Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Űűű kösziMessa írta:Kicsit megkésve, de Boldogat Főnökasszony!
köszi, hogy szóltál - én is kaptam 2-3 olyan videót, de nem nyitottam meg, mert nem érdekel...ElBartimaeus írta:Figyelem!
Facebook használóknak üzenem, hogyha valaki küld nektek egy videót ezzel a szöveggel: "[Név], this is without doubt the sexiest video ever!![]()
![]()
" akkor ezt még véletlenül se nyissátok meg
Valamilyen vírus és azzal, hogy megnyitod magától terjed!
Bocs, ha valakit ez nem érint, csak szólni akartam, mert már nekem is küldtek 2-3-t (szerencsére nem nyitottam meg).
Itt egy ismertető a júniusi számból. Szerintem a héten én is megveszem.ElBartimaeus írta:Mi van benne? Lehet engem is érdekelne, csak még nem hallottam róla.
Mi van benne? Lehet engem is érdekelne, csak még nem hallottam róla.vlxe írta:Ahogy elnéztem elég jó ez a mostani FourFourTwoSzerintem a mai napon veszek egyet
Köszönöm minden druszám nevében ezt a versikét.Krojf írta:Jó reggelt, kedves Mihályok!
Nyílnak Nektek Krojftól a szóvirágok!
Legyetek üdék és szépek mára,
Ne másszon Tőletek senki ma fára!
Váljatok hasznára ma a Népnek,
Miattatok sokan édesen élnek,
Töltsetek be minden lelki hézagot,
'S kívánok Nektek Nagyon Boldog Névnapot!
K.
miihii írta:
Nah,a panaszkönyv után nem marad más hátra,mint még egyszer megköszönni a köszöntőt és egyúttal én is nagyon boldogságos némdéjt kívánok a druszáimnak,kiváltképp Mihu Kománknak!
Kösz Ozsiozsimiki írta:Boldogat miihii és Mihu!
a csapat este pedig adjon még egy okot az ünneplésre
Ez esetben veri heppi börzdéjt kívánok a manchesteri triumvirátus egyik csücskénekozsimiki írta: +Boldog Szülinapot minden Gergőnek aki ma tartjapl Gergo9