Kluivert szerintem egész jó. Én kezdtem a Lillel és elég jól tolta Kluivert, rúgdosta a gólokat.Perrero írta:végülis a Marseille-t választottam, és már a 701es patch-al, Breno, Banega úton van, Cardenas, Dzsudzsák, Modric, Sakho szintén, kéne pár f.sza olcsó csatár is, de nincs tippem
Kluivert milyen a gammában
Championship/Football Manager
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én meg a Man city-t választottam, mer van pénz szarásig.Olécsó csatár:(bár attól függ mennyire olcsó):Gaston fernandezPerrero írta:végülis a Marseille-t választottam, és már a 701es patch-al, Breno, Banega úton van, Cardenas, Dzsudzsák, Modric, Sakho szintén, kéne pár f.sza olcsó csatár is, de nincs tippem
Kluivert milyen a gammában
Larsson nem akar jöni
Kluivert még az első mentésembe elég jol tolta.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
Én is, amint befejezem a 3. szezonom a Spursnél.
(Egyébként korán sem leszek olyan sikeres, mint eddig)
Csak majd el kell döntenem kivel is, az angol bajnokságot egy életre meguntam, tehát olasz, német esetleg francia csapatokon kéne gondolkodni.
Lehet tolok egyet a Napolival. Na majd meglátjuk.
(Egyébként korán sem leszek olyan sikeres, mint eddig)
Csak majd el kell döntenem kivel is, az angol bajnokságot egy életre meguntam, tehát olasz, német esetleg francia csapatokon kéne gondolkodni.
Lehet tolok egyet a Napolival. Na majd meglátjuk.
- Victor_Valdes
Én is azon vacilálok hogy aston villa,napoli,betisPerrero írta:asszem leszedem a 702es peccset... Banega ott már a valencicába van, Breno a Bayernbe...
szal kezdenem kell 1 ujat, vagy dortmund v. aston villa vagy roma
- potike1
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Miután mindent megnyertem a Reallal, kezdtem 1 új játékot. A QPR volt az első csapat. Kölcsönbe hoztam Némethet és Simont a Pooltól, Hrepkát 800 ezerért megvettem, Dicat 4 millióért megvettem. 2007 novemberében kirúgták a Man. Citytől Sven Görant. Miután átvettem a Cityt, a 20. helyről kellett előbblépjek (14 forduló már le volt játszva amikor odakerültem). Végülis 8. lettem, az Intertoto Kupában indultam, onnan az UEFA Kupa selejtező jött, majd a csoportkör. A csoportkörben a valencia, a d. kijev, a nice és a viking stavanger az ellenfeleim. A bajnokságot 10 forduló után vezetem, 2 ponttal megelőzve a Chelseat. Még 2008 januárjában átvettem a ghánai nemzeti 11 irányitását (kedvenc afrikai csapatom), és 5 meccs után 1. helyen állok a VB sel. során (2008. okt). Visszatért külcsönből Bianchi és Samaras is. Elment Corluka a Poolhoz (16 milla), jött Goian (8 milla), Radoi (ingyen) Nicklas Barkhrot (3 milla) és P. Ferreira (ingyen). A Ligakupában megkaptam a Chelseat a 4. fordulóban. Még nem játszottam le a meccset. Veretlen vagyok még minden sorozatot figyelembe véve.
http://kepfeltoltes.hu/080301/m.city_ke ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080301/m.city_ke ... es.hu_.jpg
-
- Capitá del Barça
Egy jobbhátvédem van, Hutton, de ő nagyon jól megoldja, egyelőre az a poszt jó, ha kell Mellberg kihúzódik. Felipe egyik legjobb védő lesz a játékban, már most is jó, Zat Knight is jól nyomja. Curtis Davies, Cahill murva jók lesznek idővel, Laursen pedig majd távozik. A balbekkeim pedig Barry(a csk-m VDV mellett) és Bouma.
A jelenlegi szintemhez megfelelő a védelmem, és van benne potenciál
Viszont Carsont visszahívta a Pool, úgyhogy Sörensen mellett Taylor a kapusom, ide valszeg jönni fog egy fiatal pl. Olazabal.
Egyelőre a játékoskeretem szerintem a maximum amit kitudok hozni.
Ha már itt vagyok egy kis összefoglaló:
Az idény előtt a 6. hely volt a cél, de ezt sikerült túlszárnyalni. Az FA kupából
a Chelsea vert ki, a Ligakupában egészen az elődöntőig meneteltem, ahol a MU megálljt parancsolt. A bajnokságban 2 ponttal a Pool előtt, a negyedik helyen végeztem
Az angol bajnokság legjobb játékosa is ő lett, míg Matías Fernández a 3. legjobb fiatal játékos.
Az új idényben az első 4 közé kerülés a célom, remélem sikerül elérni, mert az összes csapat nagyon jól erősített.
A bl-selejtező 3. körében 7-0ás összessítéssel ütöttem ki a Baselt. Viszont a csoportból valószínűleg búcsuzni fogok
Real Madrid, PSV, Braga, Aston Villa
Egy 3. hellyel már jó vagyok az UEFA kupára.
A bajnokságban vicces sorsolásomnak köszönhetően gyengén kezdtem
Kikaptam a Pooltól, a Spurstől, majd vertem a Sheffield Wednesdayst, ezután kikaptam a Chelseatől, most pedig jön a MU...
Legalább a nehéz meccseimet letudom előre.
Ti hogy álltok?
A jelenlegi szintemhez megfelelő a védelmem, és van benne potenciál

