Frank Rijkaard #2
- visca el barca
- Presidente del Barça
pénz kérdése az egesz....de hát spórolunk az edzon...
nehogy már ha vki azt mondja egy edzonek h nesze X milla és iranyithatod a barcat akkor nemet mondana. foleg ilyen keretre. kiscsaoatoktol siman lehetne hozni jo edzot ----> ld. schuster
emberek! nem a las palmas kispadjáról beszélunk!
nehogy már ha vki azt mondja egy edzonek h nesze X milla és iranyithatod a barcat akkor nemet mondana. foleg ilyen keretre. kiscsaoatoktol siman lehetne hozni jo edzot ----> ld. schuster
emberek! nem a las palmas kispadjáról beszélunk!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Vmiről lemaradtunk? Mert az említettek ha jól tudom,mind megszerezhetettlenek jelenlegvisca el barca írta: dehogynem. hozhatnank scolarit, ten catet (aki szerintem csak papiron volt masodedzo), hozhatnak, juanderamost, schustert... öreg edzok közöül is lehetne valasztgatni...nem muszaj nekunk suhanc a kispadra..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- visca el barca
- Presidente del Barça
dehogynem. hozhatnank scolarit, ten catet (aki szerintem csak papiron volt masodedzo), hozhatnak, juanderamost, schustert... öreg edzok közöül is lehetne valasztgatni...nem muszaj nekunk suhanc a kispadra..barca99 írta:Ennyi. De egy épkézláb megolást senki nem tud írni...visca el barca írta:millio választás van. hozhatnánk supkát, tornyit, zomborit, csank janit.
azt a hulye teoriat meg felejtsetek el , hogyha olasz edzo jonne minden meccsen vedekeznenk. szerinted ki az aki oleguerre meg giora akar védelmet épiteni (főleg ilyen tamado jatekosok mellett)?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- don gamper
- Capitá del Barça
mert sajnos jelen pillanatban nincs is 

Ennyi. De egy épkézláb megoldást senki nem tud írni...visca el barca írta:millio választás van. hozhatnánk supkát, tornyit, zomborit, csank janit.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2007.05.11. 16:43:26-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
millio választás van. hozhatnánk supkát, tornyit, zomborit, csank janit.barca99 írta: Én sajnos nem látok olyan edzőt, akit ide lehetne hozni, és jelentősen többet tudna, mint Rijkaard.

ANTI RIJKAARD FRONT
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2007.05.11. 16:40:40-kor.

-
- Jugador d'estrella
Csak ismételni tudom önmagam..Shandor írta:Én felvenném a kapcsolatot Scolarival, s kötnék vele egy előszerződést 2008-as EB utánra. Nem feltétlen kell, h ide is jöjjön (bánatpénznek kapna pár miskát, ha mégis maradna Rijkaard), csak akkor a hollandussal is lehetne közölni, HA ez meg ez nem teljesül: ADIOS.
Tisztességes lenne mindenki felé, mert megkapná az esélyt Rijkaard is, de a csapat biztosítva lenne egy jó edzővel 2008-tól. És parázzon csak Rijkaard is, h rezeg a pad. A játékosok meg, ha szeretnék, h maradjon a holland mester és a "szabadság", hajtsanak, hajtsanak, hajtsanak!!!

Ten Cate biztos jó lenne. De hogy ő nem lesz itt jövőre edző, az tuti.
Nem kell félreérteni, nem akarom, hogy Rijkaard maradjon, de ha nincs senki, aki jobb...
Nem kell félreérteni, nem akarom, hogy Rijkaard maradjon, de ha nincs senki, aki jobb...

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
persze..én nem vagyok hajlandó a következő évben is ezt a 'mit is' ? nézni,amit ez összebarmol...rossz cserék,mégrosszabb kezdő..nulla taktika,motivácói az öltözőben marad,álldogálás a pályán..köszönöm nem kérünk többet Rijkaardból!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Van Gaal???barca99 írta:Elküldik Rijkaardot. Juhé. Mennyivel leszünk előrébb? Kit lehetne idecsábítani, akire azt lehet mondani hogy EDZŐ? Lippi-t akkor lássam a kispadon, amikor a hátam közepét, azt hiszem elfelejthetnénk a gyönyörű játékot. Mondjuk az eredmények lehet, hogy jönnének, de én Juve2-ből köszönöm szépen nem kérek. Koeman? Nem hinném. Hiddink nem jön. Wenger, Murinho, Benítez, Juande Ramos... ki hagyná ott jelenlegi állását? Én sajnos nem látok olyan edzőt, akit ide lehetne hozni, és jelentősen többet tudna, mint Rijkaard.
Scolari kell az EB után!

