Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.24. 13:04:06

Irány a cserepad. Csereként beállva talán tud még lendületet adni olykor. De most már végérvényesen eldőlt nálam: Pedro :arrow: KEZDŐCSAPAT. 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.01.24. 12:59:10

torrentkiller írta:[
Ami Titit illeti: Látszik rajt hogy akar, néha jol is játszik, de már nem a régi. Az év végén minden képpen elmegy, addig meg had játszon, szerintem tudná még segíteni a csapatot...
Azért játszon mert év végén úgyis elmegy?Vagy azért mert tudná segíteni a csapatot?

Csak mert hétről hétre bizonyítja,h nem tudja segíteni a csapatot(szögleteket kiharcolni meg esetleges beadásokat produkálni sztem nem segítség),annak meg az esélyét is elveszi,h esetleg valaki más is megpróbálja onnan segíteni a csapatot,hátha másnak jobban menne....

Pontosabban az esélyt Pep veszi el,aminek biztos meg van az oka ezért nem is nagyon szóltam még ebben a topikban Henry ellen.De tegnap nagyon vártam,h cseréljék már le(ugyan úgy Ibrahimovicot is).
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.01.24. 12:58:01

B. K. sosem lesz olyan játékos mint Messi, ez azért szerintem kijelenthető. Ahhoz túl nagy törés volt a pályafutásában az eddigi másfél év, a 10 gólos szezon utáni nonstop padozás. Jó játékos még lehet belőle, nyilván. De azért azt te is látod hogy Pedro nem PRODIGY mint Messi.
Henry segített már rajtunk, ha nem venne el mástól játéklehetőséget, akkor játszahatna is tovább, csak szerintem elvesz.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.01.24. 12:51:17

HAnonymus írta:Pedig mennie kéne, Krkic miatta is padozik, pedig lehet hogy nagy játékos lehetett volna belőle.
Igaz már eléggé off de mi az hogy lehetett volna? 19 éves. Gratulálok neked ha megmondod ennyi idősen, hogy milyen játékos lesz belőle. Pedro is 22éves mégis most robbant be. Szóval szerintem várjunk még vele.

Ami Titit illeti: Látszik rajt hogy akar, néha jol is játszik, de már nem a régi. Az év végén minden képpen elmegy, addig meg had játszon, szerintem tudná még segíteni a csapatot...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
HAnonymus
Entrenador del Barça

2010.01.24. 12:38:41

Pedig mennie kéne, Krkic miatta is padozik, pedig lehet hogy nagy játékos lehetett volna belőle.
18Barca99
Capitá del Barça

2010.01.24. 12:34:37

Jegyezzétek meg, hogy mit írtatok most, évvégén lehet még azért fogtok sírni, hogy ne menjen...
LM10
Director del Fútbol

2010.01.24. 12:32:49

Andris írta:Szerintem itt senki nem ítéli el Henryt.

Baromi rosszul játszik, és kész. Semmitöbb.
Abban talán lehet bízni még, hogy megint feljavul mint tavaly évvégére. De évvégén mennie kell, nincs mese.
Andris
Adminisztrátor

2010.01.24. 12:27:25

Szerintem itt senki nem ítéli el Henryt.

Baromi rosszul játszik, és kész. Semmitöbb.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
18Barca99
Capitá del Barça

2010.01.24. 12:20:56

Üdv!

Egyetértek azokkal a hozzászólókkal akik azt mondják, hogy nem kéne Henry-t elítélni. Az hogy most van egy rossz formája, az minden focistával megesik. Arsenal beli Henry-t meg egyáltalán nem kéne idehozni, mert ott más csapat, más edző, más bajnokság volt, mellesleg Henry már nem annyi idős! Vannak nagyon jó megmozdulásai, sajnos pontosan ez van Pedro be- Henrynak kipattan. Csak is azért vagyok megnyugodva Henryvel kapcsolatban mert minden meccsé látom a küzdeni akarást. Ez a legfontosabb, majd ha már ez sem lesz meg, akkor lehet kritizálni! Én bízok benned Henry! Hajrá Barca!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.24. 11:09:08