Viszont Carsont visszahívta a Pool, úgyhogy Sörensen mellett Taylor a kapusom, ide valszeg jönni fog egy fiatal pl. Olazabal.
Egyelőre a játékoskeretem szerintem a maximum amit kitudok hozni.

Ha már itt vagyok egy kis összefoglaló:
Az idény előtt a 6. hely volt a cél, de ezt sikerült túlszárnyalni. Az FA kupából
a Chelsea vert ki, a Ligakupában egészen az elődöntőig meneteltem, ahol a MU megálljt parancsolt. A bajnokságban 2 ponttal a Pool előtt, a negyedik helyen végeztem

Hogy ezt miért írtam? 2 hónap kihagyás után visszatért és a végén angol gólkirály lett. Az európai aranycipőről még ezzel a rengeteg kihagyással is csak 1 góllal maradt le.Frank Rijkaard írta:És ami a legjobb Cissé lassan hadrafogható lesz. Reszkess Anglia![]()

Az új idényben az első 4 közé kerülés a célom, remélem sikerül elérni, mert az összes csapat nagyon jól erősített.
A bl-selejtező 3. körében 7-0ás összessítéssel ütöttem ki a Baselt. Viszont a csoportból valószínűleg búcsuzni fogok

Real Madrid, PSV, Braga, Aston Villa
Egy 3. hellyel már jó vagyok az UEFA kupára.
A bajnokságban vicces sorsolásomnak köszönhetően gyengén kezdtem

Kikaptam a Pooltól, a Spurstől, majd vertem a Sheffield Wednesdayst, ezután kikaptam a Chelseatől, most pedig jön a MU...
Legalább a nehéz meccseimet letudom előre.
Ti hogy álltok?

A közzéppálya nagyon erős, de hátra még lehetne erősíteni sztemFrank Rijkaard írta:Aston Villa, 2. szezon kezdete

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Capitá del Barça
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
De csak PLben? Mert én a WBAval vok 2. osztályban és ott csak 5-t lehet...kovinho írta: Egy kis érdekesség, hogy ebben az évben már nem 5 csere nevezhető, hanem 7.
Mellesleg vezetem 30 meccs után a Championshipet

