Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sok faxságot olvastam már itt(sajnos) de ez visz mindenthaszi9 írta:RONALDINHO a FOCIvilág megteremtője nem szabad elengedni ő a FOCI MÁGUSA nem szabad elengedni!!!!
haszi9 írta:RONALDINHO a FOCIvilág megteremtője nem szabad elengedni ő a FOCI MÁGUSA nem szabad elengedni!!!!
balazsfoci írta:én sem nyilatkoznék egy ilyen hálátlan sz@r szurkolótábornak! Nagyon meg tudom érteni Ronnie-t hogy csak max. üzenget a tesójával.Mindenki szídta meg ócsárolta, és most elvárjátok hogy megmagyarázza? Nevetséges baromságokat írtok! sok irigy ember meg átmegy megnézni az acmilan.hu fórumát!szánalmas!ebből látszik hoggy mennyire irigyek egyesek, csak égő lenne beismerni hogy [auto_cenzúra] üzletet csinált a Barca! Ronnie-nak ez csak jó!
tökéletesen egyetértek, erről szól a dal.don gamper írta:Azért egy valamit nem árt majd figyelembe venni mikor
egymás torkának ugranak az emberek Ronaldinho kapcsán.
Tény sokat köszönhet neki a Barca de ő is sokat a klubnak.
DE!! ez a klub 109 éves.Volt már fönt és lent.Játszott már itt
Maradona,Lineker,Cruyff,Rivaldo,Ronaldo,Romario,Kubala,hogy
csak egy szerény névsort hagy említsek a klub legnagyobjai közül.
Az említett urak közül sajnos már van aki nem is él de a KLUB
még most is van.Remélhetőleg még lesz is sokáig.Ugyhogy mikor Xopkodjuk
Ronaldinhot nemárt azért ezt figyelembe venni.Személy szerint amiért
én nem aggódom az a tudat,hogy van 1 Messink,Eto'o nk,Krikicsünk
és még sorolhatnám.Reméljük lesz majd 1uj edzőnk és számtalan más
nagyon jo játékosunk.
mi az, hogy 'hálátlan [auto_cenzúra]' szurkolótábor?balazsfoci írta:én sem nyilatkoznék egy ilyen hálátlan sz@r szurkolótábornak! Nagyon meg tudom érteni Ronnie-t hogy csak max. üzenget a tesójával.Mindenki szídta meg ócsárolta, és most elvárjátok hogy megmagyarázza? Nevetséges baromságokat írtok! sok irigy ember meg átmegy megnézni az acmilan.hu fórumát!szánalmas!ebből látszik hoggy mennyire irigyek egyesek, csak égő lenne beismerni hogy [auto_cenzúra] üzletet csinált a Barca! Ronnie-nak ez csak jó!
ez egyszerűen hazugság. ronaldinhonak a seggét is kinyalták. akkor se nagyon került ki a kezdőből, amikor bűnrossz volt, csak a végefelé.antiimperialista írta:Én még nem csalódtam benne, persze sz.rul esne, ha elmenne, de volt már olyan játékos, aki imádta a Barcát, és szeretett volna jó sokáig itt játszani, de addig sz.patták, míg el nem ment, aztán végül a szurkolók is ellene fordultak. Azért Ronaldinho is kapott idén a vezetőktől és a birka rijkaardtól is rendesen. Nekem is elmenne a kedvem így Barcelonától...
barca99 írta:Igazából engem is idegesít, hogy nem nyilatkozik. Mégis mitől nem érzi jól magát BCN-ban? Az emberek imádják, szinte Istenként tisztelik. Semmi dolga nincs, csak éljen azzal a lehetőséggel, ami van. De ő az edzések nagy részét kihagyja, ha bent van sem mindig 100%-os állapotban. Ha ő nem végzi tiszteségesen a munkáját, miért várja el, hogy ugyanúgy szeressék?
Egyszerűen nem találok normális magyarázatot. Meglepődnék, ha végül mégis őt sajnálnám, mert a klub elbánt vele.
Így zárójelesen megjegyezném, hogy igazából a nyilatkozatától sem várok sokat. Majd elmondja, hogy ő ilyet nem mondott, vagy nem így mondta, szeretett itt lenni, de új kihívást akar. De hogy ő hibázott, azt sosem fogjuk a szájából hallani.