Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
messideco
Presidente del Barça

2011.03.16. 14:12:39

De az már mekkora, hogy Raúl klubot kellett váltson ahhoz, hogy a Bl-ben a nyolc között tudjon lenni :D Vagy ő volt az átok a Real számára? :roll:
Este a válasz kiderül...
Kép
"And my heart will leave you never."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.16. 14:09:55

fcbarca0827 írta:Bocsi, de nem bírom megállni, hogy ne írjam le, szerintem, hogy fog alakulni a pénteki sorsolás. :P

FC Barcelona - Internazionale
Manchester United - Sahtar Donetsk

Real Madrid - Schalke 04
Chelsea - Tottenham Hotspur

Ezzel összejön a tavalyi BL elődöntő visszavágója és Raúl hazalátogatna. Márpedig ismerjük a "sorsot". Mindig megcsinálja a magáét. :lol:

A Wembleyben pedig, vagy El Clásicó, vagy a Chelsea-vel meccselünk.
khm... és az aláírásoddal mi lesz? :lol:
feltételezem nem szeretnéd, h a Dinamo megverjen minket a Wembley-ben... :lol:
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.16. 14:07:24

Bocsi, de nem bírom megállni, hogy ne írjam le, szerintem, hogy fog alakulni a pénteki sorsolás. :P

FC Barcelona - Internazionale
Manchester United - Sahtar Donetsk

Real Madrid - Schalke 04
Chelsea - Tottenham Hotspur

Ezzel összejön a tavalyi BL elődöntő visszavágója és Raúl hazalátogatna. Márpedig ismerjük a "sorsot". Mindig megcsinálja a magáét. :lol:

A Wembleyben pedig, vagy El Clásicó, vagy a Chelsea-vel meccselünk.

szerk.: De hülye vagyok a Chelsea meg a Real még tovább se jutottak. :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.03.16. 14:16:58-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Blaugranafan
Barça B

2011.03.16. 13:58:56

Már 2-1-nél amikor sorra hagyták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket a Bayern játékosai (Ribéry,Robben), tudtam h a kihagyott helyzetek megfogják bosszulni magukat. Ami a legszomorúbb az egészben, hogy az általam a Real után legjobban utált csapat úgy jutott tovább, hogy három lövéséből 3 gól lett. Ez a játék nagyon kevés lesz az Intertől bármelyik Bl-ben maradt csapat ellen. Mindenesetre én abban bízom, hogy megkapjuk őket a sorsoláson, és hogy visszavágunk nekik a tavalyi mérkőzésért :twisted:
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.03.16. 12:15:43

Bob_Marley írta:
samy85 írta:akkor jönne a vádaskodás megint hogy mert megrendeztük a sorsolást
Ezt ki kell emelnem ne haragudj!De ki vádaskodna?Mourinho elmondaná a heti „okosságát”, s kb ennyi, más edzőtől klubvezetőtől nem szoktam ilyeneket olvasni, Mourinho meg egy „akcióhős”, magunk részéről lenne szerintem egy ilyen sorsolás jó, azt hogy esetleg ki mit gondol teljesen lényegtelen, de hangsúlyozom nem szoktak az edzők vezetők ilyeneket mondani!
Én inkább preferálok egy ilyen sorsolást, mintsem egy keményebb ágat!
Inter tegnap megint megmutatta pl küzdeni nem felejtettek el, még ha nem is az a szilárd csapat mint tavaly!
De csak jósolgatunk ahogy írtad is pénteken majd kiderül!
itt inkább a szurkolók akik ezt előhoznák elsősorban rájuk gondoltam!
valójában nem is érdekelne, de nem birom már annyira ezt a Barca ellenességet!!! Mintha a 3. világháborút akarnánk kirobbantani!!!
Akárhova megyek beszélgetni, mindegy mi a téma belekötnek az emberbe!!!
sőt az egyik haverom Tottenham szurkoló és kirakott egy barca cimert a képének! ezért belekötöttek!! nem vagyok olyan aki szereti ezeket, de azért.....jönnek állandóan a divatszurkolokkal de nem veszik észre ők is ugyanolyan divatok, mert igen divat lett a barcelonát szidni... birózni....doppingvádakba keverni... és messit génkezelni.... komolyan !!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.16. 11:48:06

