Offtopic #2
én azt nem értem, h miért "élvezet" elszívni egy szál cigit?
kibírhatatlanul büdös és undorító!

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hagyjuk már ezt a passzív témát..ezis akkora kamu,mint a női orgazmus....XDozsimiki írta:de lehet,sőt...h nagyobbik része passzív volt,és környezetében dohányoztakPerrero írta:a tüdőrákban elhunytak nagyobbik része nem dohányzott, hallottam valami ilyesmit..mert az veszélyesebb sajna,mint ha aktívan szívná, azért ez kumma nagy kicseszés
ennyi erővel ne menjél ki az utcára sem,mert ottis szívod befelé a különféle gázokat,amik az autók és egyéb cuccok kibocsátanak...ha a lakásban maradsz meg még rosszabbul jársz,mert ott nagyobb a levegő szennyezettsége,mint az utcákon...lsd: szellőztetés.

és én meg nem akarok leszokni a témához is kicsit hozzászólva..valamibe meg kell dgleni...meg legalább ennyi örömöm legyen már az életben,ha már más nem adatik meg,hogy elszívok egy krva cigit,mert jólesik.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagypapám 73 éves 15 éves kora óta cigizik, és semmi baj se a tüdejével, se semmivel, makk egészséges.
A Fater 14 éves kora óta cigizik, most 40, hát ő nem bírja annyira, de a őt inkább a munkája öli meg... mondhatni a stressz...
Nyáron nagyszüleimnél voltam, mert ott többen vagyunk, és jobban megy a foci
.A lényeg, hogy voltunk vagy 20-22-en ebből Én és egy 12 éves gyerek nem cigizett, a többiek 15-16 évesek voltak.
Én próbáltam de 2 szálat sem szívtam el, nem nekem való az.
szerk.: Simán elmegy mindkettejüknek napi egy dobozzal is, faternak néha 2-vel is.
A Fater 14 éves kora óta cigizik, most 40, hát ő nem bírja annyira, de a őt inkább a munkája öli meg... mondhatni a stressz...
Nyáron nagyszüleimnél voltam, mert ott többen vagyunk, és jobban megy a foci

Én próbáltam de 2 szálat sem szívtam el, nem nekem való az.
szerk.: Simán elmegy mindkettejüknek napi egy dobozzal is, faternak néha 2-vel is.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Director del Fútbol
Minden sikertelen leszokással gyengíted az esélyeid a következőre. Az egész rohadt cigi csak egy mocskos pszichológia. Egyszerűen leteszi az ember és puff. Baromira egyszerű, csak olyan az ember mint a párkapcsolatok esetén: ha már gáz van és még a vak is látja, mindenki azzal nyugtatja magát, hogy olyan nehéz, meg hogy kívülről nem lehet átlátni a szitut. Nem nehéz, át lehet látni és felmelegítve csak a káposzta jó.
Ez a helyzet a cigivel is.
Ez a helyzet a cigivel is.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
de lehet,sőt...h nagyobbik része passzív volt,és környezetében dohányoztakPerrero írta:a tüdőrákban elhunytak nagyobbik része nem dohányzott, hallottam valami ilyesmit..

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tudomgekkodan írta:Egyébként a pia tényleg jobbab üt, 3x annyit tudok inni azóta rendesen.

-
- Director del Fútbol
Azért Miki, mert "cool"
Illetve azért, mert a cigiben a szertartás az egyetlen, ami miatt igazán függővé válsz. A rendszeressége, hogy elfogy, hogy nyugtat (mert orvosian igzoltan a dopamin nevű hormont képzi, ami nyugtatólag hat az agyra) és hogy állandóan birizgálsz valamit a kezedbe, ami még stílust is teremt és füstöl, aztán elnyomhatod és még játszhatsz is azzal, ahogy kifújod:)
Gyakorlatilag ez a függőség 90%-a, a maradék a fizikai.
Nekem is ez volt a legnehezebb, hogy a szertartás-jellegét elveszítettem, de találtam mást, pl rágózok, etc. Egyébként a pia tényleg jobbab üt, 3x annyit tudok inni azóta rendesen.