senkialfonz40 írta:"Sajnos azt kell látni", hogy "Titi" szemüvegen át nézed a játékot és a homlokodra van írva, hogy "útálom Zlatant!" Fernando hozzászólásával teljesen egyetértek, Ibrahimovic és Henry játékában(a hasznosságot szem előtt tartva) elég nagy volt a különbség. Ibrát szinte a pálya minden pontján be lehetett vonni a játékba, (volt hibája bőven, de nagyon sokszor nem akadt meg a támadásunk rajta, nem dajkálta a labdát, tehát nem lassította le a csapatot) míg Titi szinte csak akkor nyújt értékelhetőt, ha gólt lő. Henry-vel az a probléma, hogy az Ő játéka "csak"az Arsenalban érvényesült igazán, és a véleményem a Tiéddel ellentétben, hogy nem illik bele a Barcelona játékába, de volt időszak, amikor hozzá tudott tenni a sikerek eléréséhez. Tudom, hogy Neked ugyanez a véleményed Ibráról (nem illik ide), de Ő a lassúsága ellenére az egyérintős játékban simán partner és a képzettségének repertoárja sokkal bővebb Henryénél. Én nem Henry ellen vagyok (nagyon örültem, amikor ideigazolt), de, amit leírtam az (nekem) egyértelmű. Aki követte Henry pályafutását az tudja, hogy csak az Arsenal hozta ki belőle, amiben jó. Azért vergődik nálunk, mert Ő a kiugratások alkalmával szerzi a góljainak nagyrészét. Tipikus 4-4-2 ék, nem balszélső és nem középcsatár. Én azt gondolom , ha több olyan meccset játszanánk, ahol sokszor ki lehetne Őt ugratni, megérkeznének a gólok is, mert hiába 32 éves, az első 15-20 méteren még simán megver szinte bármilyen védőt. Van amikor lehetne Őt futtatni, de nem teszik a középpályásaink, és nem vitatom azt sem, hogy Henry nagyon akar. Én úgy látom az Ő "tárháza" a balszélső poszthoz, főleg felállt védelem ellen elég "karcsú". Nagyon intelligens focistának tartom, de ebből fakad az elégedetlenségem is, nem láttam még Henryt úgy igazán izomból kapuralőni, mindig ezek a "befelé húzok és kapura gurítok 20-25 méterről". A tizenhatoson belüli "félziccerek" laposan a hosszú sarokra gurítok (sablon), se meg nem emelem, se nem adok bele egy kis erőt, és ezen csak is Ő tud változtatni. Én nem ítéltem el, amikor odacsúszott Capelnek, mert Henry nem emberevő, még szabálytalankodni sem tud gusztustalanul (intelligens), és nem ítéltem el a kezezése miatt sem, mert a pillanat törtrésze alatt történt, hiába bánta meg és mondta el minden fórumon, hogy elkövette, az már késő volt. A sok "idióta" mondott rá tücsköt-bogarat, de valamit nem vettek tudomásul, a mérkőzésen a játékvezető dönt, a játékost utána ne hurcolják már meg!
Maradonát azóta is "Istenként" tisztelik a hazájában, mióta hozzásegítette a győzelemhez Argentínát Anglia llen. Ezeket csak azért írtam le, hogy lásd nem vagyok Henry ellenes, de azt az elfogultságot, ami belőled jön nem bírom lenyelni.
El Bartimeus is elfogult Ibrahimoviccal negatív irányban, de mégis le tudja úgy írni a mondandóját, hogy nem akadok fenn rajta.
Szerintem nem kell bántani Titi-t ahogy Rivaldo is írja és úgy általánosságban butaság az, amit róla írsz! A konkrét jelenben igaz,de te az egész karrierjére vonatkozólag írod ezt, azt hogy nincs túl nagy repertoárja, sem a mezőnyben sem a kapu előtt, stb. Ez nem igaz, az Arsenalban megmutatta, hogy valaha volt egyik legösszetettebb és legkreatívabb támadó. Most a sokoldalúságából nem mutat sokat,de tavaly azért sokszor megtette. Az Arsenalban viszont.... Jól passzolt, jól cselezett, lefutott mindenkit, a pontrúgásokat is jól végezte el, jól fejelt és a kapu előtt is határozott volt, nem csak sablonokban gondolkodott. És voltak távoli bombái! Összegezve két dolog: Az egyik, hogy rivaldohoz hasonlóan az a véleményem, hogy nem egy ilyen meccs után kell kritizálni és főleg nem Pedroval összehasonlítva, mert valóban nem mutat a kicsi többet a mezőnyben "csak" per pill gólerősebb. A másik pedig, hogy Titi karrierjéről butaság úgy beszélni, mintha mindig olyan lett volna mint ma.
Andris
Adminisztrátor