samy85 írta:akkor jönne a vádaskodás megint hogy mert megrendeztük a sorsolást
Ezt ki kell emelnem ne haragudj!De ki vádaskodna?Mourinho elmondaná a heti „okosságát”, s kb ennyi, más edzőtől klubvezetőtől nem szoktam ilyeneket olvasni, Mourinho meg egy „akcióhős”, magunk részéről lenne szerintem egy ilyen sorsolás jó, azt hogy esetleg ki mit gondol teljesen lényegtelen, de hangsúlyozom nem szoktak az edzők vezetők ilyeneket mondani!
Én inkább preferálok egy ilyen sorsolást, mintsem egy keményebb ágat!
Inter tegnap megint megmutatta pl küzdeni nem felejtettek el, még ha nem is az a szilárd csapat mint tavaly!
De csak jósolgatunk ahogy írtad is pénteken majd kiderül!
Kép
Kép
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.03.16. 11:39:47

A Bayern Inter meccsről:A meccs Robben lecserélésénél vett fordulatot! Az addig a menyországba illő már-már a barcelonára emlékeztető megmozdulásokkal előrukkoló bajorok, simán akár 4-1-re is mehettek volna a félidőben!!! Ám amikor a Holland lejött akkor látszott hogy a München támadásai lényegesebben visszaestek!!! Azért az hogy az első félidőben 3 alkalommal is akár egy pici passzal elérhették volna a sorsdöntő 3.gólt, ám mind Ribery,Robben önzőnek bizonyult!!! És ez volt az ami megbosszulta magát!! az eddig látottak alapján az Inter egyáltalán nem érdemelt továbbjutást!!! Ám a Sneijder szépségdíjjas találata után a nerazzurik mintha megérezték volna a sebzett vad vérének szagátt, átvették a meccs irányítását,(nem tudom ebben mennyire volt benne a Bayern tudata) és elkezdték a meccs hajráját!!! Ami Eto'o harcosságával, és Pandev-az addig észrevehetetlen-Macedon -gyönyörű találatával megfordította a számukra már "elmerülő" továbbjutás sorsát!! És mivan ha Van Buyten nem sérül meg? Talán Eto'o harcossága mit sem ért volna!! De ez a Foci!! Az Inter összességében nagyot alakított! Ezt a meccset minthogyha a Steven Spielberg rendezte volna!!! Tele fordulatokkal!!! Megérdemelten jutott tovább az Olasz együttes, ezzel megvédve az Serie A becsületét!!! A Müncheniek pedig a Bajnoki dobogóért kell hogy hajtsanak, ez most így sikerült!!! De ha nem lesz meg a dobogó akkor a jövő évi Bl-be sem fognak tudni elindulni!!!!!
Kép
samy85
Capitá del Barça

2011.03.16. 11:38:16

Bob_Marley írta:Én még megemlíteném Sneijdert és Luciót is a brazil megint hihetetlen munkát tett le az asztalra, s próbálta javítani a többi védő orbitális hibáit!
Ma papíron Real, Chelsea továbbjutás várható!És ha ezt veszem akkor várható ellenfelek Shaktar, Manchester, Chelsea, RM, Tottenham, Internazionale, Schalke!
Hát szerintem ha vicces a sors akkor RM-Inter, MU-Chelsea párosítások nagyon jók lennének több szempontból is, mi meg kerülhetnénk, egy Schalke-Barcelona, Tottenham-Shaktar ágra!
Természetesen ez csak egy vágyálom, bármi megtörténhet, azért annyira egyszerű meccsek már nem lesznek akárki is lesz az ellenfél, de egy papíron könnyebb ellenfelet szívesebben látnék!
és ha nyernénk? akkor jönne a vádaskodás megint hogy mert megrendeztük a sorsolást, és ilyen ágon könnyű bejutni!
Kíváncsi leszek a holnaputáni sorsolásra!
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.03.16. 11:35:49

materazzi ismét hozta magát...