Illetve azért, mert a cigiben a szertartás az egyetlen, ami miatt igazán függővé válsz. A rendszeressége, hogy elfogy, hogy nyugtat (mert orvosian igzoltan a dopamin nevű hormont képzi, ami nyugtatólag hat az agyra) és hogy állandóan birizgálsz valamit a kezedbe, ami még stílust is teremt és füstöl, aztán elnyomhatod és még játszhatsz is azzal, ahogy kifújod:)
Gyakorlatilag ez a függőség 90%-a, a maradék a fizikai.
Nekem is ez volt a legnehezebb, hogy a szertartás-jellegét elveszítettem, de találtam mást, pl rágózok, etc. Egyébként a pia tényleg jobbab üt, 3x annyit tudok inni azóta rendesen.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
az én korosztályom azért cigizik, mert azt hiszik, hogy menő.
aztán felnőtt korukra vagy megjön az eszük és leszoknak, vagy nem.
fura, de az én Apukám baromi könnyen leszokott, egyik nap még dohányzott, a másik nap már nem. amikor megkérdeztem, hogy miért cigizett vagy 15 évig és utána miért tudta ilyen könnyen abbahagyni, csak annyit mondott, hogy nem tudja, egyszerűen csak megszokásból gyújtott rá, aztán egyszer csak nem kívánta többet...
aztán felnőtt korukra vagy megjön az eszük és leszoknak, vagy nem.
fura, de az én Apukám baromi könnyen leszokott, egyik nap még dohányzott, a másik nap már nem. amikor megkérdeztem, hogy miért cigizett vagy 15 évig és utána miért tudta ilyen könnyen abbahagyni, csak annyit mondott, hogy nem tudja, egyszerűen csak megszokásból gyújtott rá, aztán egyszer csak nem kívánta többet...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én sem cigizek,de már kipróbáltam, bulikban,állítólag jobban megüt a pia akkor
nah de már azt se csinálom.
amúgy akaraterő és mentalitás kérdése az egész, én nem is azt nem értem meg,h vki aki hosszú évekig szívja miért nem tud leszokni, jólvan rá lehet fogni,h függő lett,meg pszichés alap,stb,stb,stb és így nem annyira könnyü...
ÉN azt nem értem meg,h miért kezdi el valaki rendszeresen szívni??? annak a rengeteg dohányosnak mind történt vmi az életében,és mint nyugtató (ez is kérdéses,h valóban nyugtat e a cigi,vagy csak bebeszélik maguknak) eszköz, a cigihez menekültek? Mert h elsőre is meg 5.re is szhar íze, füst szaga,az tuti
szal miért kezd el vki aktív dohányos lenni? mi benne a jó?

amúgy akaraterő és mentalitás kérdése az egész, én nem is azt nem értem meg,h vki aki hosszú évekig szívja miért nem tud leszokni, jólvan rá lehet fogni,h függő lett,meg pszichés alap,stb,stb,stb és így nem annyira könnyü...
ÉN azt nem értem meg,h miért kezdi el valaki rendszeresen szívni??? annak a rengeteg dohányosnak mind történt vmi az életében,és mint nyugtató (ez is kérdéses,h valóban nyugtat e a cigi,vagy csak bebeszélik maguknak) eszköz, a cigihez menekültek? Mert h elsőre is meg 5.re is szhar íze, füst szaga,az tuti

Gomezinho írta:Köszi srácok de akkor inkább nem hordok magammal pénzt és nem veszem meg a cigit! Ugye milyen egyszerű ?Hát ez a Nikotin tapasz semmi értelme , minden fejben dől el sajnos ez így igaz!
a nikotin tapasz tényleg hülyeség, csak ez elősegíti, h a fejben "jól dőljenek el" a dolgok. ha leakarsz szokni, felraksz egy tapaszt, és azt HISZED, h segít. ezért nem gyújtasz rá. de ezt lentebb már leírtam

H a t t r i c k
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Köszi srácok de akkor inkább nem hordok magammal pénzt és nem veszem meg a cigit! Ugye milyen egyszerű ?
Hát ez a Nikotin tapasz semmi értelme , minden fejben dől el sajnos ez így igaz!

