Pedig sztem ez elég alapMihu írta:Nem tudom hogy ki látta a holland kupadöntőt de amit Heitinga csinált a hosszabbításban.....én akkor azt hittem lefordulok a székről....és télleg jól mondta a kommentátor....ő egy igazi sportember....Csak a Barca! írta:Én nem mondom, hogy Dinho cseréje nem volt indokolt, de akkor inkább hozta volna be ezqet, hát lett volna benne egy kis bizonyítási vágy.
Köszönöm a jókívánságokat, örülnék ha annyi pénzt keresnék, mint Rijkaard és az lenne ezigy legfőbb feladatom, hogy motiváljam a játékosaimat. Ez egy emberi tulajdonság, valaki vagy tud hatni valakire, vagy nem. És mint edző, nem utolsó, ha ehhez is értesz. Mi volt tavaj? Itt volt Hank. Nézük csak meg mit tett idén az ajaxal. Mennyire motiváltak és elhivatottak voltak a holland kupadöntőben a játékosok még a hosszabításban is emberhátrányban. Na ez az ami hiányzik idén, egy oylan ember, akire felnéznek a játékosok, elfogadják a kritikát és aki tud hatni rájuk.
Aki nem látta annak mondom hogy a sztori az hogy Heitinga begörcsölt és Henk máris intézkedett a cseréért, fel is mutatták a táblát hogy Heitinga le és a helyére jön a srác....de még miközben jött lefele a pályáról az ápolás miatt már akkor mutatta heves mozdulatokkal hogy ő nem, nem akar lejönni, utánna az oldalvonalnál is mutatta hogy nem akar lejönni hanem vissza akar menni játszani pedig már alig állt a lábán...Henk is vitatkozott vele hogy de te fogsz lejönni hisz sérült vagy...és Heitinga leállt vitatkozni hogy de ő akkor is vissza akar menni....és akkor minden vissza, másik ember jön le, Johnie meg megy vissza jáccani....ilyet nemhogy Barca meccsen de még amióta focit nézek azóta se láttam...

De hagyjuk ezt, OFF vége!