Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
[nem személyeskedünk.] Dunga egy [auto_cenzúra] edző és messze van dinho kvalitásaitól az ő egykori tudása!LG írta:Attol én nem tartok, h ő nem merné megetenni, de rajta kivül is sokan megcsinálnák. Dunga is szivatjaMihu írta:Még Mourinho semPerxe ilyet valoban csak egy igazán nagy edző tehet meg, de a miénk igen távol van attol. Pedig sztem pont ez kéne Ronaldinhonak, egy nagyon jo, keménykezü edző
Akkor lenne rá esély, h jobb lenne mint valaha.
Attol én nem tartok, h ő nem merné megetenni, de rajta kivül is sokan megcsinálnák. Dunga is szivatjaMihu írta:Még Mourinho sem
Nekem nagyon tetxik, h Dunga ilyen keménykezüScorpio írta:Nagyon remélem, hogy nem Kaka lesz az új 10-es!
Szerintem ez nem vita! Csak jót beszélgetünk!Belletti írta:igazad van boccs. Legközelebb jobban figyelek
scorpio veled jól eltudnék vitatkozni egy-egy témáról
Nem! Csak ahogy írtam megtiszteltetés ha valaki 10-s mezben játszhat! Brazíloknál meg még inkább igaz!Belletti írta:Ebben igazad van, de mondj nekem el valamit.
Ha Ronaldinho esetleg a Barcelonában is 20-as lenne, attól kevesebbet érne, vagy kevesebbet ér így a válogatottban?
Azért nem mindegy! Szerintem a 10-es mez egy elismerés, legalábbis sok csapatnál!Belletti írta:Szerintem teljesen mindegy, hogy ki hányas számban játszik, tök mind1, hogy 5-ös, 20-as,8-as vagy 10-es, akkor is ő a világ legjobbja.
Grat a góljához és hogy jól is játszott csak így tovább legyél még jobb!Bodi írta:A tegnapi máspdik góljában végre megvolt az,ami tavaly sose:
A megindulása és a jó passza után nem állt meg,hanem követte a támadást,gól is lett belőle!Vasárnap is gólt várok tőle!