nah meg az interesek most el vannak ájulva a csapatuktól, szóval nagyon-nagyon szeretném, ha összejönne a Barca-Inter és megmutatni nekik, hol a helyük!

ha a Real továbbjut (sztem 90% erre az esély...), akkor nekik a Chelsea-t mondanám, velük elbírhatnak, és akkor a 4 között már csak a MU-t kéne kiütnünk és akkor sztem a Tottenham már úgyse jut be a döntőbe, szóval így könnyedén összejöhetne a klasszikus Londonban! :D
socio66

2011.03.16. 11:31:54

nagyon sajnáltam a bayernt,annak ellenére hogy mindig is zsigerből utáltam őket és szurkoltam ellenük mindenhol,szimpatikus csapatuk van és jó focit játszanak.
ami hiányzik a csapatukból,az egy klasszis befejező ember,gomez az idei sok góljával ide vagy oda,egy töketlen csatár. ha mondjuk eto'o mezt cserélt volna,most valószínűleg arról beszélnénk hogy a bayern kitömte az intert.
így viszont továbbment ez a stílustalan,magasan a legtöbb tapló játékossal rendelkező inter.
remélem kiesnek a fenébe a kövi körben,már a tavalyi év is túl sok volt belőlük.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.16. 09:57:38

Én még megemlíteném Sneijdert és Luciót is a brazil megint hihetetlen munkát tett le az asztalra, s próbálta javítani a többi védő orbitális hibáit!
Ma papíron Real, Chelsea továbbjutás várható!És ha ezt veszem akkor várható ellenfelek Shaktar, Manchester, Chelsea, RM, Tottenham, Internazionale, Schalke!
Hát szerintem ha vicces a sors akkor RM-Inter, MU-Chelsea párosítások nagyon jók lennének több szempontból is, mi meg kerülhetnénk, egy Schalke-Barcelona, Tottenham-Shaktar ágra!
Természetesen ez csak egy vágyálom, bármi megtörténhet, azért annyira egyszerű meccsek már nem lesznek akárki is lesz az ellenfél, de egy papíron könnyebb ellenfelet szívesebben látnék!
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.16. 09:18:07

A tegnapi meccs felemás volt. Amit az első félidőben csináltuk az szégyen volt, örülhetünk, h a Bayern nem tömött ki minket, de kihagyták a ziccereiket, és a futballban ez nagyon sokszor megbosszulja magát, igy lett ez most is. A második félidő már sokkal jobb volt, Etoo megint nagyon játszott, szokásához híven oroszlánként harcolt, óriási szerepe volt a továbbjutásban.
A másik oldalról én mindenképpen kiemelném negatív példaként Ribery-t. Önzősége és böszmesége hozzájárult a Bayern búcsújához, nagyon unszimpatikus volt amit művelt. Meg úgy általánosságban elszaladt vele a ló. A 2006-s VB-n kifejezetten szimpatikusnak és tehetségesnek tűnt számomra, de azóta óriásira nőtt az arca, viszont igazán nagy teljesítménnyel ez nem párosul.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.15. 23:21:00

Csaba és Bob vitájához:

Első meccsen meg Bayern nem érdemelt győzelmet, Cesar tett róla. ott ha létezik igazság, akkor x. De nem létezik, gólra játszák, amelyek vagy hibákból,vagy -legtöbbször szerencsére Barca által látott- nagyon kijátszott szép támadásokból adódik.

2. meccsen 0-1 után amit az Inter középpályán és védekezésben leművelt, vicc volt, ahogy az is,h ezt a Bayern nem tudta kihasználni gólok formájában és az Internek kellett ajándékozósat játszani.

második félidőben rendezték a sorokat, és továbbra is kiesésre állva! (ez fontos, hiszen attól,h a Bayern nem használta ki a ziccereit, még jobban állt így is) megfordította a párharcot.

