Championship/Football Manager
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
A haverom nagyon ajánlja hogy vegyem meg Alvest.
Mondom neki nem fizetek sok pénzt érte inkább megveszem aCalos Diogo-t aki sokkal olcsóbb és ugyan olyan jól játszik.De fujja és fujja....Nekem tényleg evált Diogo.
Mondom neki nem fizetek sok pénzt érte inkább megveszem aCalos Diogo-t aki sokkal olcsóbb és ugyan olyan jól játszik.De fujja és fujja....Nekem tényleg evált Diogo.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem tudom kinek mit mond a Marvin Angulo név, tehetséges fiatal játékos, fillérért el lehet hozni és 2-3 év múlva megfelelő edzéssel nagycsapatban is megállja a helyét. Jobb oldali védőt és jobb oldali középpályást tud játszani.

Én meg csak euróban tudok játszani, így helyel-közel érzem az árakat. De se fontban, se dollárba, forintban meg végképp nem.
Barragán tényleg olyan jó? Barcás mentésemben a Juve elvitte, tehát Atleticónál kezdéskor beruháztam rá, összes 10 milliót fizetek egy év alatt. Eddig nem sokat mutatott, de még fiatal. Remélem második idényben jobb lesz.
Balbekk: Mamadou Sakho... kezdéskor nincs szerődése egyébként PSG-nél van. Olyan 1300 euró/hét körüli fizetésért jön. Bár lehet szélre nem elég lendületes, mert nem szélső védő, hanem védő bal/közép. Mindenesetre egy próbát megér.

Barragán tényleg olyan jó? Barcás mentésemben a Juve elvitte, tehát Atleticónál kezdéskor beruháztam rá, összes 10 milliót fizetek egy év alatt. Eddig nem sokat mutatott, de még fiatal. Remélem második idényben jobb lesz.
Balbekk: Mamadou Sakho... kezdéskor nincs szerődése egyébként PSG-nél van. Olyan 1300 euró/hét körüli fizetésért jön. Bár lehet szélre nem elég lendületes, mert nem szélső védő, hanem védő bal/közép. Mindenesetre egy próbát megér.

- Victor_Valdes
Francia 2. osztályról van szó Forintba nyomom.+70 Millió az átigazolási keretem!ultrasur írta:Breno,Kompany
Kompany meg 8milliárd!!!
Breno,Kompany
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- Victor_Valdes
Valaki modjon már egy jó bal és jobb bekket a Nantesbe!
- Victor_Valdes
Spurssal még nem játszottam meccset de ugy látszik jön,Van der Vaart,Dzsudzsák,Canakovinho írta:![]()
Ráveszek én itt mindenki, hogy a Spurssal kezdjen. Legjobb.![]()
Hajrá, és legalább annyi sikert, mint amit én elértem...
Nantes:Nem vettem senkit nem is adtam el.Nem is tervezem.' meccset nyomtam a Lyon ellen idegenbe 2-1-re kikaptam

- Victor_Valdes
Nah a Nantes-es karrier mellett kezdtem egyet kovi kedvéért, a Spurssal is.
Így lassan fogok haladni de igazából mindegy.
Így lassan fogok haladni de igazából mindegy.
ha valakinek viszonylag olcsó csatár kell, tudom ajánlani Vonlanthen-t, (asszem Johan Vonlanthen) 22éves, 2-3 millióárt meg lehet szerezni, és még fejlődőképes. Én 2,8 milláért vettem, és egy év után 4-ért adtam el.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
-
Hutton & Barragán vannak nálam. Barragán gólerősebb, de Hutton talán jobban megoldja védekezést. Nincs könnyű dolgom, melyik kezdjen...Perrero írta:jobb és bal védő kellene olcsón, tippek

De legalább a jobb védő poszt kipipálva.

Bal védő, hát Gareth Bale...

Örülök Dávidd, hogy a Spurssel kezdtél.

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Szia azt tudom neked tanácsolni hogy kedzjél egy uj játékot mert ha a hírneved nem vmió akkor ne várd hogy más csapatokhoz eltudj menni..Jelentkezni meg csak akkor tudsz ha inog a kispad a menedzsernek vagy elzavarták a klubbtol mert nem jól teljesítt..merx írta:kis segítség kellene... hogyan kell más csapatok menedzseri állására jelentkezni illetve miért van az, hogy utánam egy csapat sem érdeklődik??????
(a lyonnal meguntam és nem hosszabbítottam és most munkanélküli vagyok, várok hátha lesz vmi de eddig a világon SEMMI!)

jobb védő:Hasan Salihamidzic,Marco Casetti<--mind 2 szélső védő de én jobbhátvédként használtam és beváltak viszonylag olcsók..Perrero írta:én a West Brommal kezdtem egy cuccost, annyi csalást engedélyeztem magamnak, hogy pénzt felturboztam -> de a legnagyobb spiler akit elhoztam az portillo az osasunából
Lyont az ő2 goljával vertem barátságoson
jobb és bal védő kellene olcsón, tippek
bal védő:Max Tonetto,Salomon Olembé,Gio van Bronchorst,Dider Aissa Domi..
kis segítség kellene... hogyan kell más csapatok menedzseri állására jelentkezni illetve miért van az, hogy utánam egy csapat sem érdeklődik??????
(a lyonnal meguntam és nem hosszabbítottam és most munkanélküli vagyok
, várok hátha lesz vmi de eddig a világon SEMMI!)
(a lyonnal meguntam és nem hosszabbítottam és most munkanélküli vagyok

