett választotta a csapatt helyett ezért nem is csoda hogy
mindenki utálja.Aki hazudozott és nemjárt edzéskre tehát magyarul
nem érdekelte csapatta sorsa az mehet is nyugodtan ahova akar ahol
majd elnézzik neki ezt a viselkedést.Csak nehogy a Milán is megbánja
késsőbb majd hogy megszereztte.Nehogy már még ő legyen felháborodva.
sérüléssek mi ????Na és Messi is volt sérült hányszor ebben az idénybe
de amikor felépültt tudta hogy a csapatt melett van a helye tudta hogy
edzésekre kell járni ellentétben R10-zel.Úgyhogy nyugodtan elhúzhatja
magyarul a belétt innen mert senkisem foglalkozik olyan emberekel akik
felvennék a fizijüket úgyhogy méglesem tolják a csapatukatt.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.04.16. 13:01:41

Jogos az előző hozzászólás.Majdnem mindenki elakarta küldeni, most meg mire ez a nagy felháborodás?Elakartátok küldeni, hát tessék, megkaptátok.Most, h nem nylatkozik. :lol: Abszolut nem kötelező nyilatkoznia senkinek.Mondjuk mikor egy meccs után a reptéren egész barcelona ellene volt..... :roll:

Elnézést azoktól, akik egy új edző mellett megtartották volna. :wink:
Kép
balazsfoci
Jugador d'estrella

2008.04.16. 12:56:23

én sem nyilatkoznék egy ilyen hálátlan sz@r szurkolótábornak! Nagyon meg tudom érteni Ronnie-t hogy csak max. üzenget a tesójával.Mindenki szídta meg ócsárolta, és most elvárjátok hogy megmagyarázza? Nevetséges baromságokat írtok! sok irigy ember meg átmegy megnézni az acmilan.hu fórumát!szánalmas!ebből látszik hoggy mennyire irigyek egyesek, csak égő lenne beismerni hogy [auto_cenzúra] üzletet csinált a Barca! Ronnie-nak ez csak jó!
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.16. 12:47:13

Szerintettek mennyire igaz az a hír hogy David Silva érkezik majd Dinhó
helyett?Azért kérdezem mert a Goal.comon azt irják.
Mikorka Kálmán
Barça B

2008.04.16. 12:42:20

Én azt mondom, hogy 20 milláért elkótyavetyéljük...
Minden trükk és csel alapja a tökéletes fizikai állapot. Na ez nincs most meg. De új edzővel, új pedagógiával, újra sikeres lehetne. Csak az edzőnek meg kéne mutatnia neki az alagút végét. Mert focizni nem felejtett el :!:
Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!
noodle77260
Jugador del Barça

2008.04.16. 11:58:53

Szerintem, még nem égett ki, hanem motiválatlan, és frenki guy nem tud vele mit csinálni. Lehet okoz még nekünk fejtörést pl milan mezben jövőre. Milyen gáz lesz, gondoljatok csak bele, mikor kaka és dinny/e/ó [auto_cenzúra]-atják a világot.

Ha összekapja magát ez könnyen előfordulhat.

Mondjuk a milán elég öreg csapat, és Őezen nem fog segíteni.
albicelesteX
A Vadász

2008.04.16. 11:56:30

így van don gamper!!!! :wink: nagyon egyetértek veled!!!
Kép
don gamper
Capitá del Barça

2008.04.16. 11:44:13

Mi is örültünk Henrynak mint majom a farkának aztán
látjuk mi lett belőle:SEMMI!
gyerünk Dinho add át a helyed lelkes,sikeréhes focistáknak
akiknek ünnep pályára lépni barca mezben!
robben
Jugador del Barça

2008.04.16. 10:33:32

Hiába örülnek a Milan szurkolók, ez a Ronie már kiéget sajnos, nem hiába adjuk el.Arról nem is szólva, hogy mikor láthattuk Kakát és Roniet jól játszani egymás mellett a brazil válogatotban.Megmondom:SOHA!!!!
Bár az eladási árban én is csalódott vagyok.
orska
Jugador del Barça

