Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 22:34:49

Mihu írta:
Csak a Barca! írta:Én nem mondom, hogy Dinho cseréje nem volt indokolt, de akkor inkább hozta volna be ezqet, hát lett volna benne egy kis bizonyítási vágy.

Köszönöm a jókívánságokat, örülnék ha annyi pénzt keresnék, mint Rijkaard és az lenne ezigy legfőbb feladatom, hogy motiváljam a játékosaimat. Ez egy emberi tulajdonság, valaki vagy tud hatni valakire, vagy nem. És mint edző, nem utolsó, ha ehhez is értesz. Mi volt tavaj? Itt volt Hank. Nézük csak meg mit tett idén az ajaxal. Mennyire motiváltak és elhivatottak voltak a holland kupadöntőben a játékosok még a hosszabításban is emberhátrányban. Na ez az ami hiányzik idén, egy oylan ember, akire felnéznek a játékosok, elfogadják a kritikát és aki tud hatni rájuk.
Nem tudom hogy ki látta a holland kupadöntőt de amit Heitinga csinált a hosszabbításban.....én akkor azt hittem lefordulok a székről....és télleg jól mondta a kommentátor....ő egy igazi sportember....
Aki nem látta annak mondom hogy a sztori az hogy Heitinga begörcsölt és Henk máris intézkedett a cseréért, fel is mutatták a táblát hogy Heitinga le és a helyére jön a srác....de még miközben jött lefele a pályáról az ápolás miatt már akkor mutatta heves mozdulatokkal hogy ő nem, nem akar lejönni, utánna az oldalvonalnál is mutatta hogy nem akar lejönni hanem vissza akar menni játszani pedig már alig állt a lábán...Henk is vitatkozott vele hogy de te fogsz lejönni hisz sérült vagy...és Heitinga leállt vitatkozni hogy de ő akkor is vissza akar menni....és akkor minden vissza, másik ember jön le, Johnie meg megy vissza jáccani....ilyet nemhogy Barca meccsen de még amióta focit nézek azóta se láttam...
Pedig sztem ez elég alap :roll: Legalábbis nállam biztos. Én múltkor vérben fürdő orral mentem vissza játszani :roll:
De hagyjuk ezt, OFF vége!
Bandaror
Barça C

2007.05.13. 22:34:36

Zsolti írta:ez mind nagoyn szép,hogy ezt nyertük vele,meg azt..de abból mi nem fogunk tudni megélni jövőre,hogy marad rijkaard,meg ugyan azok a játékosok,és megint nem nyerünk lfóaszt se,ahogy idén se fogunk!
Ez nem az emberi gesztusokról kell,hogy szóljon,hanem az eredményekről,és kész!
de már olyat is olvastam, hogy az elnök is mehet a csába :) nem azt mondom, hogy maradjon itt az örökkévalóságig mindenki, de azért ne felejtsük már el, hogy ha ők nem jönnek még most se nyer a barca semmit :wink: most meg lehet hogy lecsúsznak az első helyről a másodikra, ami a spanyol bajnokságban (mégha most nem is a legcombosabb) azért nem egy olyan bűn amiért ki kell csapni a fél csapatot. (bár frissítésre nyilván szükség van, de azért ésszel :) )
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.13. 22:20:07

Csak a Barca! írta:Én nem mondom, hogy Dinho cseréje nem volt indokolt, de akkor inkább hozta volna be ezqet, hát lett volna benne egy kis bizonyítási vágy.

