Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF: Egy nap születtünk, de király!LM10 írta:Laporta legkésőbb Június 9.-én (a szülinapomon) megakarja szerezni Fabregast. Ha ez után sem sikerül, akkor már csak a VB után lenne lehetséges a transzfer. Kíváncsian várom a fejleményeket.
A SPORT azt is megemlíti, hogy a Red Bull New York béli szereplést Henry nagyon várja már.
De honnan szedtétek ezt h fiatalon ELDOBTA magától Barcelonátmadmushroom írta: Fabregas fiatalon eldobta magától a barcelonát, most egye hát meg, ennyi pénzért ne jöjjön, maradjon ott ahol van, úgy érzem nem nekünk kell bánnunk ha marad, inkább ő bánhatja.
Hát neki szerintem nincs mit bánnia, mert nagyon jó futballista lett belőle, akit bármelyik csapat szívesen látna.madmushroom írta: úgy érzem nem nekünk kell bánnunk ha marad, inkább ő bánhatja.
Kicsit az én szememet is szúrja Xavi "nyugdíjazása" pedig nem jellemző a játékára az óriási sprintek és az égész meccses le fől rohangálás alap vonaltól alap vonalig és nem szokott 4 védőt sem kicselezni és lefutni. Éppen ezért ha lassul is nem fog meglátszani a játékán, passzolni és labdát megtartani még 34 évesen is ugyan így fog tudni mint most, nem fog megvakulni, lesántulni, megnyomorodni sem 3-4 év múlva.zola8787 írta:Röviden: Cesc Fabregas megér 50 milliót, igazoljuk le !!! KÉSZ, ENNYI!!
+
Xavit ne akarjátok már nyugdíjba küldeni:D:D Mindenki írja, hogy öregszik blabla, ez mindenkinél így van (fura lenne ha nem), simán lefog nyomni 3-4 hasonló évet.
Xavi forever (istenem hányszor mondtam haveroknak, hogy Xavi a legjobb, de ők csak áá Ronaldo,Rivaldo,Messi,stb..., most meg... )
Ezt adom amit írsz, mindemellett egy percig nem vitattam Cesc képességeit, egyszerűen itt elvi kérdések vannak, nem anyagi vonatkozások.gergo9.....
Nem mondom,hogy minden igazolásnak örültem,de nem ilyen formában mint te.Smile
Remélem ezt azért írod nekem mert TE még egyetlen egy igazolását sem vontad kétségbe a vezetőségnek és nem csak azért mert Fabregas fan vagy.
Ha volt már olyan igazolásunk amivel nem értettél egyet, az miért volt?Hiszen ők jobban tudják. Miért olvastad róla a híreket? Miért nézted utána a meccset amin játszott.?
Szóval légyszives ne ilyen érvekkel próbáld velem elfogadtatni Cesc leigazolását. Tavaly Txiki azt mondta, nem fogunk SOHA 35-40-et fizet olyan valakiért aki nálunk nevelkedett..Tökéletesen egyetértettem vele, de akkor ez most mi?
Mindegy, egyelőre ezek csak találgatások, majd elég lesz akkor kiboruljak, ha tényleg adunk érte ennyit.
Mondjuk ez igaz.mindorokke_barca írta:
Én pedig meg vagyok róla győződve, hogy az ő áruk is visszajön. Fél Ukrajnának már szerintem van csigás meze, a másiknak meg lesz. Nagy büszkeség ez számukra, még ha nem is játszikA fehéroroszokról is elmondható ugyanez. Maxwell 5 milliója szinte szóra sem érdemes. Keita úgyszintén.
Szerintem sokan iszonyatosan nagy tévedésben vannak és fogalmuk sincs, hogy mekkora pénz folyik ebben a sportban
Aki ennyire nem akarja Fabregast itt tudni ennyi pénzért, ne olvassa a híreket,meg ha majd játszik ne nézze a meccset.
A vezetők sokkal jobban tudják mit miért csinálnak, mi mennyit ér meg.
Ha nekik ez nem probléma,itt nektek miért az?
Igen drága lesz,ez van.
Nem egy Keita szintű srácot fogunk venni,és ha nem lenne saját nevelés akkor is ennyibe kerülne...
40 is már határ ez így van. 50 az már karcosabb de nem olyan vészes mint a 60.
