Amint megtalálom teszem azt is, addig is itt a Milan gólja, Azért Ronaldinho nem kis labdát adott Sevának.depth írta:Hajnal duplázott, esetleg a második gólja is felkerül? Előre is köszi.
Bajnokok Ligája & Európa Liga
-Drigo írta:Hajnal góljával vezet a Dortmund Udinében.
Hajnal duplázott, esetleg a második gólja is felkerül? Előre is köszi.
-
- Eurobarca Staff
Hajnal góljával vezet a Dortmund Udinében.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
2 éve egy Lichtenstein-i csapat játszi könnyedséggel 4-0-al alázta le az Újpestet itt Magyarországon.LG írta:Talán a bosnyák, montenegrói, moldovai bajnokságot üthetjük, meg Lichtenstein-it, meg a Luxenburgit.
in to exile
Sztem az albán is erősebb, nem is kicsit. Talán a bosnyák, montenegrói, moldovai bajnokságot üthetjük, meg Lichtenstein-it, meg a Luxenburgit.dr. Mezey írta:ozsimiki írta:Anorthosis-Panathinaikos 3-1![]()
![]()
![]()
Brémából hoznak el egy pontot, majd simán legyőzik a görögöket...hm...
Azért ez nem semmi!
Eddig a 'kis' csapatok nem rosszak:
Cluj...Bate x-el Juvével...ebben a csoportban meg a ciprusiak oktatnak...
Vajon lehet valahol a magyar bajnokságnál gyengébbet találni mondjuk egy 10 000 km-es körön belül? Nekem max az albánok jutnak eszembe de abben sem vagyok biztos. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy már a beloruszok, meg a lesajnált ciprusiak is BL-ben játszanak, nem is rosszul, nálunk még a 3. selejtezőbe jutás is egy játékos karrier csúcsának számít.
Benfica-Napoli meccsre kíváncsi vok érdekes lesz meg is kukkantom majd!
Ja és a Milán-Zürich mennyi lett,mert most vettem észre,hogy most játsszák a visszavágót velük.....
Ja és a Milán-Zürich mennyi lett,mert most vettem észre,hogy most játsszák a visszavágót velük.....
Ma milyen meccsek lesznek az Uefa Kupába?
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
KVSC! KVSC! KVSC!
Hihetetlen elmeny volt latni a Chelseat es Belletit, de akkor is CFR...
Gyengebbek kedveert:a KVSC a CFR elozo neve, ugyanis magyar alapitasu klub, Kolozsvari Vasutas Sport Club. Peace.
Hihetetlen elmeny volt latni a Chelseat es Belletit, de akkor is CFR...
Gyengebbek kedveert:a KVSC a CFR elozo neve, ugyanis magyar alapitasu klub, Kolozsvari Vasutas Sport Club. Peace.
Tiziano Crudeli fan 

-
- Entrenador del Barça
nem tudom ti hogy vagytok vele... de en azt szeretnem hogy a negy spanyol csapat minel messzebb eljusson... egesz jol allunk, mar ha azt nezzuk hogy 2 meccsen a 4 alakulat osszesen 2 pontot vesztett, azaz a villarealnak van csak 4 pontja... meguntam mar az angolok nyaladzasat h milyen jo az o bajnoksaguk... ideje lenne ha ujra mi vennenk at a hatalmat
- vilmso94
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A Porto most nagyon gyenge. Arsenal is megverte nagyon.Saviola írta:Az öreghölgy ismét beégett,wahaha.![]()
A real xelhetett volna,a Fiorentinától is többet vártam,a románokat illett volna megütni otthon.![]()
A Porto meg ennyire gyenge ?
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!,

-
- Jugador d'estrella
ozsimiki írta:Anorthosis-Panathinaikos 3-1![]()
![]()
![]()
Azért ez nem semmi!
Vajon lehet valahol a magyar bajnokságnál gyengébbet találni mondjuk egy 10 000 km-es körön belül? Nekem max az albánok jutnak eszembe de abben sem vagyok biztos. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy már a beloruszok, meg a lesajnált ciprusiak is BL-ben játszanak, nem is rosszul, nálunk még a 3. selejtezőbe jutás is egy játékos karrier csúcsának számít.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Anorthosis-Panathinaikos 3-1
Azért ez nem semmi!

Azért ez nem semmi!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Livia Drusilla
- Jugador d'estrella
Igen, valóban ő adta a gólpasszt.dr. Mezey írta:Látta vki a Lpool-PSV meccset? Tényleg a Dzsudzsák adta a gólpasszt miután becserélték? Nem ártana ha többet játszattnák.

Gyönyörű passz volt, ami azt illeti...

XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
- Andris
- Adminisztrátor
Ha elolvastad volna a cikket, tiszta lenne hogy mi a helyzet.maxilopez írta:Egy kérdés a ma esti összeállításban Bojan neve mellett zárójelbe ott van Messi neve.Az azt jelenti hogy még nem dőlt el ki kezd?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Egy kérdés a ma esti összeállításban Bojan neve mellett zárójelbe ott van Messi neve.Az azt jelenti hogy még nem dőlt el ki kezd? 

-
- Entrenador del Barça
megis hol lenne arshavin? hat a sullyesztoben... sikerult osszeszdni egy sargat... oszt annyi...aldom a zenit elnoket h nem adtak olcsobban... mondtam h tipikus 1 szezonos jatekos... es mennyi nyaladzo ember kovetelte ide... meg most is kiraz a hideg a gondolattol...
sadudetam írta:Ja. Csak az egyik öngól volt.aronba írta:Most durva leszek, a kutyát sem érdekel, hogy nyertünk a zenit ellen idegenben![]()
Legalább két hétig piszkálom a kedves MU-s barátaim hogy legyőztük azt csapatot amely hülyét csinált belőlük![]()
Ezt az örömöt senki sem veheti el tőlem. Fél éve hajtogatják, hogy a MU a világ legjobb csapata. Elérkezett a visszavágás ideje.
és?-.-
elmondom neked ha nem a zenit játékos rugja be akkor nistelrooy.nem mind1? nagyon okos vagy sztem nemis láttad a meccset-.-
m a d r i d i s t a .
- sadudetam
- Barça B
Ja. Csak az egyik öngól volt.aronba írta:Most durva leszek, a kutyát sem érdekel, hogy nyertünk a zenit ellen idegenben![]()
Legalább két hétig piszkálom a kedves MU-s barátaim hogy legyőztük azt csapatot amely hülyét csinált belőlük![]()
Ezt az örömöt senki sem veheti el tőlem. Fél éve hajtogatják, hogy a MU a világ legjobb csapata. Elérkezett a visszavágás ideje.

Forever Barca!!!
Most durva leszek, a kutyát sem érdekel, hogy nyertünk a zenit ellen idegenben
Legalább két hétig piszkálom a kedves MU-s barátaim hogy legyőztük azt csapatot amely hülyét csinált belőlük

Legalább két hétig piszkálom a kedves MU-s barátaim hogy legyőztük azt csapatot amely hülyét csinált belőlük

- lui1698
- Llegenda del Barça
Jól láttad!:)Bányász írta:Jól láttam,h a Portoban játszik Hulk?![]()
Vagy csak úgy gyűrődött a mez?
Givanildo Vieira de Souza, "Hulk" (brazil) 22 éves támadó.
Nem zöld!!!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Jól láttam,h a Portoban játszik Hulk?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Arsenal-Porto 4-0!