Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem pár vidit gyorsban a srácból.Ez mindig durva fokozatra van kapcsolva?kanty írta:A "varázsló"-t nem feltétlenül erre a gólra értettem( bár szerintem azért ez se mindennapi), hanem például az ilyen megmozdulásaira:DaNiAlVeS8 írta: Hát szerintem ez minden, csak nem varázslat volt![]()
Jó irányba belerúgott egy nagyot a labdába
s
http://www.youtube.com/watch?v=R5E34Xzx ... re=related
A "varázsló"-t nem feltétlenül erre a gólra értettem( bár szerintem azért ez se mindennapi), hanem például az ilyen megmozdulásaira:DaNiAlVeS8 írta: Hát szerintem ez minden, csak nem varázslat volt![]()
s
Persze, h nem.Szép gól tény, de ilyen gólt Madarász is lőtt a kapunk elől, azt hiszem az angolok ellen, de nem vagyok benne biztos.DaNiAlVeS8 írta:Hát szerintem ez minden, csak nem varázslat voltkanty írta:
Ez a gól azért nem semmi![]()
![]()
Hatalmas varázsló ez a Falcao.
![]()
szerk.: Viszont a Románok elleni gólja tényleg gyönyörű
Hát szerintem ez minden, csak nem varázslat voltkanty írta:
Ez a gól azért nem semmi![]()
![]()
Hatalmas varázsló ez a Falcao.
És őt tartják az új Crespónak. Erről ennyit. Újabb tehetség, aki nem fogja a hozzá fűzött reményeket beváltani és megy a süllyesztőben. Jópár tehetségesnek kikiáltott játékos ment le már a wc-n... tisztelet a kivételnek.kanty írta:...ha a egy-egy elleni szituációban kapsuba nem lövi a srác.
Én anno rühelltem őt a múúús korszakában, és természetesen a madridi átigazolás miatt sem lett szimpatikusabb. Egy túlsztárolt, beképzelt reklámarcnak tartottam. Azonban később, mikor láttam pl. Capello alatt a Madridban, vagy a válogatottban pl. a 2006-s VB-n, h mennyire küzd, sokkal szimpatikusabb lett. Azt a 2007-s bajnoki címet sztem nagyban köszönheti neki a madrid. Amikor tavaly visszajött a Milanba szintén sokat segített, még ennyi idősen, ilyen eredmények után is az utolsó pillanatokig küzdött. Idén már annyira nem ment neki, de sztem csereként legalább jó lett volna a válogatottba, a beadásai még mindig félelmetesek. Ezért nagyon sajnos ami történt vele, ilyet nem kívánok senkinek.LM10 írta:Mondhatnak akármit Beckhamről, hogy reklám arc, meg spice boy, de aki ennyi pénz, és kupa után, 33 évesen ennyire ki akar utoljára jutni a VB-re, az megsüvegelendő. Nagyon rosszkor jött neki ez a sérülés, szerintem ez volt az utolsó idénye Európában, még 1 év a Galaxyban és kész. JOBBULÁST!
Én ezt hülyeségnek tartom. A tehetséges gyerekeknek nem ilyen hülye valóságshow-kon kell bizonyítani, hanem a pályán a csapatukban, és ha tényleg tehetséges majd eljutnak egy nagy csapatba úgy is.
Ez kb. olyasmi lesz mint a Nike új programja, a Most Wanted
Nagyon jó ötletnek tartom. Számos fiatalnak kitörési lehetőségkanty írta:http://www.lanchidradio.hu/sport/zidane ... o_20100315
Lehet h kicsit OFF, de azért belinkelem.
Érdekes ötlet, kiváncsian várom, h mi lesz belőle.
Az biztos, h médiaérdeklődés lesz.
Igen, én is láttam.bali 15 írta:Istenem gyerekek sír a szívem szegény David Beckham miatt. 4 évnyi munka veszett kárba. Elszakadt az achillese.
A VB valószínűleg ugrott neki.