Ha csak egy félidőt néztem volna, akkor még sajnálnám is a Bayernt, de a másodikban nem tudtak megújulni, és aki 8ban akar lenni, vagy komolyan akar valamit keresni a BL-ben, az ne essen ki HAZAI pályán úgy,hogy 45perc alatt 2gólt kell szerezni az ellenfélnek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ferninho
Madridista

2011.03.15. 23:20:40

csababarca írta: De magukat verték meg, inter meg kihasználta a végén is a bayern védő kapitális hibáját.
Breno..... majdnem leigazoltuk, csak akadékoskodtak a korával az orvosok (néha jó, ha rosszak a Real orvosok... )azt inkább elment münchenbe

a bayern meg amit leművelt.... ezekből a helyzetekből én többet rúgok be....
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2011.03.15. 23:30:18-kor.
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.15. 23:12:32

Bob_Marley írta:
csababarca írta: De tudom,hogy te híve vagy minden sportban a szervezett védekezésnek, ezért megértem, ha megláttad az inter játékában a szépséget.
Nekem sajnos ez sosem sikerül, kb egy olasz csapatnál sem.
Azért ez nem teljesen igaz, inkább azt mondanám, minden sportban a tudatos mozgást szisztematikus munkát szeretem, akár támadásról akár védekezésről van szó!
Én is értem te mit szeretnél mondani, s el is fogadom, de ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy tényleg küzdöttek az olaszok, s elég 3szor is kapura lőni!

Azt nem vitatom el hogy nem küzdöttek.
Meg persze, valamilyen szinten megérdemelték, mert 3at lőni idegenben teljesítmény.
Csak szerintem, meg itt is sokak szerint a bayern jobban megérdemelte volna. De magukat verték meg, inter meg kihasználta a végén is a bayern védő kapitális hibáját.

Remélem tényleg őket kapjuk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.15. 23:09:28

csababarca írta: De tudom,hogy te híve vagy minden sportban a szervezett védekezésnek, ezért megértem, ha megláttad az inter játékában a szépséget.
Azért ez nem teljesen igaz, inkább azt mondanám, minden sportban a tudatos mozgást szisztematikus munkát szeretem, akár támadásról akár védekezésről van szó!
Én is értem te mit szeretnél mondani, s el is fogadom, de ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy tényleg küzdöttek az olaszok, s elég 3szor is kapura lőni!

szerk: s a másik meccsről meg csak annyit, kicsit nagyobb szerencsével továbbléphettek volna a franciák, de így is szépen helyt állt a bajnok, de ez még kevés volt!
Ha lehet választani én a Manchestert szeretném vagy a Schalket, mert ez a United szerintem abszolút verhető, s feküdne is nekünk a játékuk!Megennénk a védelmüket!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.03.15. 23:14:29-kor.
Kép
Kép
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.03.15. 23:04:24

Nah Inter sem tud kivetkőzni önmagából 3kapuralövés 3gól. Őszintén rühellem mindkét csapatot , antipatikus játékosok tömkelege mindkétcsapatban de Bayern oldalára áltam mivel azért a tévébe való focit szeretem.
Nah tessék megnézni akkor hogy ugye ott van Eto'o teljesen nyivánvaló lesgólja mennyire lesz majd kiemelve , aztán hasonlítsátok össze Van Perise vitatható második sárgájával. Kettő közül Eto'o gólja volt a sorsdöntőbb hiba érdemes megnézni majd mennyire kevesebb promót kap mint a buta holland tarjeta roja-ja.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.15. 23:00:32

Bob_Marley írta:
csababarca írta:
Ki ne hozzuk már,hogy megérdemelték.
.
Még ha meg is voltak a lehetőségei a Bayernnek, s valóban el is dönthették volna a meccset, idegenben 3at rúgni, s egy félidő alatt felállni -2ről, nem tudom azt írni, hogy érdemtelen!
Küzdöttek, s a második félidőben jól is játszottak az olaszok!Az első félidő meg a totális ellentettje volt, rengeteg hiba az egyenlítés után!
Összképet nézve sok hiba , de utána nagyon rendezett szervezett játék, s 2 Etoo villanás, s gólpasszok!

