Azért játszon mert év végén úgyis elmegy?Vagy azért mert tudná segíteni a csapatot?torrentkiller írta:[
Ami Titit illeti: Látszik rajt hogy akar, néha jol is játszik, de már nem a régi. Az év végén minden képpen elmegy, addig meg had játszon, szerintem tudná még segíteni a csapatot...
Igaz már eléggé off de mi az hogy lehetett volna? 19 éves. Gratulálok neked ha megmondod ennyi idősen, hogy milyen játékos lesz belőle. Pedro is 22éves mégis most robbant be. Szóval szerintem várjunk még vele.HAnonymus írta:Pedig mennie kéne, Krkic miatta is padozik, pedig lehet hogy nagy játékos lehetett volna belőle.
Abban talán lehet bízni még, hogy megint feljavul mint tavaly évvégére. De évvégén mennie kell, nincs mese.Andris írta:Szerintem itt senki nem ítéli el Henryt.
Baromi rosszul játszik, és kész. Semmitöbb.
Szerintem nem kell bántani Titi-t ahogy Rivaldo is írja és úgy általánosságban butaság az, amit róla írsz! A konkrét jelenben igaz,de te az egész karrierjére vonatkozólag írod ezt, azt hogy nincs túl nagy repertoárja, sem a mezőnyben sem a kapu előtt, stb. Ez nem igaz, az Arsenalban megmutatta, hogy valaha volt egyik legösszetettebb és legkreatívabb támadó. Most a sokoldalúságából nem mutat sokat,de tavaly azért sokszor megtette. Az Arsenalban viszont.... Jól passzolt, jól cselezett, lefutott mindenkit, a pontrúgásokat is jól végezte el, jól fejelt és a kapu előtt is határozott volt, nem csak sablonokban gondolkodott. És voltak távoli bombái! Összegezve két dolog: Az egyik, hogy rivaldohoz hasonlóan az a véleményem, hogy nem egy ilyen meccs után kell kritizálni és főleg nem Pedroval összehasonlítva, mert valóban nem mutat a kicsi többet a mezőnyben "csak" per pill gólerősebb. A másik pedig, hogy Titi karrierjéről butaság úgy beszélni, mintha mindig olyan lett volna mint ma.senkialfonz40 írta:"Sajnos azt kell látni", hogy "Titi" szemüvegen át nézed a játékot és a homlokodra van írva, hogy "útálom Zlatant!" Fernando hozzászólásával teljesen egyetértek, Ibrahimovic és Henry játékában(a hasznosságot szem előtt tartva) elég nagy volt a különbség. Ibrát szinte a pálya minden pontján be lehetett vonni a játékba, (volt hibája bőven, de nagyon sokszor nem akadt meg a támadásunk rajta, nem dajkálta a labdát, tehát nem lassította le a csapatot) míg Titi szinte csak akkor nyújt értékelhetőt, ha gólt lő. Henry-vel az a probléma, hogy az Ő játéka "csak"az Arsenalban érvényesült igazán, és a véleményem a Tiéddel ellentétben, hogy nem illik bele a Barcelona játékába, de volt időszak, amikor hozzá tudott tenni a sikerek eléréséhez. Tudom, hogy Neked ugyanez a véleményed Ibráról (nem illik ide), de Ő a lassúsága ellenére az egyérintős játékban simán partner és a képzettségének repertoárja sokkal bővebb Henryénél. Én nem Henry ellen vagyok (nagyon örültem, amikor ideigazolt), de, amit leírtam az (nekem) egyértelmű. Aki követte Henry pályafutását az tudja, hogy csak az Arsenal hozta ki belőle, amiben jó. Azért vergődik nálunk, mert Ő a kiugratások alkalmával szerzi a góljainak nagyrészét. Tipikus 4-4-2 ék, nem balszélső és nem középcsatár. Én azt gondolom , ha több olyan meccset játszanánk, ahol sokszor ki lehetne Őt ugratni, megérkeznének a gólok is, mert hiába 32 éves, az első 15-20 méteren még simán megver szinte bármilyen védőt. Van amikor lehetne Őt futtatni, de nem teszik a középpályásaink, és nem vitatom azt sem, hogy Henry nagyon akar. Én úgy látom az Ő "tárháza" a balszélső poszthoz, főleg felállt védelem ellen elég "karcsú". Nagyon intelligens focistának tartom, de ebből fakad az elégedetlenségem is, nem láttam még Henryt úgy igazán izomból kapuralőni, mindig ezek a "befelé húzok és kapura gurítok 20-25 méterről". A tizenhatoson belüli "félziccerek" laposan a hosszú sarokra gurítok (sablon), se meg nem emelem, se nem adok bele egy kis erőt, és ezen csak is Ő tud változtatni. Én nem ítéltem el, amikor odacsúszott Capelnek, mert Henry nem emberevő, még szabálytalankodni sem tud gusztustalanul (intelligens), és nem ítéltem el a kezezése miatt sem, mert a pillanat törtrésze alatt történt, hiába bánta meg és mondta el minden fórumon, hogy elkövette, az már késő volt. A sok "idióta" mondott rá tücsköt-bogarat, de valamit nem vettek tudomásul, a mérkőzésen a játékvezető dönt, a játékost utána ne hurcolják már meg!
