Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
messideco
Presidente del Barça

2010.05.30. 09:27:26

LM10 írta:Laporta legkésőbb Június 9.-én (a szülinapomon 8) ) megakarja szerezni Fabregast. Ha ez után sem sikerül, akkor már csak a VB után lenne lehetséges a transzfer. Kíváncsian várom a fejleményeket.
A SPORT azt is megemlíti, hogy a Red Bull New York béli szereplést Henry nagyon várja már.
OFF: Egy nap születtünk, de király! :wink: Olyan nemes focistákkal együtt, mint Miroslav Klose és Wesley Sneijder

On: Az nem lenne rossz, ha a Vb előtt lezárulnának a tárgyalások. Henry pedig már várja, hogy az Usa-ban lehessen. Állítólag kérte, hogy ingyen engedjék el.
Kép
"And my heart will leave you never."
LM10
Director del Fútbol

2010.05.30. 08:51:22

Laporta legkésőbb Június 9.-én (a szülinapomon 8) ) megakarja szerezni Fabregast. Ha ez után sem sikerül, akkor már csak a VB után lenne lehetséges a transzfer. Kíváncsian várom a fejleményeket.
A SPORT azt is megemlíti, hogy a Red Bull New York béli szereplést Henry nagyon várja már.
Richi
Jugador d'estrella

2010.05.29. 19:29:31

néha úgy érzem h egyre több ezen a fórumon a divatdrukker...néha kezd az egész olyan lenni mintha a madridista.hu-n lennék!! Én már itt vagyok egy ideje a fórumon de nem írogatok percenként idiótaságokat, meg ha van valami véleményem azt megpróbálom értelmesen kifejteni. Jobban tetszene ha elgondolkozna egy pár ember ezen és jó ideig figyelne valamint ismerje meg a klubbot és tisztelje mielőtt írogat mindent ami eszébe jut.
abreu
Jugador d'estrella

2010.05.29. 19:11:27

madmushroom írta: Fabregas fiatalon eldobta magától a barcelonát, most egye hát meg, ennyi pénzért ne jöjjön, maradjon ott ahol van, úgy érzem nem nekünk kell bánnunk ha marad, inkább ő bánhatja.
De honnan szedtétek ezt h fiatalon ELDOBTA magától Barcelonát :?: :?:
Úgy gondoljátok, hogy ő ezt bosszúból tette esetleg azért mert 16 évesen még nem a nagy csapatnál volt? Vagy mire gondoltok? Mert szerintem ha az Arsenal nem jelentkezik akkor be érte, akkor lehet h még mindig nálunk lennem, és akkor most senki nem nevezné árulónak, hanem őt is mindenki példaként állítaná, hogy kivárta a sorát meg hűséges meg minden.
madmushroom írta: úgy érzem nem nekünk kell bánnunk ha marad, inkább ő bánhatja.
Hát neki szerintem nincs mit bánnia, mert nagyon jó futballista lett belőle, akit bármelyik csapat szívesen látna.

Amúgy ez nagyon érdekes, mert sokan itt a fórumon ezen a véleményen vannak mint Te, de Barcelonában sztem mindenki "hazavárja" Fabregast. Sztem ők nem árulóként tekintenek rá, hanem megértik hogy fiatalon egy profi focistának a saját karrierjét kell szem előtt tartania.

Másik érdekes dolog, az Arsenal drukkerek szemszögéből,ő akkor fogják árulónak tartani Fabregast ha visszatérne hozzánk. Ők úgy gondolják Fabregas csak nekik köszönhet mindent. (Ez egyébként egy Arsenalos forumon olvastam.)
Úgyhogy Fabregasnak nincs vmi könnyű dolga.
baas11
Entrenador del Barça