Henk Ten Cate??? Koeman? Ha már a hollandoknál maradnunk...
Nem tudom...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Elküldik Rijkaardot. Juhé. Mennyivel leszünk előrébb? Kit lehetne idecsábítani, akire azt lehet mondani hogy EDZŐ? Lippi-t akkor lássam a kispadon, amikor a hátam közepét, azt hiszem elfelejthetnénk a gyönyörű játékot. Mondjuk az eredmények lehet, hogy jönnének, de én Juve2-ből köszönöm szépen nem kérek. Koeman? Nem hinném. Hiddink nem jön. Wenger, Murinho, Benítez, Juande Ramos... ki hagyná ott jelenlegi állását? Én sajnos nem látok olyan edzőt, akit ide lehetne hozni, és jelentősen többet tudna, mint Rijkaard.
Scolari kell az EB után!
Scolari kell az EB után!

-
- aka Game90
Szólj Vitonak, hátha megcsináljavisca el barca írta:ANTI RIJKAARD FRONT

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ANTI RIJKAARD FRONT
nekem most telt be a pohár....elegem van ebbol a szerencsetlen emberbol aki nem képes motivalni 3-4 kulcsjatekost.
nekem most telt be a pohár....elegem van ebbol a szerencsetlen emberbol aki nem képes motivalni 3-4 kulcsjatekost.

-
- Llegenda del Barça
A kulcsemberek távozását én sem szeretném, mert úgy gondolom, hogy egy másik edzővel talán mást tudnának nyújtani. De anank már nem látom értelmét, hogy Franknek egy újjab esélyt adjunk. Ha tudna vmit, akkor azt megmutatta volna a szezon során. Ő jövőre is ilyen lesz, és ha javulás lesz tapasztalható, az nem neki lesz köszönhető. Ezért nem látom értelmét Frank marasztalásának.ozsimiki írta:Nem írtam ilyet,hogy pl Ronnie,Eto'o,Deco távozzon,mert a kudarcokért nem a kiegészítő emberek a hibásak,Ők tavaly is ennyit tudtak...az a gond,hogy a 3/4 csapat nem küzd eléggé,és elkényelmesedett így az egész csapat! Az igazolások tükrében megvárnám a köv szezont az összes fontos játékossal,és Frankkel együtt!Zozzy 5 írta: De hogyha azokat a játékosokat elküldenénk, akik már nem valók ide, tehát benne vannak a folyamatos kudarcokban, akkor Frank miért maradna? Ugyan úgy hibás tehát ugyan úgy illene mennie. Legalábbis ez az én véleményem.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem írtam ilyet,hogy pl Ronnie,Eto'o,Deco távozzon,mert a kudarcokért nem a kiegészítő emberek a hibásak,Ők tavaly is ennyit tudtak...az a gond,hogy a 3/4 csapat nem küzd eléggé,és elkényelmesedett így az egész csapat! Az igazolások tükrében megvárnám a köv szezont az összes fontos játékossal,és Frankkel együtt!Zozzy 5 írta: De hogyha azokat a játékosokat elküldenénk, akik már nem valók ide, tehát benne vannak a folyamatos kudarcokban, akkor Frank miért maradna? Ugyan úgy hibás tehát ugyan úgy illene mennie. Legalábbis ez az én véleményem.