2010.01.24. 11:06:50

És tudjuk miből van itt mégtöbb egy 3-0 után?
Pontosan olyan hozzászólásokból, mint a tiéd, Rivaldo11.
Az ilyeneknek aztán hatványozottan nincsen semmi de semmi értelmük.

Ha valaki egy 3 pont után hátradől a fotelban, és jóllakott ovodás módjára mosolyog, azzal nincsen semmi gond. Jó Nektek. Ha nincs min javítani, vagy elhanyagolhatónak tartjátok, jó Nektek.

De, hogy embereket azért elítéljetek, mert ők javítanának a javítható! helyzeten, például azzal hogy Henryt az esetek legalább felében kicserélik Pedrora, méghozzá hosszútávon, megnézve hátha az többet ér...

Meggyőződésem h Guardiola azt mondaná rátok kapásből, hogy ne menjetek edzőnek. Elég lenne csak ezt meglátnia. Az ő mentalitása a maximalizmussal jól jellemezhető, minden apróságon javítana, ha tudna, és folyton ezen is dolgozik. Nem pedig hátradől egy magabiztosan megnyert bajnoki után, hanem megkeresi a fejleszthető részt.

Lehet hogy módszerekben különböző, de mentalitásban és célban a legtöbb ember teljesen Guardiola, aki ebbe a topicba ír.
Mert jöhetnétek a régi rossz dumával, hogy Henryt szimpla jóérzés itt gyalázni, de láthatjátok, hogy a játékosok ugyanúgy megkapják a kritikát, mint ő, ha rosszul játszanak. Ahogy hetek óta Ibra kapja a savat, ahogy sokszor a tegnapi meccsembere, vagy akár Messi is gyakran.
Tény h Henry többet kap, de azthiszem ez természetes is, miután magasan a leggyengébb láncszem, és fiatal srácoktól veszi el effektíve a játéklehetőséget.
Régen legalább a statisztikája mentőövként szolgált, most még az is ki van nullázva.

Jól emlékszem mikor a mezőnyben szintén gyenge Bojant nem akartátok kezdőben látni, játszon inkább Henry. Akkor is ugyanígy volt a helyzet, sokan kritikusak voltunk a franciával, de ti azt mondtátok, h a többiek sem érnek többet ott a padon, ha mezőnyjátékról van szó. Henry legalább gólokat lő.

Most nem ugyanez a helyzet, csak fordítva? Ráadásul még kicsivel élesebben..

Fél szezonon keresztül ő volt az alap kezdő11 tagja, és mit ért el? Maximum sok negatív hszt ide, mást nem. Se gólok, se jó játék. Nemhogy remek, vagy néha kiemelkedő, még egy átlagos jó se, talán 6-8 meccsenként egy.

Itt az ideje a többieknek lehetőséget adni. Most próbálja meg ő visszaverekedni magát a csapatba meccsvégi ötpercekkel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2010.01.24. 10:56:26

Titinek kipattan Pedronak be!!Ennyi a különbség!!Mezőnybe talán még jobb is Titi!!Csak kicsit elvan most átkozva!!Majd most megtörik az átok azt a bl döntőig minden meccsen rúg egyet a Bernabeuba meg 2t!!!
Aki szidja titit az vicc!!!Egy játékost nem szabad szidni a rossz formáért pláne ha az a kedvenc csapatodba játszik!!!Majd akkor lehet kérdőre vonni és akkor se szidni /mert nem keveset adott nekünk tavaly/ ha azt látjuk hogy nem küzd nem hajt és leszarja az egészet!!!Titi küzd! Mindent megnyert amit lehet 32 éves és küzd nem törődik bele hogy kifelé pattan!!Ezért kell szorítani titinek!!Van benne még!!!
Vamos Titi!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.01.24. 10:48:24