2010.05.29. 19:04:01

Azért ne felejtsük el h XAVI az europa bajnokság kezdete vagyis már Két éve h folyamatosan elképesztő magas szinten játszik már már ember feletti a formája és ezzel nem kis trófeákat begyűjtve.....és gondolom nagyon sokan ugyanezt várják tőle jövőre is meg azután ,stb.....de ha esetleg nem tudja ezt tartani-ami azért benne van és valahol természetes is- ő az utolsó akire lehetne mutogatni....és hát olykor láthattuk h bár vannak zseniális játékosaink de azért ha No Xavi ,No party !!!!Tehát szükség van Fabregasra már most,meg már unalmas is h minden évben előjön a neve aztán semmi...zárjuk le a dolgot minél előbb!!!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.29. 18:51:20

Dehogy akarjuk nyugdijazni,sőt remélem még 4-5 éven keresztül marad ezen a szinten,de nem akkor kellene elkezdeni keresni a helyettesét amikor már visszavonul hanem addigra már legyen meg :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.29. 18:42:17

zola8787 írta:Röviden: Cesc Fabregas megér 50 milliót, igazoljuk le !!! KÉSZ, ENNYI!!
+
Xavit ne akarjátok már nyugdíjba küldeni :D:D:D Mindenki írja, hogy öregszik blabla, ez mindenkinél így van (fura lenne ha nem), simán lefog nyomni 3-4 hasonló évet.
Xavi forever (istenem hányszor mondtam haveroknak, hogy Xavi a legjobb, de ők csak áá Ronaldo,Rivaldo,Messi,stb..., most meg... ) :D
Kicsit az én szememet is szúrja Xavi "nyugdíjazása" pedig nem jellemző a játékára az óriási sprintek és az égész meccses le fől rohangálás alap vonaltól alap vonalig és nem szokott 4 védőt sem kicselezni és lefutni. Éppen ezért ha lassul is nem fog meglátszani a játékán, passzolni és labdát megtartani még 34 évesen is ugyan így fog tudni mint most, nem fog megvakulni, lesántulni, megnyomorodni sem 3-4 év múlva.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
zola8787
Director del Fútbol

2010.05.29. 18:27:56

Röviden: Cesc Fabregas megér 50 milliót, igazoljuk le !!! KÉSZ, ENNYI!!
+
Xavit ne akarjátok már nyugdíjba küldeni :D:D:D Mindenki írja, hogy öregszik blabla, ez mindenkinél így van (fura lenne ha nem), simán lefog nyomni 3-4 hasonló évet.
Xavi forever (istenem hányszor mondtam haveroknak, hogy Xavi a legjobb, de ők csak áá Ronaldo,Rivaldo,Messi,stb..., most meg... ) :D
Attika 25
Capitá del Barça

2010.05.29. 18:16:57

Basszus milyen vita folyik itt Fabregas-ról :) Igazából mindkét félnek igaza van valamilyen szinten. Én is sokkallom azt 50 millát stb.,de itt szakmai kérdések is vannak,Xavi sem fiatalodik,s tetszik vagy sem de a csapatnak elöbb utóbb meg kell találnia az utódját,mert Xavi nélkül a Barca elképzelhetetlen,mert a mi a játékunk rá,vagyis egy hozzá hasonló játékosra alapszik. Na már most,az ő pótlására Cesc a legalkalmasabb,ő egy az egyben átvehetné Xavi helyét,s kb. 10 éven keresztül megoldódna az irányitó kérdés,ha igy nézzük akkor az az 50 milla "nem annyira sok". A másik dolog,hogy jelenleg a mi játékunba nagyon kevés olyan irányitó van aki beleillene,konkrétan egyet sem tudok,van több is akire azt mondjuk,hogy nem lenne rossz,jó kis játékos stb.de az ide kevés,vagyis amig van Xavi jó lenne kiegészitőnek,na de utána? Szerintem az sem helytálló,hogy várjuk meg mig lejár a szerződése vagy annak lejárta elötti nyáron hozzuk,mert ha az Arsenal nem nyer továbbra sem semmit akkor Cesc elmegy máshova,nem fog még 4 évet az ágyusoknál maradni,s persze most sokan azt mondják hogy akkor menjen,de ujra oda kanyarodnék vissza,hogy akkor ki jön ide Xavi helyére,jelenleg a piacon nincs olyan kaliberü játékos,s őszintén szólva SZERINTEM Thiago sem fog olyan lenni.