Az meg mért ne lenne mindegy, hogy egy régi játékosunkért fizetünk annyim amennyit, vagy egy független emberért. Ha kell a klubnak, akkor tök8, hogy mit csinált előtte.
...Ha kell a klubnak, akkor tök8, hogy mit csinált előtte
Nálam a hsz előtt kb 1 órával jeelnt meg a cikk, pedig már 2 előtt kint voltMár rég kint van a cikk, ezért kezdtük el beszélni róla... Össze-vissza beszélsz, aszerint változtatod a véleményed, hogy mi hangzik éppen jól, fél órája még a 40-re mondtad azt, hogy éppen belefér.
Már rég kint van a cikk, ezért kezdtük el beszélni róla... Össze-vissza beszélsz, aszerint változtatod a véleményed, hogy mi hangzik éppen jól, fél órája még a 40-re mondtad azt, hogy éppen belefér.Tessék. Meg is jelent a főoldalt ez a cikk. Lehet, hogy nem kevés az 50, de a Barca tudja, hogy mennyit költhetnek, és hogy hogyan hozzák vissza ezt. Szerencsére nem hülye emberek vannak az elnökségben, az eredmények és a pénzügyi helyzet is ezt igazolja.
Amúgy meg szerintem tök mindegy, hogy saját nevelésért fizetünk-e 50-et, vagy egy "független" játékosért.
Gondolom most utánaszámoltál és kijött, hogy bizony, még 50-ért is megérné. Fölöslegesen húzod az agyunkat.Én is azt látom, hogy ha az Arsenal nem gondolja meg magát, akkor meint kútba esett a transzfer. Remélem nem fizetünk érte sem 50 sem 60 millát. Még a 40 is a határ.
Tessék. Meg is jelent a főoldalt ez a cikk. Lehet, hogy nem kevés az 50, de a Barca tudja, hogy mennyit költhetnek, és hogy hogyan hozzák vissza ezt. Szerencsére nem hülye emberek vannak az elnökségben, az eredmények és a pénzügyi helyzet is ezt igazolja.LM10 írta:Kár itt számolgatni. A Barca tudja, hogy mennyi és mikor jönne vissza, és azt is, hogy mennyire létszükséglet Fabregas. Ha megoldható, akkor úgyis 50 körül elhozzuk, ha meg nem, vagy ennyiért nem akarjuk, akkor marad az Arsenalnál.
Akkor félreértettük egymást.sjd írta:Villa, akinek semmi köze nem vt ehhez a klubhoz, hajlandó lett volna lemondani a fizetése feléről h ide jöhessenDave87 írta:
![]()
Vagy ingyen, nem? Pusziért! Örüljön neki, hogy a Barca egyáltalán visszafogadja!
![]()
Ha az itt nevelődött, ide kötődő Fabregas nem lenne erre képes, akkor komolyan el kéne gondolkodni h mit akar valójában
Egész pontosan a mezeladásokból származó bevétel érte el a 70%-ot. Abból lejön egy szép szelet a Nikenak, egy szép szelet magának Ronaldónak és egy széééép nagy szelet állambácsinak adó formájában (+ egyéb kiadások, amik azért elhanyagolhatóbbak). A többi marad a Madridnak. Nem tudhatjuk, hogy pontosan milyen feltételekkel van megkötve a szponzori szerződés, de egyelőre még nem valószínű, hogy a mezeladásokból (+egyéb merchendising) visszajött volna a játékjogának vételára a csapathoz magához.Sanama írta:Ronaldo a 90milliós árának 70%t visszahozta áprilisban ha jól emlékszem
Villa, akinek semmi köze nem vt ehhez a klubhoz, hajlandó lett volna lemondani a fizetése feléről h ide jöhessenDave87 írta:
![]()
Vagy ingyen, nem? Pusziért! Örüljön neki, hogy a Barca egyáltalán visszafogadja!
![]()
Szükségünk, talán lehet rá, vagy ha nem konkrétan rá, de egy ilyen stílusú játékosra, de az tény, hogy ennyiért nem kéne megvenni.Dave87 írta:sjd írta: Ez viszont nem hülyeség
Azaz h a gyerek dolgozzon csak bagóért itt 5 évig ha már egy kisebb vagyonba került![]()
![]()
Egyébként ha valaki, hát akkor mi vagyunk a hülyék, hogy ennyi pénzt fizetünk egy olyan játékosért, akire semmi szükségünk.