Eddig én is türelmes voltam vele. A tegnapi általam vélt legerősebb kezdőbe is beraktam, hátha majd ezen a meccsen nyújt valamit. :lol: De sajnos nem így lett :? Valahogy nem képes visszanyerni a formáját. Ezáltal pedig a bal szélen nincs kreativitás. Elhalnak a támadások. Néha egy-egy labdát begyötör, de az esetek többségében az is ellenfélhez megy. Most már én is azt mondom, hogy talán csereként kéne beszállnia a jövőheti Gijon-i meccsen hátha úgy többet segít a csapatnak.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.24. 10:46:32

OvaMind írta:Szerintem ez elég gáz h Henry a téma...
Szerintem meg az a gáz igazán, hogy egy 3:0-ás győzelem után itt több a hsz, mint a bajnoki meccsek topicban. Ahelyett, hogy a meccset, a sikert, és egyáltalán a csapatot értékelnénk, mindenki jön ide "Henryzni". Komolyan mondom: VICC.
Mellesleg a mezőnyben Pedro még ennyit se hoz, ellenben a kapu előtt összehasonlíthatatlanok. Szerintem ezt látja Pep is, így bízik inkább a franciában, hátha elkapja a fonalat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2010.01.24. 10:48:51-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.01.24. 10:11:18

chrisnagy13 írta:
Fernando írta: 1. Zlatan tizenix gólnál jár az első szezonjában és ha jól emlékszem ma is adott egy gólpasszt. Az ő játéka olyan, hogy bármikor verhet egy gólt. Összjátékban pedig sokkal hasznosabb volt ma (is) mint a fronszia.
2. Lehet, hogy azért dominált a jobb oldal, mert jobb a jobb? Érdemesebb volt arra játszani, ezt tudták szerintem a pályán lévők is.
Igen, Ibrának 1 értelmes megmozdulása volt az egész meccsen, az pedig a gólpassz volt. Ezen kívül csak kóválygott a pályán meg rengeteg labdát elszórt. A jobb oldal azért, dominált, mert egyszerűen ott játszott Leo meg Dani, ez tavaly is így volt.

Sajnos azt kell látni, hogy Titi elveszítette a játszótársát a csapatból, teljesen egyedül volt egész meccsen, labdát alig kapott. Ez a hármas hosszú távon (idény többi része) nem lesz jó, valamit alakítania kell Pepnek.
"Sajnos azt kell látni", hogy "Titi" szemüvegen át nézed a játékot és a homlokodra van írva, hogy "útálom Zlatant!" Fernando hozzászólásával teljesen egyetértek, Ibrahimovic és Henry játékában(a hasznosságot szem előtt tartva) elég nagy volt a különbség. Ibrát szinte a pálya minden pontján be lehetett vonni a játékba, (volt hibája bőven, de nagyon sokszor nem akadt meg a támadásunk rajta, nem dajkálta a labdát, tehát nem lassította le a csapatot) míg Titi szinte csak akkor nyújt értékelhetőt, ha gólt lő. Henry-vel az a probléma, hogy az Ő játéka "csak"az Arsenalban érvényesült igazán, és a véleményem a Tiéddel ellentétben, hogy nem illik bele a Barcelona játékába, de volt időszak, amikor hozzá tudott tenni a sikerek eléréséhez. Tudom, hogy Neked ugyanez a véleményed Ibráról (nem illik ide), de Ő a lassúsága ellenére az egyérintős játékban simán partner és a képzettségének repertoárja sokkal bővebb Henryénél. Én nem Henry ellen vagyok (nagyon örültem, amikor ideigazolt), de, amit leírtam az (nekem) egyértelmű. Aki követte Henry pályafutását az tudja, hogy csak az Arsenal hozta ki belőle, amiben jó. Azért vergődik nálunk, mert Ő a kiugratások alkalmával szerzi a góljainak nagyrészét. Tipikus 4-4-2 ék, nem balszélső és nem középcsatár. Én azt gondolom , ha több olyan meccset játszanánk, ahol sokszor ki lehetne Őt ugratni, megérkeznének a gólok is, mert hiába 32 éves, az első 15-20 méteren még simán megver szinte bármilyen védőt. Van amikor lehetne Őt futtatni, de nem teszik a középpályásaink, és nem vitatom azt sem, hogy Henry nagyon akar. Én úgy látom az Ő "tárháza" a balszélső poszthoz, főleg felállt védelem ellen elég "karcsú". Nagyon intelligens focistának tartom, de ebből fakad az elégedetlenségem is, nem láttam még Henryt úgy igazán izomból kapuralőni, mindig ezek a "befelé húzok és kapura gurítok 20-25 méterről". A tizenhatoson belüli "félziccerek" laposan a hosszú sarokra gurítok (sablon), se meg nem emelem, se nem adok bele egy kis erőt, és ezen csak is Ő tud változtatni. Én nem ítéltem el, amikor odacsúszott Capelnek, mert Henry nem emberevő, még szabálytalankodni sem tud gusztustalanul (intelligens), és nem ítéltem el a kezezése miatt sem, mert a pillanat törtrésze alatt történt, hiába bánta meg és mondta el minden fórumon, hogy elkövette, az már késő volt. A sok "idióta" mondott rá tücsköt-bogarat, de valamit nem vettek tudomásul, a mérkőzésen a játékvezető dönt, a játékost utána ne hurcolják már meg!
Maradonát azóta is "Istenként" tisztelik a hazájában, mióta hozzásegítette a győzelemhez Argentínát Anglia llen. Ezeket csak azért írtam le, hogy lásd nem vagyok Henry ellenes, de azt az elfogultságot, ami belőled jön nem bírom lenyelni.
El Bartimeus is elfogult Ibrahimoviccal negatív irányban, de mégis le tudja úgy írni a mondandóját, hogy nem akadok fenn rajta.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.24. 02:16:30