Szóval most igy kimondva nagyon sok az 50 milla érte,de hosszú távon megérné,mert ha nem jönne akkor 1-2 év múlva elkezdenénk venni a középpályásokat olyan Hleb formára,s lehet "csak" 12-13 millák lennének,de minden évben vennénk egyet,mert nem vált be,s lehet pár év alatt ugyanúgy elköltjük az 50 millát s még mindig nincs megfelelő játékosunk.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.29. 17:54:27

gergo9.....
Ezt adom amit írsz, mindemellett egy percig nem vitattam Cesc képességeit, egyszerűen itt elvi kérdések vannak, nem anyagi vonatkozások.
Persze, a foci az üzlet meg stb, de ha már mi szeretjük azt hangoztatni, hogy több vagyunk mint egy klub, ezt nem ártana néha ilyen esetekben is villogtatni. Igenis legyenek elveink, ne csak a pénz diktáljon.
Tavaly Txiki nyilatkozatánál azt hittem, hogy vannak. MErt mi nem adunk ki saját nevelésért ennyit.Erre tessék.
Nem hangzik hülyén, hogy a klub rekordösszegű igazolásként épp egy saját nevelésű játékosért fizet ennyit ?
Ha valami, hát ez tényleg az, hogy segget csinálunk a szánkból. Itt én nem a 40 és az 50 millió közötti különbségre gondolok. Személy szerint nemhogy 40-et de még 30-at sem adnék érte. A klub nevelte fel, itt tanulta meg a foci alapjait. Türelmetlen volt, lelépett, mitsem törődve azzal, hogy a vezetőség itt akarta tartani.
. Majd amikor sztár lett vissza akar jönni. Ezért annyit tett, hogy benyalt a vezetőségnél és jelezte az Arsenalnak, hogy tiplizne. Mi meg pengessünk ki érte 50 millát azért mert Ő türelmetlen volt annak idején.
Sajnálom de nekem ez elvi kérdés :)

Jelenleg ráadásul el sem tudom képzelni, hogy egyszerre legyen a pályán Xavi Iniesta és Cesc, szerintem nem is lenne ilyen. Akkor megint a kérdés, minek kellett? Rotáció? Túl nagy luxus bármelyiket is a padon tartani. Fabragast Xavi helyett látom a csapatban évek múlva, nem most és nem ennyiért ( :lol: )
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.29. 17:45:10

Smile

Remélem ezt azért írod nekem mert TE még egyetlen egy igazolását sem vontad kétségbe a vezetőségnek és nem csak azért mert Fabregas fan vagy.
Ha volt már olyan igazolásunk amivel nem értettél egyet, az miért volt?Hiszen ők jobban tudják. Miért olvastad róla a híreket? Miért nézted utána a meccset amin játszott.?
Szóval légyszives ne ilyen érvekkel próbáld velem elfogadtatni Cesc leigazolását. Tavaly Txiki azt mondta, nem fogunk SOHA 35-40-et fizet olyan valakiért aki nálunk nevelkedett..Tökéletesen egyetértettem vele, de akkor ez most mi?
Mindegy, egyelőre ezek csak találgatások, majd elég lesz akkor kiboruljak, ha tényleg adunk érte ennyit.
Nem mondom,hogy minden igazolásnak örültem,de nem ilyen formában mint te.
Ettől függetlenül igaz,hogy drága lesz,te azon kívül hogy itt szidod a vezetőséget,mit tudsz tenni?
Illetve nem is az a furcsa,hogy nem akarod hogy ennyiért idejöjjön,hanem,hogy anno elment és emiatt vannak problémáid.

Nem mind1 neked? Laportát nem zavarja, Pepet sem, Puyolékat sem...
De nektek probléma, hát oké.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.29. 17:36:28

Be kell fejezni ezt a töménytelen pénzköltést. Sajnos már ez az undorító európai foci csak erről szól. Alig várom, hogy végre bevezessék az új szabályokat melyek szerint egy bizonyos összegű tartozás esetén nem indulhatnak a csapatok a nemzetközi porondon.

Fabregas fiatalon eldobta magától a barcelonát, most egye hát meg, ennyi pénzért ne jöjjön, maradjon ott ahol van, úgy érzem nem nekünk kell bánnunk ha marad, inkább ő bánhatja.
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.29. 17:33:42

mindorokke_barca írta:
Én pedig meg vagyok róla győződve, hogy az ő áruk is visszajön. Fél Ukrajnának már szerintem van csigás meze, a másiknak meg lesz. Nagy büszkeség ez számukra, még ha nem is játszik :) A fehéroroszokról is elmondható ugyanez. Maxwell 5 milliója szinte szóra sem érdemes. Keita úgyszintén.
Szerintem sokan iszonyatosan nagy tévedésben vannak és fogalmuk sincs, hogy mekkora pénz folyik ebben a sportban
Mondjuk ez igaz.
De nem hiszem hogy időben, hamarabb jön vissza Csiga 25 millája mint Cesc 50millája. Onnantól kezdve meg mondjuk Cesc hogy évente 20milliót , Csiga meg 2-t. A pontos adatokról fogalmam sincs csak az arányokról.
Pl Keita termel 2év alatt 20 millió plusszt.(15 milliós árról)
Cesc termel 2év alatt 55millió plusszt (50 milláról)
Tehát ugyanott vagyunk plussz van egy Cescünk.
Plussz mint írtam sportszakmailag Cesc nagy ugrás.
Tehát kis túlzással lényegtelen a vételár nem zsákbamacska sem szakmailag sem gazdaságilag. Max a madridistáknak adunk támadási felületet. De ezt én őszintén lesz*rom.
Persze amennyit lehet le kell alkudni az árból.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.29. 17:32:58

Aki ennyire nem akarja Fabregast itt tudni ennyi pénzért, ne olvassa a híreket,meg ha majd játszik ne nézze a meccset.

A vezetők sokkal jobban tudják mit miért csinálnak, mi mennyit ér meg.
Ha nekik ez nem probléma,itt nektek miért az?
Igen drága lesz,ez van.
Nem egy Keita szintű srácot fogunk venni,és ha nem lenne saját nevelés akkor is ennyibe kerülne...
:)

Remélem ezt azért írod nekem mert TE még egyetlen egy igazolását sem vontad kétségbe a vezetőségnek és nem csak azért mert Fabregas fan vagy.
Ha volt már olyan igazolásunk amivel nem értettél egyet, az miért volt?Hiszen ők jobban tudják. Miért olvastad róla a híreket? Miért nézted utána a meccset amin játszott.?
Szóval légyszives ne ilyen érvekkel próbáld velem elfogadtatni Cesc leigazolását. Tavaly Txiki azt mondta, nem fogunk SOHA 35-40-et fizet olyan valakiért aki nálunk nevelkedett..Tökéletesen egyetértettem vele, de akkor ez most mi?
Mindegy, egyelőre ezek csak találgatások, majd elég lesz akkor kiboruljak, ha tényleg adunk érte ennyit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2010.05.29. 17:33:55-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.29. 17:21:10

Aki ennyire nem akarja Fabregast itt tudni ennyi pénzért, ne olvassa a híreket,meg ha majd játszik ne nézze a meccset.

A vezetők sokkal jobban tudják mit miért csinálnak, mi mennyit ér meg.
Ha nekik ez nem probléma,itt nektek miért az?
Igen drága lesz,ez van.
Nem egy Keita szintű srácot fogunk venni,és ha nem lenne saját nevelés akkor is ennyibe kerülne...

Csak Fabregast említítek.De az,hogy:
Hleb,Caceres,Henrique,Csiga,Keirrison,(összesen kb. 50-60 vagy több) idejöttek nem is olcsón de teljesítményük semmi vagy majdnem semmi az senkit nem bánt.