ÉN értem amit mondasz, de azért valahol mégsem.
Itt annyi történt ami sokszor már a fociban: egyik csapat focizott, másik meg rúgta a gólokat.
Van ilyen.
De tudom,hogy te híve vagy minden sportban a szervezett védekezésnek, ezért megértem, ha megláttad az inter játékában a szépséget.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.15. 22:56:40

csababarca írta:
.
Még ha meg is voltak a lehetőségei a Bayernnek, s valóban el is dönthették volna a meccset, idegenben 3at rúgni, s egy félidő alatt felállni -2ről, nem tudom azt írni, hogy érdemtelen!
Küzdöttek, s a második félidőben jól is játszottak az olaszok!Az első félidő meg a totális ellentettje volt, rengeteg hiba az egyenlítés után!
Összképet nézve sok hiba , de utána nagyon rendezett szervezett játék, s 2 Etoo villanás, s gólpasszok!
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2011.03.15. 22:55:49

Nah,a MU is becsullankodott a 8ba.Chicharito két villanásával (mondjuk nem volt olyan nehéz dolga egyiknél sem,de hát be kell rúgni) és W. Brown Busquets-es fejes öngóljával 2:1.
A másik párost néztem,mert pörgősebb meccs volt,igazi ki-ki meccset játszottak a németek és az olaszok.Dráma volt,az tuti,sokáig beszélhetnek még a meccsről.
A 2:2 lett volna nekem ideális a tippjeim miatt,de így sem rossz.Én is beállok az Inter kívánók táborába,igényelném a visszavágást piszkosul :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.15. 22:53:33

neobarca írta:Nem az Inter nyert, hanem a Bayern vesztett. Mint az Olivér-Béci való világ párbajon... :lol: :lol: :lol:

Ha Alves valami rossz csoda esetén mégis elhagyna minket, akkor Lahmot azért el tudnám nézni a helyén... 8)
így hogy most Abidallal problémák vannak, szerintem simán kifizetik a kért zsét...
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2011.03.15. 22:52:16

Nem az Inter nyert, hanem a Bayern vesztett. Mint az Olivér-Béci való világ párbajon... :lol: :lol: :lol:

Ha Alves valami rossz csoda esetén mégis elhagyna minket, akkor Lahmot azért el tudnám nézni a helyén... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.15. 22:50:03

Bob_Marley írta:...

3szor mentek el a kapuig, két gólt is a bayern ajándékozott nekik.
Tudom, a bayern góljai is kamuk voltak, de játékban rongyosra verték az olaszokat.
Második félidőben is megvoltak a bayern lehetőségek, csak rosszul oldották meg az utolsó passzokat, mint mi hétvégén.

Ezt úgy mondom, hogy egyik csapatot sem kedvelem túlzottan.
Mindenesetre, remélem az intert kapjuk, aztán megmutatjuk nekik,hogy ennyiszer nem lehet szerencséjük.
menczel
Entrenador del Barça

2011.03.15. 22:43:40

Bayern... önamgukat verték meg. de nagyon igaz:
Win as a team or die as individuals.

Istenem kérlek add, hogy az intert kapjuk!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menczel 2011.03.15. 22:56:29-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.15. 22:43:37

csababarca írta:

Nem azt mondtam,hogy érdemtelen, mert 3 gólt nem lehet csak úgy rúgni.

De itt nagyon le voltak focizva, és nem megérdemelt a továbbjutásuk a két meccs alapján.
Minden megközelítés kérdése, az első meccsen is hajtott az Inter és megvoltak a lehetőségei, itt a második félidőben meg meglehet fordítani, mert az olaszok focizták le a Bayernt, mert nem volt lehetősége a németeknek!
Jól működtek a visszazárások, s jobban is tudták tartani a labdát!Coutinho beállása jót tett nekik!
A németek meg saját magukat verték meg, mert ki kellett volna használni azt a rengeteg hibát amit az olaszok elkövettek az első félidőben!
Izgalmas meccs , s második félidőben már abszolút az olaszok akarata érvényesült, Etoo "eldöntötte" nekik!
Kép
Kép
Kép
Lezárt