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Gomezinho írta:Gekkodan ne ijesztgess már! Nem árt meg még az a pár szál nekem!:D De igazad van ehhez kell valami különleges érzék az embernek hogy a nikotint végleg kiszedje a szervezétéből és ne kelljen többet hozzá nyúlnia!
ajánlom a nikotin tapaszt. szinte semmit nem használ, de aki le akar szokni, elhiszi, h az segít és emiatt nem gyújt rá. javaslom Neked is h szkj le

H a t t r i c k
-
- Director del Fútbol
Gomezinho,
Nem kell különleges érzék. Rá kell gyújtani utoljára és utána onnantól már nem is dohányzol. Legfeljebb az a különleges érzék, hogy felfogod, ennyire egyszerű.
Az ilyen nikotin-tapaszok, meg egyebek akkora átverések. Leteszed és puff. Na az már tuti, hogy még annyira sem árt, mint napi 1-2 szál
Nem kell különleges érzék. Rá kell gyújtani utoljára és utána onnantól már nem is dohányzol. Legfeljebb az a különleges érzék, hogy felfogod, ennyire egyszerű.
Az ilyen nikotin-tapaszok, meg egyebek akkora átverések. Leteszed és puff. Na az már tuti, hogy még annyira sem árt, mint napi 1-2 szál

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
tök mind1, h ki cigizik, így se, úgy se menő! nem csak a vidékiek csinálják ezt hidd el nekem! a "nagyvárosokban" (magyarországi alapokkal) is ezt csinálják. nem menő, csak hamarabb meghalsz.Gomezinho írta:Én azt bírom amikor a sok kis elsősközépsulis leszáll a vidéki buszról a hajukból csorog a zselé Fubu nadrágban és fubu cipőben és dundifűzőben 1.50 magasságával és AXE edition illatával szájában a cigivel leakarja nyűgözni a Nyíregyieket hogy ő mekkora tag! Na ezt nem bírom én
H a t t r i c k
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez a cigarettakérdés érdekes dolog.
Édesapám 54 éve dohányzik, és még mindig él, a körülményekhez képest jól van. Fénykorában napi 2 doboz piros Symphonia volt a napi adagja. A nagyapám 76 évesen halt meg, és fiatal korától erős pipás volt. Ágyban, párnák közt halt meg, csendben elaludva. Életében kórházban nem volt. Ja, és zsíros kenyeret evett kolbásszal, szalonnával.
Mondjuk én egy slukkot sem szívtam el életemben.
Édesapám 54 éve dohányzik, és még mindig él, a körülményekhez képest jól van. Fénykorában napi 2 doboz piros Symphonia volt a napi adagja. A nagyapám 76 évesen halt meg, és fiatal korától erős pipás volt. Ágyban, párnák közt halt meg, csendben elaludva. Életében kórházban nem volt. Ja, és zsíros kenyeret evett kolbásszal, szalonnával.
Mondjuk én egy slukkot sem szívtam el életemben.

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Gekkodan ne ijesztgess már! Nem árt meg még az a pár szál nekem!
:D De igazad van ehhez kell valami különleges érzék az embernek hogy a nikotint végleg kiszedje a szervezétéből és ne kelljen többet hozzá nyúlnia!

arra ne alapozzatok, h azért kell a cigi, h ne hízz el! ha nem kezded el a cigizést, akkor nem fogsz hízni. pszichés az egész.
H a t t r i c k
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Én azt bírom amikor a sok kis elsősközépsulis leszáll a vidéki buszról a hajukból csorog a zselé Fubu nadrágban és fubu cipőben és dundifűzőben 1.50 magasságával és AXE edition illatával szájában a cigivel leakarja nyűgözni a Nyíregyieket hogy ő mekkora tag! Na ezt nem bírom én 