Inkább vegyünk 1 saját nevelést 50ért,mint 5ilyet,akiket 1év után el kell adni,vagy a padon jegelni.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.29. 17:16:48

Ha már itt tartunk. Ezt a határt csak mi állítjuk fel. Én 40-50 közt, te nem tudom mennyire taksálod ezt. De ez tökmind1, a klub tudja hol a határ és nem mi.
És igenis büszke vagyok a saját neveléseinkre akik nálunk vannak! A saját neveléseink adják a Spanyol válogatott gerincét. De Cesc elment egyszer innen. És itt már mind1, hogy volt-e már nálunk vagy nem. Ha megakarjuk venni, akkor annak oka van. Ez előny is, hogy benne van a Barca DNS, hisz vele biztos nem fürödnénk be, nem úgy mintha légiós játékos jönne pl.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.29. 17:11:11

40 is már határ ez így van. 50 az már karcosabb de nem olyan vészes mint a 60.
Az meg mért ne lenne mindegy, hogy egy régi játékosunkért fizetünk annyim amennyit, vagy egy független emberért. Ha kell a klubnak, akkor tök8, hogy mit csinált előtte.

Nah jólvan srác. még várok a következő eszmecserénkre újabb 2590 hozzászólást, hátha addig lesz valami változás. Először tisztáznod kellene magadban a fogalmakat, hogy mit jelent pl a határ, mert amíg te sem tudod, hogy mit írsz, semmi hiteled nem lesz azok szemében akivel társalogni próbálsz.
Ha kell a klubnak, akkor tök8, hogy mit csinált előtte
...

Ebből látszik, hogy a saját neveléseket te is csak akkor értékeled amikor a madridistákat kell húzni valamivel.
LM10
Director del Fútbol

2010.05.29. 16:58:26

Már rég kint van a cikk, ezért kezdtük el beszélni róla... Össze-vissza beszélsz, aszerint változtatod a véleményed, hogy mi hangzik éppen jól, fél órája még a 40-re mondtad azt, hogy éppen belefér.
Nálam a hsz előtt kb 1 órával jeelnt meg a cikk, pedig már 2 előtt kint volt :shock: (Lehet, hogy a mozilla, vagy nemtudom)

40 is már határ ez így van. 50 az már karcosabb de nem olyan vészes mint a 60.
Az meg mért ne lenne mindegy, hogy egy régi játékosunkért fizetünk annyim amennyit, vagy egy független emberért. Ha kell a klubnak, akkor tök8, hogy mit csinált előtte.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.29. 16:49:36

Tessék. Meg is jelent a főoldalt ez a cikk. Lehet, hogy nem kevés az 50, de a Barca tudja, hogy mennyit költhetnek, és hogy hogyan hozzák vissza ezt. Szerencsére nem hülye emberek vannak az elnökségben, az eredmények és a pénzügyi helyzet is ezt igazolja.
Amúgy meg szerintem tök mindegy, hogy saját nevelésért fizetünk-e 50-et, vagy egy "független" játékosért.
Már rég kint van a cikk, ezért kezdtük el beszélni róla... Össze-vissza beszélsz, aszerint változtatod a véleményed, hogy mi hangzik éppen jól, fél órája még a 40-re mondtad azt, hogy éppen belefér.
Én is azt látom, hogy ha az Arsenal nem gondolja meg magát, akkor meint kútba esett a transzfer. Remélem nem fizetünk érte sem 50 sem 60 millát. Még a 40 is a határ.
Gondolom most utánaszámoltál és kijött, hogy bizony, még 50-ért is megérné. Fölöslegesen húzod az agyunkat.
Legalább olvasnál vissza, hogy miről beszéltünk. Senki nem vitatta, hogy visszahozná a 40, 50- vagy akár 60 milliót egyszerűen blődség ennyit fizetni egy olyan játékosért, aki nem létfontosságú és főleg, hogy SAJÁT NEVELÉS

Ha szerinted mindegy hogy egy saját nevelésért adunk 50-et vagy egy
bármilyen játékosért akkor inkább nem mondok semmit. Bár szerintem ezt is csak azért mondod mert a helyzet ezt kívánta meg, mással nehéz lenne megmagyarázni
LM10
Director del Fútbol