Maradonát azóta is "Istenként" tisztelik a hazájában, mióta hozzásegítette a győzelemhez Argentínát Anglia llen. Ezeket csak azért írtam le, hogy lásd nem vagyok Henry ellenes, de azt az elfogultságot, ami belőled jön nem bírom lenyelni.
El Bartimeus is elfogult Ibrahimoviccal negatív irányban, de mégis le tudja úgy írni a mondandóját, hogy nem akadok fenn rajta.
Szerintem meg az a gáz igazán, hogy egy 3:0-ás győzelem után itt több a hsz, mint a bajnoki meccsek topicban. Ahelyett, hogy a meccset, a sikert, és egyáltalán a csapatot értékelnénk, mindenki jön ide "Henryzni". Komolyan mondom: VICC.OvaMind írta:Szerintem ez elég gáz h Henry a téma...
"Sajnos azt kell látni", hogy "Titi" szemüvegen át nézed a játékot és a homlokodra van írva, hogy "útálom Zlatant!" Fernando hozzászólásával teljesen egyetértek, Ibrahimovic és Henry játékában(a hasznosságot szem előtt tartva) elég nagy volt a különbség. Ibrát szinte a pálya minden pontján be lehetett vonni a játékba, (volt hibája bőven, de nagyon sokszor nem akadt meg a támadásunk rajta, nem dajkálta a labdát, tehát nem lassította le a csapatot) míg Titi szinte csak akkor nyújt értékelhetőt, ha gólt lő. Henry-vel az a probléma, hogy az Ő játéka "csak"az Arsenalban érvényesült igazán, és a véleményem a Tiéddel ellentétben, hogy nem illik bele a Barcelona játékába, de volt időszak, amikor hozzá tudott tenni a sikerek eléréséhez. Tudom, hogy Neked ugyanez a véleményed Ibráról (nem illik ide), de Ő a lassúsága ellenére az egyérintős játékban simán partner és a képzettségének repertoárja sokkal bővebb Henryénél. Én nem Henry ellen vagyok (nagyon örültem, amikor ideigazolt), de, amit leírtam az (nekem) egyértelmű. Aki követte Henry pályafutását az tudja, hogy csak az Arsenal hozta ki belőle, amiben jó. Azért vergődik nálunk, mert Ő a kiugratások alkalmával szerzi a góljainak nagyrészét. Tipikus 4-4-2 ék, nem balszélső és nem középcsatár. Én azt gondolom , ha több olyan meccset játszanánk, ahol sokszor ki lehetne Őt ugratni, megérkeznének a gólok is, mert hiába 32 éves, az első 15-20 méteren még simán megver szinte bármilyen védőt. Van amikor lehetne Őt futtatni, de nem teszik a középpályásaink, és nem vitatom azt sem, hogy Henry nagyon akar. Én úgy látom az Ő "tárháza" a balszélső poszthoz, főleg felállt védelem ellen elég "karcsú". Nagyon intelligens focistának tartom, de ebből fakad az elégedetlenségem is, nem láttam még Henryt úgy igazán izomból kapuralőni, mindig ezek a "befelé húzok és kapura gurítok 20-25 méterről". A tizenhatoson belüli "félziccerek" laposan a hosszú sarokra gurítok (sablon), se meg nem emelem, se nem adok bele egy kis erőt, és ezen csak is Ő tud változtatni. Én nem ítéltem el, amikor odacsúszott Capelnek, mert Henry nem emberevő, még szabálytalankodni sem tud gusztustalanul (intelligens), és nem ítéltem el a kezezése miatt sem, mert a pillanat törtrésze alatt történt, hiába bánta meg és mondta el minden fórumon, hogy elkövette, az már késő volt. A sok "idióta" mondott rá tücsköt-bogarat, de valamit nem vettek tudomásul, a mérkőzésen a játékvezető dönt, a játékost utána ne hurcolják már meg!chrisnagy13 írta:Igen, Ibrának 1 értelmes megmozdulása volt az egész meccsen, az pedig a gólpassz volt. Ezen kívül csak kóválygott a pályán meg rengeteg labdát elszórt. A jobb oldal azért, dominált, mert egyszerűen ott játszott Leo meg Dani, ez tavaly is így volt.Fernando írta: 1. Zlatan tizenix gólnál jár az első szezonjában és ha jól emlékszem ma is adott egy gólpasszt. Az ő játéka olyan, hogy bármikor verhet egy gólt. Összjátékban pedig sokkal hasznosabb volt ma (is) mint a fronszia.
