Élő közvetítések 09/10
Boajnba van élet, látszika bizonyítási vágy! Hajrá!
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."
Visca el Barca! Visca Catalunya!

El sajnos és hogy el fog menni a többi is. Huh nem kéne golt kapni egy ilyen szabadrugásból.
Szép volt Valdés
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."

- Titinho
- Director del Fútbol
Phúúú...ezt szépen csinálta Bojan. Azta...
Valami hasonlót várnék Henrytól is.
Hogy elment ez a 23 perc...
Valami hasonlót várnék Henrytól is.
Hogy elment ez a 23 perc...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Capitá del Barça
előbb fölé, most kapus épphogy védte a következő goóól 

Ezt szépen csinálta Bojan.
-
- Capitá del Barça
az a katalán fiú pedro!! de nemár akkor henry sérült meg vagy ott az elején ini!! jajj csak neee 

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nem a kedvenc játékosomkbaladzs írta:Szerintem is hagyjuk!És valóban Hajrá Barca!Annyit hozzáfűznék, hogy ha valaki megsértődik azon, mert a kedvenc játékosáról valaki rosszat mer mondani.Az illetőt minősíti!Elég gyerekes egy dolog!

Szerk.: Főleg ne más véleményén, mindenkinek más, te mondtad a te véleményed, én az enyémet, ennyi
VISCA EL BARCA
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2010.02.20. 20:24:42-kor.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
nemá!messi megsérült?!
Szerintem is hagyjuk!És valóban Hajrá Barca!Annyit hozzáfűznék, hogy ha valaki megsértődik azon, mert a kedvenc játékosáról valaki rosszat mer mondani.Az illetőt minősíti!Elég gyerekes egy dolog!
Nem volt les!
Xavi001 írta:valaki dob 1 linket ha lehet normálisat de még jobb lenne ha magyar lenne :D
http://www.atdhe.net/13625/watch-barcel ... -santander nem magyar de jó:D
Szerintem se bűn sőt hogy nézne az ki hogy mindenki mindenbe gyetért. Miről szólna a fórum? De viszont nem kell minden második hozzászolásbó írogatni hogy így Bra meg úgy Ibra. Elsőre is megértettük hogy nem szereted bár nem olvastam azér olyan sokat visza nem tom hányszor írtad csak az előző kommentből kiindulva írtam.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Azért azt ne mondjuk, hogy nem Barcába való. Hidd el, nem hiába vettük megkbaladzs írta:Hmm.Úgy gondolom a véleménykifejtés nem bűn.Attól hogy egy csapatnak szurkolunk ugyanúgy kell gondolkozzunk?
Ahogy más leírja, hogy ily milyen [auto_cenzúra] pl Chigrinskij, meg mit keres Busquets a pályán azzal nincs gond!Ibra-rol negatív véleményt írni bűn!
Érdekes.Semmi bajom emberileg vele, biztos intelligens jó ember, csak sajnos nem Barca szintű focista.Nekem ez a véleményem.Henry valóban 2 gólt lőtt, de összjátékban még így is villan az öreg!És Itt a csapatról van szó.Csapatjáték, amiben Thierry fényévekre van a sopánkodó "Sztár"tól.Ennyi

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Capitá del Barça
már részemről lezártam a témátxDIlúvatar írta:skacok, a piramisokra figyeljetek, mert nem szeretik ezt a modik
Szép támadás volt Messi majdnem betalált.
-
- Capitá del Barça
uhh messi bravóóóóxD kilesztek tömve 

-
- Capitá del Barça
nem baj bojan majd a következő bemegy