2010.05.29. 16:26:00

LM10 írta:Kár itt számolgatni. A Barca tudja, hogy mennyi és mikor jönne vissza, és azt is, hogy mennyire létszükséglet Fabregas. Ha megoldható, akkor úgyis 50 körül elhozzuk, ha meg nem, vagy ennyiért nem akarjuk, akkor marad az Arsenalnál.
Tessék. Meg is jelent a főoldalt ez a cikk. Lehet, hogy nem kevés az 50, de a Barca tudja, hogy mennyit költhetnek, és hogy hogyan hozzák vissza ezt. Szerencsére nem hülye emberek vannak az elnökségben, az eredmények és a pénzügyi helyzet is ezt igazolja.
Amúgy meg szerintem tök mindegy, hogy saját nevelésért fizetünk-e 50-et, vagy egy "független" játékosért.
Dave87
Capitá del Barça

2010.05.29. 16:18:31

sjd írta:
Dave87 írta:
:lol: :lol: Vagy ingyen, nem? Pusziért! Örüljön neki, hogy a Barca egyáltalán visszafogadja! :D
Villa, akinek semmi köze nem vt ehhez a klubhoz, hajlandó lett volna lemondani a fizetése feléről h ide jöhessen

Ha az itt nevelődött, ide kötődő Fabregas nem lenne erre képes, akkor komolyan el kéne gondolkodni h mit akar valójában
Akkor félreértettük egymást.
Egy 5-6 millió euros fizetés viszont nem bagó kategória.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
d
Entrenador del Barça

2010.05.29. 16:13:45

Sanama írta:Ronaldo a 90milliós árának 70%t visszahozta áprilisban ha jól emlékszem
Egész pontosan a mezeladásokból származó bevétel érte el a 70%-ot. Abból lejön egy szép szelet a Nikenak, egy szép szelet magának Ronaldónak és egy széééép nagy szelet állambácsinak adó formájában (+ egyéb kiadások, amik azért elhanyagolhatóbbak). A többi marad a Madridnak. Nem tudhatjuk, hogy pontosan milyen feltételekkel van megkötve a szponzori szerződés, de egyelőre még nem valószínű, hogy a mezeladásokból (+egyéb merchendising) visszajött volna a játékjogának vételára a csapathoz magához.
De ha marad még egy-két évet (és úgy né ki marad) vissza fogja hozni. A Madrid pénzügyi rendszere többek között erre is épül, ezért mernek nagy neveket hitelből leigazolni horribilis összegekért.

És ugyan egy átigazolást nem lehet tisztán a mezeladásokra építeni, minden bizonnyal nem elhanyagolható, hogy valószínűleg Cesc esetleges leigazolása után kb 1 hónapon belül több Fabregas mezt fognak eladni, mint eddig Tourét összesen.

Szóval van egy üzleti vonulata is az átigazolásoknak. De természetesen nem csak erről szól.
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:57:43

Dave87 írta:
:lol: :lol: Vagy ingyen, nem? Pusziért! Örüljön neki, hogy a Barca egyáltalán visszafogadja! :D
Villa, akinek semmi köze nem vt ehhez a klubhoz, hajlandó lett volna lemondani a fizetése feléről h ide jöhessen

Ha az itt nevelődött, ide kötődő Fabregas nem lenne erre képes, akkor komolyan el kéne gondolkodni h mit akar valójában
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:53:02

Dave87 írta:
sjd írta: Ez viszont nem hülyeség

Azaz h a gyerek dolgozzon csak bagóért itt 5 évig ha már egy kisebb vagyonba került

Egyébként ha valaki, hát akkor mi vagyunk a hülyék, hogy ennyi pénzt fizetünk egy olyan játékosért, akire semmi szükségünk.
Szükségünk, talán lehet rá, vagy ha nem konkrétan rá, de egy ilyen stílusú játékosra, de az tény, hogy ennyiért nem kéne megvenni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LM10
Director del Fútbol

2010.05.29. 15:51:21

Kár itt számolgatni. A Barca tudja, hogy mennyi és mikor jönne vissza, és azt is, hogy mennyire létszükséglet Fabregas. Ha megoldható, akkor úgyis 50 körül elhozzuk, ha meg nem, vagy ennyiért nem akarjuk, akkor marad az Arsenalnál.
Lezárt