Fernando írta: 1. Zlatan tizenix gólnál jár az első szezonjában és ha jól emlékszem ma is adott egy gólpasszt. Az ő játéka olyan, hogy bármikor verhet egy gólt. Összjátékban pedig sokkal hasznosabb volt ma (is) mint a fronszia.
2. Lehet, hogy azért dominált a jobb oldal, mert jobb a jobb? Érdemesebb volt arra játszani, ezt tudták szerintem a pályán lévők is.
Igen, Ibrának 1 értelmes megmozdulása volt az egész meccsen, az pedig a gólpassz volt. Ezen kívül csak kóválygott a pályán meg rengeteg labdát elszórt. A jobb oldal azért, dominált, mert egyszerűen ott játszott Leo meg Dani, ez tavaly is így volt.

Sajnos azt kell látni, hogy Titi elveszítette a játszótársát a csapatból, teljesen egyedül volt egész meccsen, labdát alig kapott. Ez a hármas hosszú távon (idény többi része) nem lesz jó, valamit alakítania kell Pepnek.
MR. TROMORT777

2010.01.24. 00:41:29

Gólt kell rugnia, és akkor bele lendül szerintem.
A középen játszatás nem rossz ötlet, de ahoz kell egy olyan középpálya, aki jól tudja indítgatni. Xavi által ez adott lehetne.
ziipp
Capitá del Barça

2010.01.24. 00:37:51

Talán érdemes lenne behozni középebbre, kíváncsi volnék mit játszana. Ott sokkal több keresni valója lehetne a rutinjával, jó helyezkedésével. Anno Rijkaard is középen kezdte el játszani, akkor nem ment neki, de azóta megváltozhatott a helyzet.
Pavel
Entrenador del Barça

2010.01.24. 00:00:12

Titinek nagyon nem megy. Szerintem is padoznia kellenne, de ha jövőhéten ver hármat az sem bánnám.
18Barca99
Capitá del Barça

2010.01.23. 23:48:17

Most nézem... jó a képed! :) Hatalmas értelem van a real szurkolói között, kb. az Iq szintjüket mutatják :) Remélem még mutogathatnak egy-kétszer Messinek :P Jajj de hát ez a topic Henryról szól, bocsi :)
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.23. 23:43:45

Üdv a fórumon. Én azt mondom egy kis cserepad rosszat nem tenne neki.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
18Barca99
Capitá del Barça

2010.01.23. 23:41:27

Üdv!

