Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a kedvenc játékosomkbaladzs írta:Szerintem is hagyjuk!És valóban Hajrá Barca!Annyit hozzáfűznék, hogy ha valaki megsértődik azon, mert a kedvenc játékosáról valaki rosszat mer mondani.Az illetőt minősíti!Elég gyerekes egy dolog!
Xavi001 írta:valaki dob 1 linket ha lehet normálisat de még jobb lenne ha magyar lenne :D
Azért azt ne mondjuk, hogy nem Barcába való. Hidd el, nem hiába vettük megkbaladzs írta:Hmm.Úgy gondolom a véleménykifejtés nem bűn.Attól hogy egy csapatnak szurkolunk ugyanúgy kell gondolkozzunk?
Ahogy más leírja, hogy ily milyen [auto_cenzúra] pl Chigrinskij, meg mit keres Busquets a pályán azzal nincs gond!Ibra-rol negatív véleményt írni bűn!
Érdekes.Semmi bajom emberileg vele, biztos intelligens jó ember, csak sajnos nem Barca szintű focista.Nekem ez a véleményem.Henry valóban 2 gólt lőtt, de összjátékban még így is villan az öreg!És Itt a csapatról van szó.Csapatjáték, amiben Thierry fényévekre van a sopánkodó "Sztár"tól.Ennyi
már részemről lezártam a témátxDIlúvatar írta:skacok, a piramisokra figyeljetek, mert nem szeretik ezt a modik