-
------------GK------------
-------V---------V--------
V------------------------V
-----------VKP------------
<-----KK--KK--KK------>
----------------------------
-------CS-------CS-------
A két belső védő söprögetőt játszik, felnyilazva az igazi belső vévő posztra, a két szélső védő is felnyilazva, és a legközépsőbb középpályás pedig teljesen fel van nyilazva a csatárokig, a két szélső középpályás pedig amint látod, jobbra-balra.
Harmadik szezon elején járok, de nem nagyon megy. 8. vagyok, 6 forduló után, 3 győzelem, 2 döntetlen, és 1 vereség eddig a mérleg.
BL-ben pedig megkaptam a legnehezebb csoportot: Bayern, Juventus, Celtic társaságában. Első meccs, otthon 1-1 a München ellen.
-------V---------V--------
V------------------------V
-----------VKP------------
<-----KK--KK--KK------>
----------------------------
-------CS-------CS-------
A két belső védő söprögetőt játszik, felnyilazva az igazi belső vévő posztra, a két szélső védő is felnyilazva, és a legközépsőbb középpályás pedig teljesen fel van nyilazva a csatárokig, a két szélső középpályás pedig amint látod, jobbra-balra.
Harmadik szezon elején járok, de nem nagyon megy. 8. vagyok, 6 forduló után, 3 győzelem, 2 döntetlen, és 1 vereség eddig a mérleg.
BL-ben pedig megkaptam a legnehezebb csoportot: Bayern, Juventus, Celtic társaságában. Első meccs, otthon 1-1 a München ellen.
- Victor_Valdes
Spurs:
Kovi milyen taktikával tolod?
Megvettem Makoun-t,Dzsudzsákot,lehet jön Banega,Gaston Fernandez(feltéve kapnak útlevelet)
Nantes:
Bari meccseket nyertem.
1. három meccsem behuztam.
Kovi milyen taktikával tolod?
Megvettem Makoun-t,Dzsudzsákot,lehet jön Banega,Gaston Fernandez(feltéve kapnak útlevelet)
Nantes:
Bari meccseket nyertem.
1. három meccsem behuztam.
- Victor_Valdes
Furcsa...Nekem is csinált már hasonlókat.kovinho írta:
Egy kis érdekesség, hogy ebben az évben már nem 5 csere nevezhető, hanem 7.
Van egy kérdésem:Valakinek nincs olyan kiegészítő vagy akármi a játékhoz aminek segitségével lehet NB3. osztályú csapatot irányitani?Már csak azért mert Mátészalka ott nyomja.
-
Engem a Görögök hívtak, nem fogadtam el az ajánlatukat.
Leesett az Arsenal ellen a Community Shied. (Fred a 90. percben fejelt góljával, makkoltam).
Bajnokságot (is) jól kezdtem, 1-0-ra nyertem a Villa Parkban.
Jött Fred, Farfán, és Luigi Bruins, és rengetegen távoztak. Nagyon jó a keretem, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem az én évem lesz.

Leesett az Arsenal ellen a Community Shied. (Fred a 90. percben fejelt góljával, makkoltam).
Bajnokságot (is) jól kezdtem, 1-0-ra nyertem a Villa Parkban.
Jött Fred, Farfán, és Luigi Bruins, és rengetegen távoztak. Nagyon jó a keretem, de van egy olyan érzésem, hogy ez nem az én évem lesz.

Vége a +iknak...
Brazilia hivott Managernek leis fogattam...
Brazilia hivott Managernek leis fogattam...

https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Csaka CS Sedan Ardennes!!!!!!!kovinho írta:Ráveszek én itt mindenki, hogy a Spurssal kezdjen. Legjobb.![]()
Hajrá, és legalább annyi sikert, mint amit én elértem...

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Hát igen léteznek csodák
...Megvertem az Intert hazaipályán egy jó cserének köszönhetően(Ludovic Giuly :le -David Jarolim:fel) megszereztem a vezetést David Jarolim révén,utánna jött Németh Krisztián majd Daniel Sturridge gólja..az Inter erejéből már csak egy szerény Ibrahimovic szépítőgól maradt ,ezt fejjel szerezte..
..Ja és az Inter ezidáig még veretlen vol:D
Sampdoria 3-1 Inter
G.David Jarolim,Németh. K,Daniel Sturridge,és Zlatan Ibrahimovic

Sampdoria 3-1 Inter
G.David Jarolim,Németh. K,Daniel Sturridge,és Zlatan Ibrahimovic
kössz szépen, akk még egy kérdés a hírnév beállítását új játék kezdésekor pontosan hol találom meg??? mert a szemem vhogy nem veszi észreCosta írta:Szia azt tudom neked tanácsolni hogy kedzjél egy uj játékot mert ha a hírneved nem vmió akkor ne várd hogy más csapatokhoz eltudj menni..Jelentkezni meg csak akkor tudsz ha inog a kispad a menedzsernek vagy elzavarták a klubbtol mert nem jól teljesítt..merx írta:kis segítség kellene... hogyan kell más csapatok menedzseri állására jelentkezni illetve miért van az, hogy utánam egy csapat sem érdeklődik??????
(a lyonnal meguntam és nem hosszabbítottam és most munkanélküli vagyok, várok hátha lesz vmi de eddig a világon SEMMI!)