Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Francia 2. osztályról van szó Forintba nyomom.+70 Millió az átigazolási keretem!ultrasur írta:Breno,Kompany
Spurssal még nem játszottam meccset de ugy látszik jön,Van der Vaart,Dzsudzsák,Canakovinho írta:![]()
Ráveszek én itt mindenki, hogy a Spurssal kezdjen. Legjobb.![]()
Hajrá, és legalább annyi sikert, mint amit én elértem...
Hutton & Barragán vannak nálam. Barragán gólerősebb, de Hutton talán jobban megoldja védekezést. Nincs könnyű dolgom, melyik kezdjen...Perrero írta:jobb és bal védő kellene olcsón, tippek
Szia azt tudom neked tanácsolni hogy kedzjél egy uj játékot mert ha a hírneved nem vmió akkor ne várd hogy más csapatokhoz eltudj menni..Jelentkezni meg csak akkor tudsz ha inog a kispad a menedzsernek vagy elzavarták a klubbtol mert nem jól teljesítt..merx írta:kis segítség kellene... hogyan kell más csapatok menedzseri állására jelentkezni illetve miért van az, hogy utánam egy csapat sem érdeklődik??????
(a lyonnal meguntam és nem hosszabbítottam és most munkanélküli vagyok, várok hátha lesz vmi de eddig a világon SEMMI!)
jobb védő:Hasan Salihamidzic,Marco Casetti<--mind 2 szélső védő de én jobbhátvédként használtam és beváltak viszonylag olcsók..Perrero írta:én a West Brommal kezdtem egy cuccost, annyi csalást engedélyeztem magamnak, hogy pénzt felturboztam -> de a legnagyobb spiler akit elhoztam az portillo az osasunából
Lyont az ő2 goljával vertem barátságoson
jobb és bal védő kellene olcsón, tippek
Ace-től mit vársz?Kluivertinho írta: Mind 2 meccsen jobb vagyok és lemakkeroz.
Jobbhátvéd:Perrero írta:jobb és balvédő olcsón
Omunigho Temile-Kirylja Sovietov,Perrero írta: jobb és bal védő kellene olcsón, tippek
Bal:Lőw cicaPerrero írta:én a West Brommal kezdtem egy cuccost, annyi csalást engedélyeztem magamnak, hogy pénzt felturboztam -> de a legnagyobb spiler akit elhoztam az portillo az osasunából
Lyont az ő2 goljával vertem barátságoson
jobb és bal védő kellene olcsón, tippek