-
- Llegenda del Barça
Igaz, de sztem éppen eléggé elfogult Laporta Frankkel szemben ahhoz, hogy nyáron marasztalja. Természtesen azt senki sem állítja, hogy CSAK Frank a hibás a tegnap történtekért. De hogyha azokat a játékosokat elküldenénk, akik már nem valók ide, tehát benne vannak a folyamatos kudarcokban, akkor Frank miért maradna? Ugyan úgy hibás tehát ugyan úgy illene mennie. Legalábbis ez az én véleményem.ozsimiki írta:Laporta kis kedvence:Zozzy 5 írta:Rijkaardnak nyáron távozni kell!! Nem tud taktikát kidolgozni, csapatot összeállítani. Az ilyen nem edző! Igaz, az nem csak rajta múlt, hogy a játékosok nem futottak, de azért hogy ilyen szinten ne fegyelmezze őket az sok!
Álltalában már a a kezdő 11 kijelölésénél hülyeséeget csinál, és meccsen látszik, hogy egyszerűen nem képes magát javítani. Utálom nézni a tanácstalan, fancsali képét minden meccsen. Persze nyáron maradni fog, mert ő a kis kedvence LaportánakSemmi jóra nem számítsunk jövőre se, ha egymamága ő lesz az edzői szerepben.
![]()
![]()
hát ez úgy hangzott mintha 3-4 éve megtűrné Franket,holott semmit se nyertünk volna! Erős Túlzás! Ez az idény rengeteg hibájáról lesz emlékezetes,nem vitás,én akkor is megvárnám a jövő szezont még! Ez a vereség korántsem CSAK az Ő sara! Remélem ezen nem kell vitatkozni! A BARCA nem hülyékből,és vakokból áll,hogy ne vegyék észre a sztárok,vagy nem sztárok,h kicsit kellene hajtani mert gond is lehet!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Zsolti írta:Del Bosque kijelentette,hogy 3 csapatba nem menne dolgozni..Barca,Atletico,Real(amíg perez az elnök)
De megmondom őszintén ugyan az van sztem vele is ,mint Rijkaarddal,hogy olyan csapattal az lett volna a nagy cink,ha nem nyer semmit...a Fenerből,meg elküldték,vagy honnan,mert azzal a kerettel már kevés volt ő!
Ezt tényleg nyilatkozt, de a pénz sztem nagy úr, és elég régóta nem csinál semmit.
Ettől függetlenül nem tartom egy hűű de jó edzőnek, és nem támogatom az ő leigazolását... Max a Realosok idegessége miatt örülnék neki egy kicsit.

-
- aka Game90
Hozzuk még Perezt isLos Banditos írta:del Bosquéhez mit szólnátok?![]()

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Del Bosque kijelentette,hogy 3 csapatba nem menne dolgozni..Barca,Atletico,Real(amíg perez az elnök)
De megmondom őszintén ugyan az van sztem vele is ,mint Rijkaarddal,hogy olyan csapattal az lett volna a nagy cink,ha nem nyer semmit...a Fenerből,meg elküldték,vagy honnan,mert azzal a kerettel már kevés volt ő!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
del Bosquéhez mit szólnátok?
Nagyon jó edző, ráadásul a nyilatkozataiból kivéve nem nagyon ellensége a Barçának.

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Laporta kis kedvence:Zozzy 5 írta:Rijkaardnak nyáron távozni kell!! Nem tud taktikát kidolgozni, csapatot összeállítani. Az ilyen nem edző! Igaz, az nem csak rajta múlt, hogy a játékosok nem futottak, de azért hogy ilyen szinten ne fegyelmezze őket az sok!
Álltalában már a a kezdő 11 kijelölésénél hülyeséeget csinál, és meccsen látszik, hogy egyszerűen nem képes magát javítani. Utálom nézni a tanácstalan, fancsali képét minden meccsen. Persze nyáron maradni fog, mert ő a kis kedvence LaportánakSemmi jóra nem számítsunk jövőre se, ha egymamága ő lesz az edzői szerepben.

-
- Director del Fútbol
Szerettem, imádtam, de ennek vége: RIJKAARD kevés már ehhez, egyedül!!! TÁVOZNIA KELL!!! Nem tudja felrázni a csapatot, idegenben szarok vagyunk, és ez az Ő hibája...
Köszönjük, de ennyi elég volt... menjen Milánóba!
Köszönjük, de ennyi elég volt... menjen Milánóba!
"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
Rijkaardnak nyáron távozni kell!! Nem tud taktikát kidolgozni, csapatot összeállítani. Az ilyen nem edző! Igaz, az nem csak rajta múlt, hogy a játékosok nem futottak, de azért hogy ilyen szinten ne fegyelmezze őket az sok!
Álltalában már a a kezdő 11 kijelölésénél hülyeséeget csinál, és meccsen látszik, hogy egyszerűen nem képes magát javítani. Utálom nézni a tanácstalan, fancsali képét minden meccsen. Persze nyáron maradni fog, mert ő a kis kedvence Laportának
Semmi jóra nem számítsunk jövőre se, ha egymamága ő lesz az edzői szerepben.
Álltalában már a a kezdő 11 kijelölésénél hülyeséeget csinál, és meccsen látszik, hogy egyszerűen nem képes magát javítani. Utálom nézni a tanácstalan, fancsali képét minden meccsen. Persze nyáron maradni fog, mert ő a kis kedvence Laportának

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Gyorsan a sarkára kell állnia, mert idén nem nyerünk semmit.... Egyszerűen elszaladt a ló a csapattal... Pár sztárt el kellene felejteni pár meccsre... Messi a kivétel! Ő benne ott a tűz, de a többiekben????
By red