Köszönöm a jókívánságokat, örülnék ha annyi pénzt keresnék, mint Rijkaard és az lenne ezigy legfőbb feladatom, hogy motiváljam a játékosaimat. Ez egy emberi tulajdonság, valaki vagy tud hatni valakire, vagy nem. És mint edző, nem utolsó, ha ehhez is értesz. Mi volt tavaj? Itt volt Hank. Nézük csak meg mit tett idén az ajaxal. Mennyire motiváltak és elhivatottak voltak a holland kupadöntőben a játékosok még a hosszabításban is emberhátrányban. Na ez az ami hiányzik idén, egy oylan ember, akire felnéznek a játékosok, elfogadják a kritikát és aki tud hatni rájuk.
Nem tudom hogy ki látta a holland kupadöntőt de amit Heitinga csinált a hosszabbításban.....én akkor azt hittem lefordulok a székről....és télleg jól mondta a kommentátor....ő egy igazi sportember....
Aki nem látta annak mondom hogy a sztori az hogy Heitinga begörcsölt és Henk máris intézkedett a cseréért, fel is mutatták a táblát hogy Heitinga le és a helyére jön a srác....de még miközben jött lefele a pályáról az ápolás miatt már akkor mutatta heves mozdulatokkal hogy ő nem, nem akar lejönni, utánna az oldalvonalnál is mutatta hogy nem akar lejönni hanem vissza akar menni játszani pedig már alig állt a lábán...Henk is vitatkozott vele hogy de te fogsz lejönni hisz sérült vagy...és Heitinga leállt vitatkozni hogy de ő akkor is vissza akar menni....és akkor minden vissza, másik ember jön le, Johnie meg megy vissza jáccani....ilyet nemhogy Barca meccsen de még amióta focit nézek azóta se láttam...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 21:55:22

Ezt nem így gondoltam. Bármilyen meccsen(nem profi szinten :wink: ) egyedül nem tudod felvenni a versenyt. Főleg, ha a padon ülsz...
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 21:54:35

Csak a Barca! írta:
lionelmessi19 írta:Csak a Barca!

Mi volna ha reagálnál a Privát Üzenetemre? :?
Nem is figyeltem hogy jött privát :D
Akkor most figyled kérlek :wink:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:53:59

lionelmessi19 írta:Csak a Barca!

Nem is figyeltem hogy jött privát :D
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:51:29

Ugye ezt csak viccnek szántad. :?
Andris
Adminisztrátor

2007.05.13. 21:51:03

Csak a Barca!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:49:35

Én nem mondom, hogy Dinho cseréje nem volt indokolt, de akkor inkább hozta volna be ezqet, hát lett volna benne egy kis bizonyítási vágy.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.05.13. 21:48:48

Zsolti írta:Szép votl mester!
Folytassa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hátha jövőre még az uefában sem tudunk elindulni..... :?
eZ SZELLEMES, DE MINDEN SZAVA IGAZ!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 21:38:19

Csak a Barca! írta:
Zozzy 5 írta:Én továbbra is ezen a véleményen vagyok. Teljesen egyértelmű, hogy nyáron nincs maradása, de az nem vmi vicces, hogy Ő az első akit elővesztek egy kudarc után, akár van rá ok, akár nincs. Ma ő tehetett a kudarcról legkevésbé.
Te melyik meccset nézted? Hogy lehet 1-0nál a 60. percben védőt behozni csatár helyett? Mi ez "katanaccsó"? Egyértelmű, hogy borzalmas taktikai hibát követtett el MA Rijkaard.
Inkább az egyértelmű, hogy te nem vagy hajlandó elfogultság nélkül gondolkodni. Ezaz, akadj csak fent ezen az egy cseréjén, végülis ha Dinho fent marad, akkor biztos többet futott volna a csapat...Rosszindulat nélkül kívánom, hogy egyszer kerülj be egy ilyen motiválatlan, lusta, önelégült csapatba, és akkor majd meglátod, hogy te egyedüli személyként mit tudsz hozzá tenni!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:37:28

Csak a Barca! írta: Te melyik meccset nézted? Hogy lehet 1-0nál a 60. percben védőt behozni csatár helyett? Mi ez "katanaccsó"? Egyértelmű, hogy borzalmas taktikai hibát követtett el MA Rijkaard.
Nem mintha jó csere lett volna, de Ronnie a második félidőben nem nagyon mozdult már meg, szóval nem osztott-szorzott, hogy Edmilson jött be helyette.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:36:00

ez mind nagoyn szép,hogy ezt nyertük vele,meg azt..de abból mi nem fogunk tudni megélni jövőre,hogy marad rijkaard,meg ugyan azok a játékosok,és megint nem nyerünk lfóaszt se,ahogy idén se fogunk!
Ez nem az emberi gesztusokról kell,hogy szóljon,hanem az eredményekről,és kész!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:35:22