2. Lehet, hogy azért dominált a jobb oldal, mert jobb a jobb? Érdemesebb volt arra játszani, ezt tudták szerintem a pályán lévők is.
Sajnos azt kell látni, hogy Titi elveszítette a játszótársát a csapatból, teljesen egyedül volt egész meccsen, labdát alig kapott. Ez a hármas hosszú távon (idény többi része) nem lesz jó, valamit alakítania kell Pepnek.
Igen, Ibrának 1 értelmes megmozdulása volt az egész meccsen, az pedig a gólpassz volt. Ezen kívül csak kóválygott a pályán meg rengeteg labdát elszórt. A jobb oldal azért, dominált, mert egyszerűen ott játszott Leo meg Dani, ez tavaly is így volt.Fernando írta: 1. Zlatan tizenix gólnál jár az első szezonjában és ha jól emlékszem ma is adott egy gólpasszt. Az ő játéka olyan, hogy bármikor verhet egy gólt. Összjátékban pedig sokkal hasznosabb volt ma (is) mint a fronszia.
2. Lehet, hogy azért dominált a jobb oldal, mert jobb a jobb? Érdemesebb volt arra játszani, ezt tudták szerintem a pályán lévők is.
1. Zlatan tizenix gólnál jár az első szezonjában és ha jól emlékszem ma is adott egy gólpasszt. Az ő játéka olyan, hogy bármikor verhet egy gólt. Összjátékban pedig sokkal hasznosabb volt ma (is) mint a fronszia.Fecooo írta:offos lesz: ne haragudj,de ez a hsz a tipikus példája a "megszokásból lehúzás"-nak, mert Zlatan se csinált semmit, annyi, h volt egy jó passza Messinek...geridoss írta:Ez megint nem volt túl bíztató... És nem látszik benne, hogy meccsről meccsre jobb lenne, mert ilyen szinten egy szép olló, ami még be se megy semmire sem elég. Még a Sporting ellen őt látnám szívesen elől, de ha ott sem mutat semmit, a Getafe ellen nem kéne kezdetni.
az egész meccsen a jobb oldalunk dominált, Titi nem is kapott labdákat, így most van indok a gyenge teljesítményére (gyenge lett volna amúgy is, de ez csak rátett egy lapáttal).
Szerintem félreértettük egymást, vagy lehet nem fogalmaztam pontosan. Én nagyon szeretem Henry játékát, tavaly is rengeteget köszönhettünk neki. De most kell bizonyítania, nem lehet a múltból élni, és ezt ő is nagyon jól tudja.Fecooo írta:offos lesz: ne haragudj,de ez a hsz a tipikus példája a "megszokásból lehúzás"-nak, mert Zlatan se csinált semmit, annyi, h volt egy jó passza Messinek...
az egész meccsen a jobb oldalunk dominált, Titi nem is kapott labdákat, így most van indok a gyenge teljesítményére (gyenge lett volna amúgy is, de ez csak rátett egy lapáttal).
ha Pep megtanulna időben cserélni (nem a 8x. percben, hanem mondjuk a 65-70. körül) akkor ki lehetne használni Henry esetleges frissességét a meccsek végén... abban egyetértek, h cserének kéne alkalmazni, de Pep nem tud normálisan cserélni, így Henry csereként még annyit se érne...