Csatlakoznék az előző hozzászólóhoz, sztem sem kapott túl sok labdát Henry, ha pedig felé szállt, akkor megakasztotta védő. Úgyérzem ha Henry a második félévbe is hasonló teljesítményt nyújt akkor itt lesz az ideje a váltásnak, és fiatalokat játszatni (Pedro, Bojan) esetleg valakit igazolnánk. Nem megbántani akarom Henry, mert tisztelem és ma is küzdött nem is kicsit, jobban talán mint Zlatan, de mégis utóbbi adott gólpasszt, és az ollózásért nem számolnak gólt(sajnos). Mindenesetre sztem még fel tud pörögni Henry és megmutatja mért vették meg anno. Én azt mondom inkább most ne játszanak jól, mint el classicón vagy blben. Na további szép estét, Hajrá Barca!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.23. 23:19:23

Fecooo írta:
geridoss írta:Ez megint nem volt túl bíztató... És nem látszik benne, hogy meccsről meccsre jobb lenne, mert ilyen szinten egy szép olló, ami még be se megy semmire sem elég. Még a Sporting ellen őt látnám szívesen elől, de ha ott sem mutat semmit, a Getafe ellen nem kéne kezdetni.
offos lesz: ne haragudj,de ez a hsz a tipikus példája a "megszokásból lehúzás"-nak, mert Zlatan se csinált semmit, annyi, h volt egy jó passza Messinek...
az egész meccsen a jobb oldalunk dominált, Titi nem is kapott labdákat, így most van indok a gyenge teljesítményére (gyenge lett volna amúgy is, de ez csak rátett egy lapáttal).
1. Zlatan tizenix gólnál jár az első szezonjában és ha jól emlékszem ma is adott egy gólpasszt. Az ő játéka olyan, hogy bármikor verhet egy gólt. Összjátékban pedig sokkal hasznosabb volt ma (is) mint a fronszia.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.01.23. 23:18:31

Szerintem ez elég gáz h Henry a téma, és azzal érvel valaki h Ibra is gyenge volt. Ettől még Henry teljesítménye ugyanúgy egy nulla, szerintem felesleges terelni a szót. Szerintem Pedro simán többet hoz ennél a teljesítménynél...

Szóvá sem tenném, hogy rossz az utóbbi időben, de igencsak zavart pl. a Sevilla elleni meccsen, hogy a csapattársakkal balhézott (nem értem milyen alapon osztotta ki Xavit és Alvest), alattomos belépői voltak... nagyot esett a szememben.
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.23. 23:10:29

Fecooo írta:offos lesz: ne haragudj,de ez a hsz a tipikus példája a "megszokásból lehúzás"-nak, mert Zlatan se csinált semmit, annyi, h volt egy jó passza Messinek...
az egész meccsen a jobb oldalunk dominált, Titi nem is kapott labdákat, így most van indok a gyenge teljesítményére (gyenge lett volna amúgy is, de ez csak rátett egy lapáttal).
ha Pep megtanulna időben cserélni (nem a 8x. percben, hanem mondjuk a 65-70. körül) akkor ki lehetne használni Henry esetleges frissességét a meccsek végén... abban egyetértek, h cserének kéne alkalmazni, de Pep nem tud normálisan cserélni, így Henry csereként még annyit se érne...
Szerintem félreértettük egymást, vagy lehet nem fogalmaztam pontosan. Én nagyon szeretem Henry játékát, tavaly is rengeteget köszönhettünk neki. De most kell bizonyítania, nem lehet a múltból élni, és ezt ő is nagyon jól tudja.
Másrészt egy szóval sem mondtam, hogy Ibra játéka teljes mértékben lenyűgözött, sőt...
A bal szélre pedig szerintem okkal nem helyeztek hangsúlyt, a többiek is érzik, hogy Henryval nincs minden rendben. Így Messi a jobb oldalon -szinte- mindig veszélyt tudott teremteni, míg Henry ha meg is kapta a labdát, sokszor nem tudott vele mit kezdeni.

Nagyon remélem, hogy visszatalál a helyes útra, mert szükség lesz egy jó formában levő Henryra.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Lezárt