2008.04.16. 10:13:12

Én is nézegettem az acmilan.hu-t, és fáj a szívem....Ezek be vannak ott sózva rendesen, hogy jön a világ legjobbja, milyen olcsón, stb....Ilyen barmok is csak mi lehetünk, hogy igy elszúrjuk ezt a sok örömet okozó, gyümölcsöző kapcsolatot. És bizony R10 is hibás, nem kérdés, de melyik művész szeret robotolni. Rijkaard-nak meg kellett volna reguláznia még időben és nem itt tartanánk. 20 milla az édeskevés, ezzel a tranzakcióval csak rosszul járhatunk.
albicelesteX
A Vadász

2008.04.16. 09:42:07

lehet hogy jobb lesz!de ott egy világverő csapatról írnak ezekkel a nevekkel!Szerintem Ronaldinho már nem lesz az aki volt Milánoban sem!Max egy hasznosan játszó átlagember!Szerintem!
Kép
Wa2x_
Barça B

2008.04.16. 09:19:27

Én meg azt mondom, hogy jó lesz ott, mármint a Milan-ba.
Ha nem is csúcsformájú, de jó lesz.
Új közeg, új közönség, új motiváció, új felkészülés, új társak, új kihívások ez kell neki. Sztem nem itt akarta ő befejezni, beleunt a dolgokba...
Ott meg megkapja ezt mind.
Bár szmétség volt ami itt csinált, azért szeretném megnézni, h magára talál e ott. :)
Hinni akkor is, ha a tételt olykor csak hitünk bizonyítja, s küzdeni, bárha elégtételt csak a jövő ad álmainkra.
FCB> °Mes que un club.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.16. 08:48:36

antiimperialista írta:Én még nem csalódtam benne, persze sz.rul esne, ha elmenne, de volt már olyan játékos, aki imádta a Barcát, és szeretett volna jó sokáig itt játszani, de addig sz.patták, míg el nem ment, aztán végül a szurkolók is ellene fordultak. Azért Ronaldinho is kapott idén a vezetőktől és a birka rijkaardtól is rendesen. Nekem is elmenne a kedvem így Barcelonától...
ez egyszerűen hazugság. ronaldinhonak a seggét is kinyalták. akkor se nagyon került ki a kezdőből, amikor bűnrossz volt, csak a végefelé.
meséld már el mit kapott idén a vezetőktől, meg rijkaardtól? csak mert márciusban már rijkaardnak sem volt kedve tovább falazni?
vagy csak simán azzal kínozták, hogy edzésre kell mennie? jaj, szegény!
albicelesteX
A Vadász

2008.04.16. 07:05:14

gekkodan!Én is átolvastam igen élvezetes mulatságos dolog!Azt írják hogy micsoda csapatuk lesz sorolom a következő nevekből:Ronaldinho,Ronaldo,Sheva,Kaka!!!! :lol: Vicces a dolog asszem ebből a négyesből ha valaki ér még valamit az Káká de ő sincs most a régi formájában!Ronaldinho se fog szerintem már ennél jobb lenni!Ha megy hát megy!!Kezd már unalmas lenni hogy szivatják a népet meg húzzák az agyakat!Döntenie kéne és kiállni hogy csőőő van gyerekek megyek!Ennyi!
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.15. 23:41:39

barca99 írta:Igazából engem is idegesít, hogy nem nyilatkozik. Mégis mitől nem érzi jól magát BCN-ban? Az emberek imádják, szinte Istenként tisztelik. Semmi dolga nincs, csak éljen azzal a lehetőséggel, ami van. De ő az edzések nagy részét kihagyja, ha bent van sem mindig 100%-os állapotban. Ha ő nem végzi tiszteségesen a munkáját, miért várja el, hogy ugyanúgy szeressék?

Egyszerűen nem találok normális magyarázatot. Meglepődnék, ha végül mégis őt sajnálnám, mert a klub elbánt vele.

Így zárójelesen megjegyezném, hogy igazából a nyilatkozatától sem várok sokat. Majd elmondja, hogy ő ilyet nem mondott, vagy nem így mondta, szeretett itt lenni, de új kihívást akar. De hogy ő hibázott, azt sosem fogjuk a szájából hallani.

Azért amit évek óta kap a sajtótól nem lehet könnyű elviselni...Bár ezt Milanoban is meg fogja majd kapni.
Kép
Lezárt