Balszélsőnek Babicot ajánlanám, jobbnak meg Ilicet. Mindkettő a Betisben tolja.. spec én soha nem adnám el, de a gép el fogja neked 
Am. Ilunga tényleg jó játékos még a St. Etienne-ből... mint már említették

Am. Ilunga tényleg jó játékos még a St. Etienne-ből... mint már említették

-
- Capitá del Barça
Ace-től mit vársz?Kluivertinho írta: Mind 2 meccsen jobb vagyok és lemakkeroz.

Jobbhátvéd:Perrero írta:jobb és balvédő olcsón
Alan Hutton, skót playa, de nagyon jól tolja.
Balbekknek Marcelo, Bale, esetleg Srna.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Omunigho Temile-Kirylja Sovietov,Perrero írta: jobb és bal védő kellene olcsón, tippek

Arthur Boka, (Stuttgart) Garry Bocaly, (Marseille tarcsi) Ilunga (Saint Etienne).
Őket ajánlom.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- VictorValdes19
Na kezdtem eggyet a Spursel
Megvettem:Sturridge,Dzsudzsák,Marc Crosas,Barragán,Rochela,Lorik Cana
Első fordulóba az Aston Villa ellen győztem 4-2-re utána jött a Sunderland eléggé gázosan de nyertem 2-1-re
Viszont az elkövetkező 3 fordulóba:Chelsea (I),Liverpool (H),Man.Utd (I)
eléggé kemény meccsek lesznek egymás után.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- VictorValdes19
Bal:Lőw cicaPerrero írta:én a West Brommal kezdtem egy cuccost, annyi csalást engedélyeztem magamnak, hogy pénzt felturboztam -> de a legnagyobb spiler akit elhoztam az portillo az osasunából
Lyont az ő2 goljával vertem barátságoson
jobb és bal védő kellene olcsón, tippek

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
-
- Capitá del Barça
abban marha nagy igazság van, hogy kis csapattal igazi kihívás a játék!!!! ez most a második idényem a barcával de mindent meg fogok nyerni!!!! és van még 50 millióm amit új igazolásra költhetnék de nem kell, mert:
elment: sylvinho,edmilson,ezquerro
jöt: emanuelson (5millió), rafinha (8millió) =>ők ketten eddig nagyon kenik
garay (21millió) lehúztak nagyon de puyol már nem fér be a kezdőbe
, zokora (10 millió)=> yaya 2.
és ustari 8millió+jorqera
nektek mi volt a legszemetebb dolog amit a játék elkövetett? nálam:
1. rugóm a szögletet, gól de nem adják meg mert puyol a 16 kívül butálisan szabálytalan =Ykiállítás
2. san siroban 1:1 a milan ellen, hazai pályán vezetek 1:0-ra! 88. perc, ismét barca szögletet, látom hogy Victor valdes szalad fel fejelni, erre xavi belerudja a szögletet a tőle 6méterre álló kakába, aki üres kapura beveri

elment: sylvinho,edmilson,ezquerro
jöt: emanuelson (5millió), rafinha (8millió) =>ők ketten eddig nagyon kenik
garay (21millió) lehúztak nagyon de puyol már nem fér be a kezdőbe

nektek mi volt a legszemetebb dolog amit a játék elkövetett? nálam:
1. rugóm a szögletet, gól de nem adják meg mert puyol a 16 kívül butálisan szabálytalan =Ykiállítás
2. san siroban 1:1 a milan ellen, hazai pályán vezetek 1:0-ra! 88. perc, ismét barca szögletet, látom hogy Victor valdes szalad fel fejelni, erre xavi belerudja a szögletet a tőle 6méterre álló kakába, aki üres kapura beveri

Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
http://www.esl.eu/hu/fm2008/1on1/ladder/match/9010978/
És én vagyok a mázlista. Alap...
Mind 2 meccsen jobb vagyok és lemakkeroz.
És én vagyok a mázlista. Alap...

Mind 2 meccsen jobb vagyok és lemakkeroz.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem alakul vmi jól a dolog a Marseille-el. Bár a második vagyok, a Lyont képtelenség megállítani.
Felfedeztem egy szenzációs játékost: Eliakwut, ajánlom mindenki figyelmébe. Nálam legalábbis pazar.

Felfedeztem egy szenzációs játékost: Eliakwut, ajánlom mindenki figyelmébe. Nálam legalábbis pazar.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Roosendaal, holland 2. osztály. Igazi kihívás, a média a 4. helyre vár, cél természetesen a feljutás bajnokként. Érkezett Németh Gábor(kapus) a Vasastól, Pancaro ingyen, Giovanni ingyen, meg egy csomó holland vén, de jó player szintén ingyen. Barátságos meccsen 2-1-re vertem a NAC Bredát és 0-2ről, 3-2-re fordítva az Ajaxot is megütöttem. Bajnokság 1. fordulójában 3-3-al kezdtem idegenben. Remélem meglesz a bajnoki cím.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez