ronaldinhót, samut v messit még a hülye is be tudja tenni a csapatba, de presashoz és gilihez már rijkaard kell.

mindenképpen új edző kell!
Ha nem Scolari vagy Hiddink jön helyette (most egyikre sincs nagy esély), akkor én se akarom feltétlenül lecserélni. És sztem maradni is fog, mert a tűzhöz közel, azaz Barcelonában a szurkolók sem benne látják a hibát, hanem a játékosokban.lionelmessi19 írta:Arra volnék kiváncsi, h rajtam kívül van e valaki, aki még azt szeretné, h Frank maradjon jövőre is. Nem féltétlen, de örülnék ha maradna.
Legalább nem lenne azzal probléma, hogy nem képesek visszaérni és Puyolék szívnak miattukbarca99 írta:Csak pl. a két szélső védő nem menne fel támadni...
Ahol van egy önmagát mutató Ronaldinho, Messi, Xavi, Iniesta...ott nem hiszem, hogy csúnya lenne a játék. És legalább lenne megszervezett taktikánk és védekezésünk!barca99 írta:
Lippi?![]()
Nézzél régi Juve meccseket, na ott volt szép játék dögivel!
Én ilyen vagyok! Szntem a jövő évet még meg kellene vele nézni! Lesz erősítés is,esetleg a téli szünetben hozni vkit,ha addig sincs semmi változás,vagy jöv nyáron megszerezni Scolarit! Én nem küldeném el most! De kellene egy normális segítő mellé,mert tényleg úgy tűnik,hogy 1dül kevés...lionelmessi19 írta:Arra volnék kiváncsi, h rajtam kívül van e valaki, aki még azt szeretné, h Frank maradjon jövőre is. Nem féltétlen, de örülnék ha maradna.
Én elismerem a sikereit, de egy ilyen ember ne irányítsa a kedvenc csapatomat!Game90 írta:Zozzy, én még megemlíteném Mourinhót is. Tudom, hogy nem a legnagyobb kedvenc, de azért az egyik legjobb edző.
Lehetne egy szavazás is errőllionelmessi19 írta:Arra volnék kiváncsi, h rajtam kívül van e valaki, aki még azt szeretné, h Frank maradjon jövőre is.
Sajnos tényleg kevés rá a sansz,viszont talán kicsi reménysugár lehet,ha nagy szívfájdalmamra az Ajax nem jut Bl lehetőséghez....jelenleg 0-1 re állnak Twentevel,jön a visszavágó,utána meg még valszínű AZ-al kell ki ki meccset vívniuk...noname írta:Rijkaard nekem tegnap bebizonyította h egyedül nem jó edző. Vagy kéne valaki más a helyére vagy kéne valaki mellé h ketten edzősködjenek, mint Ten Cate idején. Leginkább pont annak örülnék, ha Henk visszajönne,de erre elég kevés az esély.
Teljesen egyetértek! 1év még! Utána ha nem javúl ez a teljesítmény Jelentősen,akkor meg lehet már szerezni Felipét....Cooltiszo írta:Nem tudom, én még hagynám 1 évet, nem rajta múlik itt sok minden, a játékosokat nagyobb részben érzem hibásnak, és jövőre el is lehetne csábítani Scolarit, akit én a legalkalmasabbnak vélek a Barca kispadjára.
hű mer aztán rijkaard mit trénirozott? vmi holland csapatnal volt ki is estek. persze biztos azert mert [auto_cenzúra] voltak a jatekosokdon gamper írta:Schuster pedig nem hinném hogy megoldás:1 középcsapatot treníroz és egyenlőre ennyi az eredménye.
Wenger eddig csak Franciaországban, Japánban és az Arsenlnál volt edző. Ráadásul már több, mint 10 éve Londonban dolgozik, ahol ráadásul nem is minden fenékig tejfel. Szerintem szívesen vállalna munkát egy másik bajnokságban is, főleg, ha ez a spanyol pontvadászat egyik legjobb gárdája, a Barcelona. Nemzeti szinten mindent megnyert, de a nagy, kirobbanó eredmény, a BL-elsőség még hiányzik a vitrinből. Szerintem igent mondana, ha egy korrekt szerződét tennének le elé. Ráadásul ő szívesen nyúl a fiatalokhoz is, így 2Santos és Bojan sem kallódna el...don gamper írta:Wenger nem hinném hogy eljönne a spanyol fociba!mondjuk vele ez a szégyen nem esett volna meg az biztos mivel ott az alsóbb osztályú egyleteket is tisztelik és nem csak a mezt küldik ki a pályára.Schuster pedig nem hinném hogy megoldás:1 középcsapatot treníroz és egyenlőre ennyi az eredménye.
nagyon sokan leírták már, h biztos ő volt az ész, azért nem megy most, h elment, és a látottak alapján ezt el is lehet képzelni. Csak azt nem értem, h a fenébe tengődöt eddig -ha tényleg nagy edző - ilyen csapatokban edzőlént: Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, FC Rheden, Sparta Rotterdam, Vitesse Arnhem, KFC Uerdingen 05, MTK Hungária FC, NAC Breda. Csupa holland kis és közép csapat (kiv. a Vitesse, az talán nagyobb csapat, meg persze Uerdingen, MTK)visca el barca írta:ten catet (aki szerintem csak papiron volt masodedzo)
visca el barca írta:dehogynem. hozhatnank scolarit, ten catet (aki szerintem csak papiron volt masodedzo), hozhatnak, juanderamost, schustert... öreg edzok közöül is lehetne valasztgatni...nem muszaj nekunk suhanc a kispadra..
azt a hulye teoriat meg felejtsetek el , hogyha olasz edzo jonne minden meccsen vedekeznenk. szerinted ki az aki oleguerre meg giora akar védelmet épiteni (főleg ilyen tamado jatekosok mellett)?