Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én nem, de akit érdeklek / félre ne értséteksjd írta:na, mindenkit bejelöltem ,aki megadta a fészbúk elérhetőségét
Nem is amiatt voltFtcSikiHun írta:Nekem is most volt egy kis kimaradás![]()
Pedig én nem is beszéltem olyan sokat, csak a végén csatlakoztam hajnalba![]()
![]()
ja...rajta is vagyok...sjd írta:Hozzáteszem, az eurobarcának van facebook oldala ischonggy írta: csak megmutatták a modik,mit tudnak...vettük..
azért a chat tényleg elkelne,ezt most halál komolyan irom.
hát, chat és egyéb hiányában, jobbhíján itt.lui1698 írta:Na fiatalok sikerült nekem is felkelni.![]()
Látom ott folytatjátok ahol abbbahagytuk.
Hozzáteszem, az eurobarcának van facebook oldala ischonggy írta: csak megmutatták a modik,mit tudnak...vettük..
azért a chat tényleg elkelne,ezt most halál komolyan irom.
én is...sjd írta:Én most kaptam egy 15 perceset (forbidden acces vt az oldal helyett az elmúlt negyedórában)chonggy írta: a chattet pedig előbb-utóbb kiharcoljuk,csak egyhetes bannt adhatnak,változó az ip-m...
Egyszerű szerverhiba is lehet. De ha nem az volt, akkor elég sunyi húzás volt kedves illetékes.sjd írta:Én most kaptam egy 15 perceset (forbidden acces vt az oldal helyett az elmúlt negyedórában)chonggy írta: a chattet pedig előbb-utóbb kiharcoljuk,csak egyhetes bannt adhatnak,változó az ip-m...
Szerk.: VV, ez nem lehet véletlen
én is...sjd írta:Én most kaptam egy 15 perceset (forbidden acces vt az oldal helyett az elmúlt negyedórában)chonggy írta: a chattet pedig előbb-utóbb kiharcoljuk,csak egyhetes bannt adhatnak,változó az ip-m...
Én most kaptam egy 15 perceset (forbidden acces vt az oldal helyett az elmúlt negyedórában)chonggy írta: a chattet pedig előbb-utóbb kiharcoljuk,csak egyhetes bannt adhatnak,változó az ip-m...
Dettósjd írta:Örüljél h nem tanár. Az enyém egész nyáron szabadságon vanVictor_Valdes írta: Szerk.: Másik igen komoly problém, hogy muter szabadságon van. Így minden káros szenvedély csak ritkán üzhető már 2. hete.
nekem mondasz valamit?sjd írta:Örüljél h nem tanár. Az enyém egész nyáron szabadságon vanVictor_Valdes írta: Szerk.: Másik igen komoly problém, hogy muter szabadságon van. Így minden káros szenvedély csak ritkán üzhető már 2. hete.
Örüljél h nem tanár. Az enyém egész nyáron szabadságon vanVictor_Valdes írta: Szerk.: Másik igen komoly problém, hogy muter szabadságon van. Így minden káros szenvedély csak ritkán üzhető már 2. hete.
Lépést tartunk?Nem tudom,megesett-e már,hogy egy topicba egy éjszaka alatt vagy 10 oldal hülyeség be lett irva...Victor_Valdes írta: Szerk.: Remélem azt érzitek, hogy lépést tartunk az igazolás topikkal is népszerűségbe.Ez megtiszteltetés.
Régebben bejáros volt egy ideig, csak falhúzta az agyam az állandó nyavajgásával, de most összemelegedünk ujra úgy néz ki.sjd írta:Akkor nincs más hátra, ne te menj, hanem őt hívd átVictor_Valdes írta: Ez eszembe se jutott mint negatív dolog, és ma is esik... én meg egy lusta ember vagyok.
Akkor nincs más hátra, ne te menj, hanem őt hívd átVictor_Valdes írta: Ez eszembe se jutott mint negatív dolog, és ma is esik... én meg egy lusta ember vagyok.
chonggy írta:Victor_Valdes írta: Enriqe-t kell idecsábítani, ő tuti vágja.Na mind1, egy hsz-t azért lökök oldallal kapcsolatos topikba, hátha reagálnak valamit rá érdemben. Rohadt jól érzem magam, 3kor el is aludtam, fél6kor keltem, 11ig ültem az esőben, és még halat is alig fogtam.
és még a csaj is elment tegnap aludni...
Victor_Valdes írta: Enriqe-t kell idecsábítani, ő tuti vágja.Na mind1, egy hsz-t azért lökök oldallal kapcsolatos topikba, hátha reagálnak valamit rá érdemben. Rohadt jól érzem magam, 3kor el is aludtam, fél6kor keltem, 11ig ültem az esőben, és még halat is alig fogtam.
Enriqe-t kell idecsábítani, ő tuti vágja.sjd írta:Ott folytatjuk ahol abbahagytuk tegnapVictor_Valdes írta: De komolyan srácok, meg kellene próbálni újraélesztettni a chat-et, mert így még az offtopikot is teleoffoljuk a sok vackunkkal.
Aztán előbb-utóbb vagy megcsinálják a chatet, vagy, ha lusták, akkor kitiltanak
(asszem utóbbi valószínű, miután az adminról már évek óta nem hallottak a moderátorok saját bevallásuk szerint)