Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
takivini
Capitá del Barça

2007.08.27. 20:58:11

Egyetértek az előttem szólóval, ma én is láttam a meccset a Tvben és nekem a véleményem továbbra sem változott fő az optimizmus.
Abban viszont igaza van Cruyffnak hogy túl lettek dicsérve a játékosok a nyáron, és ez nem tett jót nekik (legalábbis a játékuknak).

Rijkaard helyében mindenképpen Decot játszatnám Iniesta helyett mert aktívabb volt és bár Iniesta is jól játszott sok volt a pontatlan lövése (azért nem Xavi mert ő jó labdákat adott és ugyan kihagyott egy ziccert elég jól játszott.

Ami még (számomra) egyértelmű volt hogy a cserék (legalábbis Deco és Henry) sokkal motiváltabb volt és Oleguer(miután jobbszélső lett) jól futotta be az üres területeket(az már más tészta hogy egyszer sem kapott jó labdát).

Erre a játékra szerintem lehet alapozni és szerintem annyira nem is hasonlitott a tavalyira (a labdabirtoklás/gólok arányon kívül). :D
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.08.27. 20:45:33

Végre teljes egészében megtudtam nézni a mérkőzést és jegyzetelhettem kicsit. :)
Tegnap nagyon le voltam törve, a mérkőzést megnézve viszont már nem látom olyan vészesnek a dolgot.
Szó sem volt arról, hogy ne akart volna a csapat és ne hajtott volna. Egyszerűen még nem jött össze minden és nagyon agilisan, agresszívan védekezett az ellenfél.
A védekezésünkkel nem volt baj. Oleguernek maximális respect. Abidal és Yaya mellett a legjobb produkciót nyújtotta. Jól védekezett, 2-3 nagy mentése is volt. A támadásban is kivette a részét, 3 gólhelyzete is volt(2x lábbal lehetett volna eredményes 1x fejjel szöglet után). Zambrottát nem csodálom, hogy lecserélte Frank, gyengén teljesített.
Támadásban a legnagyobb hibánk(ami eddig általában jól működött), hogy r10 balon, Messi jobb oldalon játszik. Ezzel teljesen megszünik a szélső játékunk. Egyik játékos sem cselez az alapvonal felé, mert úgy nem tudja fedezni a labdát csak ha befelé, középre cselez. Szélről csak akkor érkezik beadás, ha a szélső védőink bekapcsolódnak a támadásba. Számoltam is a beadásokat, Abidal 5x adott be szélről míg r10 2x az egész mérkőzés alatt. Baloldalról csak akkor jött a tizenhatos területére labda amikor Messi befelécselezett és a védők mögé ívelt. Volt a 30. perc környékén egy csere Messi és r10 között, de ugyanúgy befelé cseleztek minda ketten. Érthetetlen.
Amíg nem húzzuk szét az ellenfél védelmét, nem leszünk hosszútávon eredményesek. Az átlövések is ezért nem vezetnek eredményre nálunk, mert a 2. hullámban érkezők nem tudják átlőni a védelmet középen.
Rijkaardot még korai bántani. Nekem nem volt bajom a 3 cserével. Itt a Messi<-->Henry csere nem tetszett a szurkolóknak, én viszont megtudom érteni Franket. Ma nem nagyon volt esélyünk rövidpasszokkal eredményt elérni, ezért Henrynak be kellett jönni középre. A franciát viszont Eto'o beívelésekkel jobban kitudja szolgálni jobb oldalról, mint a kis argentín. Már a felkészülési mérkőzéseken is volt erre példa. Az más kérdés, hogy ezt nem sikerült most megvalósítani.
Támadásban kell javulnunk és erre a legegyszerűbb megoldást -mint említettem- én mindenképp a 2 oldal megcserélésében látom. Pár mérkőzés biztos beletelne amíg átszoknának Messiék, de ezt meg kellene lépni és előbb, mint utóbb. Nem tudom van e még egy csapat ahol a 2 "szélső támadó" ellenkező oldalon játszik.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.08.27. 20:31:56

Nocsak, csoda történt. De egy kicsit későn, amit akartam a Frank Rijkaard topicban már leírtam.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.08.27. 20:30:16

Komáim!
Ezer szerencse, hogy nem láttuk a santanderi meddőségünket,
különben idegzsigerbizsergést kaptam volna!
Ezzel a labdabirtoklással, plusz még az emberelőnnyel
ezerrel kellett volna győznünk!
Ha ez így megy tovább, akkor nehezen fogjuk
összegyűjteni a kívánatos trófeáinkat.
Aztán majd rajtunk fog röhögni a világ,
hogy ezzel a kerettel sem vagyunk sehol!
Akkor viszont a metlachi alá bújok!
Mérgeskedik Krojfotok.
Vito
Llegenda del Barça

2007.08.26. 23:46:21

egy kicsit bezárom a topicot, mert úgy látszik, hogy senkisem tud a meccsről beszélni.

nézzétek át az utolsó pár oldalt...
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.26. 23:22:45

hiszen a milan nem adott hivatalos ajánlatot ronaldinhoért, mert laportáék nem akarják eladni, a milan nem akadékoskodik
Ez így van!Azt mondta Laporta,hogy ha eladnák Ronaldinho-t akkor őt megölnék Katalóniában a szurkolók!Viszont szerintem ha azt mondaná Ronaldinho,hogy menni szeretne,akkor szerintem menne is..De ilyen nem lesz :twisted:
ferkoka
Barça B

2007.08.26. 23:17:28

Tegi írta:Ferkoa, ha jó pénzért viszitek, a tietek de szerintem nem lesz hideg tél. A bunda marad Milanba. Egyébként szerda óta csak olasz felvágottat eszem. Egyszerüek vagytok, ennyi, néha nem csak a pénz nyer.
nyilván egyszerűek vagyunk de az hogy nem mindig apénz nyer az nem ránk vonatkozik, hiszen a milan nem adott hivatalos ajánlatot ronaldinhoért, mert laportáék nem akarják eladni, a milan nem akadékoskodik, az a real szokása...ronaldinho a milan számára álom nem több, amíg a barca nem akarja eladni addig a milan nem ajánl érte pénzt..ezt berlusconi nyilatkozta és tudtommal eddig így is történt...
a bundáról meg nyilván nem egyformán vélekedünk, ti niylván bűnösnek tartotok minket mert előtetek végeztünk a blben,én meg sértettnek érzem magunkat mert olyanért kaptunk bűntetést amit nem mi követtünk el...
Tegi
Barça C

2007.08.26. 23:12:08

Ferkoa, ha jó pénzért viszitek, a tietek de szerintem nem lesz hideg tél. A bunda marad Milanba. Egyébként szerda óta csak olasz felvágottat eszem. Egyszerüek vagytok, ennyi, néha nem csak a pénz nyer.
ferkoka
Barça B

2007.08.26. 23:11:46

La Pulga írta:
ferkoka írta:
Tegi írta:Ronie a ni játékosukunk, és rosszul nézne ki Milan budában ! Erről ennyit.
na majd télen ha már kiestetek a blből és hideg lesz lehet hogy szüksége lesz bundára..nálunk majd adnak rá egy piros feketét meg egy meleg fogadtatást is... :D
Bundát biztos adnak,aztán mehetek ti is a Serie B-be!
ha te mondod nyilván így lesz
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.26. 23:09:12

ferkoka írta:
Tegi írta:Ronie a ni játékosukunk, és rosszul nézne ki Milan budában ! Erről ennyit.
na majd télen ha már kiestetek a blből és hideg lesz lehet hogy szüksége lesz bundára..nálunk majd adnak rá egy piros feketét meg egy meleg fogadtatást is... :D
Bundát biztos adnak,aztán mehetek ti is a Serie B-be!
Demonhunter
Capitá del Barça

2007.08.26. 23:07:25

Nema kerettel van a baj hanem a motivációval :!: :arrow: Lásd Sevilla
ferkoka
Barça B

2007.08.26. 23:04:30

Tegi
Barça C

2007.08.26. 23:02:34

Ronie a ni játékosukunk, és rosszul nézne ki Milan budában ! Erről ennyit.
ferkoka
Barça B

2007.08.26. 22:59:04

La Pulga írta:Mond már meg miért vagyunk mi "összevásárolt" csapat?
Henry,Toure, Abidal, Milito....ez ha minden igaz 4 játékos aki fix kezdőnek fog számítani a szezonotokban...na de nem számít ráfért a váéltoztatás a csapatotokra...
nem baj ha vásárol egy klubb elvégre nem tiltják a szabályok...én sem bánnám ha a milan megvenné ronaldinhot...
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.26. 22:55:58

Mond már meg miért vagyunk mi "összevásárolt" csapat?
ferkoka
Barça B

2007.08.26. 22:55:17

albicelesteX írta:
ferkoka írta:
Charlie írta:Wehehehe, látom a reggel elfogyasztott tréfarépa megtette a hatását estére. Összevásárolt gárda :lol: :lol: Beszél egy reklám csapat drukkere.
C.
Milandrukker vagyok...a mi csapatunk nem reklám és nem összevásárolt mint a spanyol élcsapatoké :D:D:D:D
de semmi baj szurkolok nektek, h ne az a genny real legyen a bajnok :Dcsak ronit engedjételk milanoba :D
amugy bocsi az előző részemről tréfásnak vélt hszért :D
a bunda királyok!! :D
legalább idény végén örültünk egy összebundázott bl trófeának...igaz h jól összebundáztuk a meccseket de legalább sikeresek voltunk és mindezt szépen tettük...na de ez a topic nem a milanról szól...
albicelesteX
A Vadász

2007.08.26. 22:53:36

ferkoka írta:
Charlie írta:Wehehehe, látom a reggel elfogyasztott tréfarépa megtette a hatását estére. Összevásárolt gárda :lol: :lol: Beszél egy reklám csapat drukkere.
C.
Milandrukker vagyok...a mi csapatunk nem reklám és nem összevásárolt mint a spanyol élcsapatoké :D:D:D:D
de semmi baj szurkolok nektek, h ne az a genny real legyen a bajnok :Dcsak ronit engedjételk milanoba :D
a bunda királyok!! :D
Kép
ferkoka
Barça B

2007.08.26. 22:52:24

C.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.08.26. 22:50:18

ferkoka írta:
Charlie írta:Elszomorító, hogy felugrok gyorsan megnézni az eredményt, és oldalakon kell át lapozgatnom, hogy vmi foszlányt találjak, ami netán arra utal. Mert semmi érdemleges nincs, tisztelet a kivételeknek.

Amúgy, ha egymást tépitek, akkor bezárom a topikot, hogy kicsit lehiggadjon a Nép.
C.
nyilván azért nem találsz érdemlegeset mert nem volt semmi érdekes a meccseteken...muhhahaha jól összevásárolt gárdátok van mégsem fut a szekér...el kell adni gyorsan ronaldinhot ha még idén akar valamit nyerni :D:D:D:D:D
Nemtudom kinek van "összevásárolt" csapata! :roll:
albicelesteX
A Vadász

2007.08.26. 22:49:59

ferkoka írta:
Charlie írta:Elszomorító, hogy felugrok gyorsan megnézni az eredményt, és oldalakon kell át lapozgatnom, hogy vmi foszlányt találjak, ami netán arra utal. Mert semmi érdemleges nincs, tisztelet a kivételeknek.

Amúgy, ha egymást tépitek, akkor bezárom a topikot, hogy kicsit lehiggadjon a Nép.
C.
nyilván azért nem találsz érdemlegeset mert nem volt semmi érdekes a meccseteken...muhhahaha jól összevásárolt gárdátok van mégsem fut a szekér...el kell adni gyorsan ronaldinhot ha még idén akar valamit nyerni :D:D:D:D:D
az összevásárolt gárda fehérbe jáccik ésa királykiskutyái!!!!
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2007.08.26. 22:49:43

Wehehehe, látom a reggel elfogyasztott tréfarépa megtette a hatását estére. Összevásárolt gárda :lol: :lol: Beszél egy reklám csapat drukkere.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
ferkoka
Barça B

2007.08.26. 22:47:44

C.
albicelesteX
A Vadász

2007.08.26. 22:41:49

ÉLJEN A BARCA ÖRÖKKÉ!!!messi és bojan lesz a megváltóóóóóó! :D
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.08.26. 22:39:49

Zozzy: nem, nem figyeltem külön Scolarit, csak én vhogy sose vettem észre a csapatain, hogy az ő taktikai zsenialitásaink köszönhetnék az eredményt, de hát vannak akik ezt jobban tudják tőlem, csak saját véleményem :)
Rijkard nagy hibájának pedig én is ezt tartom, hogy nem alakalmaz vmi új taktikát, azt hittem hogy idén már lesz 1-2 új taktika, főleg így Henryval, de az eddigiek alapján sajnos csak a 4-3-3ba rakosgatja az embereket akármi is az eredmény, ez baj....
realm89
Barça B

2007.08.26. 22:39:42

Adná az ég, hogy ezentúl mindig így játsszatok, de (sajnos) nem fogtok. :)
Jó csapatotok van, ne temessétek az 1. forduló után, lesz ez jobb is, én a felkészülési meccseink után azt mondtam, hogy kész vége mi lesz itt...az Atletico elleni meccset is betippeltem egy laza 0-2-re, aztán mi lett... Fogunk mi még jó kis El Calsicókat látni, ne aggódjatok :wink:
Lezárt