Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
khm... és az aláírásoddal mi lesz?fcbarca0827 írta:Bocsi, de nem bírom megállni, hogy ne írjam le, szerintem, hogy fog alakulni a pénteki sorsolás.![]()
FC Barcelona - Internazionale
Manchester United - Sahtar Donetsk
Real Madrid - Schalke 04
Chelsea - Tottenham Hotspur
Ezzel összejön a tavalyi BL elődöntő visszavágója és Raúl hazalátogatna. Márpedig ismerjük a "sorsot". Mindig megcsinálja a magáét.![]()
A Wembleyben pedig, vagy El Clásicó, vagy a Chelsea-vel meccselünk.
itt inkább a szurkolók akik ezt előhoznák elsősorban rájuk gondoltam!Bob_Marley írta:Ezt ki kell emelnem ne haragudj!De ki vádaskodna?Mourinho elmondaná a heti „okosságát”, s kb ennyi, más edzőtől klubvezetőtől nem szoktam ilyeneket olvasni, Mourinho meg egy „akcióhős”, magunk részéről lenne szerintem egy ilyen sorsolás jó, azt hogy esetleg ki mit gondol teljesen lényegtelen, de hangsúlyozom nem szoktak az edzők vezetők ilyeneket mondani!samy85 írta:akkor jönne a vádaskodás megint hogy mert megrendeztük a sorsolást
Én inkább preferálok egy ilyen sorsolást, mintsem egy keményebb ágat!
Inter tegnap megint megmutatta pl küzdeni nem felejtettek el, még ha nem is az a szilárd csapat mint tavaly!
De csak jósolgatunk ahogy írtad is pénteken majd kiderül!
Ezt ki kell emelnem ne haragudj!De ki vádaskodna?Mourinho elmondaná a heti „okosságát”, s kb ennyi, más edzőtől klubvezetőtől nem szoktam ilyeneket olvasni, Mourinho meg egy „akcióhős”, magunk részéről lenne szerintem egy ilyen sorsolás jó, azt hogy esetleg ki mit gondol teljesen lényegtelen, de hangsúlyozom nem szoktak az edzők vezetők ilyeneket mondani!samy85 írta:akkor jönne a vádaskodás megint hogy mert megrendeztük a sorsolást
és ha nyernénk? akkor jönne a vádaskodás megint hogy mert megrendeztük a sorsolást, és ilyen ágon könnyű bejutni!Bob_Marley írta:Én még megemlíteném Sneijdert és Luciót is a brazil megint hihetetlen munkát tett le az asztalra, s próbálta javítani a többi védő orbitális hibáit!
Ma papíron Real, Chelsea továbbjutás várható!És ha ezt veszem akkor várható ellenfelek Shaktar, Manchester, Chelsea, RM, Tottenham, Internazionale, Schalke!
Hát szerintem ha vicces a sors akkor RM-Inter, MU-Chelsea párosítások nagyon jók lennének több szempontból is, mi meg kerülhetnénk, egy Schalke-Barcelona, Tottenham-Shaktar ágra!
Természetesen ez csak egy vágyálom, bármi megtörténhet, azért annyira egyszerű meccsek már nem lesznek akárki is lesz az ellenfél, de egy papíron könnyebb ellenfelet szívesebben látnék!
Breno..... majdnem leigazoltuk, csak akadékoskodtak a korával az orvosok (néha jó, ha rosszak a Real orvosok... )azt inkább elment münchenbecsababarca írta: De magukat verték meg, inter meg kihasználta a végén is a bayern védő kapitális hibáját.
Bob_Marley írta:Azért ez nem teljesen igaz, inkább azt mondanám, minden sportban a tudatos mozgást szisztematikus munkát szeretem, akár támadásról akár védekezésről van szó!csababarca írta: De tudom,hogy te híve vagy minden sportban a szervezett védekezésnek, ezért megértem, ha megláttad az inter játékában a szépséget.
Nekem sajnos ez sosem sikerül, kb egy olasz csapatnál sem.
Én is értem te mit szeretnél mondani, s el is fogadom, de ne menjünk el szó nélkül amellett, hogy tényleg küzdöttek az olaszok, s elég 3szor is kapura lőni!
Azért ez nem teljesen igaz, inkább azt mondanám, minden sportban a tudatos mozgást szisztematikus munkát szeretem, akár támadásról akár védekezésről van szó!csababarca írta: De tudom,hogy te híve vagy minden sportban a szervezett védekezésnek, ezért megértem, ha megláttad az inter játékában a szépséget.
Nekem sajnos ez sosem sikerül, kb egy olasz csapatnál sem.
Bob_Marley írta:Még ha meg is voltak a lehetőségei a Bayernnek, s valóban el is dönthették volna a meccset, idegenben 3at rúgni, s egy félidő alatt felállni -2ről, nem tudom azt írni, hogy érdemtelen!csababarca írta:
Ki ne hozzuk már,hogy megérdemelték.
.
Küzdöttek, s a második félidőben jól is játszottak az olaszok!Az első félidő meg a totális ellentettje volt, rengeteg hiba az egyenlítés után!
Összképet nézve sok hiba , de utána nagyon rendezett szervezett játék, s 2 Etoo villanás, s gólpasszok!
Még ha meg is voltak a lehetőségei a Bayernnek, s valóban el is dönthették volna a meccset, idegenben 3at rúgni, s egy félidő alatt felállni -2ről, nem tudom azt írni, hogy érdemtelen!csababarca írta:
Ki ne hozzuk már,hogy megérdemelték.
.
így hogy most Abidallal problémák vannak, szerintem simán kifizetik a kért zsét...neobarca írta:Nem az Inter nyert, hanem a Bayern vesztett. Mint az Olivér-Béci való világ párbajon...![]()
![]()
![]()
Ha Alves valami rossz csoda esetén mégis elhagyna minket, akkor Lahmot azért el tudnám nézni a helyén...
Bob_Marley írta:...
Minden megközelítés kérdése, az első meccsen is hajtott az Inter és megvoltak a lehetőségei, itt a második félidőben meg meglehet fordítani, mert az olaszok focizták le a Bayernt, mert nem volt lehetősége a németeknek!csababarca írta:
Nem azt mondtam,hogy érdemtelen, mert 3 gólt nem lehet csak úgy rúgni.
De itt nagyon le voltak focizva, és nem megérdemelt a továbbjutásuk a két meccs alapján.