-
- Director del Fútbol
Én is sokáig hittem, hogy bármikor le tudom tenni. Ez így is van, csak ezzel pszichésen megnyugtatod magad és nem fogod pont emiatt letenni...Gomezinho írta:Én is dohányzom és szerintem ez hangulatfüggő vagyis nálam van amikor 2 napig nem szívok el egy szálat sem de van amikor napi dobozzal! Letenni bármikor letudnám de végleg nem akarom nemtudom néha már kivánom nagyon mint a női testet!
Egyébként meg zsír egyszerű, csak nem hiszed el, amig szívod. Én már másnap kávéztam, alkoholizáltam, voltam már azóta ideges is, már eszembe sem jut.
És mondom szabályos dohányos voltam 6 évig, nem volt kimaradó nap és nem volt napi 2 szál.
Ja és a legdurvább, hogy nem akkor visz el a cigi, amikor leszoksz, hanem rá 20 évre... Hát én ilyenekből merítettem.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
hú, amióta az én Apukám leszokott a cigiről, felszedett vagy 15 kilótMichaaBee írta:am nem tom, h mit lehet szeretni a cigiben. (én sosem próbáltam hálistennek, de passzívdohányosként van egy-két rossz tapasztalatom). egyszerűen borzasztó beszívni azt a [auto_cenzúra] füstöt. károsítja a szervezetet, tüdőrákot, torokfájást idézhet elő, ja és nem mellékesen pénzkidobás. azt hallottam róla, h miután leszokik az ember, jobban élvezi a kaják ízét, mert állítólag a füst elveszi az étel ízét. nem tudok róla többet mondani, de az biztos, h nekem sosem lesz személyes tapasztalatom az ilyenekkel.aki meg cigizik, annak erősen ajánlom, h szokjon le
![]()

szegény Nagypapámat is a cigi vitte el, pedig élete utolsó 10 évében már nem dohányzott..de hiába, a tüdeje nagyon durván tönkrement...

Los Banditos írta:Az állambácsi 200-300 forintot tisztán keres egy doboz cigin, és általában a dohányosok után túl sok nyugdíjat nem kell fizetni...Perrero írta:angoloknál 4-5 font egy doboz cigi, nálunk miért olcsóbb![]()
szerintem nem az az ország célja, h minél hamarabb meghaljanak az emberek tüdőrákban. aki nagyon elvetemült, az sajnos 2000Ft-okért is megvenne 1 doboz cigit, akinek meg van esze, az leszokna. egyébként azt utálom a legjobban, amikor látom, h tizenéves diákok iskolábamenet szívják a cigit...
H a t t r i c k
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Én is dohányzom és szerintem ez hangulatfüggő vagyis nálam van amikor 2 napig nem szívok el egy szálat sem de van amikor napi dobozzal! Letenni bármikor letudnám de végleg nem akarom nemtudom néha már kivánom nagyon mint a női testet! 

am nem tom, h mit lehet szeretni a cigiben. (én sosem próbáltam hálistennek, de passzívdohányosként van egy-két rossz tapasztalatom). egyszerűen borzasztó beszívni azt a [auto_cenzúra] füstöt. károsítja a szervezetet, tüdőrákot, torokfájást idézhet elő, ja és nem mellékesen pénzkidobás. azt hallottam róla, h miután leszokik az ember, jobban élvezi a kaják ízét, mert állítólag a füst elveszi az étel ízét. nem tudok róla többet mondani, de az biztos, h nekem sosem lesz személyes tapasztalatom az ilyenekkel.
aki meg cigizik, annak erősen ajánlom, h szokjon le

H a t t r i c k
-
- Director del Fútbol
Szokjatok le srácok
Én 6 év után letettem ezt a baromságot, napi 1 dobozzal éltem (+bulik), annyi a változás, hogy jobban alszom, jobb a kondim és a a torkom sem fáj.
Egyedül annyi a para, hogy többet zabálok
szerk. Andris, akkor szedj ki a másikból kérlek
megvolt

Én 6 év után letettem ezt a baromságot, napi 1 dobozzal éltem (+bulik), annyi a változás, hogy jobban alszom, jobb a kondim és a a torkom sem fáj.
Egyedül annyi a para, hogy többet zabálok

szerk. Andris, akkor szedj ki a másikból kérlek

megvolt

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.