Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne fogadj rá...sztem most igen erőssekozsimiki írta:Ha benne volt a Pool,akkor már le is mondhatnak a bajnoki álmokról (szntem amúgy se lennének azok)
Drigo írta:Na pont erre akartam most rákeresni, mert text-en olvastam, ez elképesztő, de ki tudja, hogyha nincs Puerta esete, akkor erről hallunk-e egyáltalán, bár ne hallanánk,nem azért mert szürnyű, hanem azért mert nem történnek ilyenek.noname írta:már megint !![]()
![]()
Edzőmérkőzésen hunyt el egy zambiai futballista
Edzőmérkőzésen hunyt el Chaswe Nsofwa, az izraeli másodosztályú bajnokságban szereplő Hapoel Beer Sheva zambiai futballistája.
A 27 éves csatár csapata felkészülési találkozóján elvesztette az eszméletét és azonnal meghalt. A helyszínen tartózkodó orvosok sikertelenül próbálták meg többször is újraéleszteni.
Na pont erre akartam most rákeresni, mert text-en olvastam, ez elképesztő, de ki tudja, hogyha nincs Puerta esete, akkor erről hallunk-e egyáltalán, bár ne hallanánk,nem azért mert szürnyű, hanem azért mert nem történnek ilyenek.noname írta:már megint !![]()
![]()
Újabb hírek:csakúgy mint Purtának neki is kétszer is leállt a szíve.noname írta:már megint !![]()
![]()
Max csak azért, merrt Red Devils fanozsimiki írta:Hát szerintem nem véletlenül adta át a papírokat a Crystal fejese a M.U.-nak,és a szövetségnekSlither írta:Amúgy ez miért lenne szabályellenes? Sztem semmi durva nincs ebben.![]()
Hát szerintem nem véletlenül adta át a papírokat a Crystal fejese a M.U.-nak,és a szövetségnekSlither írta:Amúgy ez miért lenne szabályellenes? Sztem semmi durva nincs ebben.