Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eggyezzünk meg abba hogy játszhat vkp is és kh-t isNóbi írta:Costa írta:ő védő, más kérdés, hogy kényszerből a zaragozaban játszott vkp-t. azt is jól megoldotta. neki vagy garaynak örülnék a legjobban...Oleguer írta: Ő vkp
Elsőt nem tapasztaltam, de a többit mind...gentdelbarca írta:Zozzy, én mindig a legújabb patchel játszok, kötelező az online játék miatt.
És ezek a dolgok ezzel a patchel jöttek be a játékba:
- pontosabb lövések, kevesebb lövés több gól,
- szöglet felértékelődött, kevesebbszer fúj szabálytalanságot a bíró és több a gól,
- felértékelődött a fejelési tudás, képes akár egy középhátvéd 3 fejesgólt szerezni, és minden beadás gólveszélyes.
- szinte minden második szabadrúgás megpattan a sórfalon és gól...
pf
ő védő, más kérdés, hogy kényszerből a zaragozaban játszott vkp-t. azt is jól megoldotta. neki vagy garaynak örülnék a legjobban...Costa írta:Oleguer írta:Ő vkpCosta írta:Piqué a manchester-ből?
Hát am elég ritka az a fiataljátékos aki olcsó és jó isVictor_Valdes írta:Domenico Cristico: Kumma drága!
Domenico Cristico ?Oleguer írta:Ő vkpCosta írta:Piqué a manchester-ből?
Ő vkpCosta írta:Piqué a manchester-ből?Frank Rijkaard írta:Gent ez a te szerencséd![]()
Remélem FM-Cupon a 4 közé jutásért ellenem is hozod az unmakkod![]()
Valaki tud egy jó középhátvédet, aki viszonylag fiatal, nem túl drága és elég jól tolja?(Ne Breno legyen)
Piqué a manchester-ből?Frank Rijkaard írta:Gent ez a te szerencséd![]()
Remélem FM-Cupon a 4 közé jutásért ellenem is hozod az unmakkod![]()
Valaki tud egy jó középhátvédet, aki viszonylag fiatal, nem túl drága és elég jól tolja?(Ne Breno legyen)
Ez most akkor pozitív vagy negatív?gentdelbarca írta:Zozzy, én mindig a legújabb patchel játszok, kötelező az online játék miatt.
És ezek a dolgok ezzel a patchel jöttek be a játékba:
- pontosabb lövések, kevesebb lövés több gól,
- szöglet felértékelődött, kevesebbszer fúj szabálytalanságot a bíró és több a gól,
- felértékelődött a fejelési tudás, képes akár egy középhátvéd 3 fejesgólt szerezni, és minden beadás gólveszélyes.
- szinte minden második szabadrúgás megpattan a sórfalon és gól...
pf
És olyan is, hogy a 6-os szabadrugáslövő képességű Hajdúkispötsi senki 40 méterről filót lő ha ezen múlik az 1 vagy 3 pontjuk, az én 15-ös képességűm meg 20 métteről sem...Vagy hogy a kapuralövési mutató 25-2 nekem és x-elek...Vagy hogy végig bekkelnek, én végig támadom a meccset és áldozatos munka eredményeként rugok egy gólt, aztán ők a középkezdésből rögtön egyenlítenek úgy, hogy a meccsen momentumuk nem volt...Tudnám még sorolni a szögletes vicceket meg í bírói ítéleteket...Oleguer írta:8.0.2. csak az átigazolások miatt van, semmi mást nem változtat. Egyébként szerintem nem is kell, nemtudom miért de nálam semmi durva hiba nem jön elő offline. Vannak ahol 90 perc után forditanak meccset van ahol 1 helyzetből rugnak egy gólt, de ilyen a valóságban is van.
8.0.2. csak az átigazolások miatt van, semmi mást nem változtat. Egyébként szerintem nem is kell, nemtudom miért de nálam semmi durva hiba nem jön elő offline. Vannak ahol 90 perc után forditanak meccset van ahol 1 helyzetből rugnak egy gólt, de ilyen a valóságban is van.Zozzy 5 írta:Annyit tehetsz, hogy felteszed a 8.0.2-es patchet és reménykedsz h javít vmit, mást nem igazán.
Nyilvánvaló, hogy csal...Nekem is sűrűn benyomja ezeket a poénokat, ilyenkor legszivesebben kivágnám az egészet a francba, a készítőket meg elmondom pár dolognak.