gergo9.....
Ezt adom amit írsz, mindemellett egy percig nem vitattam Cesc képességeit, egyszerűen itt elvi kérdések vannak, nem anyagi vonatkozások.
Persze, a foci az üzlet meg stb, de ha már mi szeretjük azt hangoztatni, hogy több vagyunk mint egy klub, ezt nem ártana néha ilyen esetekben is villogtatni. Igenis legyenek elveink, ne csak a pénz diktáljon.
Tavaly Txiki nyilatkozatánál azt hittem, hogy vannak. MErt mi nem adunk ki saját nevelésért ennyit.Erre tessék.
Nem hangzik hülyén, hogy a klub rekordösszegű igazolásként épp egy saját nevelésű játékosért fizet ennyit ?
Ha valami, hát ez tényleg az, hogy segget csinálunk a szánkból. Itt én nem a 40 és az 50 millió közötti különbségre gondolok. Személy szerint nemhogy 40-et de még 30-at sem adnék érte. A klub nevelte fel, itt tanulta meg a foci alapjait. Türelmetlen volt, lelépett, mitsem törődve azzal, hogy a vezetőség itt akarta tartani.
. Majd amikor sztár lett vissza akar jönni. Ezért annyit tett, hogy benyalt a vezetőségnél és jelezte az Arsenalnak, hogy tiplizne. Mi meg pengessünk ki érte 50 millát azért mert Ő türelmetlen volt annak idején.
Sajnálom de nekem ez elvi kérdés
Jelenleg ráadásul el sem tudom képzelni, hogy egyszerre legyen a pályán Xavi Iniesta és Cesc, szerintem nem is lenne ilyen. Akkor megint a kérdés, minek kellett? Rotáció? Túl nagy luxus bármelyiket is a padon tartani. Fabragast Xavi helyett látom a csapatban évek múlva, nem most és nem ennyiért (

)