Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amint megtalálom teszem azt is, addig is itt a Milan gólja, Azért Ronaldinho nem kis labdát adott Sevának.depth írta:Hajnal duplázott, esetleg a második gólja is felkerül? Előre is köszi.
-Drigo írta:Hajnal góljával vezet a Dortmund Udinében.
2 éve egy Lichtenstein-i csapat játszi könnyedséggel 4-0-al alázta le az Újpestet itt Magyarországon.LG írta:Talán a bosnyák, montenegrói, moldovai bajnokságot üthetjük, meg Lichtenstein-it, meg a Luxenburgit.
Sztem az albán is erősebb, nem is kicsit. Talán a bosnyák, montenegrói, moldovai bajnokságot üthetjük, meg Lichtenstein-it, meg a Luxenburgit.dr. Mezey írta:ozsimiki írta:Anorthosis-Panathinaikos 3-1![]()
![]()
![]()
Brémából hoznak el egy pontot, majd simán legyőzik a görögöket...hm...
Azért ez nem semmi!
Eddig a 'kis' csapatok nem rosszak:
Cluj...Bate x-el Juvével...ebben a csoportban meg a ciprusiak oktatnak...
Vajon lehet valahol a magyar bajnokságnál gyengébbet találni mondjuk egy 10 000 km-es körön belül? Nekem max az albánok jutnak eszembe de abben sem vagyok biztos. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy már a beloruszok, meg a lesajnált ciprusiak is BL-ben játszanak, nem is rosszul, nálunk még a 3. selejtezőbe jutás is egy játékos karrier csúcsának számít.
A Porto most nagyon gyenge. Arsenal is megverte nagyon.Saviola írta:Az öreghölgy ismét beégett,wahaha.![]()
A real xelhetett volna,a Fiorentinától is többet vártam,a románokat illett volna megütni otthon.![]()
A Porto meg ennyire gyenge ?
ozsimiki írta:Anorthosis-Panathinaikos 3-1![]()
![]()
![]()
Brémából hoznak el egy pontot, majd simán legyőzik a görögöket...hm...
Azért ez nem semmi!
Eddig a 'kis' csapatok nem rosszak:
Cluj...Bate x-el Juvével...ebben a csoportban meg a ciprusiak oktatnak...
Igen, valóban ő adta a gólpasszt.dr. Mezey írta:Látta vki a Lpool-PSV meccset? Tényleg a Dzsudzsák adta a gólpasszt miután becserélték? Nem ártana ha többet játszattnák.
Ha elolvastad volna a cikket, tiszta lenne hogy mi a helyzet.maxilopez írta:Egy kérdés a ma esti összeállításban Bojan neve mellett zárójelbe ott van Messi neve.Az azt jelenti hogy még nem dőlt el ki kezd?
sadudetam írta:Ja. Csak az egyik öngól volt.aronba írta:Most durva leszek, a kutyát sem érdekel, hogy nyertünk a zenit ellen idegenben![]()
Legalább két hétig piszkálom a kedves MU-s barátaim hogy legyőztük azt csapatot amely hülyét csinált belőlük![]()
Ezt az örömöt senki sem veheti el tőlem. Fél éve hajtogatják, hogy a MU a világ legjobb csapata. Elérkezett a visszavágás ideje.
Ja. Csak az egyik öngól volt.aronba írta:Most durva leszek, a kutyát sem érdekel, hogy nyertünk a zenit ellen idegenben![]()
Legalább két hétig piszkálom a kedves MU-s barátaim hogy legyőztük azt csapatot amely hülyét csinált belőlük![]()
Ezt az örömöt senki sem veheti el tőlem. Fél éve hajtogatják, hogy a MU a világ legjobb csapata. Elérkezett a visszavágás ideje.
Jól láttad!:)Bányász írta:Jól láttam,h a Portoban játszik Hulk?![]()
Vagy csak úgy gyűrődött a mez?