Zozzy 5 írta:Én továbbra is ezen a véleményen vagyok. Teljesen egyértelmű, hogy nyáron nincs maradása, de az nem vmi vicces, hogy Ő az első akit elővesztek egy kudarc után, akár van rá ok, akár nincs. Ma ő tehetett a kudarcról legkevésbé.
Te melyik meccset nézted? Hogy lehet 1-0nál a 60. percben védőt behozni csatár helyett? Mi ez "katanaccsó"? Egyértelmű, hogy borzalmas taktikai hibát követtett el MA Rijkaard.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csak a Barca! 2007.05.13. 21:36:24-kor.
Bandaror
Barça C

2007.05.13. 21:34:21

az a szép a fociban, hogy az emberek pillanatok alatt elfelejtik mi történt korábban (akárcsak a politikában). 2 (?) bajnoki és egy bl cím után alanyi jogon járna +1 év... szakmailag én se tartom nagy ásznak, de parasztbecsületből azt mondanám: vazzeg megérdemled kapsz még egy esélyt. (és nem igaz sztem, hogy egyedül henk miatt nyertünk- mindekettő érdeme)
ronaldinho-t meg sokan elküldenétek mert nem táncol kézenállva végig a pályán? :? eddig legtöbb a gólt ő rugta, és sztem asszisztban se utolsó...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.13. 21:32:17

Annak ellenére, hogy én is Rijkaard távozását követelem a nyáron, ma őt nem hibáztatatom. Biztos vagyok benne, ha ő lett volna a pályán, akkor a belét is kifutja. Ő megtette amit lehetett, a lehető legjobb kezdőt állítaotta össze, aztán a játékosok széttörtek mindent. A cseréivel nem foglalkozom, ezen a barcán a 60. percben már semmilyen csere sem segítehett volna.
Én továbbra is ezen a véleményen vagyok. Teljesen egyértelmű, hogy nyáron nincs maradása, de az nem vmi vicces, hogy Ő az első akit elővesztek egy kudarc után, akár van rá ok, akár nincs. Ma ő tehetett a kudarcról legkevésbé.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:20:35

Zsolti írta:Szép votl mester!
Jajaja, meg a bl csoportkörből sem megyünk tovább.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:19:22

Szép votl mester!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:16:02

Slither írta:Néhány fordulóval a vége előtt már senki sem tud nagyot alakítani ezzel a sétálgató társasággal.
Persze, ez természetes, én is hosszútávra, a következő szezontól gondoltam.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.13. 21:15:38

Én mindenesetre adnék neki még egy évet!!!!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:13:36

Néhány fordulóval a vége előtt már senki sem tud nagyot alakítani ezzel a sétálgató társasággal.
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:12:40

Ádám02 írta:Hát figyel Frank lemondhat de attol még nem biztos hogy jobb lessz a csapatnak itt valami nagy változás kell!!!
Nem igényel különösebben nagy változást a csapat, mint amikről eddig is beszéltünk. Hanem kell egy olyan edző, mint Hank, aki tudja motiválni csapatát és életetlehelne a srácokba. Több nem kell.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.05.13. 21:10:13

Hát figyel Frank lemondhat de attol még nem biztos hogy jobb lessz a csapatnak itt valami nagy változás kell!!!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:09:13

Amit ma is taktikailag alakított az kritikán aluli volt. Nem a Barcához méltó edzősködést produkál, ez tarthatatlan, nem csoda, hogy a nézők zsebkendőt lebegtettek neki. Nem maradt neki más, mint a távozás. Mehet amerre lár.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.05.13. 21:07:36

ez már sok!ez nem mehet otvább!!én mindig Rijkaard mellett álltam,ha kikaptunk az Atleticotol,vagy ha nyertünk az Arsenal ellen!!de most már mennie kell!nem ő van a pályán,tehát pár játékosnak is mennie kéne!DE le kéne mondania!azért nehogy már egy ilyen gyengus Betist ne lehessen megverni!mindazonáltal mennie kéne még :
Sylvinhonak,Edmilsonnak,Mottának,Gudjohnsennek,Giulynak és Bellettinek!helyükre fiatal,sikerre éhes embereket kell hozni!viszont a csapat magjához nem szabad nyulni!!!!!az ihba lenne!!!!!naqgy hiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lezárt