Glazerék elintézik...
Premiership / The FA Cup
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igen, most kisebb gondok vannak! Remélem hamar megtalálják a helyes utat!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát nem előszőr gyógyúl fel kumma gyorsanZozzy 5 írta:Rooney felépült, és bevetésre várakozik
Nem 2 hónapról volt szó?Elképesztó, hogy milyen gyorsan gyógyul, viszont szerintem nem kéne ennyire sietetni, még ha 100%osnak is látszik, mert utánna visszaeshet. Emlékezzünk, már 3szor tört el a lába...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Rooney felépült, és bevetésre várakozik
Nem 2 hónapról volt szó?
Elképesztó, hogy milyen gyorsan gyógyul, viszont szerintem nem kéne ennyire sietetni, még ha 100%osnak is látszik, mert utánna visszaeshet. Emlékezzünk, már 3szor tört el a lába... 
Nem 2 hónapról volt szó?

Na de sztem nem az idei évre gondol, hanem ugy általánosan. A munak idén télleg érdekes
a játéka, de tavaly türrhetően nyonták. Az Arsenal szépen játxik, a Spurs, de utobbi nincs formában, most ezért nem játxanak szépen. A Pool is most elég szépen nyomja, de az elmult években ők is inkább az eredményességre, mint a szépségre játxottak. A cselzi meg most is 

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Mér a mu hogy játszik elég rosszul!a spurs nincs formában az arsenal mondjuk elfogadható!vaLe5 írta:Hajrá tottenham , MU, Arsenal.Vagy nem focit akartok nénzni? Mert amit a többi angol csapat művel , az akkora favágás hogy azon csak röhögni lehet

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Ádám02 2007.09.09. 11:34:58-kor.
Én is ugy gondolom, h az angol bajnokságot talán a legélvezetesebb nézni. Perxe csak a Barca meccset lexámitva
Itt küzdenek, harcolnak, futnak a játékosok, ritka az unalmas meccs
Az olasz foci is mostanában elég jo, de ott több a taktikázás, amely néha a látványra kárára m1. A spanyolon néha el lehet aludni. A németet is szeretem nézni, de az már 1 fokkal le van maradva a másik háromtol. A franciát meg inkánn hagyuk
A világ legunalmasabb bajnoksága...
Még a hollandot szeretem, de az megint 1 fokkal gyengébb + nagy és kiscsapatok között nagy a szakadék

Még a hollandot szeretem, de az megint 1 fokkal gyengébb + nagy és kiscsapatok között nagy a szakadék

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Akkor nem láttad mostanában a Poolt. Nem véletlenül vágtak egy hatost az előző fordulóban.
Amúgy én szívesebben nézem az angol focit mint a spanyol, valahogy jobban megfog a PL hangulata, gyenge mérkőzések is jobbak amiatt.

Amúgy én szívesebben nézem az angol focit mint a spanyol, valahogy jobban megfog a PL hangulata, gyenge mérkőzések is jobbak amiatt.

Biztos, h sokkal jobb lex a mu, mint most...én nem is a mut irom le, csak a Pool és az Arsenalt nagyon erősnek érzem. Az Arsenalt sokan leirják...tény, h közel sincs olyan erős keretük PAPIRON mint munak, cselzinek vagy a Poolnak...DE nagyon fiatal játékosok, és azok mindig nagyon motiváltak
És ahogy 1re inkább érnek és összeszoknak annál jobbak lexnek. + kiválo edző, bár ez a másik 3 nagycsapatnál is megvan 

Jaj a sok mu drukker
Csak vegyétek éxre, h a nagy csapatotok lofaxt sem csinált eddig
Megverte a Spurst, amely nincs formában, és igy is sokkal több helyzetük volt, meg 1 kiesőjelölt csapatot, azt sem könnyen
És még nagy csapaokkal nem is nagyon játxottak...Ne reménykedjedek gyerekek, aztán annál nagyobbat koppantok.

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
A Pool mindenképpen ott lesz, mert az elmúlt években mindig a rajttal volt gondjük, télen mindig ők voltak a egyik legjobbak, és a vége felé is általában egyenletesen teljesítettek, Ha a MU és Chelsea nem javul fel idejében akkkor nagyon el fognak húzni a vörösök.
Csak azt ne felejtsétek el, hogy piszok erős lett idén a 'Pool kerete. Ha nem a Chelsea nyeri, végülis nekem mindegy, hogy ki nyeri...
csak izgalmas legyen. 

- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Remélem riválisok is így leírják a MU-t, hisz akkor sima címvédés lesz! MU rosszul kezdet, de nagyon erős és jó csapat! Így még korai temetni a MU-t!
- noname
- Llegenda del Barça
LG írta:Szted a mu megelőzi őketFogadjunk h nem
Sztem ez lex a sorrend:
1. Pool
2. Arseanal
3. Cselzi
4. talán mú

Ezt nem gondolhattad komolyan! Pool és Arsenal?

A Fifa egy szégyen
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Annyi a kül köted,és köztem,h az ellenszenvem ellenére reálisan látok,persze vannak kivételekLG írta:Szted a mu megelőzi őketFogadjunk h nem
Sztem ez lex a sorrend:
1. Pool
2. Arseanal
3. Cselzi
4. talán mú

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Az Arsenal most nagyon szimpatikus számomra.
Nyerjenek ők!